- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Google Pixel topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Nálam Sabitzer jól megy CDM-ben, 4231-es felállásban. Igazi kis pitbull, karmol, harap, meghág mindenkit. Amiri biztosan csere lesz, rajta érződik, h ő CM/CAM, nem erre a szerepre teremtették, amire nekem kell.
Müllert is teszteltem tegnap DIV1-ben CAM-ként, nem kaptam ki, három win volt és egy döntetlen. Viccesen, pontosan van animálva, ugyanaz a fura, langaléta, kicsit suta mozgású player, de elég hasznosan tolta. Kibrusztolja a helyzeteket, amit elér, beveri és nagyon jól osztogat. CM-ben is valszeg jó, lehet, h jobb is, de nem az a könnyű léptű fürgeség, az biztos

A védelem azonban továbbra is atom, alig kapok gólt: a Roussillon - Lacroix - Tapsoba - Bender tengely óramű módjára dolgozok, egyedül a Roussillon helyezkedik furán, de nem vészes.
#16681 Szjoci 27:
(Lacroix kérdésre: az a 99 strength nálam úgy jelentkezett, hogy ha odaléptem vele 11-esen belül, akkor gyakran jött a tizi. Ebben kell figyelned, és ésszel nyomni a stand tackle-t, ha erre ráérzel, akkor sztem nagyon rendben van - hosszú lábak, fürge, olyan helyzetekben mentett, amire már mondtam, h ok, ez tuti gól - és nem!)Ja, és Lewa: na, őt tanulom még, de megpróbálok kihozni belőle mindent. Nyilván sosem lesz egy Mertens, de valóban elég brutál lendülettel fut, labdatartás tökély, a lehetetlennek tűnő helyzetből is gólt csinál, gyönyörűen fut be a résekbe, szóval vérbeli csatár.
Ide kapcsolódik, hogy tegnap befejeztem a függőben lévő draftomat, amit sikerült megnyerni. A döntőben a srác behozta TOTS Lewát és kemény dolgokat művelt vele - ami persze kimerült a heavy nutmegelésben, de kétszer legalább képtelen voltam lekövetni. Szerencsére volt nálam egy prime R9 és vele megbosszultam mindent

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Újszerű bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Air 256GB Space Black 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest