Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
-
bubuska10
senior tag
Sajnállak titeket, Kristóf neked illett volna valami nagyot behúznod. Most a futbinen 87%-os a disklike aránya, ezek szerint mások se nyitottak valami jót.

-
Kristof_94
nagyúr
Prime Torres, sírok...

Úgy csináltam, hogy beküldtem a klubba és elkezdtem keresni. Elsőnek a spanyollal kezdtem és rögtön az ST-vel. Nem kellett sokáig várni...
Óriási kakker, de legalább nem Puyol vagy hasonlók. Legalább lett volna moments.
De mindegy, én voltam a barom, hogy elcsábultam. Ez így quick sell.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De máshogy nem juthatunk hozzá 8 millás lapokhoz, csak így!
A magyar játékosokra az előbb rászűrtem, 5200 alatt 1 db volt. Ugyanez a macedónnál, a finnél és a szlováknál. Lehet bronze csomagokat kéne venni, hátha dob egy párat. Azért 350k-t tényleg nem szabad elkölteni egy szaros Ultimate Packre, amiben 83-as a legjobb.
-
Woodslave
félisten
18 pack nagy részt ez a grind. Rashford volt a csúcs
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jött is egy Prime or Moments Icon Upgrade, én a helyedben simán kiraknám, hátha esne egy Ronaldo vagy Pelé.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Úgy van, forgasd még bennünk a kést
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne haragudj meg Kristóf de a te szádból kicsit értelmetlen a panaszkodás.
Ha ezután 0 db wo-t nyitnál sem lehetne egy szavad sem a nyitásaidra. A fórum összesen nem kapott tots alatt annyit mint te szóval érted...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezenkívül a legutóbbiakban Navas, Bruno, Insigne, Robertson, utóbbi 3 duplicate. Biztos vagyok benne, hogy ma este szuper sbc-ket fogunk kapni, így a duplákat fel fogok tudni használni!

-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Na igen én is megcsináltam de az meg szerintem amiatt van mert nem költünk a játékra aztán a legelején minden játékos hatalmas segítség lehet. Nekem talán Benzema jött belőle akit használtam is kezdőként

Aki elkölt pár ezer fifa pontot az általában az advanced sbct sem csinálja meg mert nem szorul rá. Na ugye pont nélkül szinte kötelező.
-
Kristof_94
nagyúr
Na végre jött egy zöld lap, Zakaria. Beépíteni nem tudom, de nem rossz kis lap, bár fizikálisan kicsit gyenge!

-
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ez a része max akkor lenne élhető úgy ahogy mondod ha:
-Lenne az elejétől értelmes Aussie játékos akivel majd idővel meglesz.
-Ha az elejétől benn lenne a küldetés és lenne rád időd.
Így azért áll mindenki neki azonnal mert mindjárt vége a játéknak. Ha mindenki ráérősre venné kész sem lenne az egész. -
Woodslave
félisten
ja de itt van ez a milestone küldetés. Ami tök faxa lehetne, ha nem akarna az embert mindig mindent azonnal. Ha jó lenne a játék és nem esne az ember nehezére az hogy berakjon egy ausztrált akivel majd rúg 15 gól x nap alatt. nem reggel berakom az 5 játékost és több mint fél órát "játszok" beginner fokozaton a gép ellen és próbálok minél több gólt rúgni..
Bár a pakknyitás is a játék része mármint élvezetes amíg az reméled nyitsz is valakit, ezért meg mondjuk meg kell "dolgozni" és már ott is vagyunk milyen játék ez
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
divatos nevén FOMO

amúgy igen, én is ezen dolgozok fejben. Hogy nem kell minden lapot kinyitni/kirakni/megvenni, bőven jó már a mostani csapat is arra, hogy eljátszak a játékkal, ami pont a lényeg lenne: a játék/kikapcsolódás. Nem pedig állandóan az új lapokon pörögni és ölni bele a sok-sok felesleges órát.
Csak így leírni egyszerűbb, mint megcsinálni.
(tényleg kezd ez a topik az anonim függők csoportjára hasonlítani
) -
gjoe
addikt
válasz
valentin94
üzenetére
Nekem van mindkettő.Bár már csak a fifa megy boxon. Ps-nél jobb exclusív játékok vannak.
Fifa miatt nem kell még ps5 és csak a többi miatt vettem. Xboxból is elég az újabb olcsóbb, de ha találsz bármelyikből olcsón jó használtat akkor az is elég fifához.
Mindkettőnél éves szinten kalkulálj kb 15000 költséggel (live, psplusz) ha online akarod nyomni. -
Woodslave
félisten
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ennek is megvan a pszichológiaja. Apró pici jutalmak, némi idő befeketetésért. Az agyad meg boldog ettől. A legtöbb ilyen huzigálos telefonos app (tudod, gyümölcsök robbannak sorban, átlóban, aztán elhiszed hogy csak neked sikerül ilyen ügyesen...) is ezen alapul.
Biztos le van ez írva valahol szakszerűen, de kíváncsi lennék a függés leírására.Valentin94: mivel PS-t alig lehet kapni, így nem hiszem hogy nagy lesz a PS5-ös fifa táboe. Xbox-on nagyobb az esély.
-
|AP|
veterán
válasz
valentin94
üzenetére
hát.. először is amelyik kapható

PS5 még nagyon kevés embernek van, közöttük több a profi, így ott talán nehezebb érvényesülni. Xboxon nem tudom mi a helyzet.
(egyébként én is gondolkodom a 22-re egy új generációs konzolon) Ami nálam a PS5 mellett szól az az, hogy most PC-n PS5 kontrollerrel játszok és ezt nagyon megszoktam, sokkal jobb (szerintem) mint az Xboxé -
Nandinagy
addikt
válasz
valentin94
üzenetére
Ha csak fifára kell akkor szerintem series s(?). Azt hiszem ez a neve
Ha más játékon is szeretnél játszani akkor nehezebb a kérdés. A PS oldalán szól az exkluzívok roppant erős felhozatala az XBOX-nál meg a gamepass(egyelőre aztán majd kiderül milyenek lesznek az exek).
De szerintem fifára felesleges az erősebb gépeket venni mert igazából lényegi különbség s meg x között inkább más játékokban mutatkozik. PS5-nél meg ugyanazt a géped veszed csak ugye az egyik lemez meghajtós a másik meg nem. -
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew
üzenetére
pont ez járt a fejemben a hétvégi vesszőfutás alatt, hogy nekem egy ilyen játéktudás elég lenne, amit írtál. 20 meccsből ha nem is lazulva, de biztosan meglenne a gold 3 és utána még esélyesen a 2.. Meg div 3-4 stabilan nem hétvégi feljutással
stb.Próbálom megfejteni magamban miért van rám ilyen hatással ez a játék, pedig soha életemben nem sportoltam versenyszerűen, ha bármilyen csapatjátékot játszottam vagy most játszok soha nem érdekel nyerünk-e. Érdekes.
-
valentin94
csendes tag
Akkor kénytelen leszek beszerezni egy új generációs konzolt,
Ha Fifáról van szó akkor melyik ajánlanátok ?
Ps5 vagy Xbox Series?Köszi

-
bubuska10
senior tag
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
valentin94
üzenetére
Esélytelen.
-
valentin94
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek van esély arra, hogy Fifa 22 Crossplayes lesz Ps,xbox,Pc?
Nekem Pc-m van, de ott valami borzalom a Fifa szerintem
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
EA's hit
üzenetére
De a kölcsönszerződése lejár és az EA automatikusan úgy fogja venni, hogy akkor csapatcsere!
Közben befejeztem a milestone küldetéseket, a csomagok nem váltották meg a világot. Viszont a duplákból csináltam pickeket és jött Courtois meg Marquinhos is. Majd mennek egy normális ikon sbc-be valamikor augusztusban.
-
toxicjew
addikt
Én lazuliba bevittem g3ba, sikerült is 20 meccsből, úgyhogy mehettem is utána wowozni
Vettem egy Acunat egész jó áron, remélem nyernek ma, meg hamar meglesz a 3 win. -
EA's hit
addikt
Nyugi, abszolút nem biztos, hogy Florenzi visszamegy a Romába. Sőt, kb. az az egyetlen biztos infó, hogy nem a Romában fog játszani jövőre. A legvalószínűbb, hogy marad a PSG-ben.
-
Woodslave
félisten
amúgy meg már csak egy feladat van a játékban megcsinálni a 7 swapos 92+ ikon csomagot aztán jónapot. Úgy érzem ha elengedem ezt a mindenáron való csapatfejlesztés kényszerét akkor kicsit felszabadultabban lehet játszani, úgy hogy egyébként meg ha elengedem semmi értelme a játéknak
ördögi kör
-
|AP|
veterán
megcsináltam 20db 81+ picket. Zöld kártya nem jött, de jott pár WO, így egyre jobban gondolkodom Gimenez-en.
Várok azért pár napot, hátha jön valami még hasznosabb lap, bár igazából teljesen jól megvagyok a csapattal. Jelenleg nem szívesen raknék ki senkit a kezdőből. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
tehát ha nem fejlődik akkor marad psg-s?
-
-
Digestive
veterán
Ha valaki gondolkozik Florenzin és annyira elvetemült, h még júliusban is játszani akar ezzel a dögkút játékkal.
Akkor azt figyelembe kell venni, h megy a Romába. Ergo, ha az olaszok tovább mennek a csoportból és utána nyernek még egyet, akkor annál az upgradenél ez a lap autómatikusan Romás lesz! Tehát full francia ligás kerettel utána szopóka lesz a chem. 
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Valami app hiba lehet. Kinyitottam és utána újra ott volt.
Aguinaga: Január óta trade pakkból nem jött értelmes lap.
Június közepe van és nincs normális nyitás. Bezzeg player contract 1000db van a klubban, még mindig minden pakkot azzal szemetel tele. Nagy érétkű eladhatót tuti csak az új fiókoknak szórja, a régiek meg le vannak szarva. -
Nandinagy
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Áh én ezen már meg sem tudok lepődni
Az összes milestonest megcsináltam tegnap haverral+kiraktam vagy 10-t a ligából. 0 wo 2 board.
Azt az egyet sajnálom, hogy idén semmi értelmes játék nem fog érkezni nyáron mint tavaly a Tlou2+Tsushima mert így kénytelen leszek ezen a szaron játszani
-
Woodslave
félisten
tegnap gigászi küzdelemben sikerült a silver 1. Gyerek nem játszott csak hármat azt is minek.
Maradt még 4 szerencsére az első kettőn már eldőlt nem kell játszani tovább. Ha elvonatkoztatok attól hogy a szomszéd születésnapi videófelvételén több qrvaanyázás lesz mint gyerekkacaj és hogy egy egy vereség szériából le tudom vezetni hogy semmire nem vagyok jó és egy kudarc az egész életem azt kell mondjam még egész jól is szórakoztam.
mondjuk vasárnap reggel már elkezdtem keresni hol lehet lemondani az ea playt de június 11-én szóval elkéstem
A 30-ból egész sok tényleg faxa volt ha kikaptam akkor se azt éreztem hogy xarrá vagyok alázva, jó meccsek voltak, bár nagyon nem mindegy mikor játszok és nem is feltétlenül a kapcsolat észrevehető minősége miatt de valszeg ez csak egyszerű véletlen nem akarok semmit belemagyarázni.
nyomom ezt a milestoneos kínlódást, az ázsia mondjuk két meccsen meglett. Összegyűjtöm az öszeset hogy sok pakkból ne nyissak semmit.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Véletlen meglett az Eriksen küldik miatt Elite 3 SB-ben, 82-es lap volt a legnagyobb
Június közepén 
Csináltam 5 player picket, azokban egy 84-es mexikói Watford csatár (nem tudom a nevét) volt a legnagyobb, 2-szer volt, hogy 4db 81-esből kellett választani
Csinááld EA! Vamoooooos!
-
Nandinagy
addikt
Írhatnék egy hosszú posztot, hogy milyen szar ez a játék de inkább csak meglett a g2. Hagyjuk is....
Leadtam minden meccsem, hogy meg se forduljon a fejembe rámenni a g1-re.
Hajrá EA! Nagyon jól csinálod!!
-
gjoe
addikt
SB reward hibásan kaptam. Csak 1 rare mega van a 2 helyett. Vagy lejjebb vették ?
Coin 30000 az oké. -
Kristof_94
nagyúr
Hát, ezek az objective csomagok elég gyengék. Csináltam 5-6 picket is, Douglas Costa volt a legjobb.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Felesleges sietni. Amikor kijönnek ezek az sbck mindig háromszoros áron mennek a bele való lapok mert az embereknek minden azonnal kell. Ha a Marquet csütörtökön akarod kirakni 1500 egy lap bele mondjuk. 5-6 napra rá 600-700ért simán elhozod ugyanezt mert már nincs hype.
-
bubuska10
senior tag
Az összes szlovák és magyar lap 5000-ről indul... Ilyenkor mi a jó taktika? A kivárás azért nem tűnik ezúttal jó ötletnek, mert gondolom a többi játékos is ugyanúgy kivár, hogy levadászhassa az olcsón feltett játékost.
-
Jinxb1rd
addikt
BTW nevetséges ez a netkapcsolatos dolog a szerverekkel. Csak akkor tudok játszani, ha az égvilágon minden le van kapcsolva a netemről, se telefon, se tv semmi. Még a torrent se mehet 4 kb-os feltöltéssel, mert akkor már a játékosaim nem reagálnak és érezhető delay van. Én nem tudom hogy lehet ennyire érzékeny egy játék...
DS4 kontrollerem is úgy van bekonfigolva, hogy mindössze 1 ms legyen a késés. És csak így játszható a játék úgy vettem észre. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Icon swapos csomagok. Ezek mindig elég jól dobálták a speckó lapokat.
Most két tokenért jött kettő neonzöld tag pl. Persze olyan jól van megcsinálva ez a nyitás, hogy egy 83-as domestic csávót dobott ki elsőnek, azt hittem mégse jött be. Aztán ott a 94-es De light.
Még ki akarom rakni az 1 tokeneset meg a 3 tokeneset. -
Nandinagy
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Melyik csomag ad biztosan speciális lapot?
Most van a team 1 meg valószínű jön még belőle egy team 2 aztán annyi. Bár őszintén szólva nem tudom, hogy fog működni a következő adag fejlődés szempontjából mikor már mennek le meccsek. De gondolom automatán megkapják a wineket visszamenőleg(Nem
)

Totálisan felesleges várni ilyenkor már. Ha nyitsz egy duplicatet akkor tedd bele sbcbe aztán annyi
-
Jinxb1rd
addikt
Ezek a festival of football (neonzöld kártyák) hetenként fognak változni?
Csak mert akkor a nagyobb csomagokat, amik biztos adnak speckót, inkább elnyitnám később, nehogy jöjjön egy duplicate, azt szívjam a fogam jó erősen.
Götze-t közben próbálgatom, tényleg jó kis kártya.
Valahogy be kell majd építsem.
Eriksen nálam még nem igazán mutatta meg mit tud, vele még próbálkoznom kell mi a baja.
-
Nandinagy
addikt
20 picket kiraktam és egész jól adott(2*Yazici+Golovin).
Az orosz amúgy szerintem méltatlanul alul van értékelve mert statok alapján egy nagyon jó lap
Ha betudnám 10 chemen rakni akkor mehetne cmbe és Florenzi rbbe. Addig míg nem sikerül rbben 7 chemen eljátszik.A duplicate Yazicit beledobtam Gimenezbe így lassan ő is kész. Nagyon jó lenne valahogy beépíteni. Lehet az Oblak picknek most örülnék de fixen nem fog jönni
Eddig 16-5 a wl de már nincs kedvem játszani
Egyébként erősen látszik hogy sokan abbahagyták mert szerintem a hétvégén nagyon jó volt a játékmenet. Volt 1-2 alkalom mikor szinte élveztem is a fifát
Inkább csak az a része érdektelen, hogy minek legyek g2/g1 mikor egész tots alatt nem jöttem ki profittal belőle... 
-
törölt tag
Ezeket a mezeket hogy lehet behuzni? [kép]
Marketen nem találom. -
EA's hit
addikt
Végeztem a tegnapi milestone-nal, legalábbis az első részével, a nagyobb nemzetekkel. Az 50k-s packban Ferran Torres volt a legjobb, mellette Gomis, Vlasic és Söyüncü, mindenki más 80 alatt. Az összes többi packból 83-as volt a legjobb. Köszi, EA

-
|AP|
veterán
Gimenez nagyon jónak tűnik. Ki kellene rakni... bár Piqué-t nehezen tenném a padra (egyrészt a Barca miatt, másrészt nálam nem is annyira rossz, mint amennyire mondják). Hermoso-val meg a mai napig semmi baj, sőt. Viszont nem ártana egy CB 90-es pace-szel.
Xavi-t kihagyom, bármekkora Barca-fan is vagyok, nem erősítene a csapaton, sőt... -
bubuska10
senior tag
Itt most nagyon jól adogatja. Az Európaiakból kiraktam 5 nagyobb országét, és a teljesség igénye nélkül: Oblak, Son, Thiago Silva, Saul, zöld Yazici jött belőlük.
-
-
eM'82
addikt
Európai SBC kirakva.
Ultimate pakk nyit: Thiago Silva + 3db 84es mellé. Köszi EA.Dudu5130: translate.google.com-nak told be a futbin.com-ot
-
toxicjew
addikt
Ezekre az iconokra aztán érdemes volt várni
-
dudu5130
őstag
Leirnátok pontosan miket kell csinálni az Eriksen lapért? Nagyon jól fog jönni a caapatomba
-
K.J
senior tag
Használtam Eriksen küldihez ezt a storyline Duncant a chem miatt.
Még mindig jó az a lap, nagyon tetszik, lehet átnyergelek egy rövid időre Seria A-ra.
Jaa és marha szerencsésnek érzem magam ezzel a TOTS Lukakuval! Óriási bombái vannak a tagnak, nem láttam még ilyet, de komolyan! -
bubuska10
senior tag
Akkor nem éri meg.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bubuska10
üzenetére
Nekem még kell hozzá 4 csapat, a magyar, finn, macedón és ukrán. Talán ezek a legnehezebbek, ha venned kell a lapokat.
Kezd el úgy, hogy megnézed hova van elég lapod és csináld meg azokat. A nagyobb nemzeteknél még ha kell is venni, nem olyan drága. Én többet úgy csináltam meg, hogy belement 1-2 nagyobb összértékű, pl. 81-82-83-as és akkor már nem annyira kell figyelni a ratinget, akár ezüst is mehet bele. Ahogy majd nyitod a csomagokat egyre több lapod lesz és csinálhatod a következőt.
Ide nem jött semmi komoly, de legalább lett pár olyan lap ami majd jó lesz mondjuk egy upgradebe. -
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Mi legyen?
Ha mint Tibcsó is írja nyitsz belől egy Acunát aki nekem a legjobban tetszik akkor megéri. Ha meg lófaszt nem dob akkor nem éri meg
Erre így előre nem lehet mit mondani. Coint semmiképp se költs rá csak ha nagyon minimálisból kitudod rakni.
Eddig kiraktam 8-t belőle+14 europ küldis cucc meglett: összesen jött egy Koke azon kivül board sem
Így nem érte meg nekem. -
bubuska10
senior tag
Mi a véleményetek az Európás SBC-ről? Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Undorító.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kiváló lap, fantasztikus, köszönöm, EA! Nevetséges, hogy június közepén olyan szar lapot dob egy ilyen drága sbc, ami októberig lett volna használható kb.