Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én buktam 300-350kt az Mbabukon, meg a 6db ulti pakk se hozta vissza az árát, de ha most jönne vmikor egy icon pikk akkor a bevásárolt játékosokkal megint 3 millió körül leszek
-
gamegod
senior tag
-
sz_abika
addikt
Ez a Vidal gyerek nagyon bántjalya a szemem. KDB elment 1,5ért, Ballack átvenné a helyét. A rossz hír, hogy nincs rá keret (mármint van, de untrade játékosra csak untrade lapokat költök) ha Palaciot is akarom, ő meg Benedetto és Dybala mellé elég jó kapocs lenne a mostani csapatba.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mennyi zsetonod van es egyaltalan mire tartalekolsz?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Common: 850-900/db, rare 950-1000/db, tehat 10k alatt nem all meg
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
ezt még sosem számoltam ki, mindig klubból csinálom. De reálisan nézve kb igen, ha mindenkit a piacról veszel
szerk: jobban utánanézve több lesz az:
a non-rare játékosok is 1000 körül mennek, a rare-ek meg többért -
Kristof_94
nagyúr
PC-n kb. mennyiből jön ki egy 81+ upgrade? 7-8k?
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hogy mert 5K-s pakkból ilyen lapot nyitni...
Persze a jutyúberek "vegyél coint innen és onnan" bevezetőjük minden probléma nélkül maradhat
-
dkaro
őstag
Psen se számolja a flair gólt pedig ez egész pofás lett
[link] -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Silver argentin megvan oda 3 ember kellett, meglepően olcsó volt mindenki 1500 körül. Az UCL Brazil viszont nagyon pénztárcába nyúlós lesz
6000-7000 alatt nincs nonrare, a rareket nem néztem 
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
PL nekem is meglett, meg a német 4win is, de agyrák ami megy, viszem a kapura rúgnám be és kilép a gyerek
Vezet a gyerek 2-0ra nekem már csak a gól kell németekkel, de nem engedi, inkább rúg 2 öngólt és 2-2nél kilép
Olyan szinten fogyatékos ez a PC-s community, hogy arra szavak nincsenek. Rúgok 2 öngólt, hogy lássa övé a win nekem csak a gól kell, erre nyom mint az állat rúg 10-et és utána hátul passzolgat 
SB meccseket úgy lehet leggyorsabban, hogy 11db silver argentin meg 11db ucl brazil ugye?!
Megveszem aki kell aztán eladom, tök mind1 mennyibe kerül, más is megveszi majd drágán
-
Kristof_94
nagyúr
[link] Ismét szankcionáltak valakit egy kinyitott játékos eladása miatt, ezúttal zseton söpréssel...
-
thebigK
addikt
A swaps UCL lapos kuldetesehez a road to the final lapokat is beleszamolja UCL lapnak?
-
dkaro
őstag
Én gyorsan letoltam a silver/brazil sb-t és eladtam mindenkit kb 3-5000 körül mentek el

És még Seria A-ra is jutott idő. Hnap Rivals meg még egy SB talán vagy 1league. -
-
Kristof_94
nagyúr
Ma összejött a PL token, sajnos ennyire volt időm, holnap talán egy másik, aztán szerdán jó lenne letudni a 3. ligát is. Csütörtökön meg amúgy is rivalst szoktam tolni, de ugye itt nyerni kell, ami azért időigényes... Szóval lehet inkább csak megszerzem a szokásos 5000 pontot 10 meccs alatt, utána SB.

-
m4rk.89
aktív tag
ebben a hányadékban van amúgy csalás? DIV 10 (100 pontnál) jött az enemy egy félig silver + bronz + 0 chem csapattal:
egész végig szétszopatott, esélyem se volt ellene (4-2-re kiszoptam), úgy hogy egy 800k-s csapattal mentem ellene
most ez lesz az új meta? már ebben a hulladékban is van lehetőség csalni?
-
toxicjew
addikt
Csábító ez a Vidal lap, kicsit a tavalyi Summer Heat lapjára emlékeztet, ami a végső csapatom tagja volt. Éppen meg tudnám csinálni némi coin ráfordítással, de nem tudom, hogy el akarom-e kötelezni magam ennyire. 7/8 chemen lenne csak bár annyi belefér, meg hát közben már elkezdtem a gyűjtögetést TOTSra, szóval ez lenne kb. az utolsó változtatás addig. Hmmm
Még meggondolom. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az nem olyan vészes, annyi, h kívülről csavargatós golden goal lesz.
Csak lenne ennyi eszük majd az ellenfeleknek... Bár így belegondolva, mi van, ha az ellen nem pont azt csinálja, hanem elég neki a golden goal? Na mindegy, ez majd ki fog derülni.
Nekem sajna a 15 WL win tűnik messze a legnehezebbnek, most is csak 13 jött össze.Már elkészítettem a 3 csapatot amihez Vidal kell, ha letudtam a swapos küldiket akkor kiveszem. Túlságosan jó lap.

-
Aguinaga
őstag
Ez a (f)Artoro Vidal elég szesszi...
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, ezek az ikon objectivek nem egyszerűek...
Bundesligásnál 6 meccsen kell a 16-oson kívülről gólt szerezni, elég beteg.
SB-t ha össze tudod kombinálni, akkor elvileg 6-6 meccs alatt meglehet, de elég költséges. -
bubuska10
senior tag
Ez a Vidal lap brutálisan jó, Kessiével meg vele milyen durva lenne a középpálya
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jaja nem kaptunk de szerintem mert új szezon jött és ugye ilyenkor eltűnik minden létező objektív
Mcgeady ezért maradt benn péntekig. -
bubuska10
senior tag
Van egy olyan Milestone, hogy le kell játszani 50 meccset 7 Silver TOTW játékossal. Nekem csak 1 db van. Hogy lehet őket olcsóba / okosba megszerezni?
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát nekem fogalmam sincs mit érdemes. Jelenleg minden tokenem be van váltva a 82+ és 83+ csomagokra, tehát maradt 9 megszerezhető, ha lesz egy wl-es token, az kimarad akkor. Tehát 8-ból Deco vagy base icon pack, ami közül 90% már használhatatlan a játék ezen szakaszában. Tehát valószínű kiveszek kettőt a 25x81+ csomagra és annyi

-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nagyjából én is ezekre tippelek, csak nem mindegy milyen csapatokat kér hozzá és abból mennyi kell hogy first owner legyen. Ezektől simán kitelik egy first owner Libertadores csapat is (bár az most simán meglenne
) -
|AP|
veterán
mikor várhatóak az új icon swapek? Ma hétkor?
Már nagyon tolnám a sok felesleges lapot a 81+ pickbe, de addig nem merem amíg nem derül ki milyen firtst owner játékosokra lesz szükség. -
Tomi0703
addikt
Totw a valogatott meccsek alapjan lesz?
-
kisengi1
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
gjoe
addikt
Szerintem kell, hogy a többi poszt is azért erős legyen
MM-ben voltak a kedvenceim a full 75 csapat elől egy mbappéval. 90% feletti arányban vertem meg az ilyeneket. Lehet néha sikerült elmennie vele és lőtt gólt, de többet kaptak mindig. Szintén kedvencek voltak ahol a ratinget a védelemre pazarolták el és középpálya meg nulla volt. -
Nandinagy
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Az a baj ezzel a párhuzammal, hogy mondjuk Mendy meg Pope pont az a 2 játékos aki szerintem tots időszakban sem fog lefelé kilógni egy csapatból sem
Igazából a legtöbb embernél azt látom, hogy előre építkezik hátra meg marad ami marad aztán megpróbál több gólt rúgni mint az ellenfél.
Ezek az emberek legtöbbször tipikusan a 11 ember letámad és megpróbál az elején vezetni, hogy mire kifulladnak a játékosok már ne kelljen próbálkoznia.Szerintem amúgy leginkább a középpálya köré kell építkezni. Ha találsz 2 jól támadó+védekező játékost félig nyert ügyed van. Mondjuk én mindig egyenletesen fejlesztem a csapatot nem orr vagy farnehézzé téve
-
thebigK
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Mindket variacio eletkepes, hisz a felsorolt jatekosok pont annyira metak, hogy staton felul teljesitenek. En szemely szerint mar nagyon akartam egy nagyhalat, raadasul a csapat tobbi resze is adva van, nem is tudom hova tudnek fejleszteni innen. A kapusposzt meg nyitott, de 95 Pelé az 7chemen is 95 Pelé, Berchiche az egyik legjobb lb a jatekban, Hermoso megfelelo, Mbabu fullchemen vadallat CB, a kozeppalyan moments Makelele es 92es Bruno lesz, jobbhatvednek jon vissza 85 Cancelo a chem miatt (meg ha lesz ra zseton), talan kicsit o a weak link, valamint Neymar meg prime Kaka van még, szoval minden adott, ezzel a csapattal, normalis nettel egy jobb jatekos mint en stabil elite 1-2-3 lenne.
-
elod22
senior tag
Én sokat agyaltam, mi éri meg jobban, hogy minden poszton legyen jó játékosod vagy inkább 1-2 poszton valami brutál lap? Szerintem egy adott ár felett már nem jön ki annyira a különbség tudásban. Gondolok itt arra a pár ikon lapra ami 4-5 millió felett megy. Szerintem nem éri meg, hogy legyen elől egy Eusebio vagy Cruyff szintű játékos, hátul meg gold Mendy, Gomez, Pope és társai. Inkább azért a pénzért veszel 4-5 darab millió alatti játékost és előbbre vagy.
Ti hogy látjátok? -
thebigK
addikt
Na, beadtam a derekam, jott 94es CR a csapatba (pc-n minden kurva draga, mid Eusebio nem fert bele), minden zsettam rament, kivancsi leszek
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyébként jogos
Ha már a promo lapokat úgy sem teljesitményre adják akkor lehetne sokszínűbb az egész. A top ligák tele vannak játékossal. Simán kaphatna minden csapatból valaki.
Pl. egy Grealish birthday lapot megnéznék vagy franciában Ikonet. Ők még a teljesitményükkel is rászolgálnak. -
elod22
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Jó, de idén még gusztustalanabb lett ez a Pope

Özil esetéből kiindulva, simán jöhet ő is ismét
Kristof_94: Ezt mondom én is, idén nem vitték túlzásba a kreatívitást
-
Madn!ght
addikt
-
elod22
senior tag
Miben fogadunk, hogy előbb-utóbb fog érkezni egy birthday Pope 5* skillel?
-
Aguinaga
őstag
Nekem egy 84-es német If meg egy 84-es Ben Yedder volt a legjobb, kb. 10 pickből

Volt olyan is, hogy 3 81-esből kellett választanom.
Nagyon nem adja most. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem eddig Di Maria a top a 81+ pickből. Mendy vagy Lucas felbukkanhatna. Esetleg Sane, hogy legyen egy kis dilemma a csapatba építéssel.
-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg bugos az objective, írták pár helyen.
-
bubuska10
senior tag
Mivan ma nincs Pinata?
-
thEndeR
aktív tag
10 picket csinaltam az elsore Inaki Williams jott, ezutan gondoltam, hogy a tobbi gyenge lesz hat igy is tortent.
Maskor egy promo lap sem jott most 3 is, csoda. Thiagot beraktam a csapatba eleg gyenge sajnos eddig. -
Kristof_94
nagyúr
Én eddig kb. 5db picket csináltam, de semmi. Nem baj, azért folytatom hátha beadja azt a 2-3 játékost aki érdekel a promo csapatból.

WL-ben 20/14 a végeredmény, ezt egy sima rare gold csapattal is hoznám... -
thebigK
addikt
Na végüli annyi untrade fodderem volt, hogy kellett egy linkelő romboló a középpályára, és mivel Kante az etalon, kiraktam Makelele-t, a loan lapja meggyőzött, remélem jól fog muzsikálni. 1-2 WO még a pakkjaiból is csorgott vissza, a 2x86+ sbc adott egy aguero-busquets párost, szóval lehet gyüjteni a következő nagyhalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szép gól!
6000-7000 alatt nincs nonrare, a rareket nem néztem