Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Na nyomtam egy utolsó rivalst. Faxa játékmenet 5-1-es győzelem. Nem is játszok többet jó búcsú lesz. Csak a szépre emlékezünk
-
Woodslave
félisten
Berakom az endgame teamet hogy meglegyen. Azért nem hiszem hogy ilyet még egyszer össze lehet hozni. Nyilván itt a végén már mindegy volt ezek az ikonok már nem voltak annyira extrak mint pár hónappal ezelőtt de azért mégis nagy dolog egy ilyen jatekosnak mint én. Végülis annyit panaszkodtam hogy nem jutok hozzá minden tartalomhoz hát most megkaptam. Én azért bízok benne hogy a 22 gameplay kicsit kevésbé lesz idegbaj.. meglátjuk
Azt hiszem rivalshoz már nem nyúlok mert elmegy a kedvem most hiába az utolsó szopórollernek jól szórakoztam.
-
Woodslave
félisten
Természetesen az utolsó meccsen dőlt el hogy a gold 2 megint nem sikerül. Utolsó négy meccs 3 cumi mini tekkz cselgepek ellen. Rossz passzuk nem volt. Jobb lett volna nem lejátszani az utolsókat
-
Woodslave
félisten
Érdekes ez hogy mennyire máshogy éljük meg mondjuk ezt a wlt is. Én imádom. Ma reggel is játszottam 3-4-et. Azt hiszem egyet vesztettem a többit nyertem. 1 kell a goldhoz szóval semmi extra még 7 meccs van. De komolyan tényleg jól szórakozok. Kezdem érezni azt is hogy a csapat nem gyenge
sokat nem számít már meg van hogy Papu borogatja Vieirat de ezen csak röhögni tudok. Passzok nevetséges xarok meg ennyi idióta gólt régen láttam de legalább a kedvem nem vette el a 22-től -
Woodslave
félisten
Na most 4-1ről jöttem vissza Pele mesterhármas. Hosszabbítás beidegelte magát három öngóllal fejezte be.
-
Woodslave
félisten
Ma viszont nagyon jó meccseket játszottam. Nyertem vesztettem tök mindegy de tényleg élveztem.
Volt hogy Vieirat már a 10. Percben kiállították. 3-0-rol full pressben jött fel a gyerek aztán a hosszabbítást már nem bírta. 6-3. Máskor én jöttem vissza 115 és 119 perces gólokkal a tizipárbajt nyertem.Érdekes mennyivel jobb mint a rivals. Pele supersub de annak qrvajo
Zidanet is jatszatom cm Gullit mellett. Vieira meg cb. Lehet Renato jobb de akkor is nem lehet tudni mikor lesz lehetőség újra használni őket
-
Woodslave
félisten
Na ahogy látom bezárt a bazár
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
legalább megnyugtató nekem mindegy kikkel játszok nem lennék pay to win.
Nem szeretek ilyet írni hogy valaki nem jó mert nyilván én nem vagyok jó elsősorban. De akkor is ezektől a lapoktól már azt várom, hogy mindig jó helyen legyen, mindig jól induljon, ha passzot nyomok akkor is odamenjen a labda ha fejen áll és ha rúgok akkor azt legalább úgy rúgja el hogy érződjön. Persze nyilván ez irreális amit felsoroltam de akkor is
Eredményesség és játékélmény szempontból semmit nem jelentettek ezek a pim ikonok a korábbi futties és egyéb lapokhoz képest. Teljesen feleslegesnek értem mondjuk Dybalát padoztatni Pele miatt, vagy akár Messit.
-
Woodslave
félisten
Ez a Pele se ér semmit. Komolyan a játékban elérhető legjobb játékosaim vannak már de sztem egy meccset nem nyertem
Játszani fogok wlt de tuti ps4-en
-
Woodslave
félisten
na még ma rewardból kirakok egy attacker picket hátha jön egy Pele mert kirakni nincs kedvem
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
én is ez elég fun. Most mondjuk Kaka jött de végre a 85+ Streling őt még nem láttam. Meg egy dupli toty Mbappe

az viszont továbbra is qrv aidegesítő hogy web appon nem lehet swapolni ezért mindig a klubban lévőt kell beleraknom sbc-be. Nem érdekel a stat meg ilyenek de akkor is gáz
-
Woodslave
félisten
na még egy ikon pick Yashin. Örülök untrade ikon kapusom úgyse volt
1m coin mia fax?
-
Woodslave
félisten
Viszont a közösség undorítóbb mint ps4-en... Gól öröm alap most a gyerek 2-2-nél 11-est kaptam kilép.. szeptemberben rivalsban egy héttel a 22elott
-
Woodslave
félisten
Div 4 1300-as skilles gyerek rainbow flickes skorpió kick góllal végez ki 4-1re közöm alig van a játékhoz. Mi folyik itt ps5-ön baxxa meg

Tényleg jó kis div 9 lesz ez jövőre itt
-
Woodslave
félisten
válasz
Bence910905
üzenetére
jólvan másba nem lehetett belekötni
-
Woodslave
félisten
válasz
Bence910905
üzenetére
már ne haragudj de a serie A csapatban nem látom 99-es ss Cr7-et..

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerencsére odaírtad hogy neked nem hiányzik
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
Vinicius nekem se jött de tök mindegy 99-es Messi már padon sincs.. De agyalok hogy visszaállok erre az Acuna-Renato középpályára, elöl meg Messi-Neymar-Cr7-Mbappe. Ezek az ikonok nekem nem adják annyira se. Még azt se tudom mondani hogy Vieira cb mert Varane-Militao helyett? Zidanet középpályán egyáltalán nem tudom használni, reggel is ment el meccs xar passzok miatt (is)
Pedig ennél jobb csapatot (meg keretet) szerintem most lehetetlen csinálni fifában aztán mégse mozog a dolog
-
Woodslave
félisten
Na raprobaltam ps5-ön. Faxa ha ez ilyen lesz mert akkor megint div 8-ra kell berendezkedni. Úgy szopatnak le 200-300skillel kevesebb arcok hogy öröm nézni
-
Woodslave
félisten
Lesz még egy wl úgy tűnik
-
Woodslave
félisten
csináltam még egy ikon picket. Desally. Egy Maldini még jó lenne
De tényleg már hányingerem van szóval hagyom a francbaCsak kapusom és LB-Rb nincs moments...
Amúgy kiváncsi vagyok hogy jött ez a 85+ sbc követelmény nem igazán vall az EA-re...
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
jaja azért is írtam idézőjelbe, korábban mintha jobban ment volna. Sajnos úgy néz ki az új lapok (Acuna, Sanchez) mellett már Gullit és Vieira nem akkora nagy szám. Nekem Zidane se adta annyira most. Nem tudom. Korábbi wl-eken inkább a 4-2-3-1 vagy 4-2-2-t nyomtam, most a 3 kp miatt 4-1-2-1-2 lehet már túl sok volt a variálás. De végülis "élmény" szempontjából jobb ezekkel játszani mert erre azért korábban ilyen formában nem volt lehetőség.
Elrivalsozgatok még párat nem akarom pont most kidobni a csapatot de semmi feszkó (
) -
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
hát nekem most semmit nem jelentett a "fejlesztés". Igaz most nem úgy játszottam mint szoktam, már az első 5 meccsből 3-at a gyerek játszott mind rage quit. Eddig se volt kétségem hogy az rq nem jó de most már tuti. De amúgy se volt nagy kedvem, amikor 3-0 volt már léptem ki, pedig tudom hogy onnan se lehetetlen fordítani de mi a faxnak kínlódjak amit akar az ember azt már megcsinálhatja magának. Az se jó amúgy ha menet közben variálja az ember a csapatot. Nem tudom miért valszeg nem is tudod olyankor egy játékost egyáltalán hogy kell használni.
mondjuk most rengeteg faxság volt. Nem akarom erre fogni ha valaki hát én elismerem hogy egy béna fax vagyok, de amúgy is úgy tűnt elég jók voltak az ellefelek is szóval. Meg volt egy pár aránylag jó meccs.
-
Woodslave
félisten
Nagyon régen éreztem wlen hogy ennyire nincs közöm a játékhoz. Most az utolsó két percben kaptam két gólt mert nem oda passzolt ahova akartam
Azért mostanság legalább gold 3 meglett hát most nem
-
Woodslave
félisten
Na ezért az eredményes wlért kár volt napokat sbczni
Nem mintha kellene bármi de jó lenne nyerni néha
-
Woodslave
félisten
Kezd kilenni a faxom hogy tök mindegy milyen csapatom van minden wl ugyanolyan
... Ok most egy Gullit Vieira középpálya semmivel nem jobb mint egy Acuna Renato de akkori is.
-
Woodslave
félisten
Van vmi lehetőség hogy az ea accot másik ps acchoz kössem? Na úgy látszik nem
-
Woodslave
félisten
Gondolom úgy voltak vele megcsinaltatok minden pim ikont köcsögök? Hàt élvezzétek
Első két meccs tegnap álom a következő kettő ébredés. Mondjuk azokat gyerek játszotta eléggé kijött a gyakorlatból. Kipróbáltam ps5-ön egy sbt. Az a konti valami más szint a dualshockhoz képest...
szabadrúgásnál nem 5cmt remegett a kör
-
Woodslave
félisten
Na lehet tolni a jatekot pakkokert
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
te ebben a játékban xarba nyúlsz és gyémánt marad a kezedben
-
Woodslave
félisten
na én egy Drogba pickel be is fejezem már nincs türelmem tovább
Szép ajándék volt így ez a végére
-
Woodslave
félisten
na sima ikon pack Ferdinand.
-
Woodslave
félisten
válasz
kapeti07
üzenetére
nálam Dybala lcam - rcam vagy cserepadra szorult utóbb Mbappe érkezésével, most meg R9-al pláne. Ott nekem már nem adta (mármint nem cserepadon előbbi pozikban
) viszont Cr7 helyett bejött akkor parádés volt. Fene tudja. Most már tényleg annyi lap van hogy lassan R9 a kapus tényleg.Mondjuk ez most megmutatta, hogy tényleg a lapokért való küzdelem és a folyamatos fejlesztés a játék motorja. Ha ezt mondjuk október 5-én kiadják ezekkel a lapokkal 1 hónap múlva kutya nem játszana. Dobáljuk a 90+ lapokat sbc-be mintha common goldok lennének, már a végén azt is lexartam ha 89-es squadot égettem el 87-es sbc-ben. És a wl ugyanaz a szopás lesz gold3 -2 között mint majd' minden hétvégén.
-
Woodslave
félisten
na én is kész vagyok R9-al. Lehet még egy ikon picket megcsinálok de miafaxnak
Firminot még nem próbáltam lehet nem érdemes miatta Toty Mbappenak vagy ss CR7-nek padozni nem tudom
Mondtam havernak az lenne jó ha sorcsere lenne nem csak 3 ember... -
Woodslave
félisten
vicces webappon is nyitogatni. Lila Morales 88 aztán ott figyel toty Van Dijk...
-
Woodslave
félisten
Mit ápolgatják már ezt a halott lovat megint
-
Woodslave
félisten
5 db 87-es squad kell meg a bronz és ezüst. De szerencsére karbantartás indult kidobott. Van 420k coinom sztem inkább megveszem aki kell elég ebből a 85+baxakodasbol
-
Woodslave
félisten
pont most akartam panaszkodni senki nem esik csak ugyanazok a játékosok, de végre egy Varane
Egyetlen eladható még talán valamit érő játékosom
Lassan kész Gullit nekem is nem mondom hogy nem unom
-
Woodslave
félisten
hol a wl reward? Nem 10-kor jön tűkön ülök hogy gindeljem végre ezeket a 85+os packokat..
-
Woodslave
félisten
Tegnap röhögtem 17 squados Vieira utan kijön egy Guendozi 99-es cdm gombokért
-
Woodslave
félisten
Mi a legjobb metódus erre? Tegnap már abbahagytam mert elfogyott a low ratinges lapom. Vieria simán meglett az első kettő nagy chemest kivéve. De abbahagytam mert már nem tudom kitölteni az sbcket.
-
Woodslave
félisten
válasz
sz_abika
üzenetére
Tudod te is mennyit számít a stat
Persze nem leszek semmivel előrébb csak ki akartam próbálni tényleg működik-e ez a dolog a 17squad meg teljesíthetőnek tűnt és ha gáz van eladom Varanet. De az utolsó kettőt holnap fejezem be mert nincs lapom és egy 84-es squadert nem rakok be 5 90+ meg silvereket -
Woodslave
félisten
ez a 85+ grind tényleg brutál. Mindjárt kész Vieira. Mondjuk ha lett volna low rating fodderem akkor még jobb lett volna így azért túltoltam pár sbc-t. De miért is várnék holnapig úgyse fogok játszani ma
-
Woodslave
félisten
tök jól lehet csinálni webappon. Két probléma van. Nem lehet cserélni a duplit szóval kénytelen vagyok belerakni a már 300 meccset játszott Jordit és nem érzékeli mindig hogy aduplicate eltűnt ki kell lépni és be...
-
Woodslave
félisten
válasz
elod22
üzenetére
időm az lenne, de low ratinges fodderem semmi. A legutóbbi 85+ már 6 dupli volt, csináltam még kettőt. Most ott figyel 3 pack de nem akarom kinyitni, mert már nem fogok tudni többet csinálni csak ha nagyon "túlfizetem". Szóval most megvárom a holnapi rewardot abból remélhetőleg jön jópár köztes lap aztán majd meglátjuk..
De tényleg már csak a csapatkép kedvéért raknék ki bárkit de tényleg nem tudom ki lenne az aki hozna némi örömet az utolsó hetekre...
Ilyen szerencse pakkokból már elegem van (mármint 93+ attacker és ikon pick) -
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
én is azon agyalok hogy melyiknek álljak neki ha már itt ez a tényleg végtelennek tűnő fodder. Ha eladom amim van van 600k-m plusz a holnapi reward meg már 50+ 90+-os lap.
Tudom hogy nem lesz az de akkor is jó lenne valamilyen fun kártya nem mondjuk Vieira. Mondjuk ennek a 27-29 sbc-nek nekiesni...
-
Woodslave
félisten
tényleg mi a faxt lehet már csinálni. Kezdem megérteni, hogy nem is annyira jó
BatesonnakKristófnak
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- EA Sports WRC '23
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) után
ja. Ea play holnaptól meg mehet. Régi konzolon sztem van ea hub. Ps5 storeból