Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért van az, hogy meccs közben a FIFA módosítja a felállást és a játékosok pozícióit? Az RB-met berakja CB-be, az RW-t ST-be, stb. Minden meccsen legalább 2-3 alkalommal hozzá kell nyúlni, hogy maradjon az eredeti.
-
Kristof_94
nagyúr
Én csak rivals meccseket nyomtam ma este, de katasztrófa volt. Delay, script, minden szemét amit el lehet képzelni. Nyilván a 90%-a olasz volt.
Holnap és vasárnap megpróbálok egy gold 2 nyugiban és az bőven elég. Nem normális az, hogy nem képesek megfelelő körülményeket biztosítani. Egyszerűen szánalmas... -
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Csak egyetérteni tudok a leírtakkal, végigtoltam én is mind a 2 részt.
Több rng van már a játékban, mint a Heartstoneban, aki ismeri az érti
Sajnos olyan a vérmérsékletem, hogy felmegy a pumpa, gyári hiba, nem tudok mit csinálni vele
De azért próbálkozom
Már nagyjából kész a csapat fejllesztés tervezete, jövő héten sztem be is izzítom, az áraktól függően.thebigk: vicces, de a nagy 5 védős hype után én egyre kevesebbel találkoztam már. Szinte alig jöttek wlen. Erre mit ad isten, a sok tryhard múlthéten aktiválta újra
Alig várom. -
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Felesleges idegeskedni
Az a baj, hogy ebben a formában ez rosszabb mint a 20 meg a 19. A 19ben legalább tudtad, hogy mindenki vagy beadásra vagy huss és pöccre fog játszani

A 20ban meg a forgolódás és a low driven vagy 5 weakes csatárral a rövidDe ez a mostani letámadós szar full random. Nem tudom mikor fog épp valamelyik segghülye játékosom elcsúszni vagy hosszan átvenni egy labdát vagy szándékosan rossz helyre passzolni.
Támadás ugyan ez. Próbálom én is az indítást de hiába 3 sebességgel gyorsabb a játékosom ha akkora kretén, hogy folyamat a védő seggébe fut bele
A szélsők össze vissza rohangálnak keresztbe amivel rámhozzák azt a védőt is aki nincs rajtam
-
Nandinagy
addikt
Ez a játék egy rakás sz**r

0. ismétlem 0 skillgap van az egész játékban. Sanches+Bruno tök egyértelmű passz opciók helyett legurítják az ellenfél kp-jának ami után még elis csúsznak.
Adama meg Barnes 97+ pace és egy Lyonos Marcelo lefutja őket
A másik oldalon jön gold Ben Yedder és 3 gólt lő 3 helyzetből. Nekem ezek mind kapufák.
De eleve el sem kéne jutnia ziccerig de nem érem utol
Mindenki tolja ezt az r1+hártomszöges indítást amit simán levédtem eddig!
Most odaváltok a védőre és a játék önkényesen leváltogat onnan ami után megáll a védőm
7-6-ban állok a múltheti 20-8 után mikor háromszor jobb csapatom van

Shaw+Reece James papíron nagyon jól mutat középen csak a valóságban az futja meg őket aki nem szégyelli. A szélsőim ugyanezek. A másik oldalt senkit nem tudok megfutni

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Pont azon bosszankodtam, hogy 7-8 db 50k-s csomagból egyetlen walkout nem jött, miközben még egy rakás alacsony értékű EFL a csomagokban van. De két 75+ csomagból jött egy 86 és 87-es lap, azért ez komoly.
Kiraktam az MM-ket, meg valami napi sbc-t és jött egy untrade dupla ausztrál LB, beleforgattam Kosticba, jó lesz foddernek.
Dias-t még nézegetem hogy lenne a legjobb, de nyilván játszani fog. Egy Cancelo RB tökéletes link lenne neki.Remélem lesznek PL upok, mert akkor tolok bele mindent. Tavaly hány napot kellett rá várni?
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Úgy néz ki elég szar a pack weight
Meglepő... -
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Majdnem 60 csomagból ők jöttek.
TOTS: Ruben Dias (az egyik PL ligás csomag), Elder (garantált EFL), Honeyman 2x...
Nagyobbak: Sterling, Auba és Dubravka (mindketten 1-1 75+ csomagból), Koke, Sancho, Alderweireld, pár inform és elenyésző mennyiségű 83-84.
10*83+ csomagban: Honeyman és csupa 83-84, szánalmas.Ha nem jött volna Dias az egész egy óriási kuka lett volna, ahogy eddig mindig.
MM sbc-ket nem raktam még ki, plusz a Barca, Real és Atleti is jókat adnak. Ehhez hasonlókat tudtok még? -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tuti nyitsz vmi op Totsot vagy icont
-
Kristof_94
nagyúr
Mindjárt nyitok én is, 91-es dupla Courtoist quick sellezni kell, 3 nap van visszaállítani, remélem jön valami értelmes sbc.
-
Mrguba
őstag
Na bejelentkeztem az elso EDERSON nyitassal...40.pakk 1 tots ederson meg egy honeyman...
-
sz_abika
addikt
Grat nektek, nálam vérlázító a pack weight és nem csak a nem-TOTSokra gondolok:
10db 83+ pack: Benzema + Casemiro + 8db 83as lap
Jumbo rare: 85 THiago Silva + 83 Semedo + 22db 82 alatt
2db PL Prime: 81 Richarlison + 81 Shaqiri + 10db 80 alatti!!!!
Ultimate pack: 82 IF WOOD + 85 Thiago DUpE! + 28db egyéb fos
Ultimate #2: 86 David Silva + 83 Manolas + 4 83as + 24db 82 alattPiaci áron ez 80€ fölötti fifa point elnyitva...
-
thebigK
addikt
Ide 30 pakkbol 1db eden hazard, es azon kivul semmi tobb WO
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristóf te hogy tervezed a nyitást? Puskás momentset nyitottad és szégyelled bevallani?
Amúgy nálad melyik poszton kell erősíteni? -
-
Nandinagy
addikt
Miért nem dobáltad bele Kosticba?
80+83ért egy 88as lap ajándék. Főleg, hogy nekem is volt 3-4 duplicate 83-asom.Köszi amúgy srácok
Igazából lófasz nem jött volna de a 100+125k-s packok rendesen megdobtak szerencsére. Azon kivül talán Krul meg Fofana ami nem belőlük jött.#15468Zimmi91
Nem is te lennél ha nem nyitnál egy 500k-s lapot
Amúgy kicsit meglepődtem, hogy ez ilyen drága. Azt hittem 300 körül fog menni. Na mindegy
Grat
-
toxicjew
addikt
Na hát köszi mindenkinek aki benézett
Nagy nyitás sajnos elmaradt, pickekből jött egy Tots Soucek meg egy Helik és persze sok fodder, a 90 packból meg egy eladható Neymar, Kanté, pár EFL Tots, de olyan extra nyitás sajnos nem volt.
Na majd jövőre (talán)
-
Nandinagy
addikt
Remek pack opening volt
Kb. 40 packom volt
Termés
Eladható: TOTS Fofana,TOTS Krul,Casemiro,Kimmich,Hazard,Sterling,Felipe,Grimaldo(2*)
Eladhatatlan: TOTS Vardy,TOTS Shaw,Alisson,Aguero,Laporte,Sommer,Ziyech,Godin,TOTS Jay.+csomó 84,83
-
Madn!ght
addikt
Mai WL konzekvencia:
1. a chemistry nettó parasztvakítás (79 chemmel az ellenfelem 90% közeli passz és 90 % shot accuracy, kikaptam ofc.)
2. Nem kell TOTS, Klaiber, Robben, Van Bergen isten szint. (Utóbbi 4-gyel kinált meg
) -
toxicjew
addikt
Na akkor kezdődjék
-
Aguinaga
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Nem tudom, de nekem mintha jobban menne a Fifa, mióta megkaptam az orosz vakcinát, igaz, lehet hogy segít ebben az a +2-2 ujj (kezenként) ami kinőtt azóta.. meg van ez a biszbasz a fejemen, amivel tök sötétben is tudok könyvet olvasni, de ez mar tényleg nem tartozik a topik témájához..
-
sz_abika
addikt
No+5ös ELOval érkeztem a 6.meccsemre.
8-1re fújták ki úgy az orrom, hamar helyretették az önbizalmam :D Ennél már kocsmazni is jobb, majd nyitogatom könnyek között ott a csomagokat.
Spoiler alert: futóverseny ; Sarr 99/99pace vs Gold anchoros Varane: 0-1
Ui: srác elite 2 std, OK
-
K.J
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Sosem értettem, miért akkora poén bármelyik "hackernek" tönkretenni mások szórakozását!
Ez kb olyan, mint mikor valaki végig cheatel egy matchet fps-ben.
Ilyenkor azt sem tudom mi a teendő. Én kb hagynám a francba az egészet. Új acc és jelszó, a többi herce-hurca nem érdekelne, hiába küszködtem vele majd' 1 évet. Még több időt nem érdemelne meg, bármelyik gameről is van szó.Nándi: Kapusoknál is beújíthatna az ea valami mozdulatsort, mert ez a néha idétlenül vetődés baromi szarul néz ki.
-
bubuska10
senior tag
Köszi a választ a pakknyitással kapcsolatban (neked is Nándi)! Most úgy nyitni sincs kedvem.

A kapus témához: ebben a játékban vmiért az a jó kapus, aki magasabb. "Polip". Pope is azért OP. Szerettem volna a rulebreaker 6'5 Donnát az olasz csapatomba (ami hátul németté kellett h váljon), de a szintén kurvajó Neuer jobb volt, mert ötödannyiba kerül. És ja, a kapus a legfölöslegesebb poszt a szélső hátvédek után. Beteszel egy bronze kínai csatárt, és kivédi az ellen szemét.
-
Nandinagy
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Tök mindegy kit raksz a kapuba. Az összes kapust végig próbáltam már
Mindegyik szar. Amikor volt a VDS sbc kiraktam: szar volt.
volt felesleges coinom vettem egy Yashint: szar volt.
Neuer,Alisson,Ederson,Leno,De Gea,Stegen: szar volt.
Rui Patricio,Maignan,Bürki,Trapp,Casteels,Navas: szar volt
Egy darab kapus volt kevésbé szar az pedig Oblak volt.
Az a legnagyobb bajom a kapusokkal, hogy tök mindegy húzom-e vagy nem. A legtöbbször vagy egy sablon pózt mutat be a kapu közepén ami semmire nem jó vagy teljesen más irányba vetődik mint a lövés
Egy dolgot tudsz csinálni, hogy ha az ellenfél viszi rád akkor hívod ki mint az őrült. Ha kicselezik még ott az esély, hogy a védő autoblockol, de ha a játék azt akarja úgyis bemegy kötényben majd.
Egyébként célszerű olyan kapust választani aki jól jön ki a labdákra mert a hosszú indításokat letudod szedni vele .#15449losilee1337
Ne haragudj én nem láttam a kérdésed de azon kivül ami odavan írva szerinted mi mit tudunk mondani? -
losilee1337
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
köszi a 0 választ ....!
de már rájöttem egy segfej feltörte az accountom es eladta az összes játékosom,több millio értekben most van 180 ezer coinom hogy az anyaba szakadt volna a köcsög feje a patkány gecinek.
-
toxicjew
addikt
Na srácok, akkor lenne akit esetleg érdekelne a pack opening? Mert ha nem, akkor nem erőltetem a streamet
Mindenesetre sztem 7kor kezdem is, persze csak ha a szerver is úgy gondolja. Ha nagyon döglődni fog akkor lehet várok 9ig. -
marcess
senior tag
Srácok ter stegen tényleg ennyire szar? Tegnap jött player pickből, de eddig 3 wl meccsen 4/4 5/5 2/2 lövés kapott gól mutatója van? Megörültem, hogy Neuert el tudom adni erre majd vehetem vissza...
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Az a baj ezzel, hogy elrakod a csomagokat addig, hogy semmi nem garantálja, hogy akkor nyitsz valamit. Ilyenkor már mindent azonnal érdemes kinyitni mert ha eladható akkor könnyen tudsz fejleszteni ha meg nem akkor át kell építeni miatta a csapatot ha olyan lap.
Semmiképp sem érdemes várni addig
-
bubuska10
senior tag
Van 33 pack félretéve. Ha Serie A+Bundás csapatod van, akkor nem érdemes kinyitni őket a PL idején igaz?
Van egy kiemelt reddit téma a TOTS-ről. A gyerek az első két ligának az idejét a tavalyiak alapján eltalálta. Ez a predikciója:
April 23rd: Community TOTS and EFL ✅
April 30th: Premier League ✅
May 3rd: Saudi League
May 7th: Liga Santander
May 10th: Liga Nos
May 14th: Bundesliga
May 17th: Turkish Super League
May 21st: Seria A
May 24th: Eredivisie + CSL
May 28th: Ligue 1
May 31st: MLS + Latin America TOTS
June 4th: Ultimate TOTS
June 7th: Rest of the world TOTS -
Nandinagy
addikt
A rivals részét jó ötletnek tartom de a wl engem pont hidegen hagy, hogy csütörtök este vagy péntek reggel. Úgysem kezdeném el csütörtökön sem

#15441sz_abika
Sajnos mindenki rájött, hogy hulla gyenge a pl tots és ezekután a többi is az lesz
Azt egyébként továbbra sem tudom, hogy szerencsétlen Grealishnek mit kéne csinálnia, hogy alanyi jogon bekerüljön egy TOTS keretbe. Ugyanez Emi Martinez.
6 gól 12 gólpasszra nem jár TOTS
De Rashinak 10 gól 10 gólpasszra igen. -
sz_abika
addikt
Hú de kezdd kilenni a tököm a 3WF lövésekkel az olasz támadókkal. Palacio és Dybala ma több fát végzett ki délelőtt mint amit az őserdőben sikerült ennyi idő alatt.
Ma ha egy kicsit is befullad a piac a TOTStól és én sem nyitok semmit 7kor, akkor kénytelen leszek költekezni egy kicsit, de ez a 95ös Roni marhára megdrágult, aki adta volna magát, viszont ha ő nem, akkor PIM Henryt beizzítom. -
toxicjew
addikt
Na rákerestem, hogy mik ezek az infok, de kéretik nagyon kételkedve nézni, mert semmi sem hivatalos.
Rivals and FUT champs will be a 2-Tier system Weekend League Qualification required every week. ( 5 games to play, need to win 3 or more for qualification. Can only enter 3 times a week)
Weekend League will no longer be 30 games. and... It will be less games. No confirmation on how many as of yet!
Rewards have changed in Weekend League. There will be certain players in rewards and now the higher the rank you are the better version of the player you will get! This could be implemented very well if done correctly
Na mondjuk az utolsó része még érdekesnek is hangzik, amolyan dinamikus reward lenne. De ismerve az EAt, nagyon rosszul fogják megoldani
Pedig valóban lenne bőven mit változtatni a játékon... -
Nandinagy
addikt
Én csak azt a részét nem értem, hogy ha rivals alapján kerülsz be akkor teszem azt nekem div1-ben kell 5ből 3 meccset nyerni míg másnak div8ban?
Akkor megint mindenki derankolni fog a picsába és megölik a gyengébb játékosok rivalsát mint tavaly.
Vagy ilyenkor bármelyik divből adhat majd ellenfelet? Azzal meg megint a gyengébbekkel csesznek ki .. Nem mondom hogy jó ez a mostani rendszer de egyenlőre nem is látnám ,hogy hogy lehetne jobban megcsinálni szóval maradhatna így
-
toxicjew
addikt
Én nem játszottam az előző rendszerben, de így elsőre nem látok pozitívumot benne. Plusz teher rivalsben, ha bejutsz akkor meg plusz nehézség wlben, mert kevesebb gyengébb ellenfél lesz.
Ha meg kompenzációként javítanak a wl rewardokon, akkor még nagyobb hátrányba kerülnek azok akik nem jutnak be. Hát hol itt az egyenlőség EA???
-
eM'82
addikt
Twitteren azt csicsergik hogy a Fifa22ben visszatér a régi módi. Ahhoz hogy WL-t játsz, minden héten kvalifikálnod kell magad. 3xor lehet próbálkozni, és 5ből 3 meccset kell nyerni Rivalsban.
Ja, és a WL meccsek száma kevesebb lesz mint 30.Nem tudom mennyire igaz. Régebben így volt, és anno szétidegeskedtem az agyam, és szinte sose sikerült bejutnom. :) Igaz azóta eltelt pár év, és talán valamennyit fejlődtem is, de akkor is, nem kell a plusz stressz még a bejutásért is.
Ha így lesz, akkor az átlagos játékosok kevesebbszer fognak WLben flikk-flakkolni, megmarad a WL a jobb játékosok kávéházának.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs bajom a kezdeményezéssel, mert létező dolgok ezek, csak meglehetősen álszentnek tartom ezt pont tőlük.
-
Nandinagy
addikt
Nem tudom eldönteni, hogy a játékosaim lettek szarok vagy a szerver.
Ezt az r1+háromszöges indítást kis odafigyeléssel gyerekjáték levédeni. Na az utóbbi 3 napban nem megy
Jobb stickel hátrapöci és rávált a cbre szóval beérem a labdát. Most ugyanerre vagy nem vált embert a játék vagy rárak egy 30 méterrel messzebbire.
Elől ugyanez mikor megyek szélen és a player lockal a középen lévő játékossal üresre futok. Most meg a játék kivált kurzawára aki stay backen áll a félpályától visszább

4-1 eddig. Hajrá gold2
#15427elod22
Attól függ. Alaba+Muki fullos cb páros míg a másik oldalt kapsz egy fullos rb-t meg egy gyenge közepes cb-t. Ha már cb+rb páros kell ott van Akanji. Sebességben ugyanaz csak harmad áron. Ha nem válik be max eladod majd. Egyébként azt nézve, hogy Dias future stars lapja még mindig 180k mikor gold Van Dijk statokra ugyanazt tudja 70-ért nem azt vetíti elő, hogy olcsóbb lesz
-
toxicjew
addikt
Egyébként nagy vszinűséggel azért jött ki tegnap a PL Tots, mert mától 3 napos social media bojkottot hirdettek az online zaklatás meg rasszizmus miatt, így nem tudták volna posztolni este
-
elod22
senior tag
Szerintetek az Alaba - Mukiele páros helyett olcsóbban kijönnék majd a Ruben Dias - Cancelo duóval? Nem vettem meg szerdán őket és már nagyon sokat drágultak azóta. Minőségben nem tudom ha jobb lenne a két City-s játékos, de ha ketten olcsóbbak lennének 200-300 ezerrel akkor maradna pénz máshová is fejleszteni.
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én tavaly itt "maradtam le". Piszok nehéznek tűnt az akkori WL és szar pickeket kaptam, míg sokan kaptak használható játékosokat, amivel kövi WL-en pics@ztak el. Szóval nem tudom mi legyen, Silver1 nyugiban, vagy Gold3 koncentráltabban. Gold2-höz családmentes övezet kellene és +24 óra :D
-
Nandinagy
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
Baileyre összekell kukázni még 50k-t
Vasárnap nem tudok majd játszani meg szombat este sem így elkezdtem a wl-t..
Régen kezdtem már 0-1-ben azt kell mondjam. A legszomorúbb az egészben, hogy a 2 hete még top védelmem mára olyan szinten hullagyenge, hogy ha jobban érdekelne a játék lehet elsírnám magam miattuk
Bendert konkrétan Ian Wright oktatta a 3. meccsen. Sebesség,Erő ami kell mindenben lepipálta
Az esti pack openingig nem is játszok már mert kell egy új védelem.
Van pár 100+125k-s packom remélem megszór a játék 1-2 védővel...
-
dvtkfan
senior tag
Gold 3 lettem hétvégén és annyira nem is lettek rosszak a pikkek...
Taglit rögtön be is tettem Kurzawa helyett...hát el kell mondanom, hogy iszonyat jó Kurzawa után.
3-5-2-ben tolom és ő az LM, de jön vissza folyamatosan védekezni és végre a támadásokhoz is van, aki hozzá tud tenni! Illetve még aki nagy felfedezett, az Mukiele...állat cb poszton. Gyors, illetve olyan fizikája van, hogy nem nyomják el!
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pontosítok, 3bol 2nek van hely, es csak mint wide cam/szelso, a 3. kispad
-
thebigK
addikt
Neymar, Showdown Neres, TOTS Barnes. A 3 jatekosbol melyik ketto lenne a legjobb szelso/wide cam? Az egyikuk igyis ugyis 7chem lesz. A vedelmet majd hozzajuk alakitom
-
toxicjew
addikt
Na basszus, nekem meg megcsúszott a kezem és lett belőle 45 pp
Azzal kezdünk holnap
Mondjuk szép kis tökönlövés lesz PL Tots lapokat pickelni, de szeretek csapatot variálni
-
Kristof_94
nagyúr
Próbálok nyerni pár rivals meccset, de brutális delay van... Többségében olaszok, nyilván.
-
dkaro
őstag
Nézem az EL meccset és azon gondolkodom hogy milyen vicces hogy 1998ban azon röhögtünk hogy a FIFA 98ban plakát emberek vannak a lelátón. Most 2021ben a játékban már nincsenek plakát emberek de a stadionban igen
-
Madn!ght
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És meg is érkeztünk a végtelenített kapus-nyitások fázisához.
Kíváncsi leszek hányszor fog az itteni fórumtársaknak kiesni az az Ederson
-
bubuska10
senior tag
Nkunku és Ilicsics jött a Gold 3-ból. Utóbbit legalább bírom a valóságba, jó lesz 11. számú csatárnak. Mék a jobb csere CAM: Future Stars Reinier vagy TotS Nkunku?

Új hozzászólás Aktív témák
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Több rng van már a játékban, mint a Heartstoneban, aki ismeri az érti
De azért próbálkozom
Már nagyjából kész a csapat fejllesztés tervezete, jövő héten sztem be is izzítom, az áraktól függően.
Meglepő...

Na majd jövőre (talán)
Azzal kezdünk holnap