Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Adom - plusz azt vettem észre, hogy a két félidő is nálam gyakran tökéletesen más képet mutat. Ha az ellenfél nem különösebben jó, vagy jobb nálam és az elsőben szívok kettővel, akkor nem izgulok, mert tudom, h valami úgyis lesz a másodikban, ha pedig én vezetek, akkor már izzadva megyek a másodikra. Sztem mindkét esetben az a kulcs, hogy mennyire figyel az ember: mert ha anyázva, idegeskedve mész a második félidőre, nem fogsz tudni megküzdeni az ellenszéllel, ha pedig lazázva, "ez már megvan" mentalitással, akkor ott jön a szopóroller

#16765dvtkfan
Én is érzek némi lesajnálást, lenézést, mert Isak egy objektív kártya, de amíg Lewa nem esett be, tuti helye volt a csatár pozícióban. Tudom, hogy az alkata sokaknak nem jött be, de ha ezen túl tud valaki lépni, félelmetes fegyver, a legjobbakkal is felveszi a versenyt, plusz 5* weak foot!Ja, és Tapsoba: IGEN!
#16757Woodslave
Az alapstatokat érdemes nézni, ha rá is raksz bárkire bármit. Sabitzer sztem inkább box-to-box játékos, erősebb def lehetőségekkel, Amiri meg inkább előre játékban lehet hasznos, ahogy valaki írta is. Nálam Sabitzer biztos fel sem merülne CAM-ban, max akkor, ha nem lenne egyéb lehetőség. Inkább CM/CDM. De ez is sok mindentől - felállás, játékstílus, klub összetétel - függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- EAFC 26
- Milyen alaplapot vegyek?
- Path of Exile 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest