Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
grimmjow67
üzenetére
Kizárt. X-nél van átfedés, PS-t szinte lehetetlen vásárolni.
-
grimmjow67
tag
Kovi fifára mennyire erdemes next gen konzolt venni? Játekos bázis nagyresze átmegy addigra szerintetek?
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
én még megcsinálom majd a maradék icon tokeneket, így lesz 15 és beletolom az attacker 92+ pickbe. Egy utolsó nagy szerencsejáték, kb. az utolsó érdekesség ebben az évben. Osztottam-szoroztam, még mindig ebből jöhet a legjobb lap.
Vagy egy prime Puskás, de akkor hol marad az izgalom
Szerintem most már csak játszogatok div rivalsban, próbálok fejlődni és élvezni a játékot.
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én a múlt héthez hasonlóan kénytelen voltam napközben is nyomni, szombaton 5-0-ra álltam, de az eleje mindig könnyebb, a vasárnap már szívatósabb volt. Egy héttel ezelőtt 17-4-ben hagytam abba, most meg vas. délután 9 győzelem mellett volt 4 vereség
Az 5. vereség esetében kiléptem, amit igen ritkán teszek, sőt, szinte soha...Lewa kaput nem talált, összefutó játékosok, minden volt a nap folyamán, mint a búcsúban.Estére, éjszakára összekaptam magam, a játék is, szépen ment minden és Gold2-ben (17-7) megálltam, elég volt ez bőven. (Arra még soha nem tudtam magam rávenni, hogy reggel fejezzem be
) Hacsak nem jön semmi extra a pickből, ez lesz a vége az idei FUT-nak.
Goretzka tényleg top lap, bár nálam a 4231 CDM poziban kissé elvesztegetve érzem azt a 2 milliót
Egyebekben qrva jó ez a team, Aouar tényleg különlegesen király, Bamba is szépen muzsikál, a Müller-Lewa páros meg hibátlan! -
Kristof_94
nagyúr
Lassan nekem is betelik a pohár, nem igazán motivál már a dolog, meg igazából a csapattal már megvagyok.
Ezért lenne jó, ha kiadnának ikon sbc-ket, picket vagy bármit, mert el lehetne vele szórakozni. -
|AP|
veterán
én is lassan leállok a szerről (remélem sikerül).
Jön a nyár, millió jobb dolgot lehet csinálni. De azt be kell ismernem, hogy csúnyán ráfüggtem. Ez volt az első évadom és a legnagyobb tanulság az, hogy nem szabad ennyire komolyan venni. Ez csak egy szaros játék, aminek arról kellene szólnia, hogy szórakoztat, kikapcsol. Ez nem sokszor jött össze, egészen más érzelmeket tud kiváltani
Nagyon remélem a 22-t tudom majd sokkal tudatosabban csinálni (mert ezért természetesen megnézem
) -
eM'82
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Én lepihenek. Hacsak nem kapok egy brutál pick+et, én befejeztem erre a szezonra a WL-t. SBCket nézegetem majd, de nem hiszem, hogy a Fifa 22ig túl sok energiát fogok már belerakni.
Mindenkit eladtam akit lehetett, van 4.5m coin, de nem tudok belőle egy meta csatárt venni (TOTS Neymar, Mbappé, CR elérhetetlen kategória). Vagy tényleg pakkokat veszek belőle, vagy TOTS De Jong+SIF CR7 érkezik, de ők is már csak díszletnek.Div2 volt Rivalsban idén a max, de szerintem idén könnyebb volt feljebb jutni (fele annyit tettem bele mint tavaly).
Ez egy hülye jutalomjáték, amiben a konkrét játék csak harmadlagos.
-
Nandinagy
addikt
Gold2 tükörsimán meglett maradt talán 7-8 meccs. Reggel 3 meccset toltam de olyan jó volt a játékmenet, hogy majdnem felsírtam
Hétvégén lehet kihagyom az első idei wlem és őszintén remélem, hogy tényleg abbahagyják majd páran
Ha nem annyira terheltek a szerverek akkor valamennyire elleszek a játékkal néhanapján.#17586taylorp
Mire gondolsz? Az EB jogai a pesnél vannak tehát a Fifa semmilyen hivatalos EB játékmódot nem adhat ki max valami kamu névvel ellátott lesz amire látok is esélyt. De az inkább csak egy TOTS-hoz hasonló több hetes promo lesz szerintem
Vagy inkább a bl-hez(RTTF,TOTGS,TOTKS) -
taylorp
senior tag
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
De, hülyék. Egyrészt ha content nélkül ennyit keresnek, normális contenttel kétszer ennyit kereshetnének. Másrészt június van, egyre jobban haldoklik a játék, sokan abbahagyják már ilyenkor. Mivel maga a játék önmagában szar, csak normális contentekkel lehetne az embereket megfogni és fenntartani az érdeklődést. Ezzel a 2 héttel már önmagában rengeteg játékost vesztenek el, akik a 22-re persze majd visszajönnek, de idén 2-3 hónapot bukik velük az EA. Többek között nekem is totál elment a kedvem az egésztől, napok óta kb. be sem lépek, csak felnézek 7-kor, hátha lesz valami tartalom, valami sbc, ami miatt utána megint megjönne a kedvem a játékhoz, de semmi. A wl-t nem is nyomom hetek óta, de most rivalst is talán 3-at játszottam eddig csütörtök óta, mert abszolút nem motivál a szenvedésre ez a nulla tartalom. Pedig én tavaly még szeptemberben is aktívan nyomtam a 20-at, normális tartalommal most is tolnám még vagy 2-3 hónapig, így viszont gyakorlatilag végeztem az idei játékkal. És nyilván sokan vannak még így rajtam kívül.
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
arra gondolok mindig hogy nem hülyék ezek, ha ennyit tudnak keresni ahogy LendvaiFeri linkjén is van.
Valamelyik youtuber talán Nepenthez mondta, hogy direkt nincs semmi, hogy ne legyen értéke a foddernek, ezért ne nyissanak pakkot coinból csak fifa pontból. MOndjuk ha nincs kontent akkor nem tudom ki a tököm nyitna pontból... De ez a 80 pp meg 82-88 így hogy nincs normális játékos sbc eleve halott (Dembelére ennyit nem tudok/akarok kirakni)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Amit ők 1 perc alatt, azt én 6 hónap alatt, jók az arányok!

Ha csak a tizedét visszaforgatnák a játék javítására, szerverekre... -
LendvaiFeri1
veterán
-
Woodslave
félisten
na a gyerek megint csak 13 wint tudott hozni, de mindegy is. Nézem egy üzenet. Utolsó ránk ír angolul hogy "de rossz vagy". Nyert asszem 4-0. De milyen utolsó mocskos patkánynak kell lenned, hogy ezután még ezt tudasd is rövid üzenetben. Nem arról volt szó, hogy felbaxod magad mert egy béna embertől kikapsz a játék/kapcsolat/görény játékstílus miatt. Elkeserítő.
Puskás már 40k-val olcsóbb. Tudom nem a legjobb időben vettem, de ez egy baby ikon ki a tököm vesz wl miatt baby Puskást hogy ennyire befolyásolja az árát
Ma simán meg tudta volna venni a midet.
Reggel megcsináltam Lazinit. Nem lépkedtek ki, nekem már csak a gól kellett, kicsit pötöygtem de nem éreztem olthatatlan vágyat a játékra. szóval főleg kitámasztott stick volt. Kapóra jott Origi a seasonból. Lehet ezt pár héttel korábban már ki lehetett volna venni, de az hogy egy ilyen játékost ad a játék júniusban az mindent elmond. Volt még egy gold loan Aubamayeng mellette, hát nem volt semmi különbség. Röhej. Ezt kapod azért mert ténylegesen játszol, nem pedig sbc-t grindelsz, pakkot veszel stb.
Megint csak az jutott eszembe, ennek a játéknak nincs egy olyan eleme se ami ne köpne a pofájába az embernek...
Inception is mondta tegnap azért kell a kontent ennyire ebbe a játékba mert amúgy a játék annyira xar hogy senki nem játsza ténylegesen a játék miatt.
Ennek a játéknak ebben a formában ingyenesnek kellene lennie mint a fortnite meg a cod...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajnos a 2. meccsen dobott egy top 200-as ellenfelet, szóval el is ment a dolog, nagy kár...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez nem az a g3 amit Redditen meg egyéb helyeken látsz, erre nem vonatkozik a "g3 op"
De azért úgy legyen
Nekem jó lesz bármelyik fodder. -
-
toxicjew
addikt
Én megcsináltam úgy 20at, 2 ratyi Tots jött meg pár nagyobb fodder, szóval elégedett vagyok. Azt nyilván nem várhatom, hogy bármelyik Ultimate Tots jöjjön, az csak a kiváltságosoknak jár
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
en szertszedem es kitakritom mindenhol ahol tudom...de alapbol csuszasgatlos bevonatosat hasznalok...SPORT BLUE most...elado

-
Kristof_94
nagyúr
Nekem az elsőben semmi, a másodikban egy TOTS, a spanyol RM gyerek, duplicate untrade, szóval egyelőre passzolom a dolgot...
Van még egy Caio is akit vissza tudok hozni, szóval jöhetne valami értelmes sbc.Ti amúgy a kontrollert szoktátok takarítani? Ha igen, mivel? Én minden használat előtt kezet mosok, igyekszem vigyázni rá, de ugye izzad az ember keze és így egy idő után a porral együtt nagyon tapadóssá válik...
-
Nandinagy
addikt
Kezd sok lenni nekem a játék
Gyerek 5 védő középen Ruben Dias 5 piros 0 sárga 0 zöld linkel. Meccs: [link] [link] [link]
Nekem ez sok. Leszarom igazából ha kikapok de ilyet ne..
Következő meccs azért rátett egy lapáttal igaz ott tizikkel nyertem. [link] [link]
Capitának tényleg meguroghatatlan feladat egy gold Mbappe? Mindenképp összekell esnie?
Kezdem azt érezni, hogy öreg vagyok már ennyi hülyeséghez. Ez 2 darab meccs volt. Nem a hétvége nem 15 meccs. Most este 2 meccs egymás után...
-
|AP|
veterán
jött egy új 80+ player pick. A pickek nekem eddig egész jól adták (sokkal jobban, mint a csomagok), van 1000 játékos a klubban, utoljára még nekifutok

-
toxicjew
addikt
Na meg is van a g3, maradt még 8 meccs, nyugi este
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hu, ettől a kérdésedtől nagyon szomorú lettem.

-
Nandinagy
addikt
-
bubuska10
senior tag
Meglett a Gold 3.

-
Nandinagy
addikt
Tőlem hiába kérdezed ezt. A magas labda a legnagyobb gyengém idén. Nem tudok vele mit kezdeni. Ugyanezt csinálják nekem is. Ha egy seggdugó csatár van és beadják rá hiába nyomkodom a fejelést fel sem ugranak a colos védőim
Ha kiívelem a 180 centis szélsőmre és Insigne van mellette akkor fixen az olasz nyeri a fejpárbajt.
Nem tudom ez is mitől függ de iszonyat idegesítő mikor egy felpördült labda után ott van Atal vs Casteels és nem a kapusom szerzi meg a labdát hanem Atal fejeli be. Hát még a kezét is használhatná
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Te, mint nagy fifa guru
magyarázd már el nekem kérlek, miért van az, hogy az ellen támad, kapust kihívom, blokkolt lövés után a labda merőlegesen az égbe száll, 2 emberem áll alatta+ az ellen egyik játékosa, de a pálya elejéből visszasprintelő csatár tisztáz..
Az indikátor a támadón van, bárhogyan kattogtatok stickkel vagy gombbal, nem hajlandó az eseményhez közelebbi játékosokra váltani. Nem egy ilyen izzasztó helyzetben volt részem.A másik, hogy Ronaldinho elhagyja a megtolt labdát, de úgy, hogy még tisztán látszik, hogy utolérné, megvan a mozgás animáció is, ami olyan, mintha.., de az ellenfél gyorsabb.
-
Nandinagy
addikt
Nagyon nehéz ez a hétvége...
Jól ment a játék nagyjából 11-3-ig. Utána hazakellett jöjjek és a telekomos net valami borzalmas. 1-3-t mentem vele eddig
Az egyik vereségem után rámírt a gyerek, hogy hol szoktam végezni mert nagyon jól játszom. Ő a g2-ért szokott szenvedni mint kiderült, most is valami 15-10-ben kapott meg engem aki 11-4-ben volt talán
Képtelen vagyok az emberek előtt maradni annyira szörnyű a kapcsolat.
Így a gold2 is iszonyat nagy kínszenvedés lesz

Ezt a ball roll+scoop cancelt is begyakoroltam és le sem tudják reagálni az emberek csak az a baj, hogy a kapcsolat különbség miatt 2 méter hátrányból is pillanatok alatt beérnek.
-
Kristof_94
nagyúr
Mi lesz amúgy a kis liga hétfőn?
-
Woodslave
félisten
Ez a Lanzanis max chem játék kimondottan élvezetes. Én mindig kiléptem ha gólt kaptam ha a másik nem akkor meg játszottunk. Mondjuk hogy még hét meccsen kell gólt rúgni az xarul hangzik
Puskással játszani meg teljesen felemelő érzés.
-
toxicjew
addikt
Persze, kétséged ne legyen afelől, hogy így is lesz
Soha, és ezt szó szerint értsd, soha nem pickeltem g3ból meta játékost, ne adj isten normális Tots lapot. Idén szintet léptem g2re, egy 87es Ben Yedder volt a max amit kihozott belőle a rendszer. Ha nincs értelme, akkor nincs értelme
De fodder kell, azt meg tud adni az mls/row csapat is.
-
toxicjew
addikt
Látva a tegnapi ragemet, megállok g3nál. Fejben már nem tudom magam rávenni a tryhardra, értelme sincs, mert nagyon jól tudom, hogy De Vrij meg Oblak lenne max amit pickelhetnék. Akkor meg minek kínlódni? Kirakom Essient meg Dembelet, megveszem Nanit, meg még sztem R Carlost, aztán csoki.
-
K.J
senior tag
Elég is volt ennyi ebből. Mocskos egy játék ez.
Legutóbbi ellenfelemről túlzás nélkül állíthatom, hogy azt sem tudta hol van. Vagy nagyon fiatal volt, vagy nem érdekelte, de elkepesztő ami történik!
3-0- val megyek és az utolsó 20 percben lő nekem 3 gólt 5 lövésből, ellentétben az én 21 kapuratartó bombámmal. Hosszabbításban nem tudok vele mit kezdeni, mert a visszapattanót is mellé rúgja Neymar. Kihúzza büntetőkig, majd megnyeri.
Ennyi lenne a recept?
Egy másik fiú, aki utolsó percben nyerte meg a meccset 1 góllal. 10 másodperc volt vissza a végéből, de megállította 2x, hátha kiragelek.. Minek?
Sok embernek csak annyi eszem van, amennyi látszik. -
gabesz82
őstag
válasz
dudu5130
üzenetére
A kirohanó kapusnál chip shot vagy ball roll a tuti, a finesse vagy sima lövés sokszor elakad. Persze nem árt mindezt 2-3 másodperccel előre csinálni, mert kb annyi a delay
lassan olyan ez a játék mint egy sakkjátszma, fejben le kell játszani előre, mert rögtönözni, kreatívnak lenni nagyon nehéz ezzel a gameplay-jel
-
dudu5130
őstag
Hiába vagyok ott fejben mikor néha a játék nem akarja, hogy nyerjek. nem vagyok pro fifás ezért az alap séma, amit jól szoktam megjátszani nem jön be akkor végem, az pedig a passz játék. Nagyon sokszor alap passzokat nem tudnak az embereim végrehajtani.
A kirohanó kapus mellett, hogy lehet a legeredményesebben elrúgni? Rám mikor kihívják sose tudom berúgni, de ha én hívom ki jó ütemben akkor állandóan gólt kapok.
-
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nagy nehezen fordítok 2-0-ról 4-2re, a hosszabbítás utolsó másodperceiben elmegy a kapcsolat és kidob a FIFA főmenübe... Erre még nehezebb..
-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
+1
A következő részt próbálom sokkal tudatosabban higgadtabban és kevésbé ráfüggve csinálni (gondolom ezt a régiek közül már legalább egyszer mindenki elmondta
)Más: próbálok valószínűséget számolni, de elég sok az ismeretlen a képletben, megfejelve a packluckommal:
Szóval valahogy még jó lenne egy TOTS Messi, aki 3,8M körül van most PC-n. Namost érdemesebb a dupla annyi untrade csomagot választani a rewardokból, vagy inkább az eladhatót, de az csak feleannyi. Utánanéztem, 4 játékos van (CR, Lewa, Mbappe, Bruno), akinek az árából (ha kell kicsivel kipótolva) kijönne Messi. Ha ehhez hozzászámolom az ismert packluckom, akkor az eséy valahol 0 és 0,1% között van
-
Bence910905
tag
Utolso Wl amiben indultam gond nélkül gold 3-2 szintet szoktam hozni erre most h a legfontosabb lenne silver 1 ez is megerősített a dontesemben
6 vereség után is olyan ellenfelet kaptam aki megalazott kapura se tudtam rúgni 35 millios csapat budos fasszopo játék kurva igazságtalan ahogy az is h ki mit kap a jutalmakbol -
K.J
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Igen, ez nem olyan, mint egy FPS, hogy majd jól szétlövöd a fejét a karakterének, valamennyire elégtételt jelenthet. Ellenben itt nagyon precízen kell játszani ahhoz, hogy ha igazán vissza akarsz vágni. Nem kapkodhatod el, fejben ott kell lenni.
Szerintem ez a baj. Ettől lehet agyvérzést kapni. -
evibly
senior tag
Tényleg durva, milyen feszültségek vannak a játékosokban. Talán német volt az ellenfél, talált egy gólt, én meg még kajakómában rácsúsztam az egyik játékosára, piros lap Goretzkának. Na, mondom, akkor nézzük, miből élünk: cseréltem, utána kapott egy gólt, még egyet, megállítja, látom jön valami üzenet. Nyilván nem néztem meg, a gyerek az összes létező presst beállítja, talál egy újabb gólt, de végig éreztem, hogy nem nyerhet. A meccs utolsó 10 percében azzal próbált szopatni, hogy megspammelt a party meghívókkal, amik ilyenkor ugye alul ugrálnak fel folyamatosan

Nyertem, belenéztem az üzenetekbe, de az Xbox eleve hide-olta, úgyhogy ment a riport, némítás, stb. Embereknek mi bajuk, komolyan elképesztő

Ui: nem az volt, hogy tolta a gép a piros lap miatt, sokkal gyengébb volt az illető, csak a meccsre elején nem figyeltem még...
-
Kristof_94
nagyúr
85. percben 6-4-re vezetek a német ellenfél ellen, majd a 91. percben kap egy kamu tizit és 7-6-ra nyer. Tényleg nehéz erre bármit mondani.
-
K.J
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Az első meccset azért nyertem meg, mert lazára vettem. Nem, nem döntöttem el, h ez lesz, csak mikor megláttam az ellen TOTS Bamba-ját, azon nevettem végig, h narráltam, amikor nála volt a laszti. És nem ittam semmit,
átröhögtem a meccset, nagyon adta! Szerencsére így ment a skill is, kezem sem izzadt. Önfeledt gyermekként játszottam.
5-0-ra behúztam.
Bár ilyen lenne mindegyik!
Melyik platformon vagy amúgy? -
bubuska10
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Ne, most vert meg 9-2re egy fasszopó, Gold Pope, gold Gomez, gold Mendy, gold Reus, gold Nkunku, meg tots Waman volt a csapatában. Gondolom nem azért hogy az ellenfelet szívassa, áááá dehogy.... Az a baj hogy már olyan szinten stresszes vagyok, hogy kurvára látja az ellenfél is. Lehet így állni hozzá hogy "csak lazán", "csak pozitívan", de ha a rettenet nagy pozitivitásodban 0-6-tal indítod a napodat, akkor már el van baszva az egész.
Ma csak 2 win, az összmérleg meg vmi 4-13.... Megint a végtelenségig felbaszott ez a játék. Fú de felkúrt, itt csapkodok. Kilépek - ma már ötödjére, mert ennél bármi jobb. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem is. Valahogy el kellene fogadni a képességeimet mármint azok hiányát akkor talán jobban tudnám élvezni a játékot.
Sajnos nem látom a fejlődést lehet már öreg fax vagyok ehhez túl gyors már nekem ez .
-
bubuska10
senior tag
Most kaptam ki úgy a rendes játékidőn belül hogy a 84.be még 3-1 volt ide. Mélyponton vagyok, az égvilágon semmi elképzelésem nincs azt illetően hogyan lehet meccset nyerni, mert nem tudok helyzetbe kerülni, én meg se beseggelni és pörögni, se orrvérzésig cselezgetni nem szeretek, és így geci nehéz a TOTS védők ellen bármire is jutni. Bár már ott tartok hogy már a gold csapatok is aláznak, nyugodtan pörögnek a 16-osom körül 14 percig amíg nincs hely lőni.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ma nem jött, majd holnap, de ha holnap se, akkor holnapután, vagy utána. Szarházi köcsög banda.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Hajrá! Jó kis csapat ez ennyi idő alatt!

Remélem kapunk ma pár jó sbc-t, esetleg egy ikont végre valahára... Annyira sz*rnak az egészbe, hogy az már röhejes. Mondjuk amíg 1,5 milliárd dollár jön csak a FUT-ból, addig nekik oly mindegy.
Egy jó kis icon pick vagy valami 93+ pack, moments pack, sima 84-85+ vagy bármilyen játékos pick. Esetleg újabb 3 egyéni ikon lap. Annyi lehetőség lenne... -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja úgy lesz
-
Nandinagy
addikt
válasz
lanikai
üzenetére
Engem nem zavart ha valaki nem lépett ki. Az ilyenre úgy számolok időben is aztán ha gyorsabban sikerül csak örülök
Csak az ilyen 1 meccsen megcsinálhatót mindig szeretem az elején letudni aztán a PL gól meg könnyen ment FB Adama+TOTS Barnessal. #17523toxicjew
Egy Moments Garrinchát megnéztem volna de így, hogy jött Dembúz már nem kell
Jöhet Prime Cruyff mondjuk. Bár fodderem megint 3-4 darab van magas rating szóval hetek kérdése lenne, hogy kitudjam rakni. -
K.J
senior tag
Nem értem ezt az ilyen-olyan ellenfelet kap az ember wl-ben. Kapcsolati tényező csak.
Ha meg akar szoptatni az ea, úgyis sikerülni fog neki.
4 meccs, 2 bukó. Ebből 1 db olyan volt, ahol látszott a játékon, h a labda mindenképpen az ellenfelemhez akar kerülni, bármit is teszek. (Üres passzsávon miért azt az embert választja a játékszer, amelyiket fogják legalább ketten? Nem is arra húztam.)
Ment is az arcoskodás. 7-3-ra kaptam ki, ebből 3 gól volt ténylegesen az én hibám. Szóval mindenképpen megvert volna. Mindegy. Lejátszom amennyit tudok, aztán meglátjuk mi lesz.
-
gjoe
addikt
Lanzini 6ból 6win megvan + szükséges gólok.
Senki nem lép ki. most megy kigumizva a hetedik meccs. hát így hosszú lesz. Azokat nem értem akiknél nem látok PL playert a csapatban, azok mit csinálnak?
Aki még nem kezdte el: -bárhogy összerakhatod a csapatot mert full chemistry van
- constant press mehet végig mert nem fáradnak el ( csak a becseréltek)
wl-t kihagytam mert holnap egy kis nyaralás kezdődik. -
toxicjew
addikt
-
lanikai
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
vicc amúgy, a hiányzó 7 PL gól kb 2 óra alatt lett meg, minden egyes bohóc végigjátssza a meccset, mert ugye max chem + legjobb csapattal lehet tolni... szerintem ezen a 7 meccsen 40 gólt lőttem és maximum 5-öt kaptam, de ő csakazértsem lép ki, mert kemény, sőt, meg is állítja 3x a meccset ~40 másodpercre. és ez PC, ahol _elvileg_ sokkal több a felnőtt meg kevésbé toxikus a community, aha
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Őszintén szólva 1 darab meccsem van vele
Biztos jó lesz egyébként már csak az 5/5 miatt is. Szerintem annyira nem drága és ha belegondolok a gold kártyája milyen volt, akkor bele sem merek gondolni ez milyen lesz
Nálam csatár lesz Neymar mellett, szóval Cou megy a szélére.
1 dolgom maradt a játékban. Intézni egy Nanit vagy Cruyffot és mehet a cselezés all day
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bubuska10
senior tag
Ma 11-től eddig 0-6, ez nálam a szokásos, törvényszerű hullámvasút. Gold 3 helyett silver 1 lesz valszeg. Nem tudom mi lett ezekkel, nem állítottam át semmit, de megkukult mindegyik. Kurvára nem mozognak a játékosok (főleg Vieira, áll mint fasz a lakodalomban
), Romero magától nyolcvan méterre a saját kapujától elkolbászol, Tapsoba egy cölöp, Cuadrado valamiért beteges késztetést érez arra hogy Romero helyére bemenjen középre és leszarja a jobb oldalt, Nainggolan eddig a 99-es staminájával a hosszabbításba se fáradt ki most meg már a 60. percbe cserélni kell mert sárgába van a csík (pedig most már valahogy nem járkál fel támadáskor, védekezéskor meg csak akkor hajlandó megmozdulni ha én irányítom), Bamba nem mozog olyan könnyedén mint Lozano, Lautaro meg a legszarabb játékos akit vettem. Ronaldoval nemhogy egy csel, egy darab sikeres megmozdulás nem jön össze, még a labda se pattan hozzá vissza sose.
Eto'o mint mindig lövi a gólokat, de most ő is csak áll és les, semmi beindulás, meg minden 2. lövéséből kapufa van, meg év védése. Hazait játszok csak, úgyhogy nemtom mi a probléma. Kapcsolat se trágya most. A legutolsó meccs különösen felhúzott, inkább le se írom, tudjátok mi szokott lenni.
Kár az utolsó 2-ért, azt már morcosan játszottam, kapkodva. De nyilván amikor 4 meccs elment zsinórban, azt érzed hogy muszáj nyomni, mert akkor most gyengébbet ad. Na majd este piásan hátha dob vagy 3-4 sügeret, akik még szerencsétlenek is.
-
Nandinagy
addikt
Lanzini kész
Ekkora madár communityt nagyon keveset láttam. Egy gyereknek engedek egy pl+outside gólt gondolván együtt megcsináljuk erre elkezd izomból védekezni. 2-1-re nyert 2 lövéssel úgy, hogy 75%ban nálam volt a labda azt kb. nyomozta a labdát. Ráírok nem jött le neki mit akarok mi? Erre elkezdi nekem mekkora noob vagyok mert itt 1 gól után kiszokás lépni
Jóvan...Másik meccsen ugyanez csak egy Magyar ellen. Komolyan mondom nem elég, hogy a legtöbb német meg olasz egy veréb de még a honfitársak is...
Hagyjuk is inkább.WL eddig 10-3. Kiraktam Dembelét szóval Kaka végre nagyon messzire került a kezdőcsapattól, egészen pontosan a klub legmélyére
Lehetne jó ez a játék ha nem kéne olyanok ellen szenvedni akik ugatják ezt a játékot.Végig vezetek egy egész meccses pressureos gyerek ellen 2-1-re, aztán 75-78. perc között fordít úgy, hogy még a nutmeget is szarul húzza de Tapsoba elcsúszik így is
Ettől a perctől hátul passzolgatott a kapusnál
Jött a slusszpoén
Felnyomtam a letámadást én is erre a 90. percben a kapusa belerúgta a blokkoló neymarba ahonnan bement a labda. 105. percben már 6-3 volt ide annyira nem volt staminája
-
toxicjew
addikt
válasz
scott_free
üzenetére
Sajnálom
Én aztán tudom milyen PCn játszani, sajnos annál több ötletem nincs, mint ami a cikkben le van írva, mert én is csak ezeket ismerem/próbáltam eddig.
-
toxicjew
addikt
Ebben a játékban képtelenség eredményt elérni amíg németekkel dobál össze. Zongorázni lehet a kapcsolatbeli különbséget
Különösen frusztráló, hogy semmit nem csinálnak, se egy komolyabb skill, ügyes kombinációs játék, egyszerűen csak a láthatatlan boost ott van minden játékosán. -
Woodslave
félisten
Na nem is vártam tovább. Nyilván nem fogom tudni élvezni sajnos a baby tudását de nem is ez a lényeg
-
-
bubuska10
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Mi ezt úgy szoktuk hogy kora délután nekiülünk és átalakítunk szimpátia alapján egy nagycsapatot career módba és letolunk egy szezont velük az értelmesebb meccseket lejátszva. Viszont a pia hatására mulya és lassú leszel idővel, aztán az éjjeli órákban nem értitek, hogy nem tudtok mit kezdeni a világklasszissal.

-
Madn!ght
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Fsz tudja
biztos vmelyik zacsko kiurult aztan a maradek ket db ott landolt.
Nálunk kb 2007 óta hagyomány, hogy a skacokkal kb negyedévente összeülünk (mindig másik házigazdánál), reggel 8-tól kifulladásig megy a fifa meg persze a szesz.
Mostanában kicsit ritkultak az alkalmak, de ha van, akkor az minden kimaradt alkalmat feledtet.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vettem belőle már egy TOTS Daviest, azért van ilyen kevés :).
Magam sem tudom. Elpakkozom majd.
Az a baj, hogy soknak sok, de a kívánt játékosokhiz kevés.
De Jong majd még érkezik.
PM Essien? Nálam hibátlan. -
gjoe
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Parfüm topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobilhasználat külföldön
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ja én is azt néztem ki
Az 5. vereség esetében kiléptem, amit igen ritkán teszek, sőt, szinte soha...Lewa kaput nem talált, összefutó játékosok, minden volt a nap folyamán, mint a búcsúban.
Egyebekben qrva jó ez a team, Aouar tényleg különlegesen király, Bamba is szépen muzsikál, a Müller-Lewa páros meg hibátlan!

Nekem jó lesz bármelyik fodder.

De fodder kell, azt meg tud adni az mls/row csapat is.
Dembele milyen?
Jött a slusszpoén
Mostanában kicsit ritkultak az alkalmak, de ha van, akkor az minden kimaradt alkalmat feledtet.