Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Nincs is attól nagyobb elégtétel az ilyenekkel szemben, mikor visszajössz x-re, majd átveszed a vezetést, skippeled a gólörömöt, a végén pedig ha rúgsz még egyet, akkor megnézeted vele te is szépen.
kb az jut eszembe erről, mikor egyesek úgy akarják szocializálni a kiskutyàt, hogy belenyomják a saját kulájába az orrát.
nem feltétlenül hatásos, de csak észreveszi majd egyszer magàt -
Madn!ght
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Csak nem birtam magammal, játszottam pár wl meccset.
Nagyon jól ment, csak már kedvem/energiám nincs végignyomni. 14 meccsből 11 győzelem. Többnyire a 3. gólnál kilépkedtek. Volt olyan, hogy két szánalmas gólt szerzett az ellenfél, gólörömnézés. A végén kapott egy ötöst…
de voltam olyan úriember, hogy skippeltem a gólörömöket. 1-1 csapatnál látok pelét vagy r9-et, viszont a MU roni mindenkinél is ott van. Elégedett vagyok a csapattal, ezek a div3+ ellenfelekkel tök jól elszórakozom. 😅 -
Madn!ght
addikt
Na hogy szépen elkezdtek átnyargalni a játékosok az új részre, egész jókat lehet játszani. Tegnap teljesen élvezetes meccseket toltam, végre érezhető, hogy többnyire sokkal jobb a csapatom. 1-1 lagos meccset, illetve a megszokottnál tovább keresést leszámítva ismèt élvezhető volt. (Kérdés, hogy meddig)
-
Madn!ght
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Igazából szerintem ha visszanézzük a korábbi topikokat nagyjából adott a tendencia. Vannak akik belelkesülnek, 2-3 évet ráfüggnek, majd elengedik a dolgot (előző évadban volt itt közöttünk e-sportoló, megosztott accounton is próbálkozók, kezdők és stabil div 1-esek is). Legalább annyi belépő van (ha nem több, mint akik befejezik), sajnos idő kell hozzá, míg megérik az emberben az a szükséglet, hogy erre nincs tovább (ilyen formában) ingerenciám.
-
Madn!ght
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Én néha előveszem majd. A 22. nem csikar, teljesen megcsömöltem az előző résztől.
ugyanígy vagyok, a csapat fullos és ezt egyelőre ki szeretném még élvezni.
Tegnap kedvem volt egy kicsit játszani, kb. 10-14 óra között teljesen jó volt a játékmenet, ismét normálisan helyezkedett a csapat. Pelé és Roni mintha nerfelve lenne, hihetetlen 1v1 ziccert kihagynak.
+200 skill volt a mérleg, megint a div1 kapujában vagyok.
Érdekes, hogy a 80-as chemistry csapatokkal szemben van legtöbbször gondom…
(meg a törökökkel, az olaszokkal, meg a friss accokkal, meg az ikon nélküli kb márciusban “jónak számító” csapatokkal, és még folytathatnám)Nem hiányzik a napi agyalás, sem a wl, sem a jó nyitásra várás, de a lejáró marque és egyéb sbc-k észben tartása sem. Nem hiányzik az igazságérzetet és “önérzetet” romboló játékmenet, a mitőlleszjobbacsapateredményessége‘ frusztrációk, a ritka sikeriket kiélő kamerába futkosó szerencsétlenek gúnyos tánca, a hetente megfejtendő új META-k és taktikák sem. Legfőképp a haszontalanul és hiábavalóan befektetett energia és a ráfordított idő.
Most legalább viszonylag “elégedetten” ülök le, minden nemű kényszer nélkül. Remélem kicsit tisztul a 21-nél maradó játékos bázis és kicsit fesztelen(ebb)ül lehet alkalomadtán pár meccset tolni. -
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem tudom van-e valóságalapja, de azon is gondolkodtam, hogy lehet, hogy több játékot is kiszolgálnak ugyanazon a szervereik, szóval nem feltétlenül a fifa játékosállomány terheli be elsősorban a szervert (mert ugye az alapkoncepció az, hogy jelenleg már sokkal kevesebben játszanak a 21-el, mint a csúcsidőszakában). Azt is el tudom képzelni, hogy mindig az új címekhez igazítják a szerver prioritást, hogy elhitessék kezdetben, hogy ez most tényleg hótszuper’ lesz. Jah első hónapig, majd egy patch és cső… ismét pöcegödör.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha a fifa promókra forgatott pontok árát pc-re költöttem volna…
Már megújíthattam volna rég, de nem is igazán volt olyan cím (multi fps) ami csikart volna.
Alaplap, proci, ram upgrade lesz, már eldöntöttem, aztán vagy BF ismét, vagy vmi CoD részt fogok kipróbálni. A vga egyelőre marad, azzal még talán médium/high környékén némi kompromisszummal elleszek.
woody: igen, ott a pont. A hangsúly a reggelen van, meg a random időszakokon, amikor nem megy àt a csapat totál kreténné. De felnőtt, dolgozó ember lévén nincs lehetőségem, hogy a játék szeszélyeihez igazodva kitapasztaljam, mikor hajlandó működni engedni a csapatot. Persze nagyon jó érzés, mikor jó időszakot fogok ki, és minden úgy megy mint a parancsolat (lásd, csütörtök délutánról írt posztom). De legalább ennyi szar, ami viszont iszonyat kiábrándító, felháborító és frusztráló. -
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem már épp elég ősz hajszálam van ettől az okádéktól. Az elmúlt 3-4 év FUT, meg az azon kívüli 10 hagyományos szezon totál kiégetett.
Inkább többet sportolok, meg pecázok, az legalább feltölt.
Téli időszakra meg rendbe rakom a PC-t, aztán megyek egy kicsit cheaterekre vadászni vmi fps-ben.

-
Madn!ght
addikt
Én egyáltalán nem hajtok semmiért, így teljesen görcsmentesen kezdek minden meccset.
Úgy viszont NEM LEHET ÉLVEZNI, ha működésképtelen minden mozdulat. Legfőképp annak tudatában, hogy ezek a játékosok már tényleg oda és úgy kell, hogy rúgják, ahogy nyomom. DE NEM! Ma R9 folyamatosan teliberúgta a kapust, 10/9 alkalommal. Semmi finessz, semmi driven. A chip shotot szerintem a kapus is jobban rúgná. A passzaim kivétel nélkül a passzsáv ellenfél által fogott részére mentek, pedig nem oda irányítottam. A játékosaim sebessége, kb mintha cementeszsákot vinnének. Itt már nem lehet arra fogni, hogy mert a másiknak jobb lapjai vannak. Mégis gyorsabb, pontosabb minden a másik oldalon. Nem beszélve a folyamatos letámadásról. Ez fun?! Kinek?! Látja, hogy lepkéznek (luftot rúg, vakon csúszik, nem passzol, hanem beletörik a lába a labdába) a játékosaim, persze odakeveredik a másik elé. Üresbe berúgja, megy táncolni a kamerába. Grat! Sportszerű és fun. Ja nem...
Ráfogom a kontrollerre, meg a netre, meg a szkriptre.Ez nem foci, ez góljáték.
-
Madn!ght
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Nem sok semmiről maradtál le. Én hónapok óta most regisztráltam ismét, mondom fun… dehogy fun. Ácsorog a csapat, minden passzomra mint a veszett pitbullok törnek, minden meccsen vagy kamutizi, vagy kiállítás.
Ráadásul az a baj, hogy nem a játékukkal jobbak az ellenfeleim, hanem a csapatom egyszerűen bronz szinten mozog. Kb gold 3 lesz a vége. Talán. 99 pelé mintha nem is lenne a pályán, R9 meg 10 m-ről mellélövöldöz.
Áldom az eszem, hogy nem rendeltem elő. Az idei részben a totsig minden hétvégén nyomtam a wl-t. Fuh hogy mennyire nem fog hiányozni ez a manipulált vacak.
-
Madn!ght
addikt
Nézegettem a futbinen a frissített (22-es) lapokat, Ibrán jót derültem. 84-es lapot kapott…
Úgy látszik még 39 évesen is simán lehet fejlődni a “szakmában”. -
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy milyen már az is, hogy mire eléri az ember az áhított csapatot, már nem is akarja élvezni. Kuka, jön az új rész.

Én úgy döntöttem, hogy még kicsit szeretném ezt a csapatot élvezni, úgyhogy még nem nevezek be az új epizódra. Hátha tisztul kicsit a játékosállomány is…
Szerk: 4-2-2-2 az alapformációm. R9 a jobb oldali csatár, engine chem, get in behind és stay forward utasítás. Pelé a bal csatàr, hawk chem style, balanced beállítás. Még a target man utasítással kacérkodok, lehet többször helyezkedne előnyösebb pozicióba.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerintem egyáltalán nem irreális elvárás egy 99-es statokkal bíró ikon játékostól, hogy a megszokott “átlagosan jóhoz” képest egy kis extrát mutasson a pályán. Nálam R9 végre ezt hozza az esetek túlnyomó részében. Mindig is ilyen befejező csatárt szerettem volna használni, aki nem balf@szoskodik a kapu előtt és oda rúgja, ahová irányítom.
Persze Pelé esetében lehet nem sikerült a statisztikát a bábuhoz illeszteni, vagy csak szimplán nem fekszik a játékstílusunkhoz, ezért érezhetjük, hogy nem úgy működik. -
Madn!ght
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem tudom számít-e, de én inkább kevesebb csellel, inkább a klasszikus “valódi” focihoz hasonló, labda járatós játékstílust képviselem. Nekem kulcsfontosságú, hogy egy-egy indításra reagáljon a passz fogadója. Ezért is szívás, ha olyanja van a játéknak, hogy mindenki áll, vagy nem bír 2 pontos passzt adni, mert én nem állok le helyben driblinggelni, hátha szétrebben az ellenfél.
Roni nálam mintha egy burokban közlekedne, jobbal, ballal bever mindent is.
Aktuálisan 72 meccs 100 gól, kivétel nélkül rivals meccsek (3 nap alatt kb), div 3-4. -
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Kicsit szokni kell, illetve a plusz fizikum stat szinte kötelező a 99-es védő statokkal szemben. A hawk-kal nekem kicsit tenyleg megtaltosodotrt, de valahogy az elmozgásai nem érik el R9 szintjét. A get in behind-dal szinte használhatatlan volt nekem, mindig szar helyre futott. Viszont este egész jó meccseket toltam, érezni lehetett az upgradet minden fronton. Kimmich es Davies Toty lapja klasszisokkal jobban működik nálam, mint a Tots lapjuk. Toty Neuer hihetetlen bravúrokat hoz le.
1-2 gyalázatosan széttolt olasz ellenfelet leszámítva folyamatosan jó meccseket játszottam, a mérleg + 300 skill pont.

-
Madn!ght
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nálam ugyanez. Div 2-ben sima ToTs csapattal 6-8 gólokkal nyertem. Aztán kifarmoltam r9-et és Cruyffot és jön az ismert koreo. Mintha minden meccset ugyanaz ellen játszanék. Konstans vereség, mindegyik úgy cselez, ahogy woody is írja. -400 skill, de nincs megállás. 1350ig lépkedtem ki, mondom hátha ott jobbakat játszhatok. De nem. Ott is porig aláznak, mert a csapat működésképtelen. Tulképp ha nem tudnám milyen divben játszom éppen, azt mondanám h sima div 2 szintűekkel sorsol össze.
Megfigyeltem egyébként, hogy miután a 30 meccs rivalst letoltam, utána őrült meg a csapat. Azért az több, mint fura, hogy az előző 30 meccs alatt tényleg változó ellenfeleket dobált, utána meg konstans “vérprofikat”, vagy olyat, akit brutálisan tol a gép. -
Madn!ght
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
A költés sem befolyásolja, legfeljebb pillanatnyilag. Én minden promónál toltam be egy kis fut pointot, mégsem nyitok a nagyokból. (Anno, mikor vettem pointot, akkor 5-10 nyitáson belül adott jabbakat, de akkor sem sok milliós kategóriát). Egyetértek, hogy accountfüggő a drop. (A pay to win ebben a formában sem igazolt részemről)
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kár. Meg az is, hogy nekünk százból se adná be.
-
Madn!ght
addikt
Nálam ugyanez. Egyre próbáltam rá, tudtam előre, hogy Nakata kb. kötelezően benne lesz.
Egy Cech-et választottam végül. A cimbimnek Kristófhoz hasonló accountja van, természetesen Eusebio benne volt az első rollban.
150k zsetonnal és pár fodderral én is belekezdtem a 85+ grindbe, aztán a nagy ratingueket elkezdtem visszaforgatni az R9 sbc-be (ha már kinyitni úgyse fogom soha). Meglepően nagyon jól haladtam, közben a (számomra) értèkesebb lapokat megtartottam, a maradék ment az sbc-be. Nos Roni pipa, és még maradt 50k zseton plusz ugyanennyi értékben eladható fodder.
A legnagyobb lapokat persze nem adta be, de 4+1 nagyobb ligás csapatot szinte kimaxoltam.
Az Etoo lapot szerintem kiveszem Roni mellé és annyi.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
Madn!ght
addikt
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam egész évben ez van és egyszerűen nincs rá magyarázat, hogy mi alapján szopat taknyosra.
1-1 hét volt, mikor élvezetes (balanszos) meccseket tudtam játszani, de azon kívül általában a leírt érzéssel és megállapításokkal hagytam ott a játékot én is.Sajnos rommá manipulált a játék minden egyes része, kár is szépíteni. (az mondjuk nem világos, hogy mi alapján kerülsz rendre a manipuláció szenvedő oldalára...) De nagyon nem is érdekel, a szezon után egy porcikám se kívánja még egyszer ezt a hullámvasút szimulátort.
Remélem ősszel jön valamilyen vállalható FPS.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem swap. Swapot leszartam, kilépkedtem, volt hogy egy napig se tudtam utána jàtszani annyiszor kiléptem.

Ez most a 21-es szezonban, augusztusban, egy rihes witsel lap esetében 8 db assist abszolválási szándékával elindított BARÁTSÁGOS meccs esetében. (Azért remélem érezhető a súlya a szavaknak
)
Persze én vagyok a naív f@sz, mert hiszem, hogy a Nándi által említett augusztusi prók bírnak annyi íkúval’ (egy év szezonnal a hátuk mögött), hogy felmérik az esélyét már pusztán a formációból (Meunier ST poziban), hogy mi is lenne a célom. Érted, friendlyben már megannyi swap után kb két mozdulatból levágja az ember mit üzen az ellenfél. (Mint kb bárki, aki 3000 meccset lenyomott ebben a pár hónapban) És úgy gondolom, hogy már tét nélkül akár elengedett kontrollerrel is hagyhatnánk egymást a szaros witsel lapot megszerezni (90+ közepes lapocskáról, nem egy moments Eusebioról beszélünk!). Igen, szopatom magam, mert kicsit pislákol a reménye, hogy észreveszi a gyökér magát, pedig egyszerűbb lenne megtalálni a forfeit match gombot. És igen, az egész szezon után valahogy erre az érzésre jutok, hogy a kosárba helyezés (vásárlás) helyett is a forfeit gombot kellett volna megtalálni.
-
Madn!ght
addikt
Nagyon úgy érzem, hogy megcsömöltem az idei epizódtól. Szerintem egy év rehab lesz, mert a community és a játékélmény is borzalmas. Egyszerűen játékmódtól függetlenül ugyanaz a játékmenet, mintha ugyanazt a meccset játszanám folyamatosan újra. Vagy ennyire pro mindenki, vagy én vagyok retardált, de biz’ isten ugyanúgy jàtszik (cselezik, támad, birtokolja a labdát és szerez gólt) 10/9 ellenfelem, legyen az friendly, wl, rivals, vagy draft. Már-màr azt kell hogy higgyem, hogy profilfüggő a játékmenet, mint a packluck is. Mondjuk hogy a minap két órán keresztül nem tudtam egy friendly meccset se nyerni durva…
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem az a kedvencem, mikor rúgok egy öngólt az elején, majd középkezdés, letámad… hagyom, elhúzom a védőt és a kapust is. Táncolós gólöröm. Középkezdés, letámad. Hagyom. Gólöröm. Rúgok még egy öngólt, hogy jelezzem, nem harcolok, csak a kurva asszisztra van szükségem.
kifut a kamerába, örül.Az ilyenek mit éreznek?! Azon kívül, hogy a szerzett góljai száma meghaladja az iq-jàt.

Ez barátságos? Ez minden, csak éppen nem az.
-
Madn!ght
addikt
Nálam ez szintén gyakran előfordul. A net itt is stabil, lagot nem tapasztaltam és nem is dc-t ír ki, hanem mintha az ellenfél kilépne. A minap hasonló fordulatok soràn ráírtam az ellenfelemre, hogy szép gólt lőtt. Majd a meccs vége előtt feljöttem döntetlenre, megállította, majd egyszer csak megszkadt a meccs. Írtam neki, hogy miért lépett ki, erre írja, hogy ő nem, azt hitte, hogy én.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nálam ugyanez van. Imádom az agyalást, a tervezést, a spekulálást, az izgalmat a packnyitás előtt/közben, 1-1 jó nyitás/meccset követő pillanatnyi elégedettséget.
De legalább ugyanennyi dolog van, ami bosszant, dühít, kiábrándít és frusztrál.
A szűkmarkú packluckot, a meccsek nagy részén tapasztalt következetlenséget (a statisztikai értékek csak tájékoztató jellegűek, a csapat indokolatlan impotenssé válása, stb.) A rendszeres csalódás, aztán az agyalàs azon, hogy tulajdonkeppen miért is szenvedek vele?! A kiabálás, káromkodás az érzett megmagyarázhatatlan mértékű indulat, a reggel/egész nap érzett fáradtság (a későbe nyúló egy helyben toporgós DR meccsek miatt)csak hogy az esetlegesen “véletlenül” eltörött kontrollerekről, meg a kútba dobott pénzről (játék àra, ps plus, fut point) meg már ne is beszéljek.
szóval a játék egyik kézzel ad, a másikkal meg legalább ennyit elvesz. Nem. Többet, sokkal többet. Belegondolva a rászánt idő tükrében azt mondanám, hogy csak elvesz. Abban a pillanatban amikor megadja a pillanatnyi eufóriát, úgy tűnik megéri kínlódni, de utólag visszatekintve sajnos be kell látni, hogy minden temintetben csak lehúz. -
Madn!ght
addikt
Sajnos Davies működésében valami problémát tapasztalok. Egyszerűen hiába 99 minden sprint értéke, mégis lazán lefutják. Olyan mintha mindig egy “áltlag” tempóval futna, függetlenül attól, hogy nyomom a sprint gombot. Mostanában kezdtem ismét Roussiliont használni, és végre érzem a védő sebességét, illetve a kis “Kante-féle” agresszivitását is, sokkal több elfutást szűr meg, mint Davies. Szerintem vmi bug lehet, vagy fene tudja…
-
Madn!ght
addikt
Nálam ez lett a vége. Igazából német/bundás lett volna a cél, de a pappé nyitással lecseréltem a hazard&götze kombót.
Aouar még mindig hihetetlen OP.
Ismét kb. egy győzelem kellene a div 1-hez, de ilyenkor szokott rommá szivatni a saját csapatom, aztán -300 skillig meg se állok.
A Hradecky egész jókat fog, Baby VDS 1700+ meccs után nyugdíjba ment, mert már a saját kapura is veszélyes volt.

-
Madn!ght
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Az ívelt labdákkal csinálhatnának valamit, mert hogy szinte minden emelt labda az indokolatlanul nagy távolságra álló ellenfélben is el bír akadni, az nem normális. De a szaros pöccintett chip shotot a 2 méter magas, nyomorék kapusaim folyamatosan (10/9 esetben) megeszik, az meg totál vicc. Korábban a fifa 15-ben értelmesen / reálisan használható volt az L1 háromszöges indítás, na az az idei évben full kuka. Remélem azt sikerül majd kicsit normalizálni a következő epizódokban…
-
Madn!ght
addikt
Most délután mentem pár DR meccset. Egyik ellenfelemnek 500 skill ponttal volt több.
Sajnos csak egy méltatlan döntetlent tudtam lehozni (pedig vezettem 3-1re). 22 pontot adott!
Néha egy győzelemért nem ad ennyit. Megjegyezném ez volt az eddigi legnagyobb SR-ű ellenfelem. (2305) -
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Grat.
Nem semmi, van még olyan top kártya amit idén legalább egyszer ki nem nyitottál?
Eseted az élő példa arra, hogy account függő a drop. Mert hogy 1-1 top lap leesik a srácoknak is, de nálad tulajdonképpen 2-3 próbálkozásból jönnek a legjobbak.
Apropó, kiraktam a 88+ sbc-t, 5-ből 3 lap liverpoolos, whatif kante és még egy ráadás olasz. Még jó, hogy telibe bundes csapatom van…
(ja bocs nem, a minap esett egy rekordbreaker műbappé, így bejöttek aouarral most egy kicsit csatárba. A tökfekű toty lewát megvettem, hogy ilyen apróért megy. Háát mit is mondjak, nekem egyáltalán nem adta… -
Madn!ght
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Csak azt nem értem, ha én ilyen csapattal kezdek meccset, nálam miért nem hendikepes? Ugyanúgy bedarálnak, mint a jobbik csapatomat.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hány próbálkozásból dobta ezt a sort?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem érted miről beszélek, de összefoglalom. Szezon legvége van. Azt szeretném, hogy ilyenkor már legyen bőkezűbb a játék. igen, potyogjanak a 88+ fodderek és ne olyan áron, hogy 130k-t vagy tök mindegy mennyit költök az sbc-re.
A fof promó lapokból 1 azaz egy darab esett az időszakában. Walkout alig jön már lassan egy hónapja. Az upgradeket nyomom orrvérzésig, de már a klub is üres. Szerinted akkor ez îgy befejezett akkor? Nincs nyitás, nincs cash, a klub üres. -
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Értem. Spórolok egész évben. Építettem a csapatot, hogy könnyebben nyerhessek/haladjak legalább a heti rewardok felé. Pont arról beszélek, hogy ilyenkor már ne kelljen spórolni annyira, hogy egy top lapot lehozzak. Bruttó 1 hónap van a játékból könyörgöm, ha nagyjából normálisabban adogatna walkoutot is simán több hétbe beletelne, hogy pl Eusebiot kirakjam.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Úgy értem, hogy ha már 100k-t beleforgatsz egy retek sbc-be, akkor ne bssza már ki a szemed egy 20k-s lappal. Meg úgy, hogy már bátrabban dobálhatná a walkoutot, mert kicsit unalmas, hogy a preview óta az 50-100k-s packekben 82es lap a plafon. Most pl jövögetnek sbc-k. Wl-t már nem nyomok, a heti dr-ből bejövő lecsóból vegetálok. Szerinted pl hogyan rakjak ki mondjuk egy eusebiot? Ja igen, csorgassam a nyálam úgy mint egész évben, ha már nem sikerült (pénzért se!) kinyitni.
-
Madn!ght
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nettó lehúzás. Nálam a minap a pick 120k értékű fodderért cserébe odabszott egy 87-es sanchot (22k). #hellósziaköszi

Arra van vmilyen objektív magyarázat, hogy a játék “utolsó perceiben” mi a gránátért nem lehet már normális packluckot biztosítani. A játékosok nagy része már úgyis 90+ allrating csapattal rohangál…
most komolyan, olyan nagy kérés, hogy legalább már ilyenkor egy kis örömöt is nyújtson a játék a nyitásokban, ha már a játékmenet ótvar?!
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
A tots-ig minden wl-t lenyomtam, folyamatos “teljesítménykényszer” alatt éreztem magam. Kb 2500 meccset toltam le idén. Elkövettem azt a hibát, hogy célokat tűztem ki és nem csak amolyan unaloműzesképp játszottam. Az egyik az Öcsi bácsi lapja volt, azt viszonylag elég gyorsan ki is pipáltam. Az öreg hiba viszont a másik volt, mégpedig, hogy div1-et elérjem. Többnyire div 2 stabilan megvolt, de az teljesen kifeszített, hogy szinte kézzel fogható volt, amennyire akadályozott a játék működése az előrejutásban. A rajtam kivülálló okokból történteket pedig képtelen vagyok elfogadni (higgadtan pedig csak ideig-óráig). Gamer monitor, LAN kapcsolat, profi(bb) kontroller, 1000-s net, ettől többet eszközben nem tudok hozzátenni. A fejlődés so-so tetten érhető, ez a 3. ultimate team szezonom, korábban div 4 volt a legjobb osztályom.
A pénz más kérdés, rendszeresen (szinte minden promón) költöttem a játékra és itt cáfolnám meg a pay2win elvet vallókat. Semmilyen előnyt nem tapasztaltam ha vettem is fut pointot. FP-ből egy jobb nyitásom se volt. Amik estek, azok upgradekből, MM reward packből jöttek (neymar, cr7, Fs reyna, if yedder, nagy részük nem eladható volt).
De tudod mit? A legdrágább mégis az idő, amit nem a menyasszonyommal (szeptemberben már a feleségem! 🤩), vagy a családdal töltök.És igen, amit mondasz, ráfügg az ember, ha nem épp a ps-en, akkor az appon, fórumon, futbinen töltöm/töltöttem az időm. Kb egy hónapja nem wl-ezek, a közérzetem klasszisokkal jobb, nyugodtabb vagyok. Hét közben ha leülök, 1-2 meccsre, sokszor ennyi is elég, hogy felqrja a vérnyomásomat.
Őszinte tiszteletem azoknak, akik ezt “csak egy játék”-ként, vagy “leszarom a meccs kimenetelét” hozzáállással játsszák a meccseit, próbáltam, de valószínüleg az én igazságérzetem szenzitívebb, mert felháborít a manipuláció.
Az egyszer biztos, hogy így visszatekintve összességében sajnálom a játékba feccölt’ időt (még ha a rage quit-eket is levonom pár száz óra beleszaladt). A következő szezont legjobb szándékaim szerint kihagynám. Remélem elég erős tudok maradni…
-
Madn!ght
addikt
Én anno csak a fifa miatt vettem ps-t, most is többnyire csak azt játszom rajta. Igen, PS Plus kell az online tartalmakhoz, így az ultimate teamhez is. Érdemes akcióban egy évest kifogni 12-13.000 ft körül. A plusért cserébe nem csak online tudsz játszani, de kapsz havonta 2-3 teljes játékot is, nem ritkán egész jó címeket.
Igen, a ps5 kontroller nem lesz így használható, viszont nyugodt szívvel tördelheted a ps4-est.
-
Madn!ght
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Azzal nincs gond, ha valaki profi(bb) és már nem kihívás a csilliós lapokkal nyerni.
Viszont a játék alapvető működéséhez fűzött szabályokkal (?) ellentètes az, hogy 3-as chemen játszó játékos 100%os passz/lövés/stb. pontosságot hoz le, vagy egy statisztikáiban jóval szerényebb lap (hisz akkor miért is ezüst?) a lap működését megalapozó statisztikai értékeket meghazudtol.
Ha a fenti alapszabályok normálisan működnének, nem
szenvedne a pró sem az ezüst lapok botladozásával. Vagy legalább érzékelhető lenne az, hogy több energiát/kreativitást kell beletennie a játékába, hogy működésre késztesse ezeket a lapokat.Persze ez a program ebben sem következetes, szóval nagyon meg se kell rajta lepődni.
-
Madn!ght
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Semmi… netto bullshit a chemistry, vagy legalább is néhány (?) embernél. Ugyanezt tapasztalom én is, ha meglátok egy ilyen ellenfelet, tudom, hogy szinte esélyem se lesz, mert a csapatom működése broz szintre süllyed.
Nálam 100-on se találják meg egymást, másnál meg csupa red linkkel adogatja a sebészi pontosságú labdákat. A silver játékosok túltolása meg már csak a hab a tortán… -
Madn!ght
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Az en accountom is szoporolleren van. Hetekig 1800 skillen ültem. Múlt héten a div 1 küszöbén, majd szokásos (!) -200 skill. Most minden ellenfél agyonver 1600 on is
Biztos alzheimerem van és elfelejtettem játszani. Meg a csapat is gyenge… köszönöm, végre teljesen meggyőzött miért nem kell megvásárolnom a következő dlc-jüket.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam konstans 22-24 ping 1000-s nettel (kábelen csatlkoztatva), de akkor is random delayes. Van, hogy meccs elején jó, majd egyszer csak már delayes, de lagot nem jelez. Ha a meccs elején 28, vagy 30 pinget jelez, a visszaszámlálás 5. másodpercében visszaugrik 22-26 közé. Ilyenkor általában olasz/török ellenfelem van… 2 ms ping eltérés esetén is iszonyat kontraszt tud lenni, hiába 5 csík… egyszerűen nincs következetesség, érzésre a vidéki telekomos 300-as nettel wifin se éreztem rosszabbnak.
-
Madn!ght
addikt
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
De az alapvonalra lefutás, bepassz azért még mindig elcseszett… 5/4 alkalommal a hátvédeim beszaladnak a kapuba, a támadó persze vagy visszalép, vagy megtorpan. (AI)
Az, hogy a 95ös passz ratingű játékos ugyanolyan falábú, mint a 60-as, arra meg már megint nem tudok mit mondani.
más: tegnap megint egy gyozelemre voltam a div-től, erre jött a szokásos koreo: megállt a csapat, kamutizik tömkelege, kiállítás és lesérülések. megjegyezném kb folyamatosan ilyen 1850 skill körüliekkel játszottam 8-10 meccset. Addig teljesen jól ment, nagyjából balanszos meccseim voltak, majd mikor végre a szintlépés kapujában vagyok, jön egy -200 skill hullám. És már nem először. Lassan teljesen biztos vagyok benne, hogy a divíziók közötti átjárás is manipulált, egyszerűen nem lehet bizonyos szint felé kerülni, mert nem hagyhatja a játék. Aztán persze most megint megrekedtem 1700-on, mert kettő meccset lehetetlen egymás után nyernem. Hihetetlen, folyamatosan 1 win 1 loose…
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az igen!
A felső sort azért derekasan kipukkantottad. Egy-egy lapnak is tudnék örülni a cserepadról, de még a tartalékból is.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Az a baj, hogy szerintem azok, akik ezt a programot fejlesztik nem feltétlenül játszanak a termékükkel (ezt nem tudom h így van-e, vagy szándékosan hagyták így a programot), így éles környezetben nem valószínű, hogy találkoznak a problémát jelentő kódolási-elvi hibákkal. Az esélyek “viszonylagos” kiegyenlítésével nincs is bajom, hisz az lenne valahol hivatott arra, hogy legyen valamennyi esély egy lényegesen drágább csapattal szemben is. Azzal van problémám, mikor indokolatlan szinten és működését tekintve alapvető (passz, lövés pontosság, stb.) hiányosságokat eredményez az esélyek “kiegyenlítése”.
Az is probléma, hogy a játék alapvető működési szabályait (?) hazudtolja meg sok esetben a program. pl. hogy 100-as közeli kémia szükséges a megfelelő működéshez, kvázi csapat összhanghoz. Így a játék végén már teljesen abszurd méreteket öltött, hogy a 4-6 kémián játszó, tele red linkes játékosok (is) bedarálnak. Ok, nem azt mondom, hogy legyenek full balfszok, mert attól még Neymar a Neymar, hiába Rashforddal kell együttműködnie, de ha a játék alapszabálya az, hogy piros link (további zöld és sárga link nélkül) teszem azt 6 kémia, akkor az a neymar ne adjon Rashinak 10-10 esetben sebészi beadást, hanem legyen pl 60% a hiba lehetősége. Vagy akkor ne legyen kémia, mert így ennek sincs így értelme. Megjegyezném, ha erre nagyobb hangsúlyt fektettek volna év közbe, akkor nem használt volna boldog boldogtalan rb-ket cb poziban. (Ezt sokan vitatták év közben)
Másik dolog a hibalehetőség manipulálása. Kulcspasszok, befejezések, kapus röplabda játékossá avanzsálódása, védő az üres csatárhoz passzol, stb. és még sorolhatnám. Igen én is rúgtam már így gólt, valahol lehet életszerű is, de könyörgöm ilyen úton kelljen sokszor kizárólagosan eldönteni a meccset?! A kipattanók (“odaszopódás” effekt, ahogy a kolléga nevezi) meg megint kb mint a mágnesfociban. Lehet néha jobb lenne ha a 100%-ban emberhez pattanó labdák helyett inkább üres területekre is pattanna a labda.
A taktikákkal kapcsolatban a sokat emlegetett pressing szerintem egy igencsak megváltoztatandó tényező. Sztem full szarul van leprogramozva, mert attól még h valaki fojtogat attól még a másik csapat kevésbé kell törvényszerűen dekoncentráltnak lennie. Szvsz a fojtogató amellett h kvára rövid úton ki kell h fulladjon (stamina ide vagy oda), neki sem lehetséges az h minden labdája pontosan menjen, vagy az emberéhez kerüljön. Ott is hatványozott kellene h legyen a hiba, hiszen ő is kapkod valamilyen szinten. -
Madn!ght
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Pont azt akarom mondani, hogy ennyi ping mellett szerintem simán játszhatónak kellene lenni, de nem az.
És lag nincsen, ellenben random delayes a játék. Néhány hétvégét a szülőknél töltöttük, ott nem a legjobb net volt, 40-50 közötti pinggel ugyanolyan volt a játékmenet érzésre! (És azért dupla annyi pinggel!) Full random megáll a csapat, ami véleményem szerint nem feltétlenül hálózati probléma.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy manipulált a játékmenet, csak az nem világos, hogy mi a manipulációt bármelyik fél részére hajlító faktor. Még mielőtt bárki a torkomnak esik, kiemelném, hogy nem a jobban/összeszedetten/kombináltabb módon játszó ellenfelekről beszélek, hanem a totál meghülyülő saját csapatom működéséről. Ha delay van, akkor miért nem mindkét félnél??? Nagyon ritka az az eset, amikor látom, hogy az ellenfelem is küszködik.
És még mondanám, hogy az is életszerű, h nem megy mindig statisztikához illeszkedően a játék, de akkor legalább jelezné, hogy valakinek szar napja van a csapatból, ne várj tőle lóf@szt se. (Jelezhetné, hogy fáradt a csapat, vagy az ellenfél győzelmi hulláma megemelte a játékosai statisztikáit) Persze észreveszi az ember már az első passzokból, hogy nem olyan a csapat működése (ami persze a glitchekkel még jócskán változhat), de hogy ilyenkor se egy taktikaváltás, se a sorcsere nem segít, az több mint gyanús…Régen volt a fifákban morál funkció is, ami jelezte, h kb mit várhatsz a csapattól az adott pillanatban, a közönség is aszerint nyomta az ovációt, a kommentár is aszerint dumált. Sztem ezt is visszahozhatnál, vagy publikálhatnák, hogy mit kell tenni, hogy a program működésére hatást gyakorolhass. (Felajánlott játékos-csere, stb)
Amit írtatok itt korábban, hogy így nem lehet versenyezni, ha bizonyos időközönként minden magyarázat nélkül nem hajlandó tenni a dolgát a csapat. Én többnyire nem az ellenfél jobb, hanem a te csapatod lesz rosszabb. Egy álló csapatot bronz játékosokkal is meg lehet verni ezt bármelyikünk aláírja.
A minap megint a div 1 határán voltam, majd persze mikor csak 1 győzelem kelle, egy sokkal kisebb sr-ű játékost besorsol, vagy egy 20 millás csapatot, ami mellé még a csapatom kreténségi faktorát is felnyomja, csak nehogy nyerjek.
A kolléga kirohanását pedig tökre megértem. Alapvetően nyugodt ember vagyok, de hihetetlen amilyen indulatokat, érzelmeket képes ez a program kiváltani.
A játékmenet, a nyitások mind-mind alapvető emberi érzelmek manipulációit célozzák, amely a kíváncsiság, irigység, igazságtalanság, harag/düh, megalázottság, gúnyolódás (lehetősègének) alkalmazásával operálnak.
Igen, ez a játék csak annak való, aki ezt teljesen ki tudja rekeszteni, vagy esetleg semmilyen kitűzött céljai nincsenek a játékban. Nem is értem, hogy ezt még miért nem piszkálta meg senki bíróságon.
Meg se kell lepődni ezek alapján, hogy toxic a community. Csodálkoznék, ha ezek alapján nem lenne az… -
Madn!ght
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Semmit nem szamit, szerintem placebo gomb.
Én szinte minden meccsen megnyomtam hosszú időn keresztül. Néhány hónap után nemrég bedobott a meccs elején egy kérdőívet, hogy mennyire volt megfelelő a kapcsolat, meg értékelni kellett. Azóta sincs semmi változás. Igaz kevésbé tapasztalok mostanság sárga/piros ikont, de az eddig se volt annyira vészes. 1000/200 optika (ftth), 22-28 ms közötti ping.Én már arra is gondoltam, hogy a delaynek semmi köze a nethez, ez vmilyen szerver feature, amivel (helytelenül leprogramozva) próbálja valahogy kiegyenlíteni a távolságból adódó különbségeket.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Félreértés ne essen, mindenki játsszon úgy, ahogy az neki örömet okoz, vagy eredményhez juttatja.
Aki tud, az cselezzen, más csak a háromszöges kiugratást spameli, jómagam pedig járatom a labdát és passzokkal jutok el az ellenfél kapujáig. Cselezni azért sem szokásom (leszámítva néhány alap cselt - ball roll, croqueta, rainbow, fake shotok és cancelek), mert az átlagos delay mellett mire a bábu hajlandó kivitelezni, már rég elveszi az ellen.
Így megnézem és elismerésem azoknak, akik ezt totál jól időzítve képesek konstans lehozni, de régi vágású futballt képviselőként azt vallom, hogy 1-1 csel belefér, de a non-stop joga bonito az maradjon a Volta sajátossága.
Arról nem is beszélve kicsit irreálisnak tartom hogy a 90+ def és phy értékekkel rendelkező védőkön így át lehessen szambázni.
Kristóf: neki a szép csel kombó, meg a gólöröm, nekem meg egy jó alácsúszás (no meg a kis kereszt a bábuja felett) adja meg ilyen esetben az elégtételt.
-
Madn!ght
addikt
WL g3 reward: Kane és Oblak (duplicate).
-
-
Madn!ght
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Fsz tudja
biztos vmelyik zacsko kiurult aztan a maradek ket db ott landolt.
Nálunk kb 2007 óta hagyomány, hogy a skacokkal kb negyedévente összeülünk (mindig másik házigazdánál), reggel 8-tól kifulladásig megy a fifa meg persze a szesz.
Mostanában kicsit ritkultak az alkalmak, de ha van, akkor az minden kimaradt alkalmat feledtet.
-
Madn!ght
addikt
Én ma délután nekiültem, pár rage quitet leszámítva egész balanszos meccseim voltak. A gold3 megvan, úgyhogy a hétvége a kerti partiké.

szerk: jut eszembe a Volland srác és Aouar az aktuális csatáraim, Aouar ritkán hibázik, vonzza a labdát, de Vollandnak is rohadt jó megmozdulásai vannak. Mindkettő megérte, azt mondom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Le Mans Ultimate
- GTA VI
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de voltam olyan úriember, hogy skippeltem a gólörömöket. 1-1 csapatnál látok pelét vagy r9-et, viszont a MU roni mindenkinél is ott van. Elégedett vagyok a csapattal, ezek a div3+ ellenfelekkel tök jól elszórakozom. 😅
(meg a törökökkel, az olaszokkal, meg a friss accokkal, meg az ikon nélküli kb márciusban “jónak számító” csapatokkal, és még folytathatnám)

(Úgy, hogy nyilvánvalóan full passzívban tolom…)
(Van belőle 93as red pick, de az már elég lomha…)