Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Én is le fogok válni rólatok - nézegetem a fejleményeket a 22 kapcsán (meg biztos fogom is), de végleges a döntés. Le kell jönni a szerről.
Az Efootballra majd ránézek, de nagy reményeim nincsenek, ahogy a másik, készülő címmel kapcsolatban sem. Tegnap óta nyitogatom az összes coint, van még 500k, aztán helló
-
evibly
senior tag
Az előző swapból maradt 7 token, most gyorsan letoltam a Ligue 1 online küldit (még mindig gyorsabb, mint bármelyik SB), és rámentem a 93+ Attacker Moments picket, és sztem ez azért szerencsés menet volt
(bár, hova, ki helyére teszem, fogalmam sincs)
Mrguba:
Milyen csapatod van? Én lenyomom neked, úgyis kellenek a kihívások 😁 -
evibly
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én a "hét jó arca" díjat annak a játékosnak osztanám ki, aki a Silver csapatomat látva, ideadta a wint
Írtam is neki, hogy köszi, tesó, amire jött, hogy sok sikert a küldihez. Na, ilyen is van a világon, respect!
Egyébként pont ezzel lett meg a 6. silver win, a pickek 0 értelmest adtak, a FUT Champions upgrade szintén fos lett, de mindegy. A 90+ pack (mert nyilván kiraktam) dobott egy Verratit, vele kiegészítve a csapatot mentem még két wint, de ennyi.
A többi témához: a WL az ezüstökkel néhol fun, néhol agyfasz, de ezt más is írta, a main team meg atom, egyébként nagyon élvezem vekük a játékot. A Moments Cruyff nem él meg középső CAM-ba (így RCAM), de oda jött SS KDB, aki egy baromállat, nagyon bírom azt a lapot. 99-es Neymar, 99-es Messi, Verrati, Atal, szép dolgokat lehet velük alkotni. A WL-t meg abbahagytam 8 winnél...
-
-
evibly
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én is mentem párat a 7végén és ez megint eszembe juttatta, miért gyűlölöm ezt a játékot
Egész hétvégén a delay (DR-ben is csak anyáztam, aztán hagytam a francba), draftban meg az, hogy tényleg minden ellenfél legalább 99-es Pelével jön, nálam meg max. Best a best
Olyan fos lapokat adott, és persze főleg védelemben, h csak röhögtem, utána meg nyilván esélyem nincs a full Prime támadók ellen. Nem akarok örök elégedetlen lenni, de most mi értelme van a silver, meg 75-ös játékos soroknak, amit a draft felajánl időnként? Miért ne lehet telezuhintani mindenkinek a legjobb lapokkal? Mi az értelme ennek? (a kérdés költői persze...)Ja és igen: én is érzem a felhígult mezőnyt,. de azt is, amit írt valaki korábban. Olyan szinten meg az esélykiegyenlítés, hogy az röhej - vak ellenfeleket nagy nehezen, hosszabbításban tudom elverni, semmi sem megy be, szutyok Areola és társai, minden védenek. A másik véglet a "nagyon tudok játszani, jövök a mezőnyt szopatni" draftban kategória
Ja, meg a csávó, aki a Premier Potential küldiben a már megszerzett lappal a csapatában oktatgat. Beteg ez az egész játéktól, játékostól mindenestül.
-
evibly
senior tag
A 99-es Neymar mellé kipróbálnám, de ilyen nagy gondok gyötörnek, h melyikre verjek el két millát?
-
evibly
senior tag
Ez az elcseszett cég elérte, hogy még az igazán nagy nyitásnak se tudjon az ember felhőtlenül örülni. Mekkora egy szerencsétlen hülye banda
"The 3 FUTTIES Champions Upgrade SBCs were unintentionally released with higher than intended Rewards. The SBCs have been replaced and now have the correct Rewards."
-
evibly
senior tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Látom, hogy időközben már zajlik a "vita", de ha már én lettem megszólítva. Fogadni erre inkább ne fogadj, kipróbáltam. Arra viszont én fogadnék, hogy aki itt van a fórumban, az legalább egyszer nekigyürkőzött. Én többször is az évek során és képtelen voltam megbarátkozni vele. A gameplay milyenségét adom, de gyakorlatilag minden más számomra élvezhetetlen, de hagyjuk is, ez nyilván ízlés, (meg)szokás kérdése.
Az új PES tökre érdekel, a FIFA 22-őt nem fogom megvenni. A nincs mást érdemes úgyis értelmezni, hogy ez a játék típus nem olyan, mint egy FPS, egy szerep, vagy kalandjáték, vagy online móka, amiből egy rakás van, és lehet válogatni. Itt ez a két opció létezik, ami nekem valójában egy és a helyzet az, hogy neked is egy.
-
evibly
senior tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
-
evibly
senior tag
Az is, meg a korábban megjelent jobb féle speciális lapok is bekerülnek a pakkokba, így majd alig tudsz úgy nyitni, hogy ne essen valami. Sőt, olyan is volt, hogy a korábbi és népszerű SBC-ket visszahozzák sokkal szerényebb követelményekkel, ami szintén jó szokott lenni - így aki lemaradt valakiről, az ki tudja rakni.
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szerintem annyi is elég lenne, hogy a 81+ pickben ne mind 81-es lap legyen - vagy ennek az esélye legyen 0-ra rakva. Vagy a 92+os ikon pakkban ne szigorúan csak 92-es lap legyen. Vagy a pickekből vegyék ki a duplikált lehetőséget. Ezek már sokat javítanának egy olyan játékon, ami gyakorlatilag lefőtt és sokan csak azért nyomják, mert nincs más (de sokan, mint én, már le sem ülnek, mert minek).
A futties alatt úgyis elengedik a gyeplőt, de miért ne lehetne ezt korábban? Szerintem sokkal többet nyernének vele, mint veszítenének. Az emberek visszajönnének, nyitogatnának, stb.
-
evibly
senior tag
válasz
taylorp
üzenetére
Nice, grat!
Én egy teljes hétig nem nyúltam hozzá, ez alapján minimm egy Moments R9 járt volna, ehelyett kapom ezt
Kivettem a hétvégén a 92+ midfielder/attacker Moments pakkot: Trezeguet - már csak röhögni sem tudtam rajta.
Fingom sincs, mit akarok ettől a játéktól már, a legnagyobb örömmel nem fogom megvenni szeptemberben
-
-
evibly
senior tag
Van 3,2 milla coinod, nem sok kedved van játszani, van egy Bundesliga/Ligue1/francia hibrid top csapatod.
Mi a toszra költöd a zsetont?
(vagy pakkozzam el a picsbe?) -
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Vannak gondok az eloszlással, igen!
(kivéve Kristófnál persze) Én a CM és német zászló láttán szentül meg voltam győződve róla, hogy prime Ballack lesz, aki ott csücsül a klubban, mert megkíméltem az SBC-től. Közben esett le, hogy ez Lothar is lehet és lám!
Biztos van ilyen beépítve: kimaradt a WL, DR meccseket is hagytam a héten, inkább meccseket nézek, max SB-ben bohóckodom, ezt a nation pride küldit megcsináltam, ilyenekkel molyolok, de Div1-ben 0 kedvem a sweaty meccseket nyomni - mondjuk ehhez az öreg Lothar adott most egy kis kezdőlökést.
És hogy mókoltad be a kanadait?
-
evibly
senior tag
-
evibly
senior tag
Hát én megtettem - és nyilván Yazici jött
Olyannyira felkúrtam magam ezen, hogy dühömben kiraktam a Prime or PIM SBC-t, a török csak úgy repült bele, ahogy a használaton kívüli PIM Nedved és Hagi, meg még jó páran és végül asszem megérte:
A Prime lapját nagyon bírtam, illik is a csapatba, úgyhogy ez most mák, végre! -
-
evibly
senior tag
Gold2 Pick: Oblak (ami már megvan) és Orsic, mert a másik felhozatalban De Vrij volt a legjobb ratingben 😂
Hát, köszi a nagy semmit, nálam ennyi volt a WL az egész biztos, pakkokat majd az új promó alatt nyitom ki...
-
evibly
senior tag
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én a múlt héthez hasonlóan kénytelen voltam napközben is nyomni, szombaton 5-0-ra álltam, de az eleje mindig könnyebb, a vasárnap már szívatósabb volt. Egy héttel ezelőtt 17-4-ben hagytam abba, most meg vas. délután 9 győzelem mellett volt 4 vereség
Az 5. vereség esetében kiléptem, amit igen ritkán teszek, sőt, szinte soha...Lewa kaput nem talált, összefutó játékosok, minden volt a nap folyamán, mint a búcsúban.Estére, éjszakára összekaptam magam, a játék is, szépen ment minden és Gold2-ben (17-7) megálltam, elég volt ez bőven. (Arra még soha nem tudtam magam rávenni, hogy reggel fejezzem be
) Hacsak nem jön semmi extra a pickből, ez lesz a vége az idei FUT-nak.
Goretzka tényleg top lap, bár nálam a 4231 CDM poziban kissé elvesztegetve érzem azt a 2 milliót
Egyebekben qrva jó ez a team, Aouar tényleg különlegesen király, Bamba is szépen muzsikál, a Müller-Lewa páros meg hibátlan! -
evibly
senior tag
Tényleg durva, milyen feszültségek vannak a játékosokban. Talán német volt az ellenfél, talált egy gólt, én meg még kajakómában rácsúsztam az egyik játékosára, piros lap Goretzkának. Na, mondom, akkor nézzük, miből élünk: cseréltem, utána kapott egy gólt, még egyet, megállítja, látom jön valami üzenet. Nyilván nem néztem meg, a gyerek az összes létező presst beállítja, talál egy újabb gólt, de végig éreztem, hogy nem nyerhet. A meccs utolsó 10 percében azzal próbált szopatni, hogy megspammelt a party meghívókkal, amik ilyenkor ugye alul ugrálnak fel folyamatosan

Nyertem, belenéztem az üzenetekbe, de az Xbox eleve hide-olta, úgyhogy ment a riport, némítás, stb. Embereknek mi bajuk, komolyan elképesztő

Ui: nem az volt, hogy tolta a gép a piros lap miatt, sokkal gyengébb volt az illető, csak a meccsre elején nem figyeltem még...
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Kristófnak gratulálok!
Én már korábban eldöntöttem, hogy a 22-vel nem tartok veletek, vagy a fórummal. Ebben a nyitások minősége az egyik faktor a sok közül, amiket nem sorolok inkább, tudjátok.
Jó szórakozás még így is néha, de amikor jön a toxic, genya része ennek a játéknak, az annyira rombol, hogy nincs értelme. Én ebben az évben nem tudnék panaszkodni, jöttek nagy lapok, de semmi extra (eladhatóban még úgy sem), eljutottam Div1-ig, a G1 szint megvan WL-ben, megvettem Öcsi Bácsit, aki elsődleges cél volt, és ez utóbbi volt az, ami rábírt arra, h megvegyem ezt a részt.
Az egészből ezt a bandát fogom sajnálni, mármint azt, hogy nem leszek benne már napi szinten, de néha kell a szünet.
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gold2 Pick: itt is Marquinhos (mellette Fonte volt még a francia ligából) + Mariska (aki NYILVÁN untrade duplikált, és egyetlen francia ligás sem volt mellette).
Ugyanezek a bajaim, a brazil Kimpembével jó lehetne, de a német védelmet emiatt nem bontanám meg.
Div1 Rank1 rewardok: TOTS Laborde, TOTS Tardieu, és végül bedobott egy TOTS Bambát is, na, ő érdekel, meglátjuk, mit lehet kihozni (a garantált Paqueta volt, van egy Andre és raktáron...)
-
evibly
senior tag
Nálam a Gold2 volt a cél, éjszakázni sem kedven, sem időm nem volt, úgyhogy szombaton nekikezdtem délután, 5-0-ban mentem át vasárnapra. Elég jól teljesített a csapat, és ahogy haladtam, persze jöttek a furcsa meccsek, de nem volt semmi kirívó.
Nagyjából éjfél körül 17-4-ben álltam meg, amiből egyetlen olyan meccs volt, ahol lefociztak, a többiben akadt pár érdekesség, szinte esélytelen állásból fordítás, mákos gólok, de ez ugye benne van. Sikeresen lebeszéltem magam a Gold1-ről, de nagy eséllyel meglett volna, de elfáradtam, jó ez így is.
Két meccs maradt meg: az egyik a klasszikus nutmeg abuser ellen. Tényleg, semmi bajom a directional nutmeggel, csak azzal, amikor valaki _állandóan_ ezt nyomogatja. Semmi másból nem állt a játéka, és persze ennek megfelelően brutál időzítéssel, jól csinálta, vagyis minden egyes gólja ebből született (főleg, ha TOTS Sonnal teszi mindezt, ugye). 3-3 volt az állás, lelkiekben készültem a tizikre, amikor TOTS Mertens a 16-osnál megkapta, nyomtam egy running fake shotot, utána egy finom krokettát, a kis belga gyönyörűen elment asszem Varane mellett, és úgy kilőtte a hosszú pipát, hogy csak füstölt, Na, ott felugrottam a székből ordítva, iszonyú jólesett
Nem bírtam megállni, ment a "GG, Nutmeg king
" üzenet, most már egy kicsit szégyellem is magam miatta
Az utolsó, Gold2-ért zajló meccs életem legunalmasabb mérkőzéseként vonul be a történelembe: 0-0, tizik, de meglett.
Nem egyszer fordult elő, h megszakadt a kapcsolat az ellenféllel, ami után nekem semmi nem lett beírva, mintha le sem játszottam volna, és szinte minden alkalommal akkor történt, amikor javában zajlott a meccs. Az egyik konkrétan, amikor Romarinho lába lendült ziccerben, és megszerezte a győztes gólt, és akkor jön a disconnent. (Egyébként olyan is volt, amikor az ellenfél vezetett). Ez valami cheat, vagy tök véletlen?
A csapatról röviden: Lewa egy isten, sőt kettő! Müller zseni, imádom, Bailey LW-ben csalódás, ment a piacra, jön vissza Sessegnon. Sabitzer elfogyott, egy sokkal harapósabb, defenzívebb CDM kellett, jött Kimmich, ő elég jól tolta. Amiri továbbra is a meglepetés ember, LB-be bekerült Theo Hernandez, egy Godzilla a pali, Tapsoba továbbra is top, Rousillion kényszerből most a CB, de sztem jön majd Mukiele. Még egy Goretzkát gazdálkodok is és erre az évre én megvagyok.
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
és én még azt hittem, Mertens-szel mekkora menő vagyok
GRAT!
-
evibly
senior tag
Ide a holland ligából a német LB (87-as Max), utána az olaszt is kiraktam, mert miért ne, erre francia, LB, Hernandez, LOL!
Hát, elég baszó lap, és az a vicc, hogy Max simán be tud menni a Bundes alapú csapatba, Lacroix ment is a piacra, L. Bender vissza a helyére, Rousillon ki RB-be, így lesz elég zseton Goretzkára. Hernandezzel még nem tudom, mit kezdek...
-
evibly
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Igen! Nagyon kreatív, egy gólpassz minimum nála meccsenként, rendre ő tömi labdával Lewát. Ideiglenes megoldásnak gondoltam őt, de úgy tűnik, marad...
A többiek közül még Müllert emelném ki: elképesztő az öreg és igen, nem egy meta Mbappé/Neymar típusú valaki, de atom stabil, mindig ott van, ahol kell, az a 99-es composure nagyon adja. Olyan lábak alatt, között, esve-kelve gólokat lő halálos biztonsággal, hogy öröm nézni. De a legjobb az első labdaérintése: úgy siklik át vele a védők között, meg fordul le róluk, ahogy ezzel az alkattal nem várná az ember. Nem mindenkinek való (ahogy sztem Lewa sem), de én élvezem vele a játékot nagyon...
-
evibly
senior tag
válasz
evibly
üzenetére
Nyilván jött a fekete leves

Elkövettem azt a gyermeteg hibát, hogy megpróbáltam játszani ezzel a rakás kotvánnyal tegnap délután, aminek két gyors vereség és egy win lett a vége, így a többit estére hagytam. A gameplay jobb lett... talán, de a csapat sem úgy mozgott mint addig és megérkeztek az igazán jó ellenfelek is.
Végül 20-10-zel betoltam a bringát Gold 1-be, de ahogy az arányon is látszik, takkra sikerült. Ez is király, bár titkon reménykedtem egy Elite ostromon, de rohadt messze voltam tőle
Sajnos a ki-ki meccsek többségét buktam, plusz volt egy elbukott tizi párbaj is.A csapat sztem állat, vicces, hogy pont Amiri játszotta be magát, pedig őt akartam cserélni. Így elsőre Sabitzer helyére jön majd Goretzka, szépen megy le az ára, Sessegnon pedig bármennyire is kedvenc, kevés lett, oda majd jön egy Bailey.
-
evibly
senior tag
Hát nem akarok túlságosan örömködni és tuti jön még a fekete leves, de én 15-3-ban zártam a mai napot. Elképesztő meccseket nyerek, biztos az is sokat nyom a latban, hogy holnap lehet folytatni, jó lenne, ha mindig így lenne. Vannak hülyeségek, de nagyon érzem a csapatot és hát Lewa egyszerűen SZENZÁCIÓS! Nincsenek szavaim, messze a legjobb és komplett támadó, akivel valaha dolgom volt.
Meglátom, mennyi időm lesz holnap, a Gold 1 adja magát, de meglátjuk, nem akarom elkiabálni sem.
Mivel nagyjából késznek érzem a csapatot, kivettem az 5 swapos PIM pakkot: a jó öreg Gerrard jött... nyilván sok jelentősen rosszabb lap is van ennél, de nem érdekel/izgat, legalább egy szimpatikus figura.
-
evibly
senior tag
Xbox matchmaking offos nálam, valaki meg tudja erősíteni?
-
evibly
senior tag
Adom - plusz azt vettem észre, hogy a két félidő is nálam gyakran tökéletesen más képet mutat. Ha az ellenfél nem különösebben jó, vagy jobb nálam és az elsőben szívok kettővel, akkor nem izgulok, mert tudom, h valami úgyis lesz a másodikban, ha pedig én vezetek, akkor már izzadva megyek a másodikra. Sztem mindkét esetben az a kulcs, hogy mennyire figyel az ember: mert ha anyázva, idegeskedve mész a második félidőre, nem fogsz tudni megküzdeni az ellenszéllel, ha pedig lazázva, "ez már megvan" mentalitással, akkor ott jön a szopóroller

#16765dvtkfan
Én is érzek némi lesajnálást, lenézést, mert Isak egy objektív kártya, de amíg Lewa nem esett be, tuti helye volt a csatár pozícióban. Tudom, hogy az alkata sokaknak nem jött be, de ha ezen túl tud valaki lépni, félelmetes fegyver, a legjobbakkal is felveszi a versenyt, plusz 5* weak foot!Ja, és Tapsoba: IGEN!
#16757Woodslave
Az alapstatokat érdemes nézni, ha rá is raksz bárkire bármit. Sabitzer sztem inkább box-to-box játékos, erősebb def lehetőségekkel, Amiri meg inkább előre játékban lehet hasznos, ahogy valaki írta is. Nálam Sabitzer biztos fel sem merülne CAM-ban, max akkor, ha nem lenne egyéb lehetőség. Inkább CM/CDM. De ez is sok mindentől - felállás, játékstílus, klub összetétel - függ. -
evibly
senior tag
Nálam Sabitzer jól megy CDM-ben, 4231-es felállásban. Igazi kis pitbull, karmol, harap, meghág mindenkit. Amiri biztosan csere lesz, rajta érződik, h ő CM/CAM, nem erre a szerepre teremtették, amire nekem kell.
Müllert is teszteltem tegnap DIV1-ben CAM-ként, nem kaptam ki, három win volt és egy döntetlen. Viccesen, pontosan van animálva, ugyanaz a fura, langaléta, kicsit suta mozgású player, de elég hasznosan tolta. Kibrusztolja a helyzeteket, amit elér, beveri és nagyon jól osztogat. CM-ben is valszeg jó, lehet, h jobb is, de nem az a könnyű léptű fürgeség, az biztos

A védelem azonban továbbra is atom, alig kapok gólt: a Roussillon - Lacroix - Tapsoba - Bender tengely óramű módjára dolgozok, egyedül a Roussillon helyezkedik furán, de nem vészes.
#16681 Szjoci 27:
(Lacroix kérdésre: az a 99 strength nálam úgy jelentkezett, hogy ha odaléptem vele 11-esen belül, akkor gyakran jött a tizi. Ebben kell figyelned, és ésszel nyomni a stand tackle-t, ha erre ráérzel, akkor sztem nagyon rendben van - hosszú lábak, fürge, olyan helyzetekben mentett, amire már mondtam, h ok, ez tuti gól - és nem!)Ja, és Lewa: na, őt tanulom még, de megpróbálok kihozni belőle mindent. Nyilván sosem lesz egy Mertens, de valóban elég brutál lendülettel fut, labdatartás tökély, a lehetetlennek tűnő helyzetből is gólt csinál, gyönyörűen fut be a résekbe, szóval vérbeli csatár.
Ide kapcsolódik, hogy tegnap befejeztem a függőben lévő draftomat, amit sikerült megnyerni. A döntőben a srác behozta TOTS Lewát és kemény dolgokat művelt vele - ami persze kimerült a heavy nutmegelésben, de kétszer legalább képtelen voltam lekövetni. Szerencsére volt nálam egy prime R9 és vele megbosszultam mindent

-
evibly
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Megcsináltam mindkettőt:a 83+ egy Bakut és Sommert hozott, mentek is bele a garantáltba, onnan Müller. (Tényleg, egy szavam nem lehet).
Ezzel megvan a CAM Lewa alá, a klubból elfogytak a rare gold magasabb értékű lapok, nálam ennyi volt, a Serie A-t kompletten kihagyom, vissza kell tölteni a klubot, mert már a kedvenc speciális lapjaim maradtak objektív célokra és ennyi
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ok, én sem voltam meggyőződve az angolról, marad ott, ahol van...köszi, #16607toxicjew neked is...
"Ha haszonnal eltudod adni Lacroixt akkor érdemes."
Nem tudom sajna, beleugrottam ez elején, és buknék rajta vagy 150k-t...
Akkor lenne érdemes szabadulnom tőle, ha végre döntenék, h mi legyen a középpályával, mert Goretzkához kéne a tőke. Ha meg nem adom el, hamarosan úgy is meglesz, és sztem a német is droppolni fog valamennyit a közeljövőben. Megvárom, mi lesz a pickek vége... -
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Félelmetes, amit az EA idén a Bundesliga védők terén művel - ez a Zagadou is - most megint agyalhatok azon, hogy adjam el Lacroix-t és jöjjön inkább ő. A Dortmund eséllyel nyeri (?) azt a meccset, csak ekkor lenne upgrade, de ez meg nem biztos.
A Costa ötletet köszi (thebigK, neked is) valahogy elkerülte a figyelmemet...
#16593bubuska
Nehéz mindenre nem rárepülni
Most már tényleg az a szakasz van, h minél több opciót kipróbáljak, és szántsam a pályát ezekkel a nevetségesen túltolt lapokkal, ez az egy örömöm maradt. 
Még valami: Bellingham lapjáról mit gondolunk?
-
evibly
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hát, én meg nagyjából kussolhatok, annyira megszórt a játék brutál Bundes lapokkal...még jobban, mint a La Liga és a specifikus bundás pikkek még most jönnek (?), vagy nem?
Tegnap este összedobtam egy csapatot abból, amim van és rájöttem, hogy esett egy Haaland is valamelyik pluszos pikkből
Ezeken felül van a storyline Sessegnon (nagyon bírom azt a lapot egyébként), az amcsi CDM gyerek, egy eladható André Silva (ő persze nem valós opció), egy record breaker Sancho (mondjuk ő is max objektíveknél használható már csak). Szóval ez így szép, de mégis a winger felállást fogom valahogy kimókolni, Wamanon gondolkodom (őt kiszedte valaki?). És valami ilyesmi lehetne, ingame meg 4231, én csak abban tudok működni:
Egy Goretzka/Kimmich menne Amiri helyett és sztem nagyjából megvagyok. Vélemény?Tegnap egyébként Div1-ben mentem pár meccset, iszonyú sweat és erőlködés mindenhol, egy-egy lövések kapura, 1-0-ás, 1-1-es eredmények, ettől még elvergődtem 2000 skill pontig. Akkor még a La Liga front volt meg, nem fogom őket hiányolni, de ez a bundás védelem baszki, eszméletlen: Tapsoba konkrétan tökéletes, Lacroix esetében kezdem érteni, mit hogy kell vele, mert hajlamos tiziket összehozni, Bender még mindig patika, Rousillon is elég stabil, beteg az egész
-
evibly
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
De: a portugálból a 86-os spanyol kapus, az ment a 85+ Bundesliga player pickbe.
Mantráztam, hogy jöjjön egy Gori, vagy Kimmich, jó nekem a La Liga, nem akarok már variálni, jó lenne már végleges csapattal nyomulni.EA: fogd meg a söröm
Utána a garantált pakkból: Neuer
Szóval mégis kezdenem kell akkor valami komolyabbat a Bundesligával! -
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jaja, hát, aki ezeken az állatokon átmegy, az nem erről a földről való, vagy rare gold Ronca a neve, mert ő a mai napig képes erre

Nálam is szükség lesz még egy ikonra, az egészen biztos, de a középpályán (Ballack már nagyon kevés ott) - egy ideig prime Lothar a csapatban volt, nagyon szerettem. Szóval kirakom az 5 tokenes PIM SBC-t (itt most szeretném kérni Moments Lothart, köszönöm!), hátha bejön onnan valami, ha meg nem, akkor maradnak a normál SBC-k.
#16484Woodslave
Nem volt túlságosan vészes - a vége felé, késő éjjel jöttek a tryhard matyik, plusz a finesse miatt volt kicsit nehezebb, mert arra figyelni kellett, de nem izgatott, mert ha nem léptek ki a gól után, akkor gumi a karokra, aztán helló. Minden alkalommal pattantam a meccsből, ha én kaptam az első gólt. -
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tegnap SB meccseken próbáltam a norvégot és nem rossz, de például Isaak (és nyilván sok egyéb csatár) használhatóbb.
Nekem a svéd pali durván bejött, nagyon komoly dolgokat lehet vele alkotni, úgyhogy miatta egyelőre marad a La Liga támadósor, de a védők nálam is bundássá váltak. Így nézünk most ki, ezzel megyek neki a hétvégének majd:
Nkunku annyira megtetszett az objektívek alatt, hogy ő megy fel RCAM pozícióba ingame, Lucas V. meg lejön CDM-be aprítani, és szétfutni az ellenfelet. Aztán majd egy Goretzka (esetleg Kimmich) érkezik, ha bepikkelem, ha meg nem, akkor megveszem, az a lap kell!Egyébként tényleg vicces: pár nappal ezelőtt tanácsot kértem, hogy legyen a csapat, aztán rá egy nappal már minden borult, valóban alig lehet tervezni. A Serie A nem fog érdekelni, a francia liga lehet még érdekes, de jó lenne már kikötni egy végleges csapatnál
-
evibly
senior tag
Fél szombat azon nyihelődzöm, h neki kéne állni a WL-nek, de csak nem akarózott. Most rávettem magam, amikor rájöttem, hogy nem is neveztem
Hát, így jártam akkor, lesz két nyugodt napom
-
evibly
senior tag
Team builder specialista kollégák, kell egy kis help!
Adott ez a team, ami alaposan átalakult a La Liga TOTS hatására, és azt szeretném elérni valahogy, hogy Vázquez in game bekerüljön CDM pozícióba, ami egyébként 4231. Ehhez ragaszkodnék, ebben megy a játék, próbáltam én mindent, de nem igazán ment, nem voltam eredményes.
Az eladható Lothart szeretném kiváltani így, aki most bő egy milla Boxon, Atalt (aki csak teljesen random van RB-ben most, van egy TOTS Cancelom is) pedig nem engedném el (aki szintén eladható), mert egy baszó lap és imádok vele játszani. Az még ok, hogy hozzam le a középpályára a csatárt, vagy Fekirt (?), de jó lenne 100-as team chemivel indulni, de nem tudom, ez hogyan oldható meg. Ahogy látjátok, van 500k tőke, plusz Lothar ára adott esetben. Ötlet?
-
evibly
senior tag
Nem akartam ennyire belebonyolódni a La Liga upgrade körökbe, de elkapott a gépszíj
Ma elég sokat (sztem 30-40) körül raktam ki, és az eredmény: Moreno, Casemiro, Oblak.Egy pillanatig sem sírok, de a franciákra utaztam, főleg Benzema és Fekir érdekelt (utóbbit meg is vettem), ezért Moreno ment bele a 85+ pickbe:
Én itt megállok, ez egy szerencsés pick volt 
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tessék, vidd az enyémet

Az első picknél a brazilt Gündogan ellenében hoztam el, majd a másodikban szintén beadta Romarinhot. Utóbbi érdekelt egyébként is, rápróbálok, de Cancelóval nem nagyon tudok mit kezdeni...Sztem egyik Gold sem éri meg - ezen a 7végén pihentetem is a WL-t, majd a Ligue1 és a Bundás alatt tolom.
Kristóf: ez mekkora RIP sajnálom
Na, erre mondom, h mekkora aljas, troll cég ez, pfejj! -
evibly
senior tag
Egyébként az objektivek világa jó is lehetne, de az EA ezt is el tudja kúrni. Kifejezetten szórakoztató újabb és újabb csapatokat összerakni, főleg a silverek terén lehet érdekes lapokat craftolni, de kábé az összesnek ott kellene megállni a követelményeknek, ahol a Silver Lounge van. Pár win, néhány gól, gólpassz, viszlát. De nem, mindent túl kell tolni, legyen 18 win, 23 gól, stb.
De értem, hogy ez van, mert az EA kétségbeesve próbálja a játékban tartani az embereket, mert gondolom a board és a részvényesek, meg a tulajdonosok felé a riportban az mutat jól, hogy a sok szerencsétlen sokezer órát baszkodik a játékban, és lám, milyen jól nyomjuk, mennyire elkötelezettek és szeretik a játékot.
Pedig, ha tudnák...
-
evibly
senior tag
válasz
freddyadu
üzenetére
Egyébként ez a Hagi pont annyira kicsit van messze a használhatótól, ami végtelenül bosszantó. Mert a 5* skill 4* weak foot cool, maxos a lövés, minden ok, de LM (még ez is orvosolható), de a 84 pace miatt egyszerűen kuka. Kicsit úgy érzem magam, mint amikor kiraktam a mid or prime icon pakkot asszem? És nyilván a mid Essien jött, ami a három (illetve négy) közül a legrosszabb. De ott van mid Pirlo, jött baby Nakata is az elején, vagy az LM Laudrup, ami már több hónappal ezelőtt is kuka volt.
#15708gjoe
Tavaly jött egy untrade TOTY Kanté nekem, de idén nem sok jóval kényeztet a játék. Ez a szerencsejáték faktor elég irritáló, sok felesleges feszültséget kelt, ami akkor is így van, ha a játék elején megvolt Baby Öcsi bácsi, idén végre kipróbálhattam baby Cruyff lapját, most Prime Lothart pörgetem, meg rámegyek még pár lapra, ami érdekel. Mert van rá coin, mert összegyűjtögettem. De azok a plusz szerencsés nyitások elmaradnak idén és bármennyire is felnőtt, épeszű valaki vagy, egy idő után kiéget
-
evibly
senior tag
válasz
freddyadu
üzenetére
Mert használhatatlan, értékelhetetlen, 250k-ba kerülő lap, ami Moments ugyan, de május elején semmit sem ér. Mert tele van a klub bal szélsőkkel, mert az összes ikon nyitásom kuka volt, mert semmilyen módon nem honorálja a játék a beletett energiát és időt, és mert azt mondatja az ilyen nyitások után velem, hogy "legalább nem Nakata, vagy Litmanen, meg, hogy egész jó ez végülis".
Nem, nem jó, hanem rossz.
Tisztában vagyok vele, hogy semmi sem garantált, és minek csináltam meg, és nem is különösebben érdekel, de ahogy ebben és még sok másban is bánik a játékosokkal (lásd drop rate minimál szinte húzása, SBC-k visszatartása, az érte járó, eladható pakkok minimalizálása, és napestig folytathatnám), az sajnos egy számító, szemét, troll cég képét rajzolja ki előttem, aki a következő évben egy fillért sem fog tőlem látni.
Így röviden ennyi
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gratulálok! Kristófnak is a nyitásokhoz, meg tulajdonképpen bárkinek, aki ezen a hétvégén is rámerészkedett a WL nevű hullámvasútra
Ha a múlt hétvége a parkban, mezítláb sétálós, napsütéses cocktail kortyolgatós Weekend League volt akkor ez olyan, mint amikor Mordort szeled át éhen-szomjan, meztelen seggel.
Elképesztő tryharding terjengett a levegőben, olyan görcs áradt minden meccsből, ami talán érthető módon rám is átragadt. Hogy ne megint éjjel fejezzem be, megpróbáltam vasárnap délután menni néhány meccset, de kettő után baromi gyorsan abba is hagytam - nem részletezem, de közel játszhatatlan volt a cucc. Ekkor voltam talán 9-3-ban, így az volt a cél késő estére, hogy a Gold2 legyen meg. Végül 17-7 lett a végállomás (hajnali 2 körül) és noha mehettem volna a Gold1-ért, talán meg is lett volna, eszembe sem jutott. Semmi sem működött, ami múltkor, minden centiért küzdeni kellet a pályán, kemény volt az egész.
Az utolsó, 17. win is annyira tipikusan alakult, bár ezúttal végre én voltam a nyerő oldalon: a srác tökéletesen elsajátította a "dribblingeljünk lekövethetetlenül, nutmeg hegyekkel a Neymar-Mbappé párossal" műfajt, így míg azon voltam, hogy nyomoztam a labdát, szépen el is ment 3-0-ra. Miközben gyűlölöm, benyomtam a constant pressure-t, amit ezen a hétvégén kénytelen voltam többször is alkalmazni, mert egyszerűen anélkül semmi sem történt úgy, ahogy akartam. Már csak azért is így jártam el, mert Bender piros lappal kiszállt a meccsből, minden mindegy alapon mentem. És mi történt? Perceken belül lőttem 3 gólt, eszem megáll, a srácnak nagyon nem esett jól a pressure, nem tudott vele mit kezdeni. Eljutottunk a büntetőkig, ahol 3-at is hibázott és amikor én lőttem volna az utsót, kilőtte a játékot.
Megadta a wint így is, és csak ráírtam, hogy wtf? Aztán megkaptam, hogy mekkora egy kisgyerek vagyok, meg script, és ő érdemelte meg, és a szokásos. Hát, tök őszintén nem is tudok erre mit mondani, vagy nagyon vitatni, az persze kérdéses, h ki érdemel meg mit, de az azt a látványos fordulatot, ami 3-0-ás hátrányban, plusz emberhátrányban bekövetkezett, valóban kemény lehetett megélni. Ugyanakkor nem éreztem akkora különbséget kettőnk között - aztán hosszas fejtegetésekbe mentünk bele, hogy ki, mit vár ettől a játéktól, plusz azt is megkaptam, hogy ma telenyomja a FIFA communityt a meccsünk részleteivel, amire mondjuk kíváncsi vagyok
Bocs a kisregény miatt, ez a terápiás folyamat része
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én is azon gondolkodtam, hogy minden 7végén tuti nem tudom ezt lenyomni. Itthon egyértelműen kijelentettem a családnak, hogy a következő kiadást nem veszem meg, sztem ez az egyetlen körülmény engedi, hogy ennyit időt töltsek ezzel a szarral
De az Elite tényleg most, a TOTS alatt látszik elérhetőnek.A tévéről én régen leszoktam, dolgozóban, monitorral nyomom, talán az is segít, hogy impulzusvásároltam egy Series X modellt, minden gyorsabb így.
Előbb lemaradt, hogy Moments Nedved hatalmas csalódás, semmire nem mentem vele CAM, LCAM poziban. Lassú, nincs dinamikája, az tény, hogy ha odakerül, bever mindent. Emiatt három wingert (Hazard, Atal, Diatta) kell valahogy bepasszíroznom a csapatba kezdéskor, ami nem túl jó, mert Diatta így 5 chemen kezd. Valami baszó Icon támadó középpályás/csatár lenne a megoldás, még agyalok rajta, mert Mbappé nagyon megy nekem ST-ben. De lóvé meg így nincs rá, mert Hazard linkelése miatt jött prime Lothar (nagy tanár az öreg), Cruyff meg elfogyott az utóbbi hónapokra, így neki mennie kellett.
Tudom, komoly problémáim vannak

-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Grat!
Nálam meglepően jól ment a WL a hétvégén, semmi extra para, delay, lag nem volt. Csodaszerű.
Szombaton 11-3-ban hagytam abba és látszódott, hogy itt még valami extra is lehet. A Gold1 20-5-ben lett meg és nyilván nem bírtam magammal, mentem az Elite-ért életemben először. De már alig láttam, ekkor persze jöttek a Godlike teamek, egyet tudtam nyerni, a többi bukó, így 21-8 lett a vége.
Így összegezve 3 meccs volt kábé, ahol zéró eséllyel mentem, egyiknél ki is gumiztam a kontrollert, egynél a kontrollerem halt le az fos elemek miatt, emiatt szívtam ki, a többi mind szoros, ki-ki meccs, ahol nem volt szerencsém, vagy éppen nem úgy pattant a labda.
Atal volt erősítés a csapatban, nagyon durva lap, mindenhol próbálgattam. Még mindig hiányzik baby Cruyff, mert nála azért jóval darabosabb, de ott van RTTF Hazard, aki csodás kártya, olyan mozgása, dinamikája van, hogy behalok. Sima gold Mbappé még mindig bírja, tolja, teljesen broken az is.

Sztem hígult Xboxon a mezőny, ez egyértelműen érezhető volt, sokkal többen mentek most hétvégén, mint egyébként. Bár a Gold1 általában benne van a meccseimben, de ennyire "könnyen" még sosem.

-
evibly
senior tag
Egész jó, ennek ellenére tegnap úgy éreztem, hogy végleg elveszített a játék. Nem sok örömet fedezek már fel benne, ez jó ideje tart, és találtam a nemrég valaki által posztolt Italian Stallion nevű sráctól egy videót, amit akár én is felmondhattam volna. Pontosan ez az, ami az olyan típusú játékosokat kiégeti, ellehetetleníti, mint én. Akik minden odds ellenére a szép játékot, a kombinációkat hajszolják. DIV1-ben mentem meccseket, és csak ez van: pörgés, forgás, 1v1-ezés, bugolás. Ebben nagyon el lehet fáradni, nekem sikerült is.

A TOTS időszakot megvárom, aztán hosszabb pihenőre megyek, ami a 22-re egészen biztosan vonatkozni fog. A piacot (az új PES érdekel) figyelni fogom, de ennyi...
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Te vagy akkor a zen mester

Szép gólok, nálam a skillek messze nem mennek ennyire, a nutmeg jelenségtől is kivagyok és pont ez akadályoz meg benne, hogy jó szívvel megtanuljam

Egy szó mint száz, mindig örülök, ha valaki megtalálja magának ebbe a játékban azt, amit akar, vagy szeret. Nekem nem sikerült, ami azért szörnyen bosszantó, mert hosszú évek óta idén vagyok a legeredményesebb és most utálom (talán) a legjobban az egészet

(és persze, mielőtt ezt a bejegyzést írtam, azt nézegettem, h lehetne a csapatot még jobban pimpelni
) -
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ezen én is szoktam kattogni, hogy mit áldoz be az emberfia, amikor egész hétvégéje, vagy annak értékes órái elmennek a WL-re, ugyanakkor még mindig jobb, mint a DR.
Tegnap éjjel (Div1, 1940 skill pont körül) mentem pár DR meccset, és tragédia volt az egész. Nem mondom, hogy érdemtelenül jutottam ide fel, azt sem, hogy ennél magasabb pozícióban kellene lennem, én full azt hittem, hogy ki fogok zúgni, de egyelőre nem így van. Helyette egy teljesen inkonzisztens, összevissza matchmaking alapú játékélmény van, ami csak frusztrációt okoz.
Azt most hagyjuk is, hogy hemzsegnek az 5 védős felállások, ahol egyetlen CB sincs, Mbabukkal, Cancelokkal, Pereirakkal kell megküzdeni, h eljussak a kapuig, de ami igazán kiborít, hogy jönnek a 2440-2500 skill ratinges ellenfelek, és nyilván esélyem sincs (és nincs is ezzel gond). DE még ez sem mindig így van, mert adott esetben az 1900+-os is elver, utána meg simán lelépek egy 2350-es szintűt. Full logikátlan az egész, képtelenség belőni, hogy mi az én érdemem, mi az EA és a játékmechanika, vagy a delay sara.
WL-ben ezt nem érzem, nyilván a stressz is kevesebb, hiszen többféle tudású ellenfél jön, de sokkal kevésbé érzem, hogy nem tudom uralni, vagy éppen megmagyarázni, hogy mi, miért történik.
Messzire vezet ez, de még annyi, hogy tényleg eljutottunk oda, hogy a sok idiótával is jobban megéri megküzdeni a Managerial Masterpiece módban az objective kártyákért, mint a DR-ben, vagy a WL-ben küzdeni a semmiért. Inception mondta egy régebbi videóban tökéletesen, hogy kiherélték, kivéreztették a játékot, nincs egyelten fun alapú, easy játékmód sem. Helyette meg a függővé tevés, a kaparás a lapok után, az egymás hergelése, vagy az, amikor emberünk a Mega Party küldiben hátul passzolgat és amikor rákérdezek, hogy ugyan miért tesz ilyet, amikor még win kényszer sincs, akkor kiröhög, meg hülyeségeket ír.
A G2 egyébként egy Acuna és Ikone picket ért, a pakkokból a legjobb egy Immobile, a mid or prime icon pakkból egy mid Essien esett...
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
"ott van a szezonos 30. szintű lap, azok mindig iszonyat gyengék"
Bocs, Kristóf, de ezt nem állom meg. Az egy dolog, hogy konkrétan nem igaz, amit leírsz, a másik meg, hogy azért ennyire ne legyél már érzéketlen. És nem azért írom ezt, mert az iszonyat gyenge 30. szintű kártyák közül egy ott van a csapatomban (Div1 és Gold1 szinten). Azért annyi belátásod, IQ-d lehetne (de ez inkább EQ), h nem szarozol olyan lapokat, ami másnak tökéletesen megfelel(het), főleg akkor, ha a játékban nem esik neki top tier, endgame lapok sokasága. Senki nem irigyli ezeket tőled, az a minimum, hogy visszafogod magad, amikor lapokat úgy általánosságban minősítesz. Amikor ilyenek leírsz, azért nyílik az a bicska... -
evibly
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hát, nemtom, ellenem CR mindent IS mindig IS bever, szóval lehet, h nem a kártyával, hanem a finishing módjával lehet a baj talán?
Én azt vettem észre, hogy a következő esetekben nagyjából tuti a gól egy Mbappé és gondolom Ronaldo típusú játékossal is:
- közelről nagy erővel sima shot a rövidbe
- 16-os környékén nagy erővel ellentétes sarokba
- Chip elsősorban a kaput szélről közelítve
- finesse szemből soha, inkább akkor, ha a kapu közepéhez képest jobbra/balra vagy a lövés pillanatában
- Ziccerek: ball roll, body feint a lövés előtt, de sokszor ez sem megy, mert sokan már nagyon jó ütemben hozzák ki a kapust.Így elolvasva sztem ezek neked mind alapvetések, de hátha másnak jól jön még
Én már az elején elvetettem a két csatáros felállást, nem volt CR-em, de próbáld ki egyedüli csatárként, úgy jobban ki tudod talán tapasztalni...
-
evibly
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nyilván a jelenlegi kerettől, meglévő játékosoktól, jövőbeli tervektől is függ, hogy kit vesz ki az ember. Nálam a baloldal full Bundesliga, így nem volt kérdés, hogy Sessegnon jön.
Eleve jókat írtak róla, plusz az egykori UCL objektív Comant már bőven ideje volt cserélni. Nálam 4231-ben bal CAM az angol és kifejezetten meggyőző. Sokkal erőteljesebb Comannál, agilis, gyors, és amikor a kapu elé kerül, eddig mindig jól fejezett be (90 finishing, 84 shot power, 94 composure) , bár elsősorban előkészítő szerepe van Cruyff és Mbappé felé.
-
evibly
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Pedig legközelebb írj rá a másikra, sztem sokat jelent. Az egyik nagy meglepetésem volt a héten, hogy az egyik srác rám írt, miután 4-0-ra győztem ellene, hogy mennyit szoktam menni WL-ben, meg GG, very strong. Mondtam, h alig-alig nyomom le a WL-t, mert szétcseszi a hétvégémet, a család, én sem szeretem ezt, de amikor eddig játszottam, Gold2 volt a max. Na ezen kész volt, hogy ő az, aki Gold2 (Div2) és esélye nem volt ellenem
. Szóval ne spóroljatok a pozitív üzenetekkel, nagy kincs ez ebben a fostengerben.Ugyanakkor az is furcsa volt, hogy mennyire más tud lenni egy-egy meccs - ha ugyanaz az ellenfél. Tegnap rare Pogba irányításával jött egy srác, 60+-os labdabirtoklás mellett szétpasszolt, CR-t nem tudtam tartani és megvert. Később, már hajnalban, jött újra, látszott, érezhető volt, mennyire nem volt fókuszált, plusz tudtam mire számítsak, 3-0 után kilépett...
#13180Nandinagy
Köszi! Pedig az a 14-2 elég ígéretesen néz ki
Én is voltam 9-1-ben, de tudtam, hogy ez az arány (nekem) gyakorlatilag tarthatatlan.Áhh, én most azzal az RB Benderrel szemezek, mert akkor legalább az egyik CB helyett jöhetne egy gyors védő, és Volland a padra kerülne, pedig őt is nagyon kedvelem, és chemben, mindenben illik a csapatba.

-
evibly
senior tag
Sztem ezt sokan megköszönik neked, köztük én is
Elhatároztam a WL előtt, hogy nem kúrom fel magam semmivel, ami nagyjából sikerült is. Ami - mondjuk úgy - triggerelt, a 90+os RB-k és LB-k CB pozícióban.
Reece James jött így leggyakrabban, iszonyú nehéz rajtuk bárhogy is átmenni, ehhez képest egy Varane semmiség. De láttam Kantét is CB-ben, Reiniert középpályán (Kristóf kedvence), én meg csak kicsit érzem magam idiótának Boatenggel és Vollanddal
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam az volt cél ezen a hétvégén, hogy élvezzem, tanuljam a csapatot, plusz kivegyem a plus pickeket (81-es Preville és 86-os Weghorst) és meglegyen a swap token.
Gold1 lett a vége 20-8-ban végeztem. Ebből a 8 vereségből 4 volt olyan, ahol hozzá sem tudtam szagolni, a többi egy kis több szerencsével, higgadtsággal hozható lett volna, vagyis nem elérhetetlen az Elite sztem.
Nálam minden smooth volt a 7végén, de ehhez éjjel kellett játszani, szombaton, ahogy mentem bele a délutánba, egyre szarabb volt minden. Mbappé továbbra is egy full broken, beteg lap, baby Cruyff egy csoda, HL Goretzka egy kinyírhatatlan motor, Fer egy fal, FB Robben kifejezetten élt, pedig ő volt az, akit következőleg lecserélnék, végül Storyline Sessegnon is nagyot ment, nagyon jó kis lap lett.
-
evibly
senior tag
A Hertha 3-0-ra megy a Leverkusen ellen, szerdán Guendouzi kapja a +2 upgrade-et
-
evibly
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Lehet, hogy ugyanazzal a játékkal nyomjuk?

Hosszabbításban, nagy nehezen, vért izzadva, mindenezve lett meg....Én abbahagytam egyelőre, bár kifejezetten jól állok (9-1*), de ahogy megyünk bele a délutánba, úgy egyre rosszabb a gameplay.
*Tényleg, mi akkor az elfogadott, bevett jelölése a WL eredménynek mondjuk az én esetemben, ha 9 W és 1 L a mérleg?
9-1, vagy 10/9?
-
evibly
senior tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
De jött egy 85-ös IF Gomis - kicsit elhittem, hogy Mbappé (walkout, francia, ST), bár mondjuk ő már megvan, de UCL verzióban
Emellett jött talán még egy 81-es TOTW lap, de Gomis jókor érkezett, mert bele is ment a Party Bagbe.#13077Bohus84
Majd rápróbálok, bár nekem ott Sinkgraven van a Bundesliga baloldal miatt... -
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Idén megfogadtam, hogy nem fogok így gondolkodni, mert ezt tettem tavaly is és a nagy álmom, hogy legyen legalább egy baby Cruyff a keretben a halogatás miatt meghiúsult. Idén az első mérföldkő Puskás volt, pont év végére össze is jött Öcsi Bácsi, de nem szerettem sajnos a lapot, ezért az új cél Cruyff lett, maradt.
Szépen alakult a csapat, várta a hollandot a CAM pozíció és tegnap, egyrészt eladtam, amit csak lehetett, plusz az ára is szépen esik be, jött a mester 2,3 millióért. Lenyomtam vele néhány meccset, óriási élmény vele játszani, mondanom sem kell

És végül az utsó meccs után jött ez, ami egészen meglepett, nem is néztem a pontok állását:

Tavaly esélyem sem volt erre, most nagyon örülök nekik
Most ez a csapat: Robben helyére jön hamarosan Moments Nedved, Comant időközben váltotta storyline Sessegnon és Cruyff mellett egyedül HL Goretzka eladható. Fer kapcsán változott a véleményem: bejátszotta magát a csapatba, az a +2 rating húzott rajta, elég stabil a srác ott a középpályán.

-
evibly
senior tag
Haverommal kesergünk, röhögünk a friendly MM módján, az objektív rendszeren, az ebből születő toxic közösségen, sok hülyén, mire eszembe jutott, hogy voltak itt sokkal durvább dolgok is pár éve.
Az megvan, amikor az volt a feladat, hogy valamelyik online módban kapufás gólt, gólokat kellett lőni?
Emlékeztek még hasonlókra? -
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért a Headliners Goretzka és Mahrez tulajok szerintem örülnek. Vannak, akiknek ez a siker
-
evibly
senior tag
Az terjed, hogy EA alkalmazottak súlyos dollár ezrekért adnak el és tesznek a vevők klubjába Moments ikon, meg TOTY lapokat. Durva, ha ez tényleg így van
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(bár, hova, ki helyére teszem, fogalmam sincs)
Olyan fos lapokat adott, és persze főleg védelemben, h csak röhögtem, utána meg nyilván esélyem nincs a full Prime támadók ellen. Nem akarok örök elégedetlen lenni, de most mi értelme van a silver, meg 75-ös játékos soroknak, amit a draft felajánl időnként? Miért ne lehet telezuhintani mindenkinek a legjobb lapokkal? Mi az értelme ennek? (a kérdés költői persze...)

Azóta láttam pár videót, és egyetlen nagyobb lapot sem dobott, csak ezeket a fosokat...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na, erre mondom, h mekkora aljas, troll cég ez, pfejj!