- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
jó volt :)CRlight sajnos nálam tényleg light volt, sokszor súlytalan. Center max csereként volt. 60 meccs után kispad következett, és utána ott is maradt, nem játszottam vele többet, szóval fölösleges volt megtartanom. Nem rossz lap, de máshogy alakult a keret. CR normál lapja sokkal jobb viszont, őt használtam egy ideig. Durva hogy beestek az árak, bezzeg Cruyff... :(.
Butrageno-t szélen szoktátok használni? Eddig vérgyenge szegény. :(
Kipróbáltam 3 Rivals meccsre Cantona Baby lapját. Nem egy Mbappé, de ha kell akkor beb@ssza + szépen helyet tud csinálni magának. 4 gól, 4 gólpassz. Ment is a piacra. Magam sem tudom kire fog elmenni a coin.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Dell notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Csak el ne fújja a szél az Akko új egereit
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RugKing 4 Pro
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó volt :)