- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Hi, konkrétan csak a felkiáltójeles problémáról nincs fotó. (Amit küldtél az egy üres formáció)
Nem tudom mire gondolsz.
Ami biztos:
Concept player (szúrkés az egész lap színvilága) nem rakható fő csapatba, cserepadra, csak tervezéshez jó.
A 11 játékoson kívül a cserepadot is tele kell pakolni, akkor enged csak tovább, meccset indítani.Üdv
-
EA's hit
őstag
A felkiáltójel alatt szerintem arra gondolsz, amikor egy játékost nem posztra raksz, akkor odarak mellé valóban egy felkiáltójelet.
Rakd saját posztjukra a játékosokat (pl. CB-t CB posztra, ST-t ST posztra, stb.), akkor nem lesz felkiáltójel. Ha a saját posztján szerepelteted, jobb lesz a chemistry-je, és jobban fog (elvileg) teljesíteni.
-
Nandinagy
addikt
Ha eladható akkor rámész és send to transfer list, ha nem eladható akkor nyilván azért nem tudod.
Hát költeni az elején az advanced sbc-kre érdemes. 50-100k-s packokat adnak ha szerencséd van az majd dobál valamit max foddereket és sbcben egész olcsó és jó lapok vannak mint Bailly,Payet,De Paul. Ha meg kapsz valami jobb lapot betudod építeni. -
bodnar123
őstag
Az eleje mindig nehéz ilyenkor. Én asszem 20,21-ben kezdtem ilyen március körül. Előtte sokat fifáztam csak nem az UT-vel. Minimum legyen egy gold csapatod jobb játékosokkal ( Varane, Kounde, Theo Hernandez, Kyle Walker, Dembele...) és csak akkor menj online. Addig nettó időpazarlás, mert nehezen jön össze a win. Sb viszont elite 3as szintre simán megy egy gold csapattal. Abból jön valamennyi coin. Az eleje piszok nehéz. Olyan mint az élet. Pénzből lehet pénzt csinálni. Vasárnap bevásárolsz 85-88 fodderekből, és bízol hogy feljebb megy az áruk. Sajna ebből múlt évben hetente szedzem ki 20-30% profitot. Idén gyakran több hetet kell várni és akkor is minimál a nyereség. Bár tavaly is TOTY után indult be.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest