- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabko07
csendes újonc
Szép estét kívánok mindenkinek!
Fifa 20-al kezdtem komolyabban jatszani, elejen nagyon zoldfulo voltam a Ultimate teambe, az egyik SBC -be beletettem legjobb jatekosaim 75%-at azutan meg csodalkoztam miertnem tudok jatszani tovabb veluk
Bele is oltem ezutan nehany 100£...hogy vissza probaljak “nyerni” par jatekost
Egyebkent Anglia deli reszeben elek es soha nem tapasztaltam semmifele delay-t /laggot. Se 20,21.
Jelenleg a 21-ben div 4 ben vagyok. Legjobb nyitasom egy pre order packbol torteno 87 Zola volt.
Egy kerdesem lenne felètek amivel nem vagyok mèg tisztàban.
Íme a keretem.
Szoval..adott ketto CB...nem a legacèlosabbak, igy van 100 chemistry mindenhol kb.. De van egy Manolasom a padon, anchor chemistryvel. Ha ot hasznalnam a jatekosaim belul nem lenne 10 chem. De viszont ha meccs kezdetenel cserepadrol beteszem akkor megmarad a 10-es chemistry a jatekosaimnak mindenhol? Vagy ugyanugy leromlik mintha meccs elott tennem a kezdobe.
Masik kerdes , megeri szerintetek Pereirat lecserelni Cancelora? Ea Richarlisont esetleg valakire? Szivesen elfogadok epitu jellegu tanacsot. Valaszokat elore is koszonom , sok sikert es szep estet mindenkinek
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bele is oltem ezutan nehany 100£...hogy vissza probaljak “nyerni” par jatekost
Egyebkent Anglia deli reszeben elek es soha nem tapasztaltam semmifele delay-t /laggot. Se 20,21.