Hirdetés
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
Én már nem tudom mi delay meg mi az én hibám. 12-8-ról megint 12-11. 3 milliós támadósorom képtelen gólt lőni meg bárkit megfutni. De ligt meg Sanchezek ledominálják őket. A gyerek előrevágja a labdát azt Gelson Martins 2 méter hátránybólk 4-t ver Mendyre és bebassza ballal a rövidbe
Az összes meccsemen az a meccskép, hogy 85 percet támadok de minden mellé meg kapufa, az ellenfél meg 2-szer elrohan valami futóbolond játékossal azt 2 gólt rúg belőle mert a Semedo,Mendy páros képtelen tartani az iramot mikor dolguk sincs egész meccsen
Tegnap néztem molnargabot és ég és föld a különbség aközött ahogy neki csinálja mbappe az elasticot meg ahogy nekem. Olyan szinten lassult be minden emberem, hogy legszívesebben elsírnám magam
9 napot kell kibírnom és jön az új Assassins creed aztán szerintem tartok egy szünetet a wl-ben. Rewardból úgy sem kapok lófaszt sem.
A markikat meg megtudom csinálni reward nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Vicces képek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs