Hirdetés
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucentTwo
tag
Akik esetleg jártasabbak, ezek után lesz majd nyithatóak a totsok is, pl jövőhéten? Így várható, hogy leesnek még a totsok árai?
-
LucentTwo
tag
Teljesen más a játék menet nálam mint az elmúlt 1-2 hétben, sztem átkerültem a f*sz rossz oldalára. A játékosaim nem tudnak passzolni, a védőim olyan dolgokat csinálnak, hogy rossz nézni. Elmúlt négy meccsemen játéktudásban sokkal rosszabbnak éreztem az ellenfeleimet, de nem nyerhettem. Az ő védőik, mint a beton szépen felállnak falban a középpályásokkal együtt, az enyémek meg futnak össze vissza (megjegyzem amikor fel vannak állva az enyémek akkor nincs gond, de ez kb az első 30 percig tart). Áltban az összes kapott gólom 2-3 passzos gól volt. Vicc kategória am.
Csatárjaim meg mint akiknek földbe van gyökerezve a lábaik, állnak és nulla segítséget adnának jó mozgással , esetleg néha-néha befutnának üres területre, de semmi.
Vagy ami még eszembe jutott, hogy fos delay-s a játék és az ellenfelem mindent előbb érzékel mint én.
-
LucentTwo
tag
Nem szoktam sokat siránkozni, se felbaszni magam, de azért most feltette a játék az í-re a pontot. Mondom élvezem kicsit a játékot az esti meccs közben. 2 meccs elég is volt, elsőben talált egy gólt az ellenfél utána gyorsan egyenlítettem, majd labdába se tudott rúgni szinte, megyek kiugratás után egyedül a kapusa ellen és kilép. Második meccsen meg a török barátunk ellen 70es silver játékosaim lettek hirtelen, semmit nem tudtam csinálni, Varane-mat egy 73-as libertadores támadó úgy lejátszotta, hogy rossz volt nézni.
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
két hete kezdtem el egyelőre ez jött össze. Csak örömből játszok, szóval jönni fog Puskás a swap-ból és Szoboszlai is kötelező vétel lesz számomra. Kérdésem, hogy ebbe a csapatba kit raknátok ki sbc-ból, ha csak egyre van coin: Mbabu vagy Diego Costa (esetleg egyiket se, bár Mbabu lapja end game lap sztem)? Mbabu cb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elírtam.