Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Még mindig nem jo a matchmaking? Az fasza
-
dkaro
őstag
Most megint le van halva minden?
-
gabesz82
őstag
Srácok, 88as Fekirt használja valaki? Milyen?
-
eM'82
addikt
válasz
m4rk.89
üzenetére
Ha tudsz angolul, akkor viszonylag azért egyértelmű az Icon Swap rész:
- a Live Friendly-nél online ellenfelek ellen, meghatározott csapatot (csak La Liga, csak Serie A, vagy csak olaszok, stb) építve kell gólt/gólpasszt szerezni, illetve győzelmet. Elég sok meccset golden goal-ig játszanak. Érdemes így nekiállni, mert így elég hamar össze lehet szedni a wineket. Félre kell tenni az egót, hogy biztosan le tudnám győzni.
- loan játékosokat korlátlanul tudod a Live Friendlyben használni
- van Squad battles része is. CSL-ből ezüst játékosokkal egyszerre 2 icon tokent tudsz megszerezni 6 győzelem után (igaz World Class szinten kell összeszedni azokat. Érdemes a leggyengébb csapatok ellen tolni ilyenkor + cserének azonnal behozni top játékosokar).5 tokenért kapsz egy 25x 83+-os pakkot. Amit vagy jól sül el, vagy szarul.
Ez az első része, most asszem 9 tokent lehet megszerezni. Pár hét múlva újabb 9et.
Hogy ezeken kívül mit érdemes? Amit be tudsz építeni a csapatba, vagy aki foddernek jó lesz, és nem sajnalod rá az időd.
Üdv
-
gjoe
addikt
válasz
m4rk.89
üzenetére
Ami neked tetszik, és van rá időd. Ezt neked kell tudni.
Az ikon swapokat érdemes. Ha kell vegyél játékost hozzá a piacról, csináld meg aztán adhatod is el.
Minden csütörtök este jön a marque sbc. Ha tudod rakd ki, az is jókat ad néha.
Icon swapnál lesz gondod SB-ben World classon, de próbáld meg a legrosszabb bronz csapatok ellen. Az is 3 token. -
m4rk.89
aktív tag
Kis iránymutatásra lenne szükségem.
Kezd alakulni a csapatom, Div 10-ben már jönnek a win-ek, squad battleseket semi-proban és proban küldöm.
SBC-kből az alapokat megcsináltam (Lets get started, Lets move forward, League and nation basics, Hibrid leagues, Hibrid nations, League and nation hybrid, Marquee matchups, illetve párat megcsináltam ami tradeable csomagot adott és jó volt a Value for Coin értéke.
150 playerem van összesen ami nincs a squadban, ebből 71 untradeable, 73k coinom van, 249 consumables és 13 staff memberem.
Kérdésem, hogy szerintetek milyen challengeket / objectiveket stb. kéne behúznom? Néztem az icon-os részeket, de bevallom nem teljesen értem őket... Van valami stratégia amit érdemes követni? Az egyik cél nyilván egy jobb csapat összerakása lenne.
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs a piacon szoval ketlem, hogy kevesebb lenne. Mar ha Kluivertet mondod. Szerintem boven er 1.8 korul ez a lap. Neha ugy erzem direkt csinaljak ezt a price range elbaszast is. Mi ertelme ilyen alacsony arra beloni mikor elore lehet latni, hogy tobbet er. Sakanal oke mert nem er annyit de most Kluivert vagy Akanji varhato volt.
-
Kristof_94
nagyúr
De jó, hogy az ember haladna egy kicsit a rivals meccsekkel, erre vagy 2 órája semmilyen meccset nem lehet indítani.
És még el sem kezdődött a holnapi promo. -
Kristof_94
nagyúr
Pickből Steffen és Mavdidi vagy ki a tököm. Meg jó, hogy mindig megállok gold 3-nál.
Csomagokat majd holnap este, hátha jön egy promo lap. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is nyitottam 2 mega pakkot, egy 82es duplicate Baumann volt a legjobb
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt hittem az a lap csak urban legend
Meg ne sajnáljalak már
-
Woodslave
félisten
igazságos a játék
-
thebigK
addikt
G1 Younes es De Paul. Utobbiban biztos voltam
-
toxicjew
addikt
G2, Haller és De Paul. Már most utálom azt aki kipickeli CRt vagy Rashfordot
-
F_Hunor
újonc
Sziasztok!
Most reggel neki ültem a swappnak és 4-5 meccsig semmi baj nem volt de most állandóan mikor elindulna a meccs kidob az UT-ból eddig semmi probléma nem volt a swappozással nálam, most megpróbáltam egy SB-meccset is indítani és onnan is kidobott. Ilyenkor mit a teendő mert most lenne időm játszani?
-
sz_abika
addikt
Mendy MOTM!!!
-
bubuska10
senior tag
Bocsi a valszeg egyszerű kérdésért, de az overall értéket hogyan állapítja meg a játék? Néha látni játékost pl. 85-ös overallal pedig alig van statban 80 feletti értéke, valaki meg védekezéstől lövésig, passztól cselezésig mindenben 83+os és 82-es az overallja.
-
K.J
senior tag
-
thebigK
addikt
Az elobb kicsit swapoztam online, az egyik meccsen blokkoltam a vedovel, amitol elesett, bukfencezett, osszeakadt a csatarral mikor mar hoztam volna ki a labdat - 11es, piros lap
-
toxicjew
addikt
De jó is lenne őt pickelni, de úgyis csak fodder jön.
Hátha bejön
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kipróbálom a te módszered

Basszus de jó lenne végre pickelni és/vagy nyitni is egy jót mert már unom a foddereket
Közben elnyitottam az új informok örömére a 83*25t. Az eredmény: 84 Younes,86 David Silva és így kb. ennyi volt a wo
-
v-man
őstag
TOTW 22 CR7 bácsival...
-
gabesz82
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Jelentem én használom sima Messit (igaz nem vagyok pro
), és tényleg állat (CAMban használom), olyan finesse shotokat lehet vele tekerni hogy csak lesek, ill. baromi agilos, fordulékony, amiért nem használják az a 72 stamina. Előtte volt IF, de semmi különbséget nem érzek a sima és az között, nem éri meg a közel 4szeres árat. -
skt
tag
Sziasztok!
ha az ea accountomban, unlinkelem az xbox accountot, torlodik a club? -
gjoe
addikt
[link] Lehet nézni meccs közben az ellenfél milyen gombokat nyomogat.
-
Raunchy
tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Én az inform Messit használom, és nálam fix helye van.
Nálam bal oldali csatár 4-4-2 ben vagy jobb oldali cam 4-2-3-1 ben. Félix, Rooney és Dybala játszik rá.
Kitapasztaltam nagyjából honnan érdemes vele lőni, és magabiztosan végzi a dolgát.
El se tudom képzelni a TOTY lapja mit tudhat, biztos atom.
Félix helyett szeretném majd idővel Fati FS lapját -
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
5 vedekezo jatekos semmilyen taktikaban nem eleg. Barmit rakhatsz barkire de szetfognak kontrazni ezekkel az instrukciokkal. 352ben a cam es az egyik csatar is jobb ha visszajar. A 2 szelsod meg konkretan szelsovedo szerepet toltenek be. Oda valami jol tamado szelsovedo kell mint Kurzawa,Atal,Cuadrado,Robertson vagy akar egy Kulusevski/Saka aki tamado de egesz jo vedekezo statjai vannak.
-
bubuska10
senior tag
3-5-2-nél (ahol 2 középcsatár középen és mindig elől marad, a CAM free roam de ő se járkál vissza és a két szélső is egyértelműen támadó) ha mondjuk 2 örökmozgó, bika CDM-nek (Duncannek és Nainggolannak) azt mondod hogy stay back + cover wing és a taktikába széles védekezést állítasz be, akkor vajon kitolódnak amikor kontratámad az ellenfél? Tök jó lenne így, mert lenne 5 védekező és 5 támadó játékos. Lényegében csak le kell darálni az ellenfelet, vagyis több gólt kell rúgni, mint kapni.

-
Madn!ght
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Hm, ellenem a napokban jött szembe párszor rivalsban, de nagyon nem érzékeltem semmilyen extrát, vagy csak az ellenfél volt impotens. (Div 2) Mondjuk amilyen hektikusan működik ez a játék, semmin nem lepődök meg.
Viszont a freeze Gnabry csatárként valami elképesztő, amit lehoz. Nettől, DDA-tól, szkripttől függetlenül brutálisan adja.
-
mcwolf79
veterán
Vilàgoljatok már fel , hogy a False 9 és a Target Man a gyakorlatban mit takar?
-
sz_abika
addikt
Draftban kipróbáltam Ansu Fati FS lapját...te jó ég, én még ilyen beteg lappal nem játszottam
Ilyen gyorsított Eusebio feel.
Azt hiszem ezt megveszem, csak vigyék el Sterlinget és lesz rá zsé, a chemen majd aggódok később. -
poolzee
tag
Sziasztok!
Icon swapban az "UCL" lapok közé az rttf lapokat is be lehet tenni?
(vagy csak simma UCL rare/non rare) -
gjoe
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Biztos, hogy oda is kíváló. 1X teszteltem véletlenül, mivel elfelejtettem ingame átállni és alapból nálam cdm-kezd. Fura is volt mit keres állandóan hátul, de a 70. perc környékén leesett. De jól tette a dolgát. Amúgy CAM-ba is nagyon elvan.
Nálam amúgy zidane az egyik cm alapból hasonló védő stattal. -
gabesz82
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igen, az 5 védős dologba illene talán, abban nem próbáltam. Az látszana a mozgásán hogy wingback vagy CM/CDM a gyerek, mert a H/M workrate ellenére rendszeresen 5. védőként kolbászolt hátul. Viszont akkor is elvárná az ember, hogy 13-14 méterről azért találja el a kaput, ha arra kerül a sor, de nem, sajnos ballal-jobbal mellélövöldözi csúnyán. Védekezésben pedig hiába jött hátra, rendszeresen fellökték vagy elvették tőle a labdát. Simán lehet, hogy az én formációmba nem illik a srác, de a fentiek miatt akkor hova?
egy pozitívum vele kapcsolatban, hogy jól-gyorsan lehet vele forgolódni. -
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Pedig Cucurella cm vagy wingback lap es nem tamado. A magassag nem relevans mivel Makelele,Kante,Torreira,Sanches is seggdugo es megis nagyon jo kozeppalyasok.
zimmi: szerintem erdemes kirakni. Mivel minden pack amit kapunk untrade meg nagyon megerik az upgrade sbck altalaban ugyis tele leszel fodderekkel. Az ilyen olcso nagyon jo lapokat mindig kirakom mert kitudja mikor nyitok bele egy olyan lapba akihez kell a beepiteshez.
-
gabesz82
őstag
Hát srácok én eddig tesztelgettem (30 meccs) Cucurella 87es lapját... sajnos azt kell mondanom kutyaszar, jött is vissza 86os Carrasco. Cucurella bal CAM-ként (4231-et játszok) borzalmas, kapu elé kerül (ami nagyon nagyon ritka) akkor kb. 10-ből jó ha 2-3 gólt rúg. Láttam már olyat is hogy CMként használják, de oda meg nagyon fing a fizikum (172cm). Szóval nem véletlenül volt ez a lap "ingyen".
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És még el sem kezdődött a holnapi promo.
mm grat