Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabko07

csendes újonc

Szép estét kívánok mindenkinek! :K
    Fifa 20-al kezdtem komolyabban jatszani, elejen nagyon zoldfulo voltam a Ultimate teambe, az egyik SBC -be beletettem legjobb jatekosaim 75%-at azutan meg csodalkoztam miertnem tudok jatszani tovabb veluk :W :O Bele is oltem ezutan nehany 100£...hogy vissza probaljak “nyerni” par jatekost :C Egyebkent Anglia deli reszeben elek es soha nem tapasztaltam semmifele delay-t /laggot. Se 20,21.
    Jelenleg a 21-ben div 4 ben vagyok. Legjobb nyitasom egy pre order packbol torteno 87 Zola volt.
    Egy kerdesem lenne felètek amivel nem vagyok mèg tisztàban.
    Íme a keretem.
    Szoval..adott ketto CB...nem a legacèlosabbak, igy van 100 chemistry mindenhol kb.. De van egy Manolasom a padon, anchor chemistryvel. Ha ot hasznalnam a jatekosaim belul nem lenne 10 chem. De viszont ha meccs kezdetenel cserepadrol beteszem akkor megmarad a 10-es chemistry a jatekosaimnak mindenhol? Vagy ugyanugy leromlik mintha meccs elott tennem a kezdobe.
    Masik kerdes , megeri szerintetek Pereirat lecserelni Cancelora? Ea Richarlisont esetleg valakire? Szivesen elfogadok epitu jellegu tanacsot. Valaszokat elore is koszonom , sok sikert es szep estet mindenkinek :))
    [kép]

Új hozzászólás Aktív témák