Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zufi
csendes tag
Alig várom, hogy a Felix ára is beálljon 4-500k környékére; igaz hogy ugyanaz (csak kicsit szarabb) mint egy 50k-s Ben Yedder, dehát fekete a színe a lapnak, úgyhogy simán megér annyit!
Na de emellé a csodás TOTW mellé legalább kaptunk egy jó kis SBC-t, egy mindennél jobban is megérős, zsíros untrade packkel.
-
Zufi
csendes tag
Hát ez minden idők legszarabb TOTW-e lett, nagyjából senki sem kell belőle...Megérte izzadnom a wl-ben.
-
Zufi
csendes tag
Én most lekopogom, az utóbbi napokban nem volt gondom a szerverekkel (PC). Meg is lett az eredménye, 20-8-ba fejeztem be a WL-t. Előző héten, a delay (és rage-) tengerben Silver 1 lettem... azért ez nem elhanyagolható különbség.
-
Zufi
csendes tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A Paulinho boardos, tehát eleve kevesebbet nyitottak belőle, mint a Sanchezből (gold lapokról beszélek). A Sanchez dupla akkora boostot kapott, mint a Paulinho. És pláne, a Sanchez jól linkelhető a legjobb játékosokkal a játékban, mint például Neymar, Mbappé, CR7 - és azon a szinten már tényleg tök mindegy akár százezer coin is. Egyébként ő is picsa módon túl van árazva.
Egyetlen oka van annak, hogy a Paulinhonak az egekig ment az ára, az a Talicska SBC. Én úgy tippelem, hogy néhány napon belül (amikor még nyitható) leesik az ára olyan 80k körülre. Vagy igazam van, vagy nem, majd kiderül, ami viszont biztos, hogy én tutira nem fogom megvenni 150k-ért; ha nem megy lejjebb az ára, akkor sem. -
Zufi
csendes tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Saját magamtól szedem; tudom hogy furcsa, de a saját véleményemet írtam le. Lehet hogy jobb, mint a Pogba, de eddig is jobb volt, és a sima gold lapja eddig is ( és most is) 2000, azaz kétezer coin volt (van). Azt a 70-szeres!!! felárat, amiennyivel most drágább a sima lapjánál (ami szinte ugyanaz), bocs de nem ér... még nekem sem, akinek szinte full brazil csapata van.
-
Zufi
csendes tag
Már rég be kellett volna tiltani a francba a fut pontok vásárlását, vagy legalább is erőteljesen korlátozni. Egyrészt elképesztően pofátlan lesápolni újra és újra a azokat, akik már egyszer fizettek (nem keveset) a játékért, másrészt elindított egy nagyon toxikus szerencsejáték kultúrát (gyakorilatilag egy legális félkarú rabló), ami kiskorúakat is masszívan érint, habár felnőtteknek sem túl egészséges.
Harmadrészt egyáltalán nem fair azokkal szemben, akik nem vásárolnak fut pontokat. Nem akarok megvásárolt Gullit Gang-ek ellen játszani egyáltalán, pláne nem a játék első hónapjaiban. Jelentősen csökkenti az eredményességemet, amikor a nehezen összegürcölt millás csapatommal kiállok egy húszmillás ellen.
Negyedrészt pont a játék lényegét öli meg; a játékosok egy jelentéktelen részétől eltekintve (top e-sport szint, néhány streamer) nem is értem, miért vesznek pontokat az emberek egyáltalán, én ha valamit élvezek ebben a játékban az pont a nulláról való csapatépítgetés, az ad célt, motivációt a játékban, enélkül szerintem a játékélmény sem az igazi. -
Zufi
csendes tag
Hú, gyerekek, végre beadta a Marque! Már azt hittem, semmit sem ad nekem idén az EA! 82-es Kepát nyitottam, juhéé!! Most bocsássatok meg, de rohannom kell ünnepelni!!
-
Zufi
csendes tag
Vártam, hogy a Paulinho kapjon egy TOTW-et, de ezzel a 150k-s árral nem számoltam... Igazi idióta, aki ennyiért megveszi ezt a kártyát; nem azért mert rossz lenne, hanem mert a - alig gyengébb - sima gold lapja csak 2k... Elmebeteg a piac.
-
Zufi
csendes tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Én is az untradet vettem ki, szintén div2, rank1-ből. Jött egy túlértékelt Werner, aki nem fér be a csapatomba, a többi meg kuka... Mindegy, végülis azért az eladhatatlant vettem ki, hogy feltöltsem a klubot későbbi SBC-kre. De az hótziher, hogy innentől kezdve kizárólag a coint fogom kivenni.
-
Zufi
csendes tag
Srácok, ha egy elit játékosnak (pl. Neymar) kijön a TOTW verziója, az hosszabb távon lejjebb viszi a gold lapjának az árát, jól sejtem?
-
Zufi
csendes tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nem arról van szó, hogy rossz lenne, sőt, sokaknak bejön, nálam is tűrhetően muzsikált, csupán az én ízlésemnek túl darabos a mozgása... Vedd meg a sima gold lapját 900 coinért és próbáld ki egy meccs erejéig, ha az bejön, akkor a turbó még jobban be fog jönni. Egyébként meg nem hiszem, hogy olyan marha nagy különbség lenne a két verzió között.
-
Zufi
csendes tag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Kiválóak az olcsó brazilok, ár-érték arányban messze a legjobbak. Én már évek óta velük kezdek, és belőlük építkezem. Jelenlegi csapatom: [link] (Ingame 4-2-2-2, Teixeira helyet cserél Neymarral)
Teixeira-t meg ne is cseréld le, sokkal jobb, mint az Inaki. Nekem pont a Talisca volt az egyetlen, aki nem jött be, ezt a turbósított lapját sem fogom megcsinálni. -
Zufi
csendes tag
-
Zufi
csendes tag
Direkt nem indultam el a wl-en, mondván játsszon ezeken a túlterhelt szervereken, akinek két anyja van, jó lesz nekem a rivals, ameddig le nem morzsolódnak az emberek, és végre játszhatóvá nem válik. Türelmesen kivártam a mai napot, vége a wl-nek, kvázi üresek a szerverek, elkezdtem játszani: full delay mindkét meccsen, ki is rage-eltem mindkettőből, én képtelen vagyok így játszani...Felobban az agyam, annyira fel tud baszni ez a lassú, csúszkálós, undorító gameplay.
-
Zufi
csendes tag
Hát én viszont kipróbáltam a korábban témaként bdobott VPN-t. NordVPN-t használok, azon belül kerestem egy viszonylag jobb pinggel (<35ms) rendelkező frankfurti szervert, és ha nem is tökéletes, de minden meccsem eddig játszható volt, pedig csúcsidőben játszottam. Érezhetően jobb VPN-nel, mint anélkül. Próbáljátok ki, ha nem jön be, 30 napon belül visszafizetik a havidíjat.
-
Zufi
csendes tag
-
Zufi
csendes tag
Srácok, van valakinek tapasztalata a VPN-en kersztüli FIFA-zással kapcsolatban? Elméletben nem tűnne rossz ötletnek felcuppanni egy fullos frankfurti szerverre, és azon keresztül játszani. PC-n olyan delay-es a játék, hogy a legtöbb esetben játszhatatlan...
-
Zufi
csendes tag
válasz
üzenetére
Az árakat a piac határozza meg, a kereslet/kinálat függvényében. Mivel mindkettő 84-es, ugyanakkora valószínűséggel dobálnak a csomagok Brandtot és Haalandot is, ergo a kínálat ugyanakkora, viszont a kereslet jóval nagyobb a Haalandra, mert jobb és népszerűbb is a Brandtnál. Az összértékelés egyébként csak egy iránymutató szám, nagyon sok esetben nem fedi a valóságot, ezért lehet például egy 83-as Allan (100 000 coin) gyakorlatilag mindenben jobb egy 85-ös Rodrigonál (7000 coint), s erre a piac reagál is. Mindig a részletes statisztikákat nézd, ne az összértékelést!
-
Zufi
csendes tag
Jó kis MM volt ez, igaz 80+ játékost nem kaptam, de legalább esett egy 79-es Sissoko. Majdnem magam alá csináltam, amikor megláttam, hogy 50k-ért viszik az öcsköst... Ha van túlárazott kártya, akkor ez az. El is adtam még melegében...
-
Zufi
csendes tag
Mindenki akinek laggol a játék (PC-sek)!
Egész este szoptam a laggolás miatt, aztán elkezdtem kutakodni...
Valószínűleg nem is szerverhibáról van szó, hanem a directX vezérlővel van valami.
Keressétek a Dokumentumok/FIFA21/fifasetup.ini - fájlt, és állítsátok át a DIRECTX_SELECT -et 0-ról 1-re, mentsétek, majd futtassátok a játékot. Ez úgy néz ki, megoldotta a problémámat: két gyönyörű, lagmentes meccset produkáltam azóta. Kétlem, hogy a szerverek álltak volna helyre hirtelen... -
Zufi
csendes tag
Most lejátszottam még egyet egy olasz sráccal. Ez is okádék volt. Össze-vissza passzok, lassú, csúszkálós, inagilis játékosok, nulla reakció idő, védekezni szinte lehetetlen. Szerintem az olasz gyerek is laggolt, mint a picsa, azért tudtam csak megverni...
-
Zufi
csendes tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Dettó. Játszhatatlan PC-n. Ez már a sokadik alkalom egyébként. Bejön a játékmenet, jobb mint a 20, de nem tudom élvezni ezt a retkes játékot, mert folyamatosan sárbaragnak a játékosaim, és ólomlábakon közlekednek.
Én többnyire éjszaka játszom, napközben is ennyire szarok a szerverek a PC-verzión, srácok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest