Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt hogy hoztad össze? Eriksent csinálom az első meccsen 28-t lőttem world classon
Majdnem meglett 2 egyszerre. -
Kristof_94
nagyúr
Hát ez a 20 gólos objective nem is olyan könnyű, kicsit elszámoltam magam. Első meccsen csak 18-t tudtam lőni az angolokkal...
-
gjoe
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Van felvétel?
-
Woodslave
félisten
válasz
Bence910905
üzenetére
Tegnap 6-4et nyertem ma 6-0
. Szánalmas vagyok hogy ezzel szopatom magam komolyan. -
Bence910905
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi az infót csütörtökig ledaralom mindet :)
Amúgy a pénteki 1-9 után tegnap 15 meccsből hoztam 13 at ugyh meglett a gold
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Etiksen nekem jött tegnap. Láttam mi történt este a meccsen, remélem rendbe jön.
Nálam eddig egész jó. 5 meccsen 7 gól és 4 gólpassz. Elég szépen eltalalja a labdát mindig egy kipattano után. -
Jinxb1rd
addikt
De Light-ot és Zakariát ki is nyitottam, csak hát... hova építsem be őket?
Hamarosan Erikson is érkezik meg kirakom Götze-t is, de közbe arra jövök rá, hogy nem kellenek már igazán játékosok... 
Max a Götze veszi fel a verssenyt pl A 90-es Paulinho-val a pace miatt, de csak ha CAM pozit nézzük.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi hogy beírtad, észre se vettem volna.
Kicsi Flot kiraktam, de egész sokba fájt. Mindegy, innentől a funra megyünk. -
Kristof_94
nagyúr
Jöttek ázsiai és európai nemzetes "milestone" küldetések. 20-20 gólt kell rúgni, elég könnyű. A kisebb nemzetekkel bármilyen játékmód, a nagyobbakkal meg rivals vagy squad battles (semi-pro). Egy SB meccsen simán lehet akár 40 gólt is lőni, így egyszerre 2 csapat is letudható, bár a semi-pro szívatós lehet.

-
Kristof_94
nagyúr
Pont mosogattam, meg csináltam a kaját és nem annyira hallottam a TV-t, csak azt láttam, hogy percek óta áll a játék. Gondoltam biztos valaki lesérült és ápolni kell, de mikor oda mentem sokkoló volt... Remélem minden oké lesz vele!
Közben ez a Florenzi nem is rossz lap, ha az olaszok megnyerik a 2 maradék meccset, akkor egész jót fejlődne. Paqueta jobb támadásban, de az olasz meg védekezésben és ha kiraknám, akkor be lehetne húzni középre, támadó CM-nek meg menne Bruno.
-
bubuska10
senior tag
Igaz hogy van vagy 15 ember azon a poszton, de csupaszív Florenzit imádjuk, ki kell venni.
-
taylorp
senior tag
A szarházi ea próbálja menteni magát. Az új sbc-k mind eladható pakkot adnak. Fosnak a buzik.
-
toxicjew
addikt
Bodnár Gyuri milyen ámokfutást rendez a stúdióban, ezt majd nézzétek vissza, teljesen kész van
-
gjoe
addikt
Hát ez durva volt basszus. Remélem felépül.
Mára jósoltatok még ultimate tots sbc-t, gondolom már nem lesz ilyen.
Florenzi lapja tetszik, érdemes lehet kiszedni? -
toxicjew
addikt
Durva képsorok voltak, nekem egyből Fehér Miki jutott eszembe
De talán rendben lesz mostmár.Following the medical emergency involving Denmark’s player Christian Eriksen, a crisis meeting has taken place with both teams and match officials and further information will be communicated at 19:45 CET. The player has been transferred to the hospital and has been stabilised. Ezt az UEFA írta ki most.
-
bubuska10
senior tag
Úristen, szegény Eriksen... Pont az ő lapján melóztam, miközben összeesett...
-
Woodslave
félisten
Cdak nehogy posztumusz fejlődjön szegény Eriksen
-
bubuska10
senior tag
Szabadjon megemlíteni, hogy a magyarok közt is akad ritka nagy faszkalap ellenfél.
-
|AP|
veterán
tegnap és ma letoltam az összes meccset. 15 win lett, egy meccs maradt bent. Ha kicsit jobban koncentrálok meglehetett volna a G2, de tök mindegy.
-
Aguinaga
őstag
Hú, ez a Götze jól néz ki, bár Özil is jól nézett, még se látom senkinél.
-
Kristof_94
nagyúr
Na nekem egyelőre 9/6, a három vereségből 1 DC. Próbálom teljesen nyugodtan, ami nyilván piszok nehéz!

De igazából az égvilágon semmi nem múlik rajta, meg így a TOTS után már hova erőlködjek.
-
EA's hit
addikt
Esküszöm mostantól csak hétvégén fogom nyomni a rivalst
Mivel ilyenkor a legtöbben wl-eznek, sokkal nyugisabb az egész, jobb a játékmenet, meg nyilván valamivel kevesebb is talán az erős ellenfél. Ma eddig 6/6-ot nyertem, a legtöbb meccset simán, 3-4-5 gólokat lőve. Azután, hogy szerda este visszaestem kb. 150 pontot, ma délelőtt közel 250-et mentem felfelé. Szóval mivel a wl-t befejeztem az idei évre, jó tudni, hogy hétvégén kivételesen a rivals is egy játszható játékmóddá válik 
-
eM'82
addikt
Tegnap játszottam 2 rivals meccset, elvárások nélkül.
Első meccsen 2-0s vezetés után valami történt (hisz' tudjuk hogy ez egy veszélyes előny...
) és végül 2-3 lett oda, de úgy hogy a 86. percben lőtt gólja előtt egy hatalmas ziccer maradt ki az ő kapuja előtt.
Második meccs: már a 2. percben lőttem egy gólt... Srác tolta a nutmeget, és előre annyira nem volt ügyetlen, de a védekezése gyenge volt + kb minden is beakadt, 9-2 lett a vége, de lehetett volna több is, ha nem untam volna és sajnáltam volna szegényt.
Mindhárman kb azonos skillratingen voltunk. Fura ez a játék továbbra is. -
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Viszont de Ligt lapja fejlődhet még, akár nagyon sokat is, az árában ez az opció is benne van. Nyilván ha a hollandok mondjuk egy győzelemmel kiesnek, zuhanni fog az ára.
Eriksen viszont teljesen igaz, szerintem nem létezett még olyan lapja a játékban, amivel normálisan lehetett játszani. Hiába jók a statok, valami mindig hiányzik nála, tavaly a summer heat lapja is egyszerűen csak szar volt. Viszont pár SB meccsel ki lehet húzni, sőt, rivalsben is megy akár magától is néhány obj, szóval ingyen foddernek tökéletes.
-
törölt tag
válasz
bubuska10
üzenetére
"Érdemes összevetni a 3 héttel ezelőtt jött szintén objectes Barellával, utóbbinak laza 130-cal jobb az in game statja."
Abból a 130-ból kb 150 a DEF statok.
Eriksen posztján a 4*/5*, unique body type és normális lövő statok szerintem fontosabbak egy fokkal, mint a tökre félrevezető IGS. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Serie A hibrid csapatosként mondom, hogy a tarcsiba se férne be. Érdemes összevetni a 3 héttel ezelőtt jött szintén objectes Barellával, utóbbinak laza 130-cal jobb az in game statja. Az szerintem sok.
Serie A-soknak jött még egy nehezebben linkelhető Verratti (nyilván nem Chiellinivel sprintelgetsz, jobb oldalt meg nem Florenzi vagy Spina gold lapja van stb.
) , valamint egy túlárazott De Ligt, aki helyett De Vrij ugyanazt tudja, csak cserébe több százezerrel olcsóbb. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
bubuska10
üzenetére
Nekem ezek az ultimate meg 100k és 50k csomagok gyakorlatilag semmi komolyabbat nem dobtak.
Ahogy az előző években is, én az upgrade csomagokban hiszek, legyen az ligás vagy akár egy 80+ pick és hasonlók. Ha csak a rivals/wl csomagokra meg hasonlókra támaszkodtam volna, akkor negyed ilyen jó csapatom sem lenne. Amennyiben van korrekt ár-érték arányú upgrade akkor nyomni kell, nincs sok vesztenivalód. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyilván nincs rá konkrét válasz, de szerinted melyik az a pack, amelyikből legnagyobb eséllyel ki lehet nyitni egy ilyen Verratti szerű promó lapot? A legértékesebbnek tartott Ultimate packba még 84-esnél jobb nem esett nálam.
-
toxicjew
addikt
Nem csodálom. Egy teljes szezon végigjátszása után csoda, hogy képesek vagyunk még egyáltalán leülni a gép/konzol elé
Ugyanezt érzem én is, a 2 vereség után az amúgyis hangyafasznyi kedvem negatív tartományba került. De hát tolom, mert idióta vagyok 
Egyébként kiváncsiságból megnéztem, hogy hányan játszanak Steamen, jelenleg 30 ezren, átlagban pedig 17 ezren szoktak. És ez csak Steam, Originen még biztos tolja pár ezer. Ehhez képest ma különösen nehezen talál ellenfelet
Vki adjon már nekem egy PSt vagy Xboxot, nem bírom már ezt a környezetet
-
Kristof_94
nagyúr
Ez az Eriksen objective a 13 meccsel elég hosszú. És nem is vagyok motivált, hiába jó fodder ha nincs egy átkozott ikon SBC...
-
toxicjew
addikt
Rögtön 2 vereséggel kezdtem, az első egy világi nyomorék volt, a 2. meg sztem elite szintű, mert nagyon durván tolta. Kár, hogy ilyen nehézkes PCn az üzenetváltás, nagyon kiváncsi lennék, hogy milyen szintű a gyerek. Kicsit olyan volt, mintha egy Boras streambe csöppentem volna
Azért felvettem, hátha visszajelöl. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tökmindegy, hiszen Fifa22be úgyse viheti át. Ennyit ér az egész.
-
Aguinaga
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kellett egy n+1-edik Yilmaz is
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A csóró többségnek meg dobtak egy kis csontot eriksen formába ami tuti nem fog fejlődni.
Már tényleg azt érzem mintha fortnitba késsel rohangálnék a pályán rpg-k ellen. -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A kutya is odaszarik....
-
Kristof_94
nagyúr
Ezt láttátok már? Kicsit komoly elite tots csomag.

-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezek milyen undorítóan túlhúzott lapok lettek már?

-
LendvaiFeri1
veterán
-
|AP|
veterán
hát, előzetesen azt mondtam ez a mostani promó nem fog érdekelni.
De azért egy Griezmann vagy Acuna nem lenne rossz
Viszont egy fűszálat sem fogok keresztbetenni értük
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Bence910905
üzenetére
Fejben nagyon ott kell lenni!

Közben lejátszottam az első SB mérkőzést a 7-ből az utolsó tokenért, le is hozott az életről rendesen.

Ki volt az a nem normális, aki kitalálta, hogy tegyék bele a tokeneket a squad battlesbe? -
Bence910905
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kigumiztam 5 mérkőzést pont ezért.. A szintem g 3 átlagban de elertem már g 2 is szóval nemertem
-
bodnar123
őstag
Jó az nem kérdés hogy a fenti delikvens nem állt a helyzet magaslatán. De lenyegtelen videód utolsó pillanatáig az egész mert az két passzal meglehet oldani. A lényeg a hirtelen irány váltás. Ami a ziccert okozza. Borat pl a góljai 90%át ebből szerzi (egy az egy ellen), és ellene is szernek ilyet, csak kevesebbet. Az az irány váltás fizika nyelvén. Mentél egy irányba. Majd egy tized másodperc alatt lefékeztél és megtettél a másik irányba kb 4-5 métert. Csak az a 4-5 meter kb 100-150 km/h (kiszámoltam) Csak mindez nem 0ról...érted mi a gond. Persze lehet lescsabdázni ami megint röhejes. Ott is kb védők hirtelen 150km/h val előre ugranak egyszerre... Itt nem az a gond, hogy nem reális. Hanem ez scifinek is röhejes.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Ez nem így működik. Aki tud védekezni az ellen nem lehet így cselezni. Ellenem sem tudnak így cselezni. A legnagyobb gond, hogy az emberek nem tudnak védekezni. Ha levonjuk azokat akik tudnak 3 csoportja van:
-Az első aki állandóan mindenre becsúszik. Általában ész nélkül nyomkodja valamelyik szerelést és ilyen dolgok jönnek ki belőle mint amit látsz.
-A második az aki nem is próbál védekezni hanem rábízza az aira.
-A harmadik a legélhetőbb úgy ahogy. Ő az aki folyamat spammeli a lescsapdát, hogy felhúzódjanak a védői és ne lehessen passzolni a csatároknak. Na általában ha 2 passzal kijátszod ő is az elsővé alakul át vagy a másodikká.Szerintem hatalmas tévedés, hogy ezt nem lehet levédekezni. evibly vagy thebigK vagy akár mondhatnám Kristófot tuti nem kapna ilyet. A legnagyobb baj, hogy az emberek legnagyobb része azt hiszi egyszerű a védekezés. Pedig a védekezés a játék legnehezebb része. Ha elit vagy védekezésben elit leszel wlben is.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A gond, hogy nem tudsz ez ellen mit csinálni. Mármint a cselezés ellen. A letámadás ellen még inkább, és az még mindig reálisabb, mint ez az idegrángás szerű, fél tized másodpercre hangsebességet elérő játékosok. És akkor még jön az a probléma, hogy ha megnézed a Solod, kétszer szerelhetett volna a játékos még az elején, csak a gond, hogy a B semmire nem jó. Mellé lép a labdának. És akkor jön a másik probléma. Melyik foci meccs az ahol csak 6 játékos védekezik? És ez van bármit állítasz be. És ebben a 6 ban is igazából csak az aktív akit irányítasz. Pl a solodnál a második távolabbi középpályástól egyszer másfél méterre mész el de az füle botját sem mozdítja. Szóval ennél nagyobb cheat nincs a játékban. Persze mondod, hogy tanuljon meg cselezni. Csak szerintem sokan focis játékkal játszanának, nem pedig ilyen idegrángásos fossal. Amúgy nem véletlen adják ki idén sorra a 80+ sebességű szuper védőket szinte ingyen. Csak nem megoldás, mert akkor is a hangsebességen rángó támadókat nem lehet lereagálni, hát még ha van egy kis connection hátrányod. És akkor még jön a probléma amikor nyomsz egy cselt, egy kb egy milliós Dembelével, gyakran az ellenfél védőjét egy hurrikán kapja el és hangsebességgel elszáll. Szóval továbbra is én tartom, hogy lehet ügyes vagy, jól "cselezel" (bár szerintem ezeket túlzás cseleknek nevezni), de igazából az ellenfeled max annyit érhet el, hogy ő is így cselez, és akkor jön a vízilabda meccs. De ott már EA bácsi is belenyúl, és valakit butít, vagy mindkettőt, és nem jön be a trükk solo festival. A gond, hogy ha EA bácsi megcsinálná hogy a játékosok kb 1-2 másodperc alatt gyorsulnának 30 km/h ra még egy gyengébb 28-ra akkor nem tudnád ezt megcsinálni, és akkor nem ölnél bele sok-sok órát (vagy valaki pénzt is), hogy mindig nálad legyen a játékosbeli fölény, hogy szuperül végig cselezd a 6, de valójában mindig 1 védőt. Szóval olyan lenne, mint a PES. Szóval, nem lehetne függővé válni. Egy barátom co-op-ban benne volt a világ top 100-ba. Régen játszottam vele, de nem így tolta, mert valszeg ott nem is lehet ilyet. Kérdés, hogy ha ez itt nem lenne, küzdenénk-e ennyi időt nem kímélve, egy jobb csapatért. Valószínűleg nem. Idén végre elértem, hogy legyen csak egy Prime Daglishem... Egy laza 700 coinos pc-n. És hirtelen én is lőttem, pár solos gól, még csitti fitti cselek nélkül is. Valahogy az ellen mindig mellé ment a labdának. És akkor jön még a press bekapcsolása, amint én is megtettem láttam, hogy az ellenfél játékosa indokolatlan helyre passzol, és a gép odarántja hangsebességgel a védőm. vagy nyomok egy bachhealt vagy mit, és tőlem 4 métérre álló védő hirtelen egy indokolatlan irányba elszállt 5 métert. Biztos nem az ellenfél csinálta. Persze meg kell csinálni a cselt, meg kell tudni csinálni. Csak sokan inkább egy focis játékot tolnának, és nem akarnak, vagy connection gondok miatt, vagy idő hiányában megfelelő játékosok nélkül nem kezdenek el ezzel szórakozni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Bence910905
üzenetére
Arra vigyázz, hogy ha RQ-t nyomsz azzal nem fog könnyebbeket adni!
-
Bence910905
tag
9 L 1 W sose volt még ilyen hígfos.. Mi a kikurt ge.it kell most másként csinalni
-
lanikai
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
na meg a composure is kb lefeleződik, legalábbis érzésre... tényleg a legügyetlenebb ellenfélnek is simán hozhat 2-3 gólt a constant pressure, úgy, hogy előtte a saját térfeléről nem tudott kijönni
közben annyi haszontalan fodder volt a klubban, hogy gyorsba megcsináltam Dembelét és Carlos Albertot, coin nélkül nem nagyon lesz erősítés a közeljövőben. FB Coutinhoval eddig sem találtam a közös hullámhosszt 10 chemen, 7-en meg pláne nem fogom, így Neres a kezdőbe került
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Továbbra sem az a baj a letámadással, hogy van. Hanem ahogy van. Az, hogy valakit szarrá dominálok 70 percen keresztül ülnek a passzaim mozognak a játékosaim aztán felkapcsolja a letámadást és hirtelen minden passz rövid,a játékosaim nem mozognak hanem sétálnak +fizikálisan hirtelen minden játékosa jobb lesz(értsd. a 75 fizikás Insigne eltolja a 94 fizikás Lacroix-t) az nem fér bele.
Sose volt bajom a letámadással. Eddig is nyomták a gyengébbek de tök mindegy volt. Kijött a tudásbeli különbség. Most mivan?
Aki letámad nem hogy elfáradnak a játékosai hanem még az enyémeknek csökken gyorsabban a staminája.
-
bubuska10
senior tag
Ugyanígy vagyok én is - csak nekem nem volt ilyen konkrét játékos, mint nálad a TOTS Messi.
Majd még Puskást behúzom a swapsnál, aztán mehet a lötyögés a fun teammel.Az ilyen "Nándi félékkel" nekem nincs bajom.
Látom hogy sokkal jobb, elismerem a tudását, az ilyen hadd szopasson le 800 csellel, nyerjen 5-0-ra, aztán haladjunk.
Viszont a valóságban az ilyet a 2. csel után úgy felrúgnák, hogy szétszakad a lába, és egy életre megtanulja. Mert ennek semmi köze a valódi futballhoz. A letámadás viszont szerves része. Bizonyos csapatok ha úgy tetszik, az 1.től a 90. percig "constant pressuret" tolnak IRL. Mégse undorító.
Van a valódi foci és van a FIFA logic játékintelligencia, a kettő teljesen eltér egymástól. De már volt erről vita egy párszor.
Engem sokkal jobban idegesít az, aki össze-vissza pörög a 16-osnál, beseggel, és addig forgolózik, míg a gép el nem dönti, hogy a védők most egy pillanatra középen szétnyílnak, és akkor jön el az ő ideje, oszt belövi. -
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Persze hogy nem így kell. Az a legszomorúbb, hogy így tud védekezni az emberek 90%-a és még is megtudnak verni csak szimplán a pressel meg az indítás spammeléssel
Csak annyi kell hozzá, hogy 3-4 ziccer ne menjen be. #17824thebigK
Köszi
Már semmit nem várok a játéktól szóval rámegyek a szórakozás részre. Smith-Rowe is jön becsereként amikor eszembe jut. Tényleg nem érdekel ha s1 vagy g1 leszek már
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért Kristóf rámirnál?
Mondjuk tudtommal te press after possession losst tolsz ami kb. négyszer undoritóbb játékelem mint a cselezgetés mert még csak tudás sem feltétlen szükséges hozzá
Nyilván emiatt nem haragszom rád meg senkire aki játsza mert a játék hibája, hogy engedi ezt.
Bár azt hozzá kell tenni, hogy sokszor hat azoknak a sírása akik lusták megtanulni cselezni mert érdekes módon a cseleket folyamat nerfelik bezzeg az ész nélküli letámadást nem
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
én toltam egy all-int, elpakkoztam az összes coint. (Természetesen nem jött semmi :) )
Nem érdekel már, a csapat megvan, TOTS helyett elvagyok az IF Messivel is. Cserepad is megvan, nincs kiért tepernem így hogy Messi nem jött össze.
Ez a mostani promó sem hoz annyira lázba, pakkom sincs már, szóval szerintem csak játszogatok, amikor kedvem van -
Mrguba
őstag
Lesz meg valami tots sbc?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Félreértés ne essen, mindenki játsszon úgy, ahogy az neki örömet okoz, vagy eredményhez juttatja.
Aki tud, az cselezzen, más csak a háromszöges kiugratást spameli, jómagam pedig járatom a labdát és passzokkal jutok el az ellenfél kapujáig. Cselezni azért sem szokásom (leszámítva néhány alap cselt - ball roll, croqueta, rainbow, fake shotok és cancelek), mert az átlagos delay mellett mire a bábu hajlandó kivitelezni, már rég elveszi az ellen.
Így megnézem és elismerésem azoknak, akik ezt totál jól időzítve képesek konstans lehozni, de régi vágású futballt képviselőként azt vallom, hogy 1-1 csel belefér, de a non-stop joga bonito az maradjon a Volta sajátossága.
Arról nem is beszélve kicsit irreálisnak tartom hogy a 90+ def és phy értékekkel rendelkező védőkön így át lehessen szambázni.
Kristóf: neki a szép csel kombó, meg a gólöröm, nekem meg egy jó alácsúszás (no meg a kis kereszt a bábuja felett) adja meg ilyen esetben az elégtételt.
-
bubuska10
senior tag

Egész jól sikerült most sáfárkodni: Mertenst eladtam, a helyére könnyedén, ingyen kiraktam Tevezt, gyakorlatilag úgy h minden értékes fodder megmaradt. Dybalát upgradeltem Lanzinire. Smallingot eladtam 180k+-al drágábban, mint amennyiért levadásztam De Vrijt. Meg vettem egy tök jó high/high argentin balhátvédet, Günter meg kb. 2x annyiért el fog menni ugyanabból a poziból. Erősítettem a csapaton, és még csináltam is több mint fél millát.

-
Nandinagy
addikt
Végre eljött a kedvenc időszakom
Amikor nem érdekel miben végzek. Eddig minden évben ugrottam egy rankot(19ben stabil g3 vége felé g2, 20ban stabil g2 vége felé 1-2 g1, most meg ha végigtoltam a g1 megvolt jó lenne pár elit
)
[link] -
Woodslave
félisten
ja ps4-en tolom. Lehet hogy nem nyomják már annyian komolyabban a rivalst ebben az időszakban és emiatt lehet könnyebb
Tavaly egész évben toltam mint állat, gyakorlatilag 0 skill ratingről. Div 7- volt az átlag tartózkodási hely néha látogatással le-fel. 1000 skill ratingel fejeztem be div 5-ben onnan nem próbálkoztam tovább és ez is nyár vége volt már.
Idén nyilván teljesen más a hozzáállásom

-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
attól még nem hülyeség mert te azt mondod hogy egy elit játékos se. Sőt még igazabb. Akkor fogalmazhattam volna úgy tök mindegy milyen jó/rossz vagy nem férsz hozzá a tartalom egy részéhez. Mondjuk arról vitatkozhatunk hogy ez jó/rossz vagy egyáltalán ez elvárható-e alanyi jogon ha veszel egy játékot, vagy azt mondhatod hogy ez csak a "bonus" része mert biztos van olyan játék amit nem tud valaki végigjátszani mert nem elég jó.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Mondjuk ez a nem vagy elég jó és emiatt is nem férsz hozzá egy hülyeség. Van haverom aki minden héten elitet vagy nagy ritkán top200-t megy és tots alatt értelmes pickje/packja még nem volt. Most is elite2ből 250k-t szedett ki. Szörnyű nézni mikor 6-7-0-ra ver el egy nála ötször drágább csapatot csak mert annak g2-ből adja neki meg nem

De nekem sem adja
TOTS alatt a 85+-os bundás pickes Kimmichen kivül egyetlen egy használható lapot nem kaptam akit tényleg akartam.(Plnél örültem volna egy Cancelonak is akár vagy communitynél egy Mukielenek). Pedig tényleg mindent megtettem
Seria A-ig végig g1 voltam ott nem volt időm és g3 lett de azóta meg annyira nem érdekelt, hogy g2-ig vittem csak.
Se a G1 se a G2 se a G3 nem adott semmit. 100k feletti eladható nyitásom egyetlen egy volt még Fofana mikor elraktam 50 packot amiből vagy 5-10 100k-s volt
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Egész szezonban div5 voltam, egyszer jutottam div4-be de túl erős volt.
Majd kb 2-3 hete megint div4 és gyenge. Valami változott. Vagy mindenki feljebb ment vagy nem tudom mi, de nem én lettem jobb.
Majd valamikor tolhatnánk egy barátságos meccset. Ha jól emlékszem te is xboxos vagy. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
ja ok csak azt hittem jobban élveznéd a játékot ha lenne még valaki

Nyilvánvaló. itt volt az ultimate tots, de egyikőtöknek se lett game changer nyitása (nem mondok semmit a silver 1-es liga 2-es spanyol RM-el mert mondjuk hogy ezt érdemeljük) De pont ezért mondom ennek a játékmódnak ingyenesnek kellene lennie az nem normális hogy egy AAA játék tartalmának nagy részéhez nem férsz hozzá mert nem vagy elég jó.
(tudom nem vettem meg EA play keretében bérlem ezért sem rinyálok idén annyit) -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem úgy értem! Azt mondom, hogy hiába 89+ a játékos és hiába top liga, az esetek 95%-ban úgy is mindenki olyanokat fog nyitni, mint Laborde, Areola, Skriniar. Ha meg esetleg feljebb kúszik az a rating, akkor is ott van pl. Fonte, Hummels és társaik...
Engem már alig érdekel a dolog, inkább csak a csomagok. Jó kis EB-s meg Copa-s lapok lesznek majd, előbbiekből simán lehet olyan aki megtetszik. A töltőképernyőn már valami 94-es angol van... -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
ebből a posztodból - no offense - látszik mennyire elbaxott a játék és/vagy a játékosok hozzáállása (ami lehet az elbaxott játék miatt van)
Nem sajnálom tőled veled örülünk a nyitásoknak de komolyan áruld már el ki/mi kellene még neked. Vagy nem is a fő kérdés a ki hanem a miért.

-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
pont ugyanezt érzem. Megragadtam egy szinten, ahol elpötyögök, de úgy érzem nem fejlődök. Ha nyerni akarok, akkor erőltetnem kell azt, ami megy, nincs lehetőség új dolgokat kipróbálni, beépíteni.
Aréna nekem sem játszik, nem tudom megszokni. SB szintén nem, mert a gép nagyon kiszámíthatóan játszik.
Maradnak a friendly-k, de ott is általában az izmozás megy.Mondjuk nekem ez az első evem, így 40 felett most ugrottam bele :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AliExpress tapasztalatok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- LEGO klub
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Majdnem meglett 2 egyszerre.
Hamarosan Erikson is érkezik meg kirakom Götze-t is, de közbe arra jövök rá, hogy nem kellenek már igazán játékosok... 
De talán rendben lesz mostmár.

Van a valódi foci és van a FIFA logic játékintelligencia, a kettő teljesen eltér egymástól. De már volt erről vita egy párszor.
Aki tud, az cselezzen, más csak a háromszöges kiugratást spameli, jómagam pedig járatom a labdát és passzokkal jutok el az ellenfél kapujáig. Cselezni azért sem szokásom (leszámítva néhány alap cselt - ball roll, croqueta, rainbow, fake shotok és cancelek), mert az átlagos delay mellett mire a bábu hajlandó kivitelezni, már rég elveszi az ellen.