- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Nem lenne rossz ez a játék ha nem lenne ennyire borzalmasan szar
Ugyanaz van mint Kristófnál. Vezetek 2 góllal mire a szerencsétlen benyomja a pressuret és vagy kiegyenlít(a legtöbbször) vagy kap még ötöt. Na most ez ellen nem tudok mit kezdeni.
Példa: [link] 19 perc alatt kaptam három gólt Carrascotól. Ez volt az első. A másodiknál ugyanígy ellöke Tapsobát. A 3.nál meg beállok a passz sávba és Tapsoba belső combjáról oda pördül elé. Leírhatatlan íve volt de nem mentettem le mert a fejem már háromszor akkora volt mint szokott
[link] Utána itt volt a csattanó. Denayer az Isten
Egyébként nem vagyok ideges a meccsek miatt mert ez a szar játék már ezt az érzelmet sem tudja kiváltani belőlem, hogy ideges legyek miatta
6-4-be állok. Háromszor egymás után kaptam ki tizikkel. [link] Nem tudok mit csinálni mikor a 900 milliós lövésű Kimmich 10 méterről nem tudja belőni
Pedig Huntert raktam rá esküszöm.
De hogy ne csak szidjam ezt a csodát. Néha tudok szép gólt is lőni. [link] Bár nem tudom minek. Már ez sem okoz örömöt
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LEGO klub
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Alkoholista nevelde
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest