Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Nálam Sabitzer jól megy CDM-ben, 4231-es felállásban. Igazi kis pitbull, karmol, harap, meghág mindenkit. Amiri biztosan csere lesz, rajta érződik, h ő CM/CAM, nem erre a szerepre teremtették, amire nekem kell.
Müllert is teszteltem tegnap DIV1-ben CAM-ként, nem kaptam ki, három win volt és egy döntetlen. Viccesen, pontosan van animálva, ugyanaz a fura, langaléta, kicsit suta mozgású player, de elég hasznosan tolta. Kibrusztolja a helyzeteket, amit elér, beveri és nagyon jól osztogat. CM-ben is valszeg jó, lehet, h jobb is, de nem az a könnyű léptű fürgeség, az biztos

A védelem azonban továbbra is atom, alig kapok gólt: a Roussillon - Lacroix - Tapsoba - Bender tengely óramű módjára dolgozok, egyedül a Roussillon helyezkedik furán, de nem vészes.
#16681 Szjoci 27:
(Lacroix kérdésre: az a 99 strength nálam úgy jelentkezett, hogy ha odaléptem vele 11-esen belül, akkor gyakran jött a tizi. Ebben kell figyelned, és ésszel nyomni a stand tackle-t, ha erre ráérzel, akkor sztem nagyon rendben van - hosszú lábak, fürge, olyan helyzetekben mentett, amire már mondtam, h ok, ez tuti gól - és nem!)Ja, és Lewa: na, őt tanulom még, de megpróbálok kihozni belőle mindent. Nyilván sosem lesz egy Mertens, de valóban elég brutál lendülettel fut, labdatartás tökély, a lehetetlennek tűnő helyzetből is gólt csinál, gyönyörűen fut be a résekbe, szóval vérbeli csatár.
Ide kapcsolódik, hogy tegnap befejeztem a függőben lévő draftomat, amit sikerült megnyerni. A döntőben a srác behozta TOTS Lewát és kemény dolgokat művelt vele - ami persze kimerült a heavy nutmegelésben, de kétszer legalább képtelen voltam lekövetni. Szerencsére volt nálam egy prime R9 és vele megbosszultam mindent

Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest