Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Adom - plusz azt vettem észre, hogy a két félidő is nálam gyakran tökéletesen más képet mutat. Ha az ellenfél nem különösebben jó, vagy jobb nálam és az elsőben szívok kettővel, akkor nem izgulok, mert tudom, h valami úgyis lesz a másodikban, ha pedig én vezetek, akkor már izzadva megyek a másodikra. Sztem mindkét esetben az a kulcs, hogy mennyire figyel az ember: mert ha anyázva, idegeskedve mész a második félidőre, nem fogsz tudni megküzdeni az ellenszéllel, ha pedig lazázva, "ez már megvan" mentalitással, akkor ott jön a szopóroller

#16765dvtkfan
Én is érzek némi lesajnálást, lenézést, mert Isak egy objektív kártya, de amíg Lewa nem esett be, tuti helye volt a csatár pozícióban. Tudom, hogy az alkata sokaknak nem jött be, de ha ezen túl tud valaki lépni, félelmetes fegyver, a legjobbakkal is felveszi a versenyt, plusz 5* weak foot!Ja, és Tapsoba: IGEN!
#16757Woodslave
Az alapstatokat érdemes nézni, ha rá is raksz bárkire bármit. Sabitzer sztem inkább box-to-box játékos, erősebb def lehetőségekkel, Amiri meg inkább előre játékban lehet hasznos, ahogy valaki írta is. Nálam Sabitzer biztos fel sem merülne CAM-ban, max akkor, ha nem lenne egyéb lehetőség. Inkább CM/CDM. De ez is sok mindentől - felállás, játékstílus, klub összetétel - függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs