Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
EA'ids, it's in the game
Mertens valóban nevetséges, Vlahovic, Simy, Locatelli, Hakimi kihagyása szintén. Meg nyilván lehetne még a neveket sorolni, igazából az is vicces, hogy Chiesa "csak" communityt kapott, mert a sima Serie A tots-ba nem rakták be. Ez van, kár rajta idegeskedni, bízzunk benne hogy sbc-ből kiszedhető lesz pár értelmes lap még. -
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
A PL kapott 83 pacenél nagyobb cbt?kit? A La Liga is csak a 3 millás Varanet. Az első cb aki olcsó és 90 pace az Tapsoba meg Lacroix volt.
A többivel egyetértek de mivel az ea a pl óta valamiért ténylegesen TOTS-ként kezeli a promot még számolj rá 8-10 játékost a Seria A-ba. Vlahovic pl. fixen u23as sbc lesz. Gosens meg Kostichoz hasonló lesz ahogy szerintem Hakimi is.
Egyébként Theo Hernández konkrétan a játék legjobb cbje jelen pillanatban AWB mellett. Szóval van cb a seria Aban
Barella-Kessie-De Paul egész jó középpályásoknak tűnnek.
Kessie a Seria A Kimmiche kb.Az a legnagyobb baj, hogy mivel alapból nem tudsz egy kiemelkedő középpályást Seria Aból mint Goretzka,De Bruyne,Bruno így várható volt ez. De például Vidal,Nainggolan simán kaphat flashback lapot.
-
bubuska10
senior tag
A balfutó Gosens több gót lőtt a középcsatár Mertensnél... De szarjuk le, hát ő nem név, csak egy szaros Atalanta játékos, ő belőle nem tudunk lóvét csinálni! Csak 7 támadó van a 15-ből... Jaj, mi legyen?!... Akkor legyen egy 8. is! Persze kit érdekel h Lozano novemberig volt jó, és akkor meg is kapta a speckó lapokat meg a 97 körüli pacet és utána finoman szólva se volt az igazi? Persze h sbc-be őt kaptuk meg. Az összes eddigi top ligának a TOTS cb-je kapott 90 körüli pac-t, Skriniar meg 76-os pace-el ér vagy 30k-t. Ha a góljai miatt van ott Mertens, akkor Vlahovicnak legalább ugyanannyira ott kéne lennie (de nincs). Ha a gólpasszai miatt, akkor meg Mikhi a Romából jobb volt nála. Ha a mezőnymunkáját figyeljük (lol, 60 perces játékos, mindig le kell hozni) akkor Locatelli ezerszer fontosabb volt a Sassuolonak vagy Veretout a Romának (amíg le nem sérült). Omar Colley minden védekezős statisztikában benne van az első 10-ben, de az EA-nél még szóba se került a neve. Van helyette egy De Vrij, aki szintén fos, nála még a BD Tomori vagy a WhatIf korszakból származó Smalling is használhatóbb. Szar védők, a hiánycikk miatt elérhetetlenül túlárazott középpályások, használhatatlan CB-k, a 2 oldalra 2 db szélső hátvéd, miközben az eresztés fele meg támadó. Fölösleges ebbe logikát keresni... Talán majd az SBC-k, de ezek után nem lehet jóra számítani.

-
#TOTTI
őstag
Sziasztok, PC-n van egy olyan hibám, UT D Rivals, mindkét csapat meze egyforma fehér és minden játékos száma 42. 10 ből 9 meccs, március óta nem játszottam.
Járt így valaki?
-
Nandinagy
addikt
Nem lenne rossz ez a játék ha nem lenne ennyire borzalmasan szar
Ugyanaz van mint Kristófnál. Vezetek 2 góllal mire a szerencsétlen benyomja a pressuret és vagy kiegyenlít(a legtöbbször) vagy kap még ötöt. Na most ez ellen nem tudok mit kezdeni.
Példa: [link] 19 perc alatt kaptam három gólt Carrascotól. Ez volt az első. A másodiknál ugyanígy ellöke Tapsobát. A 3.nál meg beállok a passz sávba és Tapsoba belső combjáról oda pördül elé. Leírhatatlan íve volt de nem mentettem le mert a fejem már háromszor akkora volt mint szokott
[link] Utána itt volt a csattanó. Denayer az Isten
Egyébként nem vagyok ideges a meccsek miatt mert ez a szar játék már ezt az érzelmet sem tudja kiváltani belőlem, hogy ideges legyek miatta
6-4-be állok. Háromszor egymás után kaptam ki tizikkel. [link] Nem tudok mit csinálni mikor a 900 milliós lövésű Kimmich 10 méterről nem tudja belőni
Pedig Huntert raktam rá esküszöm.
De hogy ne csak szidjam ezt a csodát. Néha tudok szép gólt is lőni. [link] Bár nem tudom minek. Már ez sem okoz örömöt
-
Woodslave
félisten
81+ tots. Portugál...
cm
-
LendvaiFeri1
veterán
Követelményei:
SERIE A TIM- Legalább 1 darab Serie A játékos
- Legalább 1 darab TOTW vagy TOTS játékos
- 84 ratingű csapat
- 75 ChemistryTOP FORM
- Legalább 1 darab TOTW vagy TOTS játékos
- 86 ratingű csapat
- 70 Chemistry -
toxicjew
addikt
Hát ez a csapat nem hoz lázba. CR kéne egyedül, de őt meg úgyse pickelem ki szóval
-
bubuska10
senior tag
62 értékesebb félretett pakk ellőve, 0, azaz 0 TOTS...
És a legjobb nyitás egy 87-es TOTW francia volt, aki el is ment valami 37ért... Néhány 85ös gold rare, és ennyi. Faszomat, ez most nem adta. 
-
lanikai
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
pfu, akad hiányzó bőven és némelyik upgrade egy vicc
-
bubuska10
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kár hogy a fele támadó. Bárki jöhetne (leginkább a kedvencem Kessié
) , de az a Skriniar 74 pac nevetséges... -
LendvaiFeri1
veterán
-
gjoe
addikt
futbinen már lehet nézegetni az olasz tots lapokat.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Újabb meccs 2-0-ról tizikkel.

-
Woodslave
félisten
válasz
evibly
üzenetére
Nem nagyon van más. Igazából a passz meg lövés statokbol következtettem rá hogy jobb cam lenne mint Amiri. Váratlant húzva esetleg Lazaro és helyére Amiri...
4-1-2-1-2 szűk ami aránylag bejott vagy hasonló diamond alakzat mivel három kozeppályásom van. Corona supersub még -
Kristof_94
nagyúr
3. meccs ment el előnyből. Az első 3-0, utána 3-1, most 2-0 után.

-
evibly
senior tag
Adom - plusz azt vettem észre, hogy a két félidő is nálam gyakran tökéletesen más képet mutat. Ha az ellenfél nem különösebben jó, vagy jobb nálam és az elsőben szívok kettővel, akkor nem izgulok, mert tudom, h valami úgyis lesz a másodikban, ha pedig én vezetek, akkor már izzadva megyek a másodikra. Sztem mindkét esetben az a kulcs, hogy mennyire figyel az ember: mert ha anyázva, idegeskedve mész a második félidőre, nem fogsz tudni megküzdeni az ellenszéllel, ha pedig lazázva, "ez már megvan" mentalitással, akkor ott jön a szopóroller

#16765dvtkfan
Én is érzek némi lesajnálást, lenézést, mert Isak egy objektív kártya, de amíg Lewa nem esett be, tuti helye volt a csatár pozícióban. Tudom, hogy az alkata sokaknak nem jött be, de ha ezen túl tud valaki lépni, félelmetes fegyver, a legjobbakkal is felveszi a versenyt, plusz 5* weak foot!Ja, és Tapsoba: IGEN!
#16757Woodslave
Az alapstatokat érdemes nézni, ha rá is raksz bárkire bármit. Sabitzer sztem inkább box-to-box játékos, erősebb def lehetőségekkel, Amiri meg inkább előre játékban lehet hasznos, ahogy valaki írta is. Nálam Sabitzer biztos fel sem merülne CAM-ban, max akkor, ha nem lenne egyéb lehetőség. Inkább CM/CDM. De ez is sok mindentől - felállás, játékstílus, klub összetétel - függ. -
gjoe
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Ezzel nagyon nem tudok egyetérteni.
De gondold bele magad, hogy te vagy EA.
Cél minél nagyobb bevétel, minél több játékos.
Játékos megtartásához kell adni a sikerélményt mert különben nem játszik, nem költi a lóvét.
EA's hit-el teljes mértékben egyetértek. Ezek nem kapcsolatbeli dolgok.
Egyik meccsen minden jó és jó meccset játszunk.
Azt is érzem mikor engem tol a gép. Olyan mintha minden press belenne kapcsolva, ellenfél eladja a labdát stb, olyankor a támadóim simán mennek át a védelmen és a legszarabb helyzet is gól.
Aztán jön a fordítottja mikor minden passzod szar. Hiába szereled visszapattan. És ha ezek ellenére eljutsz kapuig akkor is fölé,mellé kapusba, kapufa, persze ellenfél nyom egy B gombot 20ról és bemegy. meg középen megnyílik az autópálya mert a védők szétszaladnak.
Egy a lényeg 100% hogy belenyúlnak a meccsekbe. -
dvtkfan
senior tag
Az az Isak nekem idén a legjobb csatárom, még Dalglishtől is jobb...
Mellékelem a múlt heti wl eredményét, ami mindent elmond...Köszönöm a válaszokat. Akkor még most gyorsan kirakom Mbabu-t, de még gondolkozom a Tapsoba-n is, csak mivel nem jött Neuer, így ki kell rakni Yashint is sajnos...kurva szar, ha nincs transfered...pláne úgy még dühítőbb, hogy nem csináltál semmi rosszat...

-
lanikai
aktív tag
PCn WL meccsek előtt is szórakozni kell a mezekkel vagy csak rivalsben akadnak össze?
-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy a te oldaladon van a hiba. Hanem lehet, hogy olyan szerverre dobott ami messze van, vagy az ellenfelednek van betárcsázós nete és amiatt szarakodik. Nem tudom ennek mekkora valóságalapja van, mert nem értek hozzá, de állítólag ez is befolyásolja.
Közben úgy döntöttem várok estig, megnézem milyen középpályások jönnek, hátha jön vmi baszó cdm/cm akit kinyithatok (
). Kimmich ráér jövőhéten is. -
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Játszottam már épp elég meccset hozzá, hogy érezzem, ha a kapcsolaton múlik egy meccs, és azt is, ha nem azon. Mikor lejátszok 6 meccset egymás után, kilépés nélkül, és az első 3 maga az álom, a maradék hármon meg olyan mintha életemben először játszanék, az biztos nem azért van, mert a Telekom hirtelen lejjebb csavarta a netemet

-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Na, azért te is tudod, hogy ez nem így van. Én is szoktam szélsőséges dolgokat írni amikor gecire ideges vagyok, de valójában tudom, hogy javarészt kapcsolatbeli problémák okozzák a sok szopást. De azt nem mondom, hogy nincs DDA, mert vmilyen szinten létezik a játékban, még ha nincs is bizonyítva. Az egész azon dől el, hogy minek nevezzük éppen. Ha jön egy gold pl csapat, akikkel én rendszeresen megszenvedek, akkor felmerül a kérdés, hogy most bekapcsolt a DDA, hogy minden passza tökéletes és Wernert nem lehet leszerelni, vagy olyan gané a kapcsolat, hogy a játékosai 2x körbefutják az enyéimet mire én elpasszolom a labdát. mert ugye ez gyakran előfordul.
-
Woodslave
félisten
Ezt a ball roll abuser qrva gép squad battlesben.
Meg a szupeman bronz és ezüst st aki borogatja Tatdobat. Jó valahogy meg kell nehezíteni
-
EA's hit
addikt
Egyszerűen be van programozva, hogy nyerő és vesztő szériáknak kell kötelezően váltogatniuk egymást. Én ma 3 győzelemmel kezdtem, ebből az első meccsen 6-0-nál lépett ki az ellenfél a 60. perc körül, a 2.-on pedig 4-0-nál a 27.-ben. 3 sima győzelem után meg persze hirtelen elfelejtett az egész csapatom játszani, és persze rögtön jött 3 vereség, amiből legalább 2 undorítóan a gépen múlott. Utána egy szerencsés győzelem, egy balszerencsés vereség, majd megint egy győzelem, ahol amúgy sokkal jobbban játszottam az ellenfélnél, mégis csak óriási mázlival tudtam nyerni.
Teljesen mindegy a játéktudás és nagyrészt a kereted minősége is, az EA minden meccs előtt feldob egy érmét, és ha fej, te fogsz nyerni, ha meg írás, akkor esélyed sincs.
-
eM'82
addikt
-
gjoe
addikt
ez sem lesz különb wl mint eddig
Délelőtt 2 meccs két win. most 1 meccs vereség (persze vezettem, de második félidőre megbénultam)
De a lényeg az egyik meccsen gold ellenfél 70-80 stamina játékosok constans press végign +team press és semmit nem fáradtak.
Én ha 15 percre bekapcsolom a presst akkor elfogynak az erővel és mozdulni sem bírnak a 90-99staminas játékosok. kész röhely.
A rendszer továbbra is beleszól és felbillenti a pályát. -
eM'82
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
A harmadikat, de Isak helyett biztosan van bárki jobb csatár. Vagy ennyire adja?
Délben toltam egy WL meccset. Olasz jött szembe - of course. 4-0nál rage quittel távozott. Passzok ültek, helyezkedések rendben voltak, mindenki célzó vizet ivott. Nyilván a többi meccs sweatfest lesz, de jó volt egy kicsit hátszéllel tolni. Igaz, srácnak sok sansza nem volt. Tizit is megfogtam. Javarészt bal alsóba rúgják. Nemtom miért. :)
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Basszus Kristóf hamarabb is mondhattad volna, hogy ennyi kell a CR nyitáshoz
Én meg egész évben nem nyitottam egyet sem pedig volt pár spec lapja.
#16743bubuska10
Zielinski kapott communityt.Calhanoglu szerintem fixen nem fog. Viszont Insigne igen meg talán Lozano egy sbc lapot.#16749LucentTwo
Most lehet én vagyok megkavarodva de melyik az a Diego Costa sbc?
Egyébként Mbabut megéri mindenképp.
Miközben írtam beugrott, hogy Douglas Costára gondolhatsz. Mbabut ajánlom inkább. DC tipikus tucatszélső akiből minden héten jön új
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
két hete kezdtem el egyelőre ez jött össze. Csak örömből játszok, szóval jönni fog Puskás a swap-ból és Szoboszlai is kötelező vétel lesz számomra. Kérdésem, hogy ebbe a csapatba kit raknátok ki sbc-ból, ha csak egyre van coin: Mbabu vagy Diego Costa (esetleg egyiket se, bár Mbabu lapja end game lap sztem)? Mbabu cb lenne. -
kapeti07
senior tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Gondolom, hogy mivel EA Play-be bekerült a játék most rendesen túl vannak terhelve a szerverek.
-
Bence910905
tag
Kihagyom a wlt.. de gondoltam nyomok egy kis Rivalst.. 3 mérkőzés mindháromból kileptem.. Rendesen akadozott ez a szarkupac igazán kezdhetnenek valamit ennyi pénzből mert ez baszott idegesítő.. Hétvégén már be se kapcsolom
-
bubuska10
senior tag
Jaj de várom már a Serie A TOTS-t, itt nézegetem a whoscored meg egyéb statokat hogy kinek kéne kapnia.
Omar Colley szinte minden védekezős statban top 8-as, kíváncsi vagyok, hogy az EA egyáltalán ismeri-e, hiszen "csak" egy Sampdoria játékos.
Ezeket tippelem: Lukaku, Roni, De Paul, Hakimi, Lautaro, Calhanoglu, Kessié, Theo, Mikhi, Vlahovic, Milinkovic, Muriel, Veretout, Zielinski, Cuadrado, Cristian Romero. -
gjoe
addikt
Akiket nagyon megérte kirakni az rooney, dybala, aouar, essien, zambrotta, dalglish
Nekem a legnagyobb fodder kidobás az renato S, (alig használtam és sokba fájt. igaz egy kis svájci bicska ami mindenre jó de mégsem volt olyan poszt ahol tökéletes lenne. supersub volt sokáig
Viszont az ingyen objekt lapokból volt több is. Duncan, guenduozi, reinier, sessegnon és most carvalho
Nyitásokból jót nem nagyon tudok mondani, bár voltak jó nyitások, de az igazán jók, meg nagy nevek kerülnek. Se toty nem esett, sem most tots alatt értékesebb jó player. gold mbappet is áprilisban nyitottam, mikor már csak kispados lett. icon swapbol okocha most pozitív csalódás mert kezdő lett a csapatban. -
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Igen de én azokat a lapokat soroltam fel akiket én kiraktam
A 3 közül egyik sincs meg és nem is volt. Lehetne olyan, hogy kit bántam meg, hogy nem raktam ki de Neres pl. nem ilyen
IF Neymar,TOTS Barnes,FB Kent a szélsők nálam szóval egy 4. már nem fért volna be 
Robbent nem raktam ki a WF hiánya miatt.
Klaibert lehet, hogy kiraktam amúgy de ha ki is raktam 30 meccsnél több nem volt benn. Gravenberchel próbálgattam de max 1 db wlen. Szóval mehet ő is a nem érte meg részhez
-
Nandinagy
addikt
Közben összegyűjtögettem

Akik idén megérték: RTTF Atal(30k),POTM Felix(476k),POTM Bruno(1.19 milla),
HL Tavernier(185k),Kurzawa(140k),EOAE L. Bender(180k),FB Reus(540k),FB R.Sanches(640k)
Akik nem: Baby VDS(437k),FB Depay(192k),FB Podolski és Özil(180 és 130k),
TOTS Digne(203k),TOTS Boulaya(148k)
Aki annyira nem érte meg de azért hozzátett a csapathoz: FB Koscielny(95k),Freeze Marquinhos(180k),FB Ribery(1.53 milla),SD Kehrer(180k),FB M. Saul(325k),TOTS Tielemans(249k)VDS,Saul meg Tielemans volt aki nagyobb kapufa
Utóbbi 2 nem volt rossz de alig játszottak mert jött jobb így nézve kidobott pénz volt az sbc 50 meccsért 
VDS volt talán idén a legnagyobb kapufám. Bűn rossz volt és minden fodderem belement
Ribery meg mostani árban ilyen drága mert emlékeim szerint 900k környékén mozgott az sbc. Ő is jó lap volt főleg azt nézve, hogy folyamat szélen játszattam, de azért valami hiányzott belőle
-
Szjoci27
tag
Másnál is ilyen szar a játék, mint nálam? Tegnap reggeltől egy meccset nem tudok lejátszani, mert folyton akad, befagy és persze fent a kis ikonok villognak állandóan, mint a karácsonyfa.
Tök jó, hogy epitettem egy új csapatot, vannak gyönyörű csillivilli lapok, csak épp játszani nem lehet
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Én szóltam :)
Örülök hogy nem csak én látom így, de sajnálom hogy más is szarba lépett. Egy bundes garantált TOTS is lehetett volna ehelyett bukta, az meg 87es csapatot kert. Szóval mindegy is, van még bőven fodderem.
Ja, és a 84x20as csomagot még ki se nyitottam. Jövő pénteken hátha rám mosolyog fortuna :).Nándi: nálam 5 SBC játékos érte meg igazán: POTM Joao Felix, POTM B.Fernandes, PMoments Essien, PM Nedved, PM Zambrotta.
Ebből az 5ből már csak Essien és Zambrotta kezdő, de Joao és BF sok-sok meccsen játszottak, megszolgálták az árukat.Renato Sanches-t nem sorolnám ide, mert nem érzem pótolhatatlannak (igaz mai napig az első csapat tagja).
-
Digestive
veterán
Kiraktam ezt a Dani Olmot az 5* skill miatt. Hát ekkora egy kutyaszar lapot.
Az idén ő az első olyan sbc lap amire sajnálok minden elpazarolt foddert amit bele raktam. -
Woodslave
félisten
tegnap megcsináltam Roussoliont kimondottam élveztem a játékot. Már csak 7 finess hiányzott, szóval kb 10 meccsen meg is lett, páron láttam hogy nagyon akarja hogy 1 gól után kilépjek akkor hagytam hagy örüljön. Agyalok még hogy Wamant kirakjam-e (illetve próbáljam mert nagyon sokat kellene uprgrade pakkozni hogy legyen esélyem)
Gyerek sima 5 winnel 1000+ skill rating felé ment, tavaly ezért vért izzadtunk.
-
sz_abika
addikt
Gondoltam elkezdem gyűjteni a német lapokat, ramegyek a 12 player és bundes liga csomagokra, aztán jöhet liga sbc.
NajodemostmartenyleghovategyekegyTOTSDaviest
-
dudu5130
őstag
Hány órakor jön holnap a TOTS?
-
Stylerr
addikt
Most váltottam Xboxra Psrol, dehat így 0 csapattal esélytelen az egész.. Lehet pihenek a 22ig.
-
Kristof_94
nagyúr
Közben MM-ből jött egy TOTS Otamendi. 40k, de legalább eladható lap.
Ma 2x is elhittem, hogy valami Bundesligás eladható tots fog jönni.
-
toxicjew
addikt
Hát ki gondolta volna, de se a rewardokból sem az sbckből és pickekből sem jött lófasz sem... Megcsináltam a 85+ picket, mert magam akartam kiválasztani Bakut, de végül egy Lacroixt ajánlott fel ez a csöves játék. Kár, hogy pont kész van már a védelmem
Nem is baszok el több foddert ezekre, fölösleges. -
thebigK
addikt
POTM Yilmaz a francia1bol, 81es csapatot kernek egy 87es lapert, ingyen fodder
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az a baj, hogy éppen 800k zsetonom van, eladtam egy csomó shadow lapot.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Cech esetleg? Prime Moments verzió? Jó magas, de ahhoz képest gyors is relatíve.
-
Kristof_94
nagyúr
Base Puskás szerintetek 720-730k körül jó vétel lenne?

-
toxicjew
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Bőven elég a baby Yashin is
Vagy a sapkás Yashin
Az a legjobb. De csak a sapka miatt. -
LendvaiFeri1
veterán
Szerintetek mid Yashin, vagy prime Schmeichel lehet a jobb? Mindenféleképpen kell egy icon kapus.

-
thebigK
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Alapvetően jó lap. Jól mozog,gyors,agilis jól passzol. A lövését még nem próbáltam de biztos az sem rossz. Nálam az egyetlen ami zavaró az a 3 skill
A 4-t jobban szeretem kpn mert sok heal to healt nyomok a kpval, hárommal meg ugye ilyen furán csinálja. Ezen kivül nincs benne hiba.
Bár lehet rápróbálnék pl. Neuhausra előbb vagy esetleg Sabitzerre aztán ha nagyon kell akkor Kimmich
De alapvetően örülök, hogy kihúztam. -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Raul csatar nem azt irtatok?
-
elod22
senior tag
Láttam többen pickeltetek Kimmich-et. Hálás lennék ha majd írnátok róla, megéri-e azt pénzt amennyibe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Samsung A17 mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mertens valóban nevetséges, Vlahovic, Simy, Locatelli, Hakimi kihagyása szintén. Meg nyilván lehetne még a neveket sorolni, igazából az is vicces, hogy Chiesa "csak" communityt kapott, mert a sima Serie A tots-ba nem rakták be. Ez van, kár rajta idegeskedni, bízzunk benne hogy sbc-ből kiszedhető lesz pár értelmes lap még.

Istenkirály a kis krapek! Az ilyen Upamecano, Klostermann, Tapsoba védőket úgy előzi meg, mintha állnának... Végre egy olyan lap aminél érződik a max pace.
cm
És a legjobb nyitás egy 87-es TOTW francia volt, aki el is ment valami 37ért... Néhány 85ös gold rare, és ennyi. Faszomat, ez most nem adta.

). Kimmich ráér jövőhéten is.