Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Magisk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Azt kell mondjam megerte a gold1. A 2 pickben max 83 volt a packokban meg osszvissz egy darab 86 Sommer. Valoban fellett huzva a packweight
. A 2 db 100ksban konkretan 2 db liberes lap volt elol . Nem a rewardert jatszunk nem?
-
Zimmi91
addikt
válasz
redingitell
üzenetére
Ma este 19-21 között vedd meg a játékosokat, sokkal olcsóbb lesz mindenki, mert nyitják a pakkokat

-
redingitell
senior tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Ez a csapat kijön 200k-ból?
-
|AP|
veterán
na, én most kipickeltem Kane-t kétszer is

Másodjára is őt hoztam el, annyira szar lapok voltak mellette.
4 napom van használni a quick sell recoveryt, addig kitalálom, hogy beletegyem-e valamibe
(az a POTM Messi nagyon nem hagy nyugodni) -
sz_abika
addikt
Amúgy szerintem nincs ezzel semmi baj - ha valakinek megér több ezer eurot, hogy meglegyen a versenycsapata, tegyen úgy.
Eleve a versenyekre open roster kellene, hogy bármit berakhassanak, hogy ne a játékosállományon múljon az hogy ki a legjobb.
-
Bence910905
tag
válasz
redingitell
üzenetére
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot. Tudnátok tippet adni egy jó kezdő csapatra 180 -200k coin a kereten belül? -
Tomi0703
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát a múlt hetinél sokkal jobb. Ott csak egy Lewa volt aki magasabb rating, itt azért többen vannak.
#12584 grimmjow67: 2 meccsen lőttek 4 gólt. 2 gól kell tőlük a maradék 3 meccsen. Bár remélem a hétvégén már meglesz az a kettő. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most senkit se adok el, mindenki is kinyit mindent, majd jövőhéten szépen kiteszem őket

-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sokat mondtál 500 darab volt
1dbot nyitottam 83as, na mondom rohadj meg nyitok egy 12,5k pakkot, erre 91es if casemiro
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
grimmjow67
tag
Nemtudjátok hogy lees- melou nak a csapata hogy áll, mennyi gól kell még az upgradehez? Bocsi hogy nem nézek utána de nem tudom hány meccs volt mióta kijott a what if
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért a Headliners Goretzka és Mahrez tulajok szerintem örülnek. Vannak, akiknek ez a siker
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én értem a koncepciód. Csak azt nem értem mi értelme állandóan spórolnod mikor júliusban úgyis halott a játék és készülni kell a 21re
Jól hangzik, hogy tots csak az a baj, hogy addigra már a játék 90%-a lepörgött. Főleg nálad nem értem a spórolást ilyen csapattal...
Ki helyére kell TOTS? Eusebio vagy a TOTY-k? Inkább most hoznám ki a maximumot a csapatból. De igazából te tudod 
Mondjuk ez az upgrade része is csak neked éri meg mikor 200k-ból 15 millió haszont csinálsz. Más meg 3 millát beleöl azt a felét nem kapja vissza
-
Kristof_94
nagyúr
A bónusz pickekből már sejteni lehetett, hogy nem lesz egy acélos TOTW. De nem baj, mert így tuti kijön egy fut chamipons upgrade!

-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Olyan jó látni, hogy 3 hónappal előre gondolkodsz
A te esetedben biztos kifizetődő lenne ha átlehetne vinni a 22-be a coint mert úgysem szeretsz költeni semmire
-
Kristof_94
nagyúr
Közben eladtam Smallingot 840k értékben, így a bukó csak pár ezer. Remélem az EA nem tekinti zseton vételnek. Most mondanám, hogy durrantok belőle pár csomagot, de mire megmozdulok PC-n már el is vitték azt a 2000 darabot.
Most van 1,6 millió, jó lesz majd a totsra, ha jönnek a liga upgradek. -
Kristof_94
nagyúr
Nem abból fognak meggazdagodni, hogy néhány profinak eladnak ikonokat, miközben egy promo kör alatt dollár százezreket keresnek!

(#12572) toxicjew : Alapból béna vagyok a kereskedéshez, de az ilyenek miatt nem is próbálkozom vele.

(#12573) Tomi0703: Igen, az összes! Az a furcsa, hogy nem bannolják őket, de aki nyit egy moments ikont és jó pénzért eladja vagy megvesz egyet az összekuporgatott zsetonból, arra már kapnak...
-
Tomi0703
addikt
Amugy az osszes coin vasarlos oldal tiltott? Amiket mondjuk Krasi is reklamoz minden videoja elejen. Vagy par magyar streamer.

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az eanek megvan a maga faszsaga is, íme a legfrissebb [link] így akarj nagyot nyitni
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
persze, meg a sok coin árushoz sem.
Meg a rengeteg feltört fiók, ahonnan eladnak mindent, viszik a coint majd árulják.
EA szépen asszisztál és lehet nem ő a bűnös, de minimum bűnrészes.
De a fő bűnösök akik ezekért pénzt adnak. -
Kristof_94
nagyúr
De ne feledjük, hogy ennek nincs köze magához a céghez, ez 1-2 ember műve. Őket pedig nyilván perelni fogják, stb.
-
LendvaiFeri1
veterán
Kikerültek olyan belsős beszélgetések amelyek azt támasztják alá, hogy az EA dolgozói profi fifásoknak illetve streameknek töltötték fel az accountjaikat olyan lapokkal amik nem elérhetőek a piacon. A probléma ott kezdődik, hogy évekre visszamenőleg is kerültek fel képek, ezek pedig azt támasztják alá, hogy bizonyos játékosok csalással kerültek ki profi versenyekre. Több kép is napvilágot látott, miszerint Prime Icon Moments R9, Gullitot 1000 eurókért adtak el EA-s dolgozók.
1000 euro 2db választható Moments lap
1400 euro 3db választható Moments lap
1700 euro 3db választható Moments lap + 2db TOTY
A probléma ott kezdődik, hogy idén is lefolytak bizonyos EA-s versenyek ahol a kedves játékosok FIRST OWNER Ronaldokkal szaladgáltak és értek el továbbjutást, ezeket a playereket pedig mindenki aki megvette First Ownerként kapta meg az accountjukra! Természetesen a mezei emberek, streamerek, tisztességesen játszó profik felháborodtak miszerint méregdrágán veszik a FIFA pontot egész évben, szinte nulla az esély, hogy nyiss ilyen kártyákat, miközben páran azért szaladgálnak R9-ekkel hiszen kifizették a nagy pénzeket nekik és felrakták az accountokra.
-
evibly
senior tag
Az terjed, hogy EA alkalmazottak súlyos dollár ezrekért adnak el és tesznek a vevők klubjába Moments ikon, meg TOTY lapokat. Durva, ha ez tényleg így van
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Így van. Tegnap egyébként nem tudom mi történt velem de kifarmoltam Guendouzit.
10/10-t nyertem szóval elég könnyen ment. Minden meccsen ha vezettem 2 vagy 3-0-ra engedtem neki egy gólt bundás játékossal utána meg letették a kontrollert meg énis.
Nem értem néha, hogy a friendlyn hogy lehet kiakadni?
Mivan akkor ha kikapsz? Nincs meccslimit mint rivalsban vagy wlben. Nekifuthatsz 70 milliószor is akár. Pont ezért én végig szórakozom az ilyeneket.Egyedül a masterpiecest nem szeretem mert nekem a 77es rating nem tetszik. Ha a live fut friendly hasonló divből ad akkor nem mindegy ha engedi main csapatokat? A whatifesnél is megtudták oldani
-
gjoe
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tóalmás még sosem rúgott hetet.
Amúgy igen mivel nem csak win kell hanem, hogy rúgj gólt 18 meccsen, na ez a kegyetlen.
Iszonyat idegesítő mikor már csak ezek hiányoznak és 8 meccset kigumizva kell tolni. -
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát ha nem büntetné szét őket az MLSZ, tuti ezt tennék a fiuk

Amúgy most azért nem megy ez a kilépkedés, mert nagyon sok teljesítendő feladat van amihez befejezett meccsek is kellenek. Minap játszottam egy 10-7es meccset, vagy 5 objevctive dolgoztunk be a sráccal.
-
evibly
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Valaki egyszer nagyon találóan leírta, hogy ez az egész az egóról szól, és az emberek többsége képtelen elengedni a dolgot. Én már fejlődöm, ha esélytelen, kilépek, de ha kiegyenlített, és jön az összes meta szar, amit írsz (full pressure, meta cselek, indítgatás, forgolódás, Messi, Neymar, Mbappé, Loan ikonok mindenki IS), akkor bárhogy is el akarom kerülni, jön a berserker mód és meg akarom verni minden áron.
Jó kis jellemcsiszolás lehetne ez, de rendre elbukom benne
-
bubuska10
senior tag
Jöttem dühöngeni megint.
Most csinálom a franciásat. Szóval ezt a Friendlyt nyugodtan át lehetne nevezni Toxicnak vagy valami hasonlóra. Félidő 3-0 ide, 1 db helyzete volt, levédtem a 16-ost, lekontráztam, megsemmisítően le volt fodballozva. De csak nem lép ki. A vakegér talál 2 gólt 2 helyzetből. 89.-be cpu felbuktatja a tehetetlen forgolózásai közben. 11-es, de fölékúrja.
1 perc hosszabbítás. 93:12-nél kap egy újabb tizenegyest! Azt is kivédi a kapusom. A világon bárhova üthetné, hát persze hogy mágnes szerűen odapattan a labda az ellen játékosához, aki berúgja. Aztán persze a hosszabbítást megnyeri, mert gyorsan talált egy gólt, az én hulla 76-os csatáraim meg 10-es players in the box + depht + constant pressurenél se támadnak le és végig gurigázza hátul, esetleg szöktet egyet amikor már 14 perce csinálja. És ilyenkor nyilván ő örül magának hogy milyen jól csinálta, neki volt igaza, hiszen győzött. Te meg nyugodtan ültél neki csinálni ezt a monoton fost, de egy meccs után ki kell hogy legyél idegileg. Nem értem, miért ilyen pöcs mindenki, egy szaros friendlyről beszélünk! Sokan még a weekend leaguenél is kilépnek, ha 3-0-ra megy valaki már az elején. -
törölt tag
Nekem nem coin kell, nekem olyan 84+ - os játékosok, akiket ti kidobaltok vagy sbcbe megy vagy quicksell.
-
Zimmi91
addikt
válasz
fronxie
üzenetére
Nem kockáztatnék ilyet, sok embertől már azért törlik a coint, ha fura mozgást látnak, én tradeltem még december körül és 2 millió coinom bánta, mert szerintük vettem a coint
Valaki nyitott egy Prime Pelet eladta 11 millió coinért és törölték a coint mert állításuk szerint vette
az EA cigány egy banda, nem szereti, ha okoskodással szerzed a coint 
na igen meg ez :
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát nálam meg sehol se jó
Ebből látszik, hogy milyen jó ez a játék, 2 azonos lap se azonos
Na meg PCn tuti elvannak nyomva a játékosok, hogy vegyem a konzolt

Szeptemberben már én is PS4ről leszek, kiváncsi leszek mennyivel más a konzol, na meg friss accon mennyire lesz nagy a pack luck
-
Aguinaga
őstag
Ez az RTTF Felipe Anderson lap most is kap +1 upgrade-t, ugye? Lehet, lassan ki kellene próbálnom

Közben Nedved átesett a próbán, 9 meccs, 6 gól, 3 gólpassz. Sajnos nem váltja meg a világot ő se, ha olyan a kapcsolat, akkor, mire megcsinálja a mozdulatot, amit csinálni akartam vele, addigra egy Aké is elveszi tőle a lasztit háromszor. Nem egy ilyen meccs volt a 9 alatt sajnos.. -
Mrguba
őstag
-
bubuska10
senior tag
válasz
Mrguba
üzenetére
Jaja, úgy szoktam, de már a győzelmek megvannak, így meg nincs értelme kilépkedni, mert időbe kb. ugyanannyi találni egy "normális" intelligenciával rendelkező humánus ellenfelet akivel kölcsönösen megengeditek egymásnak amire szükségetek van, mintha egy meccsen 18-0-nál véletlenül nem kapufára megy a 24. csavarás, hanem a kapuba.

OFF: Olasz foci fan vagyok (Serie A Ultimate csapattal), de ez a Juve-Porto meccs így sokkolt. Szépen beárazták magukat megint...
-
Kristof_94
nagyúr
Smalling közben 840k körül van. Jól érzem, hogy most kellene megválni tőle?

-
Kristof_94
nagyúr
Közben befejeztem az ucl ikon swapet, a másik kettőt meg egyben csinálom, 5 meccsnyi szenvedés maradt hátra.
Mellette meg néztem a meccset, elég jó volt, ilyennek kellene lennie az összesnek!
-
bubuska10
senior tag
Valaki magyarázza már el miért ilyen kegyetlenek egymással a fifa közösségen belül a játékosok. Ugyanazt az objectivet csinálják, és nem és nem veszik a lapot, még 12-0-nál se, hogy miért futkorászok el a 16-os elől, vagy miért csak Fofanával vezetem a labdát az egész meccsen... Ő 16-0-nál is úgy jön rám, mintha az élete múlna rajta, hogy 17-0 legyen. Zsinórban 4 meccsen volt a félidőben 10 gólja az ellennek, szóval nem csak egy játékosról van szó..

-
sz_abika
addikt
Dikk.
-
sz_abika
addikt
75+ből egy 85ös Gnabry...én ennyit tudok mára felmutatni.
Fert én passzolom, szerintem is túl darabos lenne nekem, köszi a véleményeket.
-
zadir1
tag
Hali!
Várható Xboxon leárazás mostanában Fifa 21-re?
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Felhuzni sincs erőm magam most rajtad
-
Kristof_94
nagyúr
Minden nap nyit valaki egy moments ikont?
Én meg nézem a pakkokban a nagy semmit!
De hátha egyszer ad egy jó drága eladhatót. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csinald meg azt a Fer-t, de ha 5vedozni mersz, letiltalak messengeren
-
K.J
senior tag
Meddig tart ez a hihetetlen akció?
Holnap folytatódik? -
Kristof_94
nagyúr
Nemrég lettem kész a holland ligás küldetésekkel és tervezek egy WL-t a ligával. Fer vajon megéri? 4231 vagy 5212 lenne. Utóbbinál talán Gravenberch menne CB-be. A objective lapokon kívül csak Klaibert speciális, a többi normál. Klaibert szintén középen lenne, sima Dumfries pedig RB. Promes cam mindkét esetben.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Majd én nyitom a 82es játékosokat belőle nyomjátok

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vettem egyet coinbol, elsőben gimenez, másodikban rakitic. Nem tudok már újat mondani erre a cégre
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pfu aki ezekért a pakkokert valós pénzt ad ott nagy baj van, egyik ultimate pakkba 82es asensio volt a legjobb 🤣🤣 2dbot tudtam ugyezni és el is fogyott
-
Kristof_94
nagyúr
PC-n volt 1500 125k csomag!

-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerinted mennyire érdekel? 🤣 Csapat full untrade kb csak nagy iconnal tudok fejleszteni, tradelni nem lehet, máshogy nem lehet coint szerezni csak ha makolsz vmit, 2,5 milliom van + 300k jatekosokba + 3db 125 pakk és 1db 50ks pakk. Ha jon vmi jó akkor jön ha nem akkor nem, WLt úgyse játszok divbe meg tok Mind1 kivel megyek 😀
-
toxicjew
addikt
82+ morata
-
Zimmi91
addikt
20ms alatt elfogyott az 1500 pakk PCn
21kor azért még durrantok 1db 125ks pakkot hátha
Aztán a belőle kapott free pakkokkal meg várok egy jó promot
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PH! Darts
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen házat vegyek?
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. A 2 db 100ksban konkretan 2 db liberes lap volt elol . Nem a rewardert jatszunk nem?

Nekem is szart adott szóval együtt érzek. Stoichkov amúgy nem lehet rossz.