Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Köszi srácok!
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
elméletileg az aktuális mérlegedet nézi (ami neked most -1, 2-8-nál meg -6 volt). Tehát egy rossz kezdés után azért kapsz könnyebb ellenfeleket, mert rossz a mérleged. Ha zsinórban sok meccset hozol, akkor a mérleged pozitívra fordul és azonos mérlegű ellenfeleket kapsz, akik értelemszerűen nehezebbek.
Legalábbis ez az elmélet, a gyakorlatban ki tudja mi van a háttérben
-
bubuska10
senior tag
Hát ja, 2-8-nál írtam utoljára. Most 9-10!
Csak a szokásos hullámvasút. Hihetetlen, és nem tudom megérteni, hogy miért van ez így mindig... Ha valaki tudja, árulja már el esetleg hogy a WL-be mi alapján dobálja az ellenfeleket? -
|AP|
veterán
"Azt mondja már meg valaki hogy TOTS De Jong mi miatt zuhan már megint egyre lejjebb? Rájöttek az emberek, hogy vannak filléres alternatívák?"
Gondolom ahogy jön a többi ligából is a TOTS squad azért fognak csökkenni az árak. Filléres alternatíva nem tudom ki lehet, szerintem eszméletlen lap, nem volt még hozzá hasonló a csapatomban. CDM-ben használom, de a csapat motorja, mindenhol ott van, szerel, passzol, gólokat lő. A legnagyobb upgrade aki érkezett a múlt héten, pedig szinte minden poszton nagy ugrás történt.TOTS Messi engem is birizgál, nagyjából ez az egy célom maradt a játékban, hogy valahogy még összekuporgassak rá. Remélem esik még szépen majd az ára, mert még nagyon messze vagyok tőle (max. 1 millió van, ha eladok mindenkit).
16 winnel zártam a napot, két meccs maradt, azokat majd reggel még letolom. Ha meglesz a G2 az lesz az eddigi legjobb eredményem, de ha nem akkor sem rossz, főleg úgy, hogy nem is vettem igazán komolyan most.
-
Zimmi91
addikt
Srácok, mennyire lehet érdemes snipolni egy Lewat vagy 1-2 Lacroixet ?! Ahogy látom mindenhol extinct a két kártya
Aztán lehet úgy járok velük mint Mbabubal és -400k lesz rajta a profit
-
Nandinagy
addikt
Tapasztalataim szerint Jesus Navas szar
Olyan gyenge fizikálisan hogy Neymar bohócot csinál belőle. Akartam, hogy jó legyen de nem az.
Oda inkább kirakom Lazarot aki amúgy box to boxban is megállná a helyét. Már azon gondolkodom Lucas V.-t hátrazavarom rbbe és Lazarot felhozom kpra
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
:) kitartás (én is végeztem a SBtls tokenekkel, melós volt :D ).
Kíváncsi vagyok mit nyitsz a 84+-ból, de én jövő pénteken nyitnám, vagy utána Ligue 1 TOTSkor.Nándi: ez a Tapsoba nekem is érdekes lenne, de nekem is variálni kellene a csapaton. Oblak is repülne, meg J.Navas, meg Kounde (aki egy zseni eddig) is.
gjoe: átérzem. Tavaly nekem is ő volt az első ikon nyitásom, aki eladható volt, olyan 120-140 körül tudtam eladni. Hulladék, pedig az életben Del Piero-val jók voltak együtt.
Jinxb1rd: én pont emiatt már nem is tudom igazából hogy kell-e PS5, vagy sem. Ha majd egyszer hívnak, hogy elérkezett a nagy nap és átvehető. Kíváncsi leszek hogy ősszel a Fifa 22vel hányan játszanak majd inkább PS4gyel, mert az "könnyebb".
---------+--
Azt mondja már meg valaki hogy TOTS De Jong mi miatt zuhan már megint egyre lejjebb? Rájöttek az emberek, hogy vannak filléres alternatívák?
Lehet visszaveszem Cruyff-ot, Atal meg majd megy átadó listára, igaz egyre kevesebbet is ér. De TOTS Messi is birizgálja a fantáziámat CAM poziba. Fun miatt jó lenne. Főleg hogy 1 nap alatt 700k-t zuhant :).
-
Nandinagy
addikt
Hopp úgy néz ki megint új védelmem lesz
3 hét alatt a 4. Ez a Tapsoba-Lazaro-Amiri hármas iszonyat tetszik ránézésre. -
Jinxb1rd
addikt
Ezen a szinten ps5-ön próbálkozni közel lehetetlen egyébként, aki msot lép be. Olyan drága minden egyszerű lap, sbc-kt kirakni nem igazán lehet mert nincs miből, meccseken 10 rate-tel minimum fentebb vannak az ellenfelek...
-
evibly
senior tag
Fél szombat azon nyihelődzöm, h neki kéne állni a WL-nek, de csak nem akarózott. Most rávettem magam, amikor rájöttem, hogy nem is neveztem
Hát, így jártam akkor, lesz két nyugodt napom
-
gjoe
addikt
Na megvolt az első ikon nyitásom sima csomagból. Persze untrade és 100k érték.
Moments inzaghi -
Woodslave
félisten
Na összeszedtem 34k pontot egyelőre Elite 3 remélem marad mert elég erős túlzás lenne ha azt mondanám élvezem. Most silver de minden meccsen megkérdezem magamtól miért kínzom magam. Lehet elég lesz ez a 83+pack is...
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Nem kell leragadni egy ligánál. Ilyen egyszerű a megoldás. Mióta TOTS van hetente válogatom a csapatot. Az upgradek+wl jól dobálja a lapokat és akkor miért ne próbálnám ki őket.
Az meg, hogy a PL TOTS hamarabb van mint mondjuk az olasz semmit nem jelent mert a TOTS lapok nem annyival jobbak mint a régebbi promo lapok.
Tökéletes példa Ruben Dias. Nézd meg a pár hónapja kijött Smalling meg Tomori mellett. Minimális a különbség. -
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Nem vagy egyedül. Semmi nem működik nálam se, és totál tanácstalan vagyok. Egy darab csel nem jön össze, helyzetbe se tudok kerülni. Valami 2-8-cal állok. A TOTS hatására elmúlt az Eto'o varázs, eddig meccsenként olyan 2.5 gólt átlagolt a WL meccseken hónapokon át, most teljesen esélytelennek érzem a 94-es shadows védők ellen. Se csel, se szöktetés, se forgolózás, se bepassz, semmi nem működik. Jól elbaszták ezzel a TOTS hülyeséggel, ami szörnyen igazságtalan, hogy aki pl. PL csapattal rendelkezik az egy hónappal előbb megcsinálhatta a csapatát. Ha meg véletlenül dob egy még nálam is balfaszabbat, az meg bemákolja a 91.be vagy 115.be úgy hogy a védőim 80 méterre a kaputól állnak balancedon, stay backen és 4-es depthen. Az utolsó 3 meccsemből 1 a 91.be, 1 a hosszabbításban, 1 tizipárbajban ment el. Esetleg gold rare csapata van, és akkor hiába 30 helyzet is, ő vele nyereti meg a gép mindenáron. A 4-3-1-2-től a 4-4-2-n át a 4-2-2-2-ig, a 4-2-4-től az 5-3-2-n át 3-2-5-ig a létező összes taktikát kipróbáltam, semmi de semmi nem műxik.
-
Sinya_24
kezdő
válasz
bubuska10
üzenetére
Én most azt csinálom,hogy max 20 percig játszom,ha 0-0,vagy vezetek és nem lépnek ki,akkor kilépek én,és megyek a következőre. Valahogy nincs türelmem ahhoz,hogy most egy küldetés miatt végig nyomjam a meccseket,pedig most nekem nincs wl sem,de elég izzadni rivals meg sb meccseken ha úgy van.
Volt olyan ellenfelem pl, első meccsünkön vezetett,kiléptem. Összedobott megint,ő vezetett,megint kiléptem. Harmadik meccsünkön 4-0-ra mentem a szünetben,nem lépett ki,behozott egy Messit meg egy Neymart,mondom akkor ezt végig játsszuk,nyertem 6-0-ra,totál megérte neki végig szenvedni
-
taylorp
senior tag
FGS swapot még lehet szerezni?
-
toxicjew
addikt
Hát srácok nekem úgy néz ki meghalt a játékom. Nem tudom, hogy mi az oka, vszinű több dolog együtt, de semmi nem működik már, se cselezni, se passzolni (hát ez fixen a játék hibája ugye), se befejezni nem megy már, védekezés sem. Nem tudom játszani a játékom
Lehetséges, hogy itt ér véget ez az év, még nem tudom. De teljesen szét van esve a csapat. /sóhaj -
bubuska10
senior tag
válasz
Sinya_24
üzenetére
És a legszomorúbb, hogy már késő este se lépnek ki, merthogy ezt a pisis hülye gyerekekkel lehetett magyarázni akiknek fél10 környékén lövik a pizsit, de a felnőttek is átvették ezt a hülye, tryhardos, izzadós szokást. Voltak meccseim, amiken 4-0 volt a félidő, de akkor se szándékoztak kilépni, még cserélgettek 78-as helyett 79-es játékosokat befele... Ne törődj velük, mindig lépj ki 0-1-nél, így spórolhatsz MAGADNAK időt.
-
Sinya_24
kezdő
Úgy látom ez a friendlies meccsek alatti mentalitás egyre rosszabb. Mikor lett divat,hogy 3 gólos hátrányban még cserélgessünk,meg taktikát állítsunk? Esküszöm legalább vagy 10x kiléptem előnyből is,mert kb senki nem szeretne kilépni,inkább szenvedne 90 percig végig,hátha talál egy nyamvadt gólt. Mindenkinek ilyen sok ideje van,hogy egy friendliesbe is inkább izzad,mint hogy haladna?
Én jófej vagyok,első gólnál kilépek,ő is haladjon,meg én is. De az ellenfelek totál máshol járnak,ezt sose fogom megérteni miért akar mindenki 3-4 gólos hátrányból is fordítani,meg hozzák be a loan iconokat,eszem megáll.
-
lanikai
aktív tag
igaz, ez csak a 3. WL-em idén, de már most látom, hogy ez lesz a legrosszabb. kb csak német ellen játszottam eddig, alsóhangon fél másodperc késésben, 20-24 ms ping mellett meccs közben végig sárgán/pirosan villog az a szar. TOTS Messi vagy EOE Agüero lassabb mid Blancnál/prime Koemannál de league objectives Niederlechner métereket ver TOTS Mukielére vagy Benderre... alig várom a Serie A-t, utána ennek a játékmódnak a közelébe se kell mennem
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a baj, hogy ez nagyon egyénfüggő. Én tudom magamról, hogy kurvára versengő típus vagyok és ha belekezdek egy wlbe, akkor mintha lehúzták volna a rolót. Ha kikapok egy jobb ellenféltől, állítom se a pulzusom, se a vérnyomásom nem változik, max minimálisan, mert egyszerűen tudom, hogy jobb volt, attól meg nem szégyen kikapni. Na de ha kezdődik a bullshit maraton.... Na ott van baj
2 meccset játszottam le ma csak, mert megint villogott a jelzőlámpa egész idő alatt. 2. meccs egy csöves szar pl csapat ellen volt, de olyan lassan történtek meg a dolgok, hogy éreztem vörösödik a fejem
Végül kijött a tudásbeli különbség, de éreztem a handicapet. Na ilyenkor képtelenség ép ésszel hatni magamra, hiába tudom, hogy ez csak játék, a túlzott igazságérzetem (szopat a játék) és a versengés együtt dolgozik olyankor bennem.
Öreg vagyok én má ehhez
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Kezeld lazán, úgy könnyebb lesz, ha bármi agymenés van ne ragadj meg, ne bosszantsd magad. Én a PL-re tudatosan erre készültem és bejött. Bár azóta megint elengedtem magam...
De már bele is tojok az egészbe, annyira nem volt jövedelmező eddig a tots, hogy nincs értelme bosszankodnom. -
thebigK
addikt
Mar a 3. Meccsen elmegy az ember kedve ettol az egesz fostol, mikor jon vmi nemet elit ellenfel (3db wl premier league pick a kezdoben), 3-2re vezet, meta meta meta, es a 60. Percben mar hatra passzolgatja a kapushoz, meg a szogletzaszlonal bassza az anyjat. Hanyinger
-
bubuska10
senior tag
Mi a véleményetek Costáról? Érdemes kirakni?
-
toxicjew
addikt
2 meccs után látszik, hogy telibe ugyanaz lesz ez a hétvége is, mint az előző
-
|AP|
veterán
letoltam ma öt meccset, 3 win. Egészen más érzés így játszani, hogy nincs eredménykényszer, egyszerűen csak játszok és nem húzom fel magam semmin. Meglátjuk eredményben ez hogy mutatkozik meg, de sokkal nyugodtabb vagyok, szerintem jobban is megy a játék. A két vereség is azért van, mert túl lazán vettem és belealudtam
A csapat meg iszonyat sokat fejlődött a múlt héten, érezhetően más kategória lett.
Most kifejezetten élvezem a játékot. -
bubuska10
senior tag
IGEEEENNNN!
Hát megérkeztél! Pont terád vágytam!
Rare mega packból. Azért is jó, mert a gold rare verziója megvan tradeable-be (eddig ő volt a kezdő kapus
) és így el lehet adni, bár most nyilván bezuhan az ára. A Community-ből esett egy Mukiele, úgyhogy ez egy jel hogy tényleg át kell álni a Dominikes-Puskásos-Németes-Bundás vonalra. 
SZERK: De addig míg nem állt össze az új csapat, elleszek a Serie A-s csapattal is. Isten hozott, Cristiano!
(83x25)
-
toxicjew
addikt
Elpattintottam a 30 packot, Tots persze nem jött, de volt 4 walkout legalább. Salah, 2db IF Rakitic meg egy francia is. Szóval nem lehetek elégedetlen, bár van itt néhány húzós lap ahogy látom.
-
Kristof_94
nagyúr
Megcsináltam ezt a Bundes challanget és jött egy 89-es valami speckó Mahrez. Totál azt hittem, hogy már az elején belenyúlok egy TOTS lapba...
De ingyen volt, szóval jó az. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez nagyon jónak tűnik így elsőre. Így a véghajrában lehet áttérek a Puskás-Szoboszlai duóra. Csomó jó Lipcsés játékos van. Akkor ti úgy tapasztaltátok a La Ligásnál, hogy érdemes várni egy pár napot mert utána sokkal jobban dobálja?
-
bubuska10
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Na hát visszaléptem, mert csak most jön a Bundesligás TOTS ami érdekel, és még félidegesen, remegve játszottam egy meccset. Első félidőben 1-0 oda, 0 lövés, 36%-os labdabirtoklás. Másodikba támadunk, megfordítjuk 80. tájékán. Mondom itt az ideje buzulni hátul, de lebeszélem magam róla, merthogy "ez normális ellenfélnek tűnik", mi ne süllyedjünk le erre a szintre. Behozza a mogyifejű Diattát (akiről azt se tudom ki a faszom pedig állandóan focit nézek) és kiegyenlít, de úgy, hogy a felezőnél adták el a játékosaim a labdát, és senki nem futott vele versenyt, pedig védekezős taktika volt beállítva alacsony védelmi vonallal... Érthetetlen. Hosszabbítás, első félidő csomó ziccer itt is és ott is, de nincs gól. Második félidejében gyorsan lerendezi, lő 2 gólt no name Diattával. Aztán 10 percig hátul buzizik!!!! Egyik passzát elbaszta a jófejsrácnak tűnő kolléga, abból találtunk egy gólt Vieirával. Aztán az utolsó 5 percet labdával hátrarohangálással töltötte.....
bodnar123: Így van, ennek az égvilágon semmi köze nincs a focihoz. Össze-vissza pörög mindegyik, semmilyen ráhatásod nincs a végeredményre, az nyer akit a gép óhajt.
marcess: Igen, alapból én is így szoktam, de van amikor egy db sima passzt se hagy megcsinálni a gép, akárhogy mozogsz a labdással és akármennyire sima passzt adnál vele egész egyszerűen eladja. Itt most azért volt "geci", mert amikor vezet, akkor hátul rohangál a kapusával oldalra pl., mert tudja, hogy a constant pressure-rel és 10 támadóval se fogja tudni elvenni tőle az ellen.
-
marcess
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Okosba kell játszani, ha megyek 2-3 góllal, nem hátul adogatok, de csinálok 2-3 kereszt passzt, pár másodperc elmegy, kicsit szétnyílik az ellenfél csapata. Ez nem geciség, ez kis taktika. Gyengébb ellenfeleknél azt látom még hibaként, ha tökéletesen zárom is a passzsávot akkor is odaadja. Régi hibám volt nekem is, de meg kell tanulni, nem csak előre lehet passzolni, hanem hátra is, valamint ha nem vagy kényszerben, nem kell futni a labdával, főleg nem mindig előre.
-
bodnar123
őstag
Mondjuk ezt a játékot focinak nevezni nem lehet. Semmi, de semmi realitás nincs a játékban. 40 km/h val csúszkáló valamik (focisták) meg egy repülő gólyó. Ezt a játékot csak az adrenalin függőség és a szerencsejáték függőség tartja egybe egy jó feladat menedzsmenttel. Ezért is én most élvezem, főleg hogy game passba egy forintot nem fizettem nekik. De ez nem foci... Szerintem nem is akar az lenni
-
Kristof_94
nagyúr
Ezt a
JessicaAlbát próbálta valaki? Érdemes miatta "felforgatni" a keretet?
Most így indulok. Ingame 4312. -
bubuska10
senior tag
válasz
marcess
üzenetére
Egy ideig 5 védőztem, feelinges volt az olasz csapattal.
Sokkal stabilabb lett a védelem, fele annyi gólt kaptam. A szakértők szerint idén az a meta. Akkor érdemes arra átállni, ha nagyon szarul megy a védekezés.Most volt az első WL meccs, és már kivan a faszom az egésszel: félidő 3-0 ide, vége 3-4 oda. Másodikban egy passzt nem tudtak megcsinálni Vieiráék. 89.be nyerte meg, aztán hátul nekiállt buzizni... Lehet én is geci leszek innentől, és a 2. perctől hátul fogok passzolgatni 1-0nál végig. Rohadjanak meg, tök jó kedvvel leülsz játszani, aztán egy meccs után ki kell lépned mert úgy felbosszant. Ha focis játéktól azt várom hogy mindkét fél focisan játsszon, akkor majd a gép ellen fogom tolni a Squad Battlet.

-
marcess
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Ezek ilyen elbeszélő adatok,amúgy pedig ingame is bent vannak. Sajnos én nem tudok semmilyen oldalt, videót ahol bemutatják, mi a különbség 89 és 99 composure között.
Főleg bundes jellegű csapatomba úgy döntöttem, nem veszem ki ma a 84+81+ packokat, első nap hátha nem adnák, kivettem a moments packot egy Figoért. 5 divriv 5 futchamps meccsen nem alkotott maradandót, ment is le cserének, aztán pedig valószínűleg sbc töltelék lesz.
Itt a fórumon csak én 5 védőzök? Mióta kitalálták sokkal stabilabb a védekezés, gólokat meg úgyis rúgok. -
bubuska10
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Köszi. Különben miért kell ehhez külön oldal?
A játék miért nem képes kiírni magától? Puskás pl. stocky, akkor ő döcögősen fog mozogni?
A composure sztem totál lényegtelen, 99-el is simán elszórja a labdát a végén, ha az van megírva a scriptben. Pár napja volt egy olyan, h a becsúszó emberemen (Kehrer, 88-as composure) nemes egyszerűséggel átfolyt a labda, és pont Sonhoz került, aki Kehreren átfolyó, szanaszéjjel hajló gumilábbal lőtte be a 93.ba és nyerte meg a rivals meccset. Az agresszió valszeg az, hogy mennyire támadja le a labdást. -
thebigK
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Az agility a mozgekonysag, de ahhoz nem árt a megfelelo body type, például lean, futbinen lelehet csekkolni kinek milyen, magas agility es lean bodytype eredmenyezi a legkonnyedebb mozgast, iranyvaltasokat, cselezest. A composure a higgadtsag, gyanitom hogy nyomas alatt mennyire pontosan, precizen tudja a jatekos kivitelezni a passzt, lovest. Az agresszio szerintem labdaszerzesnel hasznos
-
bubuska10
senior tag
Még egy kérdés: szerintetek az agility, a composure és az aggression statok miben nyilvánulnak meg a meccsen?
-
bubuska10
senior tag
Köszi a válaszokat! A 7 silver TOTW-est tuti kihagyom, de a swapsosat meg ami hetenként adja a rare mega packot azt megcsinálom.
-
EA's hit
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
bubuska10
üzenetére
ha nem kellenek a pontok az ezüstös csapatos meccsekből akkor ettől függetlenül azokat lehet csinálni. De sztem ha érdekel az sb akkor amúgy is jobb ha nem az ezüstökkel kínlódik az ember. (legalábbis tavaly így volt)
szóval tavaly ezeket kimondottan úgy csinálta, hogy addig pörgettem amíg nem jöttek a kínai bronzok. Bár ekkor már nem érdekelt az sb pont és reward.
-
|AP|
veterán
-
bubuska10
senior tag
Olyankor mit érdemes csinálni, ha Squad Battlebe letoltál 40 meccset (!
), nincs már frissítési lehetőség, az adott oldalon mindegyik ellenfelet elverted, de még lenne hátra 7 db swaps ezüstös meccs? Unokaöcsémmel játszogattunk a hét elején, meg direkt nem kombináltam a héten őket, mert van egy kiszedhető Ultimate Pack az SB-ből.
EDIT: Mondjuk mindegy is, most jutott eszembe, hogy regeltem a WL-re. -
Digestive
veterán
Nyitottam coinból 6db Jumbo Rare playert.
NEM VOLT EGY WALK OUT SEM!

-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak minden pick előtt mond el, hogy ez lesz a búcsú pick. Kipróbáltam én is ezt a megoldást. Hát én csak Cucurellát meg Asensiot kaptam. na mindegy

-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Neked külön opció kellene, amivel 13 fő is mehet Egy csapatba.
Csapasd még és estig kiszeded varanet is. -
gjoe
addikt
Én is úgy érzem kész van.
Most két nap alatt még majd 40meccs ment silver friendlybe. Ma nyitom még az mm csomagokat és a 3nagy csomagot. Meg még vagy 20 pikk kijon belőlük.
A többi liga már nem igazán mozgat meg, most már csak játszani akarok a fő csapattal.A tiéd is szép csapat.
-
|AP|
veterán
na, ez jó kis csapat lett! Cou-val meg pláne!
Én sem játszottam a héten, de tegnap nyomtam pár one-league friendlyt az új Lali csapatommal és hosszú idő után újra örömet okozott a játék
Én szerintem kész vagyok az EB-ig vagy a nyári promóig. Most már nem görcsölök csapaton és csomagokon, próbálok csak játszani és élvezni

-
Nandinagy
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Madn!ght
üzenetére
Akkor hagyd meg, hátha! Biztos lesz valami jó flashback, esetleg egy PIM sbc. Nekem is Varane kellett volna, de nem jött.
Másnak meg beadta gold 3-ból én meg hetek óta szívok a tots pick lapokkal. Ezért is adom el Cancelot és használok inkább egy untrade lapot, már rohadtul beleuntam az egész szívatásba, hogy hiába hajtok nincs eredménye... -
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most nagyon vegyes a csapatom, de inkább a bundás felé húznék. A garantáltból kis esélyét làtom, hogy pl egy Varanet beadjon. :/
-
Madn!ght
addikt
Skacok egy kis segítséget kérnék. Untrade duplicate Tots casemiro és egy dijk figyel az unassigned listán. Recoverym elsütve, úgyhogy nem törölném őket. Szerintetek csináljam-e meg a laliga garantáltat ezekből, vagy várjak estig, hátha lesz vmi szalonképes bundes sbc, amibe belerakhatom?
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Ja, hogy ez a csapat
Az mondjuk nem gyenge
Főleg a középpálya.Nekem ez lesz. Llorentet megnézzük cbben. Furcsa helyzet mert Oblakot vennem kellett
Kiraktam 65 picket: Jesus Navas,Jordi Alba,Courtois,Kroos 2*. Akárhogy nézem ez elég vérszegény ahhoz képest amit a többiek nyitogatnak 
Na mindegy ez a tots valahogy nem akarja az igazam eddig. Egyetlen eladható értékesebb TOTS jött eddig: Fofana még plnél. A pickekre nem panaszkodom de basszus 3 heti g1 után azért a Vazquez meg Barnes legyen már alap

-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem ő jött a moments csomagból CBbe patika az öreg
Amikor megláttam, hogy Olasz na mondom Inzaghi, Maldini után a legjobb jött
Sőt ingame statba elv jobb Zambrotta
-
Kristof_94
nagyúr
Én meg kiszedtem PIM Zambrottát, így Cancelo megy majd a piacra. Zambrotta tavaly is megvolt és jól tolta, szerintem most sem lesz vele gond. Dupla Fekirrel indult a sztori...

Most vagy holnap adjam el a portugált?Fodderem amúgy rendesen megfogyott, de 90 felett szinte mindenki megvan még.
-
EA's hit
addikt
Egy pick adott egy dupla untrade Carrascot, nagyon gondolkoztam, mibe rakjam bele, de mivel Coutinhot már feleslegesnek éreztem Fekir miatt, prime or moments ikon lett belőle. Prime Butra sétált ki belőle, akinek nagyon örülök, és Fekir így végül mégis kikerült hamar a csapatból

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kap egy esélyt, megérdemli
-
thebigK
addikt
Frenkie megéri azt az 1.8 millát, vagy ha már van Marcos Llorente-m, akkor overkill ennyit kifizetni így érte?
-
Nandinagy
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Kiraktam 45-t tots és wo nélkül. Aztán Kroos,Alba,Courtois,Parejo a kövi 4 pickben.
Ez ilyen. Kipróbálom Llorentét cbben így eladom Jamest szóval van még 300k-m pickekre
Kéne egy Oblak/De Jong.#16295K.J
Én nem hiszek ezekben. Pick Neymarom is fullos 900 meccs óta. Kurzawával se volt hatalmas probléma amíg megvolt 600 meccsen. Idővel gyengébb lett mert minden támadó 95+ paces lett de ez természetes nem nerf. -
marcess
senior tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
30 felett járok pickeknél, eddig még nem dobott Lá liga Tots-ot, nem igazán értem, másoknál 10 alatt van 3-4 db. Kár belegondolni, miért van ez, de én egyet megcsináltam, aztán nyitottam is ki, biztos ez volt a gond. Azt sem tudom, hogy normális-e, de a 3 hét alatt nekem még csak a garantáltból esett tots, pedig már több száz csomagnál tartok, akár sb, divriv, champs akár upgrade. Remélem nem vár a FIFA 22ig a jó nyitás, mert abban már nem fogok részt venni
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Le Mans Ultimate
- 3D nyomtatás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak a szokásos hullámvasút. Hihetetlen, és nem tudom megérteni, hogy miért van ez így mindig... Ha valaki tudja, árulja már el esetleg hogy a WL-be mi alapján dobálja az ellenfeleket?
Végül kijött a tudásbeli különbség, de éreztem a handicapet. Na ilyenkor képtelenség ép ésszel hatni magamra, hiába tudom, hogy ez csak játék, a túlzott igazságérzetem (szopat a játék) és a versengés együtt dolgozik olyankor bennem.
Öreg vagyok én má ehhez
Én most azon gondolkozom, hogy megcsináljam-e már pack nyitás előtt Coutinhot, hogy ne basszam el az utolsó 2 recoveryt, mivel úgyse jön semmi a rewardokból és ilyen-olyan packokból.
Főleg a középpálya.