Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Ez a Rooney kotelezo lesz, amint lesz ra eleg fodderem, koszonunk minden emleket Kapitany ur ❤ a futbin raadasul 4*, 4*nak irja
-
gjoe
addikt
Na azt hiszem mindenki rooney-val fog szaladgálni.
Mid ikont akartam kirakni, de inkább rooney. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem a promot mondom. Hanem a bl-es marquera készülnek
Egyébként elvileg megéri az a Varane. Legalábbis sokan mondják, hogy még jobb mint a sima Varane aki meg ígyis top védő
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem sok rosszabb promo van annál, főleg ezek a fejlődő kártyák amik sokaknak ősz óta megvannak és most jutunk el a kieséses szakaszig... Megéri a Varane annyiét...

Future stars és fut birthday amit várok, bár az elmúlt 1-2 évben alig volt normális dolog, mindenhol csak a csomageladás ment. Anno a FIFA 18-ban ilyentájt már ikonokkal rendelkeztünk, reális áron ki lehetett őket rakni, meg ugye nem is jártak le... -
mcwolf79
veterán
Ma valahogy a játék olyan, mintha 0,5-szörös sebességgel futna. Elég érdekes.
Csepp a tengerben, de elég idegesítő, hogy gyakorlatilag a védősoron kívül mindenki get forward-on van, és hacsak nem nyomogatom folyamatosan az L1-t, akkor mindenki áll, mint az a bizonyos férfi testrész

-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne is panaszkodj a FIFA 22 ig mar
Na en jol befurodtem ezzel a prime OWENNEL...
Eszre se vettem hogy M/M....es tobbet koszal a felpalyan mint elol
Allandoan futtatni kell ha azt akarom fusson..magatol nem megy csak ha muszaj.
Bezzeg WERNER es AUBA allandoan futna
-
Madn!ght
addikt
A low rating UCL rare lapok ára miért emelkedett? Pl. 79-es Gudelj 2,5k.
Van vmi hír az új promókról? -
gjoe
addikt
Kész a 300 win, de mára kiégtem.
Majd 7 előtt nyitom őket. Remélem megszán a rendszer egy toty lappal. -
-
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
az én szintemen teljesen jól használható a storyline Emerson, akit kivettem. Nyilván magasabb divekben már nem annyira, de nekem egy ideig még tökéletes

-
Kristof_94
nagyúr
Annyira gyengék ezek a szezonok, már a kezdéskor nincs értelme a 30. szinten elérhető lapoknak.

A swap meg jó lenne, de még a jelenlegi is 10 nap múlva jár le, már rég befejezte mindenki... -
|AP|
veterán
érdemes még hajtani az XP-ket, ha már megvan a teljes season progress?
Ha nem, akkor inkább másba ölném a játékidőt
-
toxicjew
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy ne lenne az, csak lassan elérünk sztem abba a fázisba ahol már nem elég, hogy csak jól védekezzen és szűrjön egy CDM. Baromi jól ellátja a feladatát, de azon kívül minden másra alkalmatlan. De ez csak az én véleményem

evibly: az kicsit erős, későbbi icon sbchez megtarthattad volna szegényt
-
evibly
senior tag
Teljesen lerohasztottam a klubot a TOTY alatt, untrade Messin kívül semmi érdemlegeset nem nyitottam a számlálatlan nagy, kis, illetve upgrade pakkokból. A fodder lapokból kiraktam a Mid Icon upgrade pakkot, amiből volt mersze kijönni (minden tisztelet mellett) a 89-es LW Laudrupnak. Tényleg, ennél még egy Nakata is jobb lett volna.
Bosszúból belevágtam a 83+ attacker SBC-be, ahonnan Jimenez és Munian jött.
End of story.
-
Kristof_94
nagyúr
Nem hiszem el, hogy 5-10 percig kell keresni a silver módban, hogy ellenfelet találjon...
-
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ő a kezdő de pár napja itt panaszkodtam, hogy megőrülök, hogy nme tud paszolni. Nyitottam egy Kantét és most kipróbálom, még sose volt alkalmam játszani vele. Egylőre nem érzem, hogy Blanc annyival jobb lenne. Kicsit dinamikusabbnak érzem Kantét. Pár meccs után kiderül mi lesz.
-
dkaro
őstag
Ha már nem nyitotam semmi toty-ot gondolkozom egy ikon kirakásán.
A védelmemmel nem vagyok kibékülve. VVD nagyon jó, Gomez viszont hiába jó védő az h majdnem minden meccsen tizit okoz már sok. A két szélső semmi extra, Bellerin játszott jobb oldalon de Walkert talán jobbnak érzem.
Kérdésem, hogy szerintetek jobban járnék ha kiraknám a Cannavarro vagy a Hierro ikont Gomez helyett? Másik ami eszembe jutott, hogy Carlost rakom ki jobbra és akkor középre a 2 ikon közé linkelve beteszem az SBC Boatenget. (Abban reménykedtem hogy nyitok egy Daviest és úgy rakom be Boatenget.)
Szerintetek?
-
gjoe
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Az is online friendly szerintem számolja. Ma még 20 win kellene a 300winhez, délelőtt majd még nyomom a silvert, de tegnap is lassan ment. Vagy kilépnek az elején még x-nél, vagy sokan végigtolják, hiába kapnak ki rendesen, meg van hogy én lépek ki ha látom nem nyerhetek, bár akkor is legalább egy öngóllal.
-
toxicjew
addikt
Nos, nekem pedig végre valahára elkészült az új csapatom
Többnyire érzelmi alapú döntések születtek, nem pedig ésszerűek
De végtére is ez egy focis játék, nem pedig gazdálkodj okosan
Cr egyelőre csere lesz, megnezem milyen, ha jól szerepel, akkor mehet salah helyére és akkor meccs elejétől 442 lesz.
-
gjoe
addikt
Én is számítottam pár nagyobb lapra, és mivel nincs értelmes sbc, lehet kirakom a mid icont. Az kijön klubból + kb 150-200k coin.
De azért szánalmas mennyire nem honorálja a játék azokat akik sokat játszanak. Miattuk üzemel az egész rendszer, és levannak tojva.
Plusz még hátravan mára nekem húsz friendly win behúzása a két nagyobb pakkért.
Akinek van pár perce és befér neki pár vereség az szóljon, légyszi. Xbox. -
Madn!ght
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Pedig az a Yedder endgame lap. ✌️😎
Apropó, yedder. A legutóbbi IF lapja miért gyengébb “gólképességű”, mint az előző lapjai? (Futbin szerint 0,96, míg a többi lapja 1,04 és afölötti)
Sokáig használtam a sima gold lapját, tényleg brutál, ezt a jobb statok ellenére baromira nem lehet érezni az új lapja esetében. -
thebigK
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Poén, mert mivel brunot mar majdnem befejeztem, ezert az ertektelen untrade jatekosokon kivul mar semmi nagyratingem nincs, szinte se 83-84; 83 vagy afeletti tamadoim a kovetkezok voltak, mielott kinyitottam ezt a 83+ packot: mbappe, neymar, hazard, yedder, tadic, erre idebasz mégegy untrade yeddert...no comment
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
És kaptunk mellé 2 játszhatatlan wlt az agyonterhelt szerverek miatt.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha most nem nézem a nyitásokat ez a toty promo egy nagy csalódás volt. Alig kaptunk normális tartalmat, semmi sbc-k, gyenge objectivek... Szomorú, hogy már tényleg csak a pénzről szól.
-
dkaro
őstag
Kiraktam a Bundesliga,LaLiga és a Pl sbct (utóbbiból a westbrom még bent van). Ma még kb 70 pakkot nyitottam 0 lap.
Az elmúlt 4 napban majdnem 400 pakkot nyitottam, 0 TOTY lap. -
Madn!ght
addikt
Skacok, azt értem, hogy ha szar a hálózat / terhelt a szerver, akkor delay van, vagy lassú a gameplay. De az mi a náthás lóherétől van, ha úgy futkosnak, hogy szinte alig tudom követni a labdát??? Most játszottam egy pár meccset, de eskü lezsibbadt a szememe úgy cikáztak a csapataink. Szándékosan kénytelen voltam a sprint nélkül játszani, mert még így is iszonyat gyors volt a játékmenet. Kis koncentrációval ismét div 2, pedig két hete kb esek kelek.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elhiszem, de akkor mi a lótúrót kezdjek a Kalibert-Robben jobb oldalal...nekem ők is nagyon faszák, sőt...az a Klaibert az egyik legjobb jobbhátvéd, azok közül akiket próbáltam az elmúlt években...

-
gjoe
addikt
1 busquets a többi 83-as.
-
Mrguba
őstag
SOS HELP!!!!!!!
NYITOTTAM EGY UNTRADE PRIME OWENT

MIT CSINALJAK VELE??

WERNER vagy AUBA helyett rakjam be ?
KRISTOOOOOOOOOOOOOOOF segits
-
sz_abika
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Zapata + Vela (discard dupla)
Odegaard + Hakimi (discard dupla)
Diego Carlos + Marquinhos (TOTY mention
)@ Kristóf: Azt a nyomoronc Sanchezt dobd ki a csapatból és tedd be Brunot a helyére, lényegében bármilyen poszton ami neked tetszik. Meg fogja tudni oldani, 4 chemen is. KDB meg CDM.
-
|AP|
veterán
másnál is meg van hülyülve a szerver?
A Loan Messi objectből hiányzott még 4 finesse gól. Két rivals meccset próbáltam, mindkettőben megszakadt a kapcsolat, aztán megadta, anélkül, hogy egyet is lőttem volna.Na mindegy... csinálhatná gyakrabban is

-
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
K.J
senior tag
Nem értem ezt a céget. A West Brom-ot nem tudom kirakni mert nincs megfelelő ember a posztokra. Csinálnak itt Matheus Pereira-ból CM-et, CDM-et, ST-t és adják el drágán. De a többi a poszt az tabu. Miért nem tesznek belőlük a piacra? Mármint az EA.. miért nem rakják sűrűbben csomagokba?
-
dvtkfan
senior tag
Én a mai napra hagytam a 82db pakkom kinyitását, mert csak ma volt időm. Sokat nem fűztem hozzá, de titkon bíztam benne, hogy esik legalább 1 nagy...volt rengeteg 50k pakk, 2db 100k pakk, 1db ultimate pakk, sok-sok mega, rare mega, illetve az elmúlt 3 hét sbc pakkjai, 75+-os pakkok...szóval mindenféle...
Nos a lényeg, hogy jött jópár wo, meg fodder, illetve a trade-untrade játékos cserékből laza 200-250k beesett. Már majdnem elfogytak a pakkok, amikor jött a meglepetés, a szezonban kivehető pl premium pakkból...2014 óta először sikerült ilyenkor ilyen lapot nyitnom...csak egy a bajom vele, hogy nem tudom beépíteni...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most nem azért, de amikor masok nyitnak vmit akkor te szoktál úgy reagálni, hogy "bezzeg én megcsináltam ezt meg azt és semmi nem esik, vagy tuti nem fog esni"
Ehhez képest tessék
De én nem sajnálom tőled
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Annyira vártam már ezt a posztot.

"Jó ez a 2 TOTY lap, csak nem tudom beépíteni!"

-
Kristof_94
nagyúr
Ebben a csapatban hogyan oldanátok meg KDB-t? 4231-t játszok ingame, szóval a 2 toty-t nem tudom CDM-be rakni, pazarlás lenne. 442-nél lazán lehetnének ott.
-
Bohus84
tag
-
sz_abika
addikt
Amíg nem tudsz játszani, fölös a csili. 14winem lett 26 meccsből, ezt a teljesítményt eddig is bőven teljesítettem egy ~1,5millás kerettel. Most piaci áron szűk 7et ér a csapat, semmivel se tudok jobb eredményeket szállítani.
Talán annyi változott, hogy szebb gólókat lövök (hétvégén KDBvel 2 közvetlen szöglet gól és szabadból is találtam), Kaka jobban mozog a védők gyűrűjében, sokszor kijövök jól olyan szituból, ahonnan Vardy/Werner/Auba nem tudott és Ramossal 2meccsente 1 fejes gól az fix.
Cserébe ugyanúgy megfut Gucci a szélen és amit kivéd a kapusom, az biztos Rashford elé pattan
-
thebigK
addikt
POTM Bruno? A simahoz kepest mennyire extra? A sima tetszik, jó lap. Az IF lapjait nem probaltam, rohadtul tul vannak arazva, a BL-es szinten. Viszont klubbol, plusz 2-300k coinbol kijonne a POTM, lehet levaltanam Freeze Marquinhost, neha hianyzik a dribbling es a loves a kozeppalyarol, Fernandes is CM/CDM lenne.
-
adise
őstag
Szóval, ahogy látom div3-ban én vagyok egyedül még mindig gold klostermannal
-
|AP|
veterán
én is elnyitottam vagy 80-100 upgrade pakkot, egy Varane volt a legnagyobb nyitás (premium Lali pakkból). A Laligára mentem rá, Messire fájt volna a fogam, de nyilván nem jött.
Azzal vigasztalom magam, hogy nem ezen múlnak az eredményeim, nem lettem volna jobb játékos, ha RW-ben egy TOTY Messi szaladgál.
Jelenleg a reális célom az, hogy megtanuljak végre normálisan pár cselt, megvessem a lábam fixen a div6-ban, és a WL-ben eljussak 11-14 győzelemig.Ehhez nem kell TOTY játékos. Nyilván jó lett volna, de ez van

-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
tavaly sokat foglalkoztam vele (most meg ahhoz képest túl sokat hogy nem is játszok
) de egyszerűen nem tudtam megérteni a játék mögötti logikát már ha van.Az EA célja az lenne hogy sok pakkot nyiss, de ha sok jó esik akkor nem fogsz annyit, de ha meg jó csapatod van akkor egy sima gold leszopat és nem csak engem, Krasi, Boras mind szenved ha jön egy full gold és ne mondja nekem senki hogy azok mind prok "álruhában"... Szóva a példád jó és ezért is érthetelen maradt számomra az egész
De a fifa pontból nyitott pakkokból se nagyon látni hogy potyog a toty. Na mindegy engem nem érint végre öszintén tudok örülni ha látok itt jó nyitásokat és nem gondolom miért nem én.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Jaja. Am úgy lenne (talán) igazságosabb, ha random, de pl. 200 elnyitott upgradeben garantált lenne egy promo lap. Nem tök mindegy ennek a troger bandanak kinel mi van? Ha a 79-es sissoko ingame lehozza a Gullitot? (Ertsd jol, kis tulzassal) Legalabb ez adna némi sikerélményt a játékosnak, ha már az elscriptelt gameplay és a full toxic community nem ad?!
-
Woodslave
félisten
ez ugyanolyan mint az élet, nem mindenki kap érdemei szerint (és ebben most pont ne értsük bele, hogy Kristóf nem érdemli meg mert dolgozott nem keveset vele) Tiszta szerencsejáték ez a része ezt el kell fogadni. Inkább az a felháborító hogy az elméletileg tudáson alapuló rész (lol azért) nem jutalmazza aki jobb. De mivel annyi script, lag lófax van ebben (illetve gondolom mert qrv ügyesesn nem vettem meg de mivel nagyjából tudom mi van ezrét veszem a bátorságot hogy belepofázzak) a részben is hogy gyakorlatilag az is szerencsejáték hogy a pack luck már csak hab a tortán. Lehet itt redlistezni, meg acchoz kötött stb. sztem csak qrva nagy mák az egész jókor nyomsz x-et (vagy másik gombot) és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HP EliteBook / ZBook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meg a sok hsz, ahol gratulálnak neki. Vicc.
Van vmi hír az új promókról?
elkezdtem kirakni a Libertadorest
Én is izgatott vagyok már, hogy milyen lesz az új csapatom, 3 játékos maradt meg az előzőből, nagy változás.
)