Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandros112
tag
Na a szezon vége előtt 1 héttel meglett az Elite division. Nem tudom, hogy a feljutó meccseknél mi van, én izgulom túl, vagy tényleg direkt szopat ott a játék, de már vagy 10 meccsel ezelőtt is meglehetett volna. 3-0-ra vezettem félidőben, aztán 10 perc alatt lőtt 3-at, aztán 4-3 nekem, egyenlít. 89. percben futok a kapujára, felrúg mint a büdös szart, piros. A szabadrúgást a csatárom beleemeli a kapus kezébe. 92. perc gólt lő és újra 2 win kell a feljutáshoz...
-
Sandros112
tag
válasz bodnar123 #3092 üzenetére
Igen, komoly, ez az új skill based matchmaking. Fantasztikus, div 1-ben vagyok és most 10-ből 1-et nyertem. Sikerül elérniük, hogy minden játékmód egy kalap fos legyen és sehol se lehessen funból játszani, csak a kvaliban.
Ha jól tudom ott nem az új matchmaking rendszer van.
-
-
Sandros112
tag
válasz LendvaiFeri1 #4648 üzenetére
A market crash általában már TOTY és a nagyobb promók előtt történik, mert eladják az emberek a lapjaikat, hogy majd úgyis nyitnak TOTY-t a félrerakott pakkokból.
Aztán nem nyitnak lófaszt sem és a WL-hez kéne csapat, ezért elkezdik visszavásárolni a lapokat, ami visszatolja az árukat. Szóval TOTY előtt érdemes megvenni a kiszemelt lapot.
-
Sandros112
tag
19-1-et mentem, életem legjobb wl-je volt, általában 14-16 wint szoktam tolni, de most jól ment a játék.
Ugye ad így rewardként egy 84x5 untrade csomagot: Emi Martinez, Canales, Odegaard, Sancho, Grealish, igen, jól látjátok, 5 db 84-es
Még jó, hogy megfelelően díjaz a játék.
A csapat: https://www.futbin.com/23/squad-builder/3172597/copy
Csak a 4 védő nem untrade.
[ Szerkesztve ]
-
Sandros112
tag
válasz toxicjew #8117 üzenetére
Nem tudom, nálam pont fordítva volt, általában a Homegrownban szenvedek, elite divben is többet kaptam ki a héten, mint amennyit nyertem, erre a Birthday cupban 10 meccs kellett a 10 winhez, 2-szer nyertem hosszabbításban, a többi sima volt, pedig már a kezdetekor feljutottam elite divisionbe.
-
Sandros112
tag
válasz Kristof_94 #8353 üzenetére
Salibát tolják mindenhol, a Fifában is, pedig a valóságban (még) Gabriel > Saliba.
-
Sandros112
tag
Nyilván duplicate Ramsdale jött a PL TOTS packból, de legalább a kupa 10 wines PL packból Varane sétált ki
-
Sandros112
tag
válasz Gabeszfoci89 #10166 üzenetére
Elég ritkán rage-elek fórumon, de rohadt szánalmas, hogy idén sosem mentem 14 winnél kevesebbet, volt rank 1-em is, most hétvégén pedig a kemény 11 wint sikerült elérni. 9-1-es kezdés után jött 6 vereség zsinórban, de úgy, hogy közöm sem volt a meccsekhez, sosem volt még ilyen wl-ben. Nem jöhet elég hamar a diablo 4.
Ja azt pedig hagyjuk, hogy szar eredményt kell elérni és akkor jön a jó piros pick, mert erre kaptam egy Fofanat és egy Sambat.
-
Sandros112
tag
válasz toxicjew #10356 üzenetére
Nem, itt pont nem az volt a baj, hogy loan lapokat kellett volna kapniuk, hanem az, hogy a német pakk leírásban nem szerepelt a loan szó, na már most ez a vásárló megtévesztése, így mivel nem szerepelt a loan a pakk leírásban, "meg kellett, hogy adják" a sima pick lehetőségét.
Nyilván ezt is faszul oldották meg valahol, mert túl nagy előnyhöz jutnak azok a játékosok, de rengeteg faszságot csináltak idén, mégis itt rohadunk ezen a fórumon és játszunk a szarjukkal.
-
Sandros112
tag
Na most kussolok, mert az első kompenzációs pickben Marquinhos volt, a másodikban pedig Neymar, így mid R9 ment a piacra.
-
Sandros112
tag
válasz Gabeszfoci89 #10761 üzenetére
https://www.futbin.com/23/squad-builder/4798564/copy
Letoltam a WL-t ezzel a csapattal. 9W-3L kezdés után 16W-3L-nél leadtam az utolsót. Piros pickektől sokat vártam, de sajnos Oshimen és Theo lettek, akiket nem igazán raknék be a csapatba. (Theo biztos jobb, mint Zini, de Saka érinthetetlen.)
Aztán az eladható ToTS pakkot nyitom, Pedri sétál ki, na mondom ez nem is olyan rossz, erre mögötte ott volt a 3 millás Rashford.
Most van 6,5M coinom és nem tudom, hogy mit csináljak vele
(Új hsz-t akartam írni, nem pedig választ, sry)
[ Szerkesztve ]
-
Sandros112
tag
Esetleg erre tudnám variálni, de elmenne minden coinom és Griezmann elég jó.
https://www.futbin.com/23/squad/4839421
-
Sandros112
tag
válasz Gabeszfoci89 #11825 üzenetére
Szerintem sem nélkülözhetetlenek. Vanja sem, nem rajta múlik, hogy elérem-e a szokásos eredményeimet. Kiraktam, persze, játszottam is vele, de annyira nem tetszik, hogy egy kapus legyen a mezőnyben, hogy nem tudok tőle elvonatkoztatni és sokkal kevésbé élveztem a játékot.
Amint kijött Vieira, azonnal raktam ki az sbc-t, így a csapatban lévőt el tudtam adni. Lehet, hogy gyengébb, mint Vanja, lehet hogy túlárazott volt az sbc, de nem érdekelt. Arsenalnak szurkolok, ő a kapitány a csapatban és a 90-es wc lapjával 2400 meccset toltam.
Nem éri meg ennyire ráfeszülni, nyilván figyelek arra, hogy többnyire meta játékosaim legyenek, de Vieira és pl Saka bőven elférnek a csapatomban. Sajnos a shapshifter Henryra nincs coinom.
-
Sandros112
tag
válasz Sirandrish #12347 üzenetére
Nincs a csapatodban olyan játékos (akár a padon) aki kijött duplicate-ben és sbc-be raktad? Olyankor szokott meghülyülni és az adott játékost újra be kell tenni a csapatba a klubból.
-
Sandros112
tag
Tudom, hogy a játék végén már annyira nem nagy szám, de sikerült elérnem az első 20-0 eredményt. Egyszer volt már 19-1, most rámentem az utolsó meccsen is, hátha meglesz, nem adtam le.
Jó érzés volt, sokkal nyugodtabban tudtam így játszani, hogy gyakorlatilag már tét nélkül ment az egész, kb senki nem férne már be a csapatba és nekem most ez a tökéletes csapat, ha kiadnának egy 99-es Vieirát, akkor őt még használnám, de mást nagyon nehéz szívvel cserélnék le.
A kispad pedig:
Sima 4222 taktikával lett meg, nagyon nem is kellett a meccs közben változtatni, valamiért most tényleg könnyebb volt valószínűleg a WL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest