Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ne is mondd... Én Ter Stegen-t venném (vagy Oblak-ot), de emiatt a szaros mid or prime icon upgrade miatt 90K jelenleg, előtte volt már 110 is
Oblak meg 125-130K, vicc...Én tegnap DR-ben zuhantam egy szépet (kb. 100 pont minusz), egyszerűen csak akkor volt hajlandó a valamit is csinálni a csapat, ha Constant Pressure-on volt a taktika...

Mindenki a szutykos egyérintőt tolja, meg a lehetetlen kiugratásokat, amire persze a védőm csak úgy brahiból mozdul egyet visszafelé amikor ráváltok, így már esélytelen utolérni bárkit is...
-
Nandinagy
addikt
Végülis bejött a nyugodt wl
Hosszú idő után ismét gold1 
Mondjuk 19-9ben szeretett volna megszopatni a játék(sikerült neki) mert nyilván egy profit kaptam
Hálistennek az utolsó meccsen King Kenny intézte a meccset. Azt kell mondjam már a hajnali játék sem jobb mint régen. 14-6 után akiktől kikaptam a fenti úriemberen kivül mind olaszok voltak(ő is),idegenben voltam és csak letámadásra játszottak
A wl végére rájöttem, hogy Neuer is befér már a kapuba így akkor jövőhétre remélem lemegy az ára mert 80k-t nem adok érte
-
toxicjew
addikt
Koszonom nektek is
Nándi ilyet ne mondjal hát a reggelt sem élem meg akkor
-
|AP|
veterán
reménykedtem hátha jön a whatif sbc-ből egy Morales vagy egy Gomez, ehelyett kaptam egy Lees-Melou-t.... nem örülök

Úgyhogy folytatom a gyűjtést/kiárusítást(de legalább közben a Bilbao még nem kapott gólt, hátha összejön a Yuri upgrade)
-
Nandinagy
addikt
Ja nyilván azzal csak poénkodtam
Inkább lejátszanék 60 wl meccset mint,hogy squad battlet kelljen játszanom. A silver beastes küldit is a rare megáért 3 nap alatt csináltam meg mert akkora szenvedés volt. Mondjuk dobott egy WhatIf Diattát aki jó csere
Aki kérdezte a packot: WhatIF Pereyra jött. Imádkoztam, hogy ne diatta és lees-melou legyen aki már megvan untrade így örülök
-
eM'82
addikt
jó volt :)CRlight sajnos nálam tényleg light volt, sokszor súlytalan. Center max csereként volt. 60 meccs után kispad következett, és utána ott is maradt, nem játszottam vele többet, szóval fölösleges volt megtartanom. Nem rossz lap, de máshogy alakult a keret. CR normál lapja sokkal jobb viszont, őt használtam egy ideig. Durva hogy beestek az árak, bezzeg Cruyff... :(.
Butrageno-t szélen szoktátok használni? Eddig vérgyenge szegény. :(
Kipróbáltam 3 Rivals meccsre Cantona Baby lapját. Nem egy Mbappé, de ha kell akkor beb@ssza + szépen helyet tud csinálni magának. 4 gól, 4 gólpassz. Ment is a piacra. Magam sem tudom kire fog elmenni a coin.
-
toxicjew
addikt
Koszonom mindenkinek, nagyon jól esik
-
thebigK
addikt
A garantalt What If player SBC-t megcsinalja valaki?
Szemely szerint kihagyom, 1db 81+ double upgradet nyomtam, az mondjuk adott egy Chiellini-Hummels parost
-
Raunchy
tag
válasz
thEndeR
üzenetére
Nincs vele probléma, nagyon jó target man csatár.
Ő nem fog neked 50 métert sprintelni mint Mbappe hanem be kell neki centerezni a labdát.
Nagyon jól lő, és azt a lábát használja lövésre, ami a logikusabb, nem tolja át erősebb lábára. Mellé nem lőttem vele sokszor, és jól meg is tartja a labdát ha kell. -
Nandinagy
addikt
Basszus komolyan büszke vagyok magamra. A játék próbálkozik,hogy felbassza az agyam de nem sikerül neki.
11-3-ban az első meccs ellenfél:
5 chemes moura meg 4 chemes Mane. Lényegtelen igazából mennyi volt a chemjük. A srác egyébként nem volt rossz de az egyetlen dolog amihez értett az a futás szélen. A védőimmel folyamat beléptem elé miután állandóan a labda nélkül léptek ki
Hiába voltam lépéselőnyben mindig emiatt kaptam a gólokat, hogy nem foglalkoztak a labdával. 6-3-ra kaptam ki. Nyilván olasz.
Kövi meccs: Full vak olasz letámadással. 2-0-ra vezetek 60. percig. Itt felnyomta mégjobban a pressuret innentől kezdve az összes passzom őt találta meg. Volt olyan, hogy 3 az 1ben vihettem volna kapura erre Neymar képes volt legurítani neki középre
A maneja ballal fordulásból berakta Suker elé 4 védőm mögé 3-2-re nyert+volt egy null szöges lövése ami elől elugrott a kapusom. Végén még volt kapufám oké..
Nyertem gyors 2t(13-5)
majd következő meccs: Egész ügyes olasz gyerek aki jól használta szélen a directional
nutmeget. Vezetek 1-0-ra+kihagytam 1 tizit.
90. perc szabadrúgás a srácnak félpályáról és van 5 másodperc kb. [link] Ha valaki itt elmondja a védőim mitől kezdtek el kilépni a kapum elől annak fizetek egy sört
Nem nem nyomtam les taktikát mert semmi értelme nem lett volna.
115. perc: [link] Szerintem azt sem tudta az öcsém, hogy mit nyom de a játék elintézte neki
Rúgtam még egy kapufát de nyilván kikaptam.Tanácstalan vagyok, hogy 13-6-ban játszak-e még vagy inkább a jövőhéten a squad battle top100-ra menjek rá
-
Izéjose
tag
Sziasztok!
mi a véleményetek erről a future stars Isak-ról
milyen lehet in game?
Fb Aguero mintha kiégett volna 400 meccs után és középcsatár posztra keresek valakit, a linkek meg is lennének ha valakinek van valami tapasztalata a lappal kapcsolatban az ne tartsa magában 😁😁😁 -
Raunchy
tag
Nagyon jó Messi, szeretem hogy ennyire agilis és jól lő, ballal szinte mindent bever. De adom Gabesz véleményét, a 93as semmivel sem rosszabb. Én azért az IF et használom mert untrade 😋
Gabesz :
5 wl meccsen kezdett és mindent tud amit kell.
Wr tol féltem, de nem érezni.
Gyors és erős is, hasonló lehet mbabuhoz -
Zimmi91
addikt
MANCHESTER MÉG MINDIG PIROS!
-
eM'82
addikt
1 perc néma fél térdes tisztelgés az alábbi katonák előtt, akik elősegítették Prime Nedved érkezését:
Obj. Guedes
Moments M.Dembelé
FB CRonaldo
Obj. Ruben Neves
Obj. Benedetto
Obj. Van Bergen
-
eM'82
addikt
Winter upgrade nem lesz már idén?
toxicjew: jobbulást! -
toxicjew
addikt
Hat srácok pénteken volt egy eloerzetem hogy most nem akarok wlezni, jól tettem. Sikerült elkapni a vírust
Gép elé nem bírok odaulni kb... Vigyázzatok nagyon, nem válogat ez a szar
-
gabesz82
őstag
Ne pazarold a coint IF Messire, én most a simát használom de volt IF is előtte, semmi különbséget nem érzek. Ugyanazt megcsinálom a simával is, ugyanúgy mindent belő amit kell, ugyanolyan agilis, jól fordul, gyors.
más:
Kiraktam a jó öreg El Capitá-t (Puyol) és leteszteltem 12 meccsen, az egyetlen hátránya a pace, tehát kell mellé egy gyors CB, de a helyezkedése, a belépői, becsúszások, fordulékonyság, abszolút beast. Mindig mindenhol ott van, manualban kegyetlen jól lehet vele védekezni. Én Catalyst chemmel használom, szerintem a Shadow felesleges rá. -
|AP|
veterán
válasz
Raunchy
üzenetére
grat, elég jó csapat

IF Messi hogy muzsikál? Őt is szívesen látnám a csapatban, és max az IF lapja elérhető nekem reálisan. Ez is teljesen szimpátia döntés lenne, CAM-ba lehet egy Morales WhatIF lappal többre mennék, árban kb. ugyanott vannak, de Morales lapja nagyon durvára sikerült (ha nem lesz upgrade akkor is) -
zzolli11
csendes tag
na igen...
Szerintem az ikonoknak legalább egy Stoichkov szintet kellene hozniuk. Nem kell, hogy meta legyen de legalább használható, ha valaki szerette vagy játszana vele.
Én például tök szívesen játszanék egy használható Van Basten-nel, akit ugyan élőben nem láttam de mégis egy Milan ikon 3 aranylabdával.
Semmi értelme, hogy ilyen lappal van benn a játékban. De ide lehet még venni Inzaghi-t, is Baresi, Klose etc.
Az ikon lapoknak nem az kellene az értelme lennie, hogy SBC-be jó lesz.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már volt price range emelés is, innen már csak lejjebb megy az ára az fix
-
Kristof_94
nagyúr
Smalling is fejlődni fog, de az ára szerintem már nem fogja elérni a 800k-t...

-
Raunchy
tag
December vége óta gyűjtögettem a nagy ratinges lapokat, meg kifarmolgattam kb mindent amit tudtam, így pont sikerült kirakni a 3 moments úriembert.
Nedved majdnem kibaszott velem, mert 560 coinom maradt összesen, de beletettem moments Suarezt és az egyik csomagból esett egy oblak ami megmentett.
Ez lett a csapat, és ott a pad is.
[kép]Így nézek ki ingame, jelenleg a 4-3-1-2 őt próbálgatom.
[kép]Tudom Rooney az egyik cm, de így meg tudtam oldani hogy mindenki játszon akit szeretnék.
Aki gondolkodik esetleg Nedveden, ne habozzon, cam ban egyértelműen endgame lap. Puyol meg Kluivert kompromisszumokkal használható, de boldog vagyok most a csapat miatt.
Nedved helyett még Cucuval a kezdőben 17win jött most hétvégén, ami nem jobb mint szokott, de már elengedtem a wl-t 😁 -
Nandinagy
addikt
Pontosan erről beszéltem. Nem lehet eldönteni ki mekkora ikonikus alakja a focinak mert ez szubjektív vélemény. Egyébként tudtommal a 2k-ben is nagyon sok régi játékosnak van lapja nem csak a leges lenagyobbaknak. Ahhoz, hogy valakinek nagyon jó ikonja legyen meg nem a szarokat kell kivenni meg upgradere elszórni a pénzt hanem spórolni. Évente változik a játékstílus. Honnan tudod ki milyen jó jövőre? Tavaly a forgolódás+5 weak számított ezért Pelét alig használták. Idén meg annyira nem számít szóval nagyon sokan Pelét is használják. 18ban Henry pl mindenkinél kezdő volt annyira illett az akkori metához.
Ez a pace dolog is idénre domborodott ki nagyon. Tavaly azért nem kellett 4 szélsővédő a védelembe. 19ben meg 4 cb-t kellett használni a fejesek miatt
Ezért mondom, hogy évről évre változik a játék és nagyon kevés ikon jó mindig. -
thebigK
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Volt alkalmam par DR meccsen tesztelni, mert sajnos hamarabb hazajutottam, mint kellett volna, teljesen rendben van Rijkaard, erzesre siman hozza a Prime Blanc szintet, feleannyiert, nem a legmozgekonyabb, meg nyilvan egy Mbappe-t nem fog utolerni, de nagyon korrekt CB, jol helyezkedik, fizikalisan top, es TUD PASSZOLNI, nem mellekes.
Fer nagyon kellemes csalodas, o sem a legagilisebb jatekos, de nagyon rendben van, brutal fizikummal rendelkezik, kivaloan passzol, idozites fuggvenyeben a szereles 10bol 10x garantalt vele, alig varom az upgradelt lapjat. -
Raunchy
tag
Ha 80+ pace lenne rajta, akkor esélye se lett volna a legtöbb embernek kirakni. Én már annak is örülök hogy van több moments ikonom, mert két évig ezeket a lapokat nehéz volt megszerezni, nem volt sbc.
Nekem amúgy bevált Puli, de a középpályán nem szabad vele védekezni, főleg nem kiszaladni vele, mellé kell egy gyors védő, azzal mozogj kontra esetén.
Én Cápát használom CDM ben és nagyon szeretem, próbálok vele mozogni védekezés esetén, na ő megharap bárkit sebességben és jól is szerel.
A 16os körül meg Puyol már felveszi a versenyt bárkivel. -
Raunchy
tag
Nekem a lapokkal nincs bajom, és szerintem ez a legkisebb baj, hogy ki milyen kártyát kap.
Azon kéne már változtatni hogy több fajta játékstílus is használható legyen. Lehessen fejelni rendesen, működjenek a távoli lövések, illetve a kapusok ne hátravetődve próbáljanak védeni. Az emberváltás legyen logikusabb, a védelmet jobban meg lehessen szervezni. Felőlem legyenek meta játékosok, de ha nem azokkal akarok játszani, attól legyen más is használható, és ne csak a pace számítson.
Igenis egy olyan játékos, aki ezen tudások birtokában van több 1000 meccsel a kezében , és felállit egy jó csapatot az ne szenvedjen már egy 50k meta csapat ellen ahol csatárok vannak még a középpályán is, és rá ragad az ellen keze a hosszú indításra.
És igen, egy Ake mondjuk aki 1000 coin, az ne legyen már jobb ingame mint mondjuk Moore ikon kártyája, vagy egy Xavi tudjon már jobban passzolni mint Ndombele 😁 -
dkaro
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Arra vonatkozott a második fele, hogy annyi használhatatlan ikon van, hogy ha akarsz egy rendeset kapni legalább 20 pakkot meg kell csinálni.
Én Arsenal fan vagyok de egy Cole nálam nem ikon, mert egyszerűen nem az. Nem lehet egy Pelehez, Puskashoz,Henryhez hasonlítani. De ugyan ez p Ballack vagy Crespo vagy sorolhatnám, Nem azért hagynék ki vkit mert szar a játékban hanem mert a való életben nem volt akkora ikon és ha már be kerül akkor legyen rendes használható lapja. Vagy csináljanak vmi más kategóriát nekik mint a TOTY honrable mentions."Almos icon" vagy vmi
-
Nandinagy
addikt
A hsz második felét nem értem. Mi az, hogy hetente kell csinálni egyet? Ameddig valakinek nincs kész a csapata totál felesleges pénzt ölni bármilyen random party bagbe vagy icon sbcbe. Ha úgy érzed, hogy neked megfelelő a csapat akkor rápróbálhatsz egyre de egyébként swaponként 1 vagy 2 icon packet amúgy is tudnál nyitni.
Az, hogy az emberek úgymond szerencsejáték függők és csinálják az icon upgradeket mintha muszáj lenne aztán panaszkodnak, hogy szar jött meg egyéni probléma(Hozzáteszem én is raktam ki idén 2 db-ot+a picket és 3ból 1 értékelhető jött).Azt meg, hogy döntöd el, hogy ki a szar ikon? Vagy mondjuk a PL leggólerősebb játékosát(Shearert) kihagynád mert szar a játékban? Baresi vagy Moore is világklasszis középhátvédek voltak a saját korukban. A lapjuk szar de attól még nekik nem jár ikon kártya?
Owent én nem szeretem de attól csak összefocizott egy aranylabdát. Ashley Cole meg tizenpár évig világklasszis balhátvéd volt a veretlen Arsenal majd Chelsea meg az Angol-válogatott egyik legjobbja. -
-
Nandinagy
addikt
De ennek megint nem lenne értelme. Ha nem lennének olcsó ikonok akkor a szegényebb játékosok mit használnának? Nincs mindenkinek pénze 2-3 millás lapokra. A link miatt meg jók lehetnek az ikonok. Linekert nem tartom semmire a játékban de div1-ben kétszer már megfricskázott. Szóval kellenek az olcsóbb ikonok is mert egyrészt jó linkek másrészt semmit nem befolyásolnak. Ha nem lenne gyenge ikon az ikon packok ötször ennyibe kerülnének.
Közben az utóbbi 2 hétben kicsit kiégetett a játék szóval próbáltam lazára venni a figurát a hétvégén. Azt továbbra is tanácsolom mindenkinek, hogy idegenbe semmiképp se menjetek
9-3-ban vagyok most és mindhárom vereségem ott volt. Pedig konkrétan az egyik meccsen 29 ms-em volt. Ennek ellenére a játékosaim ugyanúgy meg sem mozdultak. Stílusosan 2 fejes góllal kaptam ki szögletből ahol a kapusom meg a védőm sem mozdult a labdára
Mondjuk ügyes volt a srác csak kicsit zavart a kapcsolat különbség. A másik 2 meccset inkább hagyjuk 
Szóval megpróbáltam rámenni a minél szebb gólokra. Volt 2-3 olyan helyzetem ami ha bemegy jobban örültem volna neki mint a 30-0-nak

[link] Dalglisht nagyon szeretem mert iszonyat jól vezeti a labdát.
[link] Bappe meg kezd belerázódni.
Riberyvel volt még egy nagyon szép cselsorozatom de a végén kilőtte a kapust aki visszaütötte rá így lett gól. Azzal inkább nem dicsekszem...
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Őszintén szólva nem értem
Az, hogy nem ismersz valakit még nem jelenti, hogy a kutya sem ismeri. De igazából ez a része totál lényegtelen az egésznek. Nem azért kap jó lapot mert ő egy klasszis játékos. Kapott egy most 90k-t érő lapot amivel az éppen most kezdő játékosok vagy a "szegényebb" playerek is kaptak egy jobbacska lapot akit tud linkelni más ligával. Ez még mindig csak egy játék. Ennyi erővel azt is számon lehetne kérni, hogy 1-2 ikon mire kapott ikon kártyát mikor egy Romário,Zico,Di Stefano,Gerd Müller,Beckenbauer,Platini sehol sincs.Ha csak a legjobbak kapnának promo lapot mindenki sírna, hogy 5 millióba kerülnek. Szerinted ha egy Rashford kapna egy 10. lapot mikorra lenne 99es kártyája? December? Mondjuk CR vagy Messinek? október? Semmi értelme nem lenne csak a legjobbakat húzni mert egysikú lenne a játék.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A "szürke" Lyonos Marcelo meg ér 3 millió eurot irl, kutya nem ismeri aki nem néz Ligue 1-et, aztán adnak neki olyan baszó 88 overall lapot, hogyha őt dobja neked (
) el kell gondolkodj, hogy a heteken át beépített, mid/prime icon középhátvédedtől hogyan tudnál a legokosabban megszabadulni. Érted ugye. -
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Leírtam. Ha csak a legjobb játékosok kapnának spec lapot nem lenne kiből meríteni. Ez a rendszer jól kivan így találva. Az EA rating rendszere amúgyis bullshit mivel a tavalyi 30 gólos szezonja pl. Aubameyang downgradet kapott míg Firmino egy gyengébbre upgradet.
Azért kapnak ekkora ratinget mert közeledünk a játék vége felé. Nem fogják kiszúrni a szemünk 82-83as promo lapokkal mert kiröhögnék az emberek az EA-t.(bár azt ígyis lehet)A promo lapoknak nem az a lényege, hogy teljesitményre kapják a lapot a játékosok. Az a lényeg, hogy színesítsék kicsit a játékot.Így tudnak minden rétegnek játékos utánpótlást biztosítani. Senki nem játszana 2 hónapnál tovább a fifával ha állandóan ugyanazok a játékosok kapnának másféle kártyát mert ráunnának az emberek az egészre.
Az meg, hogy ki szürke játékos elég érdekes kérdés egyébként. Tielemans például 80as játékos a fifában ehhez képest ér 50 milliót. Guendouzi francia válogatott és 25 millát ér most erre 77es lapja van. Saka 50-70 milliós játékos 75ös lappal. -
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez is valami.
Amúgy érted te szerintem, h mit akartam
nem feltétlenül a legjobbakra gondoltam. Hanem h 78 körüliek (IRL) miért kapnak 88-as upgrade-et, aminek semmi köze a valósághoz. Ha akkora királyak lennének, alapból magas overalljuk lenne. Ha az se, akkor van esélyük TOTW-ként bizonyítaniuk, ahol szintén megtehetik, h felhúzzák őket. Fölösleges a szürkéket turbózni szvsz. -
sz_abika
addikt
Na, akkor a mai osszeroppanas után hasznosan is töltöttem az időm. Mobilnetbarat, kepriport jön.
Ugye adott az alapcsapat, ahol egy van egy kispadnyi azonos szintű ember, de 6winig azok a srácok voltak.
De, elgurult a gyógyszer, az összes untradet aki tulelte az SBCzést abbol csináltam egy hányingerre való csapatot.

6bol 5öt nyertem. Tanulságos.
1. Amikor érzem hogy enyém a játék és mehet a pressure, akkor ez van. Ellenfél egy ilyen SBC függő srác volt egy Mbappeval.
2. Amikor labdabiztos az ellenfél, ezért jöhet a longball. Korrekt csapattal jött, Jesus berugta ha hibazott a védelme. A másik oldalon ülve azt mondanám h tolt a gép.

3. Ki ki meccs, statok és ingame alapján. Pope kifogta a szemét a srácnak, Rashford + Jesus mindent bevagott.

Anomáliák :
Ndombele. Stamina 66, B2B közép. Cserélni nem kellett egyszer sem, eközben stay forwardos TOTY KdB, 99es staminaval hamarabb elfáradt folyamatosan.
Gucci. Stamina, work rate, poszt ugyanaz mint Adama. A spanyol 60perc után sírt Sterlingért hogy váltsa. Gucci 90+min sima.
Pope 8 chemen nem nyugozott le, 10en klasszis.
Hogy Gomez+VVD+Aké shadowwal jobb trió, mint TOTy Ramos, Prime Canna, Yuri/, Klaiber hármas? Fucking yes, de majdnem minden meccsen összehozott valamelyik egy tizenegyest. No nem azért mert rájuk csúsztam, ilyen bodycsekkekert jött össze tilitolizós ellenféllel.Hogy fáj e az, hogy amivel oktober elején jatszanak, azok gold 3\2ig simán elegek március 7-én? Kurvara.
Viszont a matchmaking még mindig nagyon figyelembe veszi a csillagos ratinget. 85os volt a legmagasabb caapat akit kaptam, 90 kozeliekhez szoktam.UI: hogy éreztem e egyszeris hogy valamelyik jatekosom alul teljesít /lassan fut / nem tud passzolni?
NEM. -
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Mi az, hogy minek? Ha csak a legjobb focisták kapnának promo lapokat szerinted mennyi variálási lehetőség lenne a játékosok terén? Lenne 40 Bruno Fernandes meg 30 Rashford kártya és válogassál közülük. Így jó az egész mert legalább van variálási lehetőség a csapatok terén.
A momentsek meg nem kerülnek ki. Amikor kijöttek az elsők írták, hogy a játék végéig benn maradnak. Annyi a lényeg, hogy 3 adagban kaptuk meg minden ikon moments lapját. Egyébként idén sokkal jobbak a moments ikonok mint tavaly/tavalyelőtt.
-
bubuska10
senior tag
A What If az tulajdonképpen micsoda? Mi értelme annak, hogy a közepes focisták jobbra fel vannak húzva? Akkor ennyi erővel minek volt valaki jobb?
Tök értelmetlennek tűnik. Akkor már inkább az iconok legendás éveiket lehessen kiszedni, vagy ilyesmi.
A moments lapok csak addig vannak bent, míg a másik ki nem jön? Magyarul: Puskás momentset innentől nem lehet nyitni már, mert jött egy második eresztés? -
thebigK
addikt
válasz
Bohus84
üzenetére
Grat, szoros ki-ki meccs volt, forditva is lehetett volna, azonos statokkal zartuk a 90 percet!
Arra a Cantonara meg a taktikara ra kell szanni az idot, de tuti megterul
Koszi a Fer SBC tippet, rakom is ki en is, vettem is egy Mid Rijkaardot Blanc helyett, aztan jon is a kezdobe

-
Aguinaga
őstag
Jól látom, Fer is kap upgrade-et?
Ez a Hart milyen lehet? Ha jobb, mint IF Pope, akkor eladnám azt a lapot..
-
Bohus84
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Akartam is már gratulálni, jól tolod
Én most keresem a taktikát, stílust mert prime Cantonával nehezen csiszolódunk össze. Azt mondom amit a midre, hogy nagyon lomha. Engine van rajta, brutális minden statja, de a body type elrontja. Főleg Dalglish után. Amúgy 14 wl meccs 14 gól és 10 assist. Szóval hozza amit kell. Meg kell szokni vele másképp játszani, mert 4 millás lap nem ülhet a padon
-
Stylerr
addikt
Vegyes érzéseim vannak TOTY Lewa kapcsán. Jó meg minden, de hiányzik az 5 csillagos cselezés, illetve néha picit darabosnak érzem. Legszívesebben visszavenném sima Mbappét és sima CR-t, de tényleg létezik, hogy jobban TOTY Lewánál, vagy csak bebeszélem magamnak.
-
dkaro
őstag
Én csak MMet nyomok a hétvégén de vmi elképesztő ami megy. A passzok full random.tortennek de az ellenfélnel is, látszik hogy tök máshova szánja.
-
Kristof_94
nagyúr
Tavernier upgrade, végre...
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Az elején tök mindegy. Jó ez a csapat
Nem tudom mennyire vagy otthon a fifában de ha az alapoktól kezded akkor tökmindegy milyen a csapat mert először azokat kell megtanulni. Itt az izommemória a legfontosabb, hogy maguktól menjenek a dolgok egy idő után. Van olyan csel amit mindig használok de ha most lekéne írnom, milyen kombináció nem tudnám
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én ma egy kedves honfitársunkkal futottam össze, aki a nagyon kedves Rohadjki csapatnévvel próbálta felvenni a kesztyűt. Aztán 4-1nél inkább kilépett.
-
Kristof_94
nagyúr
11/9, holnap 2-3 óra alatt jó lenne elérni a gold 3-t... Imádom, mikor ennyi idő van rá.
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Futbinen tudsz csapatot összerakni. Az ajánlott felállások idén meg nagyon széles körben mozognak: 4231,442,4222,41212,4312,532,5212,352. Szóval rajtad áll
Instrukciót a legegyszerűbb ha youtubeon nézel.BorasLegend pl. sok taktikáról rakott fel anyagot amit kipróbált. -
sz_abika
addikt
Hú, én nekem most pihi, egészen megtörtem mentálisan. 6-4 péntekről, 6-9el állok, semmi sem történik. Mindenki csak áll mint a fasz, constant pressureon és vár mindenki a másikra, nem is értem mi történik. 5 tizit hagytam ki, volt olyan lövés, ahol nem vette be konkrétan a gombot, mostmár felmerül a szerver foson túl a hardver gyengesége is.
Család nincs itthon, kiadhattam magamból mindent, úgyhogy már iszom a mézes teát, mert berekedtem az ordítástól. -
törölt tag
Hali.
200-250k-bol milyen csapatot lehet oaszedobni?
Van ilyen honlap, ami segít ebben?
Illetve milyen felállás ajánlott, milyen instrukciókkal?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oblak meg 125-130K, vicc...

Nándi ilyet ne mondjal hát a reggelt sem élem meg akkor
jó volt :)