Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Android Autót minden mobilra!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
De ennek megint nem lenne értelme. Ha nem lennének olcsó ikonok akkor a szegényebb játékosok mit használnának? Nincs mindenkinek pénze 2-3 millás lapokra. A link miatt meg jók lehetnek az ikonok. Linekert nem tartom semmire a játékban de div1-ben kétszer már megfricskázott. Szóval kellenek az olcsóbb ikonok is mert egyrészt jó linkek másrészt semmit nem befolyásolnak. Ha nem lenne gyenge ikon az ikon packok ötször ennyibe kerülnének.
Közben az utóbbi 2 hétben kicsit kiégetett a játék szóval próbáltam lazára venni a figurát a hétvégén. Azt továbbra is tanácsolom mindenkinek, hogy idegenbe semmiképp se menjetek
9-3-ban vagyok most és mindhárom vereségem ott volt. Pedig konkrétan az egyik meccsen 29 ms-em volt. Ennek ellenére a játékosaim ugyanúgy meg sem mozdultak. Stílusosan 2 fejes góllal kaptam ki szögletből ahol a kapusom meg a védőm sem mozdult a labdára
Mondjuk ügyes volt a srác csak kicsit zavart a kapcsolat különbség. A másik 2 meccset inkább hagyjuk 
Szóval megpróbáltam rámenni a minél szebb gólokra. Volt 2-3 olyan helyzetem ami ha bemegy jobban örültem volna neki mint a 30-0-nak

[link] Dalglisht nagyon szeretem mert iszonyat jól vezeti a labdát.
[link] Bappe meg kezd belerázódni.
Riberyvel volt még egy nagyon szép cselsorozatom de a végén kilőtte a kapust aki visszaütötte rá így lett gól. Azzal inkább nem dicsekszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- HDD-k és SSD-k 120gb-4TB-ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
9-3-ban vagyok most és mindhárom vereségem ott volt. Pedig konkrétan az egyik meccsen 29 ms-em volt. Ennek ellenére a játékosaim ugyanúgy meg sem mozdultak. Stílusosan 2 fejes góllal kaptam ki szögletből ahol a kapusom meg a védőm sem mozdult a labdára