-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Kicsit lehiggadva rájöttem, hogy a 8 vereségből kb 6-ért én vagyok a hibás. A lelassult cselezés miatt képtelen vagyok átállni más játékra.(Mondjuk nem is akarok).
Egyébként moauba mondta, hogy a team presst nagyon jól lehet használni rövid időkre az ellenfél labdakihozatalánál. Lehetséges, hogy az ellenfelek is ezt használják azért támadnak le folyamat mikor labdát hozok ki. Bár a legtöbben kikapcsolni elfelejtik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kipróbáltam a 442-t és valahogy sokkal jobb a védekezésem így.A jobb stickes emberváltást meg sürgősen meg kell tanulnom újra mert borzalmas a védekezésem nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest