Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Valaki nem tudna kölcsönadni nekem egy team of the week silver játékost egy órára? Discordon egyeztett odőpontban való vásárlástechnikával?
PC-n
-
Digestive
veterán
Olyan masszív crash van a piacon, h csak pislogok. Pl moments Puskás tegnap óta 800.000-et zuhant...
Ha van egy kis eszem és eladom a primeot pár hete, akkor most vehetnék egy moments verziót. Így meg buktam rajta vagy 1,5 millát.

-
törölt tag
Icon Swap-ot hogy a legkönnyebb szerezni?
Egy már van, Objectives > Icon Swaps: Rivals.
De az összes többi olyan nehéznek tűnik.
-
gjoe
addikt
Kiraktam most én is a libertadorest. A múlt héten eladott mbappét visszaadta igaz untrade de nagyon örülök neki.
-
eM'82
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
az oké csak amikor 10 meccset le kellene játszani valahogy nem mókás kilépni mert akkor nem számolja. Kétszer ha kilépsz, az már kb pont egy meccs. Mind1, majd meglátom lehet én is így teszek.
- - - - -
mikor játszanak a legkevesebben (a hét napjain napközben), erről nincs valami statisztika? mert csak akkor szenvednék a divivel akkor
-
Zimmi91
addikt
Én 2 hete vettem 86-os Müllereket 80dbot 30-31kért. Ahogy nézem most is olyan 29-30k között mozog, de nem adtam el, majd ha jön ikon pikk akkor reményeim szerint 45-47k körül tudom eladni mindet
A foddereket tartani kell, ezek inkább hosszútávú befektetések
Én is néztem baby Blanc 1,5 misi volt még nem is olyan régen PCn, most meg 500k körül van. Ha eladtam minden foddert és minden sallangot építek egy baszó United All Starst
-
Aguinaga
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nem, ez az ún. golden goal szabály szerintem, a közösség találta ki, hogy aki az első gólt rúgja, "övé a meccs" és így pl. bizonyos objectives-eknél, swapoknál hamarabb meg lehet szerezni az adott játékost..
Ellenben nem tudom, milyen csalás lehet ps-en: tegnap éjjel divrivet játszottam egy afféle igazi k*cs*ggel, majdnem full ikon csapata volt, mid Gullit, mid Cruyff prime Beckham, PIM Zambrotta, talán csak egy Mbappe és egy védő volt sima, nem ikon játékos nála.
Első félidő közepe felé rúgtam egy gólt neki, a félidő előtt egyenlített. A második félidőben lőtt még egy gólt, erre fel megállította a játékot, majd pár másodperc után kidobta, hogy elvesztettem a kapcsolatot, majd utána másik ablak, hogy a meccs ellenőrzés (under review) alatt van, és kiléptetett FUTból.. Mikor visszamentem, levonta a skill ratingemből, mintha én léptem volna ki. Ez mi? -
Jinxb1rd
addikt
Szerintem én inkább divi helyett többet fogok Fut Friendliest tolni, mert ott érdekes módon semmi jele a lagnak, de amint próbálok egy kicsit divizni, az asztalt püffölöm mérgemben, annyira nem akar semmit sem csinálni a csapatom.
Én nem tudom, hány évig kell ezt elviselni még, hogy nem hajlandóak több erőforrást a játékra fordítani? Egyértelműen csak több szeró kellene, fut friendlis alatt annyira élvezem a játékot, hogy ott tényleg azért kapok ki ,mert jobb a másik, nem azé, hogy a karaktereim nem hajlandóak semmit sem csinálni...
Btw nem értem mit csinálnak, amint rúgok egy gólt nekik, rögtön kilépnek. Ilyenkor elintézik valahogy hogy számolja nekik teljes meccsként? Vagy csak nem akarnak ellenem játszani? -
Tomi0703
addikt
Silver lounge-ban jatszottam meccset. 2-0-nal kilepett az ellen de a wint nem kaptam meg. Massal is elofordult mar?
-
|AP|
veterán
megint volt pár másodpercig 2 for 1 pack. Megint lecsúsztam róla

-
K.J
senior tag
válasz
Sasa22
üzenetére
Pont ezt írtam a múltkor, SB-ben sem tudtam kaput találni vele, ballal rendre mellé tekert, bár a passzokat legalább nem rontotta el.
Nem is érdekel, akkor sem adom el, pedig ő az egyetlen trade player a csapatban. Majd visszanyeri a régi formáját, de ha upgradelhetem, akár szerencse, akár más formában, megteszem. -
Aguinaga
őstag
Végül megcsináltam ezt a méretes, kék (N)eres-t, remélem, ő is "megcsinál" pár ellenfelet DivRivben
-
Sasa22
tag
Sràcok akinek gold Neymar van a csapatàban, ti is èszrevettètek, hogy a patch òta mintha kiherèltèk volna? Ki kellett rakjam a szèlre, pedig eddig ST posztrol senki sem tudta nàlam kiszorìtani, hihetetlen helyzeteket hagy ki, de ùgy vettem èszre,hogy az ellenfeleknèl is nem csak nàlam..
-
|AP|
veterán
válasz
Madn!ght
üzenetére
egyes piaci szakértők szerint ezüst WestBrom játékosokból érdemes betárazni.
Én kihagyom, jelenleg kb. 500k-m van, inkább ülök rajta és várok egy jó sbc-t végre
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Annyira nem hoz lázba az idei TOTS. A TOTY lapok is csak félig-meddig boostolt lapot kaptak. Elég megnézni a tavalyi De Bruyne árát meg az ideit. De ugyanez elmondható Van Dijkról vagy Ramosról is.
Ha a TOTSok is ilyenek lesznek akkor én nem várok nagy tüzijátékot. Tierneynek örülnék meg Sakának de szerintem egyik sem fog kapni. -
Madn!ght
addikt
Mit tanácsoltok, mit érdemes most venni, ha egy kicsit meg szeretném forgatni a zsetont?
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk ha nagyon op (aka drága) lapok jönnek a PL csapatban, akkor vszinű úgyse fogok tudni ellenállni
Azt ha netán nyitok vmi jó eladhatót akkor nő a kassza és tudok venni jobb CRt, vagy ha untrade akkor sincs tragédia, eléggé rugalmas a csapat, van mód 2 akár 3 liga beépítésére is. De CR és Vidal nagyon bejönnek eddig. Kb ennyire érdekel a TOTS, a csapatépítés miatt, de gondolom sokan vannak még így ezzel. Meg ne adj isten vmi op icon sbc majd idővel a sok szar TOTS fodderből. A 19ben nagyon élveztem. -
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az én szintemen olyan nincs hogy mindegyik támadóm jó számokat hozzon, szóval az alulhasználtság, az itt is befigyel.
Jelenleg Nedved szenvedi ezt meg, de még így de vállalhatatlan.Neymar extra, gól + assziszt szinten is. Ő marad végig. Neres eddig szintén extra, de Atalt is 41/40-nel adtam el (+20x gólpassz) (igaz ebben benne van 3 rage quit a mostani WL-ből, mert csak a 4 win-re mentem az icon token miatt... De megérte
)TOTS után/alatt vagy 91es Ronaldinho vagy Cruyff fog érkezni. Persze ha a fodderek jó áron mennek majd el :).
Arra várok, más nagyon már nem érdekel. ToTS lapot úgyse nyitok.Aguinaga: Schmeichel, vagy Yashin?
-
Aguinaga
őstag
Én is gondolkodom Neres kirakásán, ki is jönne klubból szerintem, de megvan valahol Felipe Anderson fajlődős portói lapja, 88.as szintén, csak ő már valószínűleg nem fog fejlődni, de kb. hasonló lehet, mint ez a jelenlegi Neres, kicsivel rosszabb skill moves-szal.
De akkor majdnem baszó Eredivisie csapatot össze tudnék rakni: SIF Boadu - Neres - Robben - Fer - Gravenberch - Haps - Senesi - Baumgartl - Klaiber - valami kapust kell kukázni. -
Nandinagy
addikt
Tudom, hogy ő inkább egy klasszis csere de jelenleg nem tudom kirakni
Pedig szívesen eladtam volna ha lehetne. Bár az is lehet egyébként, hogy ő esett áldozatul annak, hogy nálam a 4 támadóból 1-t mindig alulhasználok
Nem tudom mi az oka egyébként. Nem játszok látványosan egyik játékosomra se
-
EA's hit
addikt
Én úgy döntöttem, itt az ideje leszarni ezt az egyébként is használhatatlan játékot, és megpróbálni legalább a minimális élvezet faktort megtalálni benne. Szóval kiraktam Pirlot, mert egyrészt messze nem annyira szar lap, mint sokan hiszik (tavaly próbáltam a moments lapját, teljesen használható volt), másrészt meg nagyon szerettem a játékát a valóságban, ráadásul Juve-legenda is
Ha 11 moments ikonnal, köztük Pelé, Dagi, Eusebio, Cruyff, Dinho, Vieira, Maldini, Gullit csapattal játszanék, akkor is bármikor leszopatna egy Jesus, Werner, Adama, Joe Gomez csapat, ha olyanja van a játéknak, szóval legalább olyanokkal szenvedjek, akikkel szeretek játszani
Szóval fuck meta, éljen a fun, benvenuti, Andrea! 

-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ryan Kent = mostanában sub-két CAM poziban használom. Ott elég jól tud fickándozni Neymar és Neres mögött
. Ő max csere lesz, mert azért Atal-t összetettebb játékosnak gondolom (Fifában) és majd ha lemegy az ára, jön vissza.Neres = Ez a srác igazi gyöngyszem. Egyrészt a kék csukája miatt
, másrészt eléggé érzi a kaput mindkét lábbal, + ha fejlődni fog, akkor a játék végéig marad a kezdőmben.Paulinho = az új csapat miatt most ő van Bruno F. helyett. Teljesen jó kis középpályás, de néha azt érzem, hogy R.Sanches-zel együtt nem elég gyorsak. Ő majd vsz cserélve lesz egy fürge CDM/CM-re. (mindkettő 10-es chem és shadow, de ez sem elég)
Kehrer = lehet csak illúzió, de stabilabbnak érzem, mint Hermoso-t. Ugrik ő is a lövésekbe, ahogy az RB-ből lett CB - De Sciglio is. Egy jó darabig maradni fog. Végülis ingyen volt, fodderekből, szóval nem bánom, ha 1-1,5 hónap múlva cserés lesz egy jobbra.
Neuer = Miért nem mondta senki, hogy ő kell a kapuba? Hihetetlen jók a reflexei. Eddig parádés. Igen, neki is lehet gólt/gólokat lőni, de stabil mint egy sziklafal. Pope-nál jobb.
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Igen statokra jól néz ki. Csak éppen nem fogod tudni kihasználni. A 189 centijével az életben nem fog megfutni egy szélső védőből lett középső védőt mint mondjuk Mbabu. Nem tudom milyen EA logika ez, hogy ha valaki magas az lassabb mint egy alacsony.
Haaland most ment rekord időt a bundásban egy sprintnél. A fifában meg olyan mintha én futnék
Annyiban egyébként nem rossz lap, hogy mostanában sokan nyomják a beadást szóval ő stabilan érkezni fog és befejelni de mikor az emberek 90%-a a letámadásos taktikát nyomja( mi mást
) akkor 2-t nem tudsz fordulni vele 
-
Nandinagy
addikt
Úgy voltam vele, hogy 15-5-ben majd ma reggel lehozom a nyugis g1-t azt kész. Aha...
Szarabb a játék mint napközben. Fizika konkrétan nem létezett reggel. Adamát imádom mert egy fizikai szörny tehát alig bírják ellökni. Na ma reggel a tavaszi szellőtől is métereket repült. A védőim szintén. Reinier úgy rakosgatta odébb Bendert mintha 2,20 és 130 kiló lenne. Na mindegy 
A csapat amúgy jó. Így, hogy a hétvége nagy részében jó volt a netem elmúlt ez az auto tackle animációs hülyeség a védőknél(egészen ma reggelig)
.Az újak:
Adama(LM) 25 meccs 15 gól 10 gólpassz: Azt hozza ami a kártyán van. Brutális fizika+a 99es shot power is érződik. Nálam a pace nem érződik de ez minden kártyára igaz(biztos szarul nyomkodom a sprint gombot)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kent(RM) 25 meccs 6 gól 6 gólpassz: Annyira pehelysúlyunak érződik, hogy folyamatosan arrébb lökik a védők ami amúgy nem lenne baj de mint Adamánál írtam az én játékosaim képtelenek bárkit is megfutni így a sebessége sem mindig jön ki. A mezőnymunkája nem rossz egyébként. Szélre nem ajánlom.
Kehrer: Nem rossz védő egyébként, de ha nem fejlődik l****szt nem fog érni. Akanjitól nem feltétlen rosszabb, de a helyezkedése nem az igazi+elég sok missed tackleje van.
Reus(csere ST) 20 meccs 10 gól 10 gólpassz: Ő speciel nagyon jó kártya
Sajnos chem miatt nem fér be, de amikor beállt tudott lendíteni a csapaton. Viszont nála meg a ball rollok borzalmasak. 5-ből 3-szor elhagyja közben a labdát... Biztos valami német sajátosság vagy nem tudom 
Az EA meg összeszedhetné magát. Ha már szar a játék legalább normális ikonokat adjanak ki mert bár tisztelem mindhárom ikont aki jött(Campbellhez még ugye kötődésem is van) de egyrészt a játék ezen szakaszán már szarok(Campbellen kivül régen is szar volt a másik 2) a másik meg, hogy mire várnak a prémium ikonokkal? 5-6 millás lapokat nem fél nap kirakni.
-
gjoe
addikt
Én nem rakom el a pakkokat totsra.Úgysem nyitok.
Viszont kinyitottam a 2 megat SB Elit1 (2-87-es, 1-86-os, 3-85-ös, 2-84-es ) trade lapok. Ilyet még nem láttam, eddig 90%-ban max 1 83as volt bennük.
Nerest kiszedtem már most is nagyon jó, de remélem fejlődik. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Na azt én sem tudom még, de szerintem az lesz mint tavaly. PL-re lövöm el az összegyűjtött csomagokat, nyomom a liga upgrade sbc-ket és ha lesz máshol megfelelő keret, akkor mondjuk egy Ligue 1 tots is szóba jöhet, de ott már csak upgrade. Yedder, Mbappe idén sem lenne rossz...

De olyan szerencsém nem tudom lesz-e. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én csak azon filózom, hogy majd mikor pattintsam ki a packokat, egyelőre az olaszra szavazok. Vidal ugye adott, CR-nél nem volt jobb csatárom idén...
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ahogy Orwell is megírta az Állatfarmban... "Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél"
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Én most eljutottam 14-ig, maradt még 8 mondom teszek egy próbát a 20 felé, de nem volt sok értelme. Első ellenfélnél TOTY Bruno 100%-os helyzetben kb. 10 méterről mellé rúgja. Már ez is gyanús volt...
Erre a másik oldalon a gyerek a 16-oson belül 3-4 visszapattanó után, amikor már a kapus és egy védő is feküdt gólt szerzett. Megnéztem a nevet, valami Khaled, mondom akkor meg is van a válasz, köszi EA.
Mert ugye náluk mindenki egyenrangú...
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A 4bol rogton az elsot ezzel buktam el, a csavo max gold3as ellenfel volt, utana meglett a G1, az utolso 2 meccsen meg beraktam forditva ingame a csapatot, a vedok mentek elore, eto'o, pele meg a tobbiek meg hatra
el is buktam mindkettot mondjuk
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez teljesen jogos, viszont közeleg a vége és egy ideje már én is ezt játszom, ahogyan mindenki, aki erre adja a fejét, hogy jön az újabb rész, ez meg megy a kukába a jól kinéző teammel együtt.
Kár, hogy az idegrendszeremet nem frissítik!
-
thebigK
addikt
Rohadt telibevert szkriptes fos jatek ez....3-0ra megyek felidoben, 0 kurva lovese van az ellenfelnek, es megforditja 4-3ra mert a kibaszott pressinget nem lehet legyozni. Hanyinger
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a Campbell amúgy nem lenne rossz, de lehet jön majd jobb opció. Meg ugye nyakunkon a TOTS...

-
Woodslave
félisten
Azért az kemény Aaskillz 100 ultimate packból egy promo lapot nem nyitott se ikon se egy jó gold walkout

-
K.J
senior tag
Kivenném én is a német CB-t, de nekem egy if Pope áll a kapuban és meg kell hagyni, elég jól teszi a dolgát basic chemen is.
Nem tudom megérné-e levadászni egy Neuert a csere miatt, de hamarabb jutott eszembe ter Stegen, mint ő.
Gomezt már illene cserélni.Egyébként lehet, hogy OP ez a Cuadrado, mégis az eladás mellett döntöttem, mert még ér valamit. 61k-ért távozott.
-
JackeL
tag
Nagyon jó ikon sbck érkeztek, használhatatlan az összes szerintem...
-
eM'82
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Egyre olcsóbb Atal, már 700k körül jár. Korábban kellett volna eladjam, de még mindig pozitív a story. TOTS-kor vsz visszaveszem, addig Kent FB lapja lesz helyette.
Neres-t én is kiveszem kb 30p múlva, ha más SBC nem jön ma.
Mi lesz ezzel a lappal, ha nyer az Ajax??? :D (bár elég erős a Roma hozzájuk képest).Kehrer minden fillért megért. Jelenlegi állapotában is kiváló lap. Hermoso ment is még tegnap a piacra. A német legalább nem futkos előre.
Neuer-t nem tudom melyik fifában használtam utoljára, de most ő véd. Oblak szint eddig.
-
thebigK
addikt
En is eladtam Atal-t, istenkiraly lap volt, de kiprobalom Neres-t, ennyit rohogve megér sztem
-
toxicjew
addikt
Na a leakek szerint április 23-án indul a TOTS.
-
Kristof_94
nagyúr
Saint-Maximin újabb inform lapja várható a jövő héten!
-
K.J
senior tag
Hol találom azt a beállítást, ahol ki lehet kapcsolni, hogy a gép ne sz.passon rommá SB ultimaten?
-
toxicjew
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Nyomorékok sajnos minden online játékban vannak, meg kell tanulni nem felvenni a dolgot. Nem mondom, a mostani wl alatt voltak periódusok amikor jól szórakoztam, jól ment a játék, de ma megint felbaszott. Nem is megyek már G3nál tovább, semmi értelme ilyen körülmények között, teljesen elromlott a játék.
-
bubuska10
senior tag
Belőttem volna a gólt, de előtte azért PONT megszakította. Kiírta, hogy a meccsed "under review". Két órával később se írta be a győzelmet, viszont elvett még egy meccset, mintha kikaptam volna. Így már -7-es losing streakbe vagyok. Mivel megszakadt, a következő ellenfél már egy pro volt. Az is szemétkedett és szarrá alázott.
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Még mindig sokkal jobb annál, mint amikor full rare gold csapattal kiálló pro aláz meg 98% passzpontossággal, minden helyzetből góllal, minden egyes cseled vagy indításod leszerelésével, tipikus időhúzó és idegesítő szemétkedéssel... Megy 4-2-re, ziccere van, és ahelyett hogy belőné elkezdi kifele vezetni... De nagy jampi vagy.
Pont ellenem kell ilyennek is jönnie. Sztem fél kézzel megvert volna. Az ilyen fasszopók miatt fogom abbahagyni az egészet a jövő héttől. Így is sok időt tettem a játékba, de ilyen beteg kocka szintre sose akarok eljutni, a folyamatos megalázkodásra meg nincs szükségem, bőven ossza a pofonokat az élet is. A kikapcsolódás akkor már legyen kellemes. 
-
toxicjew
addikt
Mi a faszom van már, hogy minden csapatban TOTY CR meg Fernandes, Gullit és társai
Hagyjanak már békén
-
|AP|
veterán
valaki el tudná magyarázni hogy működik a quick sell recovery?
Ugye 30 naponta resetelődik és kapjuk vissza a recovery lehetőségeket.
Nekem most telt le a 30 nap, de csak 1db recovery lehetőséget kaptam vissza, és azt írja még 15 nap van a következő resetig, nem 30
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) akkor 2-t nem tudsz fordulni vele

Hagyjanak már békén