Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Apple Watch
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Downgradeltem a skillereket, megnöveltem a ballábasok számát. Így néz ki most. Ha egyszer még lesz coin, akkoe jön vissza Xavi Prime lapja (kellene vagy fél milla hozzá (De Jong eladása után)).
Puskás egész jó (baby lapja volt legutóbb, de akkor sok ziccert rontott), fun lap. Tényleg arany ballja van.
-
evibly
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Lehet, hogy ugyanazzal a játékkal nyomjuk?

Hosszabbításban, nagy nehezen, vért izzadva, mindenezve lett meg....Én abbahagytam egyelőre, bár kifejezetten jól állok (9-1*), de ahogy megyünk bele a délutánba, úgy egyre rosszabb a gameplay.
*Tényleg, mi akkor az elfogadott, bevett jelölése a WL eredménynek mondjuk az én esetemben, ha 9 W és 1 L a mérleg?
9-1, vagy 10/9?
-
evibly
senior tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
De jött egy 85-ös IF Gomis - kicsit elhittem, hogy Mbappé (walkout, francia, ST), bár mondjuk ő már megvan, de UCL verzióban
Emellett jött talán még egy 81-es TOTW lap, de Gomis jókor érkezett, mert bele is ment a Party Bagbe.#13077Bohus84
Majd rápróbálok, bár nekem ott Sinkgraven van a Bundesliga baloldal miatt... -
taylorp
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Undorító az egész. Az utolsó meccsemen negyedszerre sikerül annak passzolnom a labdát, akihez elsőre szerettem volna. A szelső védőim nem egyszer egy egyeneset nem tudnak a labdába rúgni.
Kristof_94: Én már beláttam, hogy szimplán szar vagyok.
-
bubuska10
senior tag
Látszik, hogy milyenek a románok: Covid 19 csapatnévvel jött egy romanu nevű tag. De kurva vicces, Apám szerettette meg velem a sportágat, és ebbe a szarba halt bele 60 évesen... Ha már hosszabbításba kikaptam ellene, legalább a neve miatt felnyomtam.
-
Kristof_94
nagyúr
Megvan a 14 győzelem, 9 meccs maradt. Pénteken még úgy terveztem rámegyek a 16 győzelemre a bónusz pick miatt, de nem látom értelmét. Ez a mai nap sehogy sem jött össze. Tegnap 13 meccsen 11 győzelem, ma meg 8 meccsen 3. Lehet csak szimplán sz*r vagyok és be kellene látnom, nem tudom.
-
Madn!ght
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Ma 10-bő egyet tudtam nyerni. Tapasztalatok:
- Ronaldo a 100%-os ziccert is kihagyja sorozatban
- semmilyen taktikával nem tudok fogást talàlni az ellenfelen
- Varane az isten, Mendyvel kombinálva végképp. Ha ez van az ellenfélnél nem juthatok be a 16-oson belülre. Varane helikopter rotor gyorsasággal olvassa minden gondolatomat.
- 89. percben 2-0ra vezetek. Kikapok? Igen!
- minden meccsen autoblokkból kapok tizit, néha piros lappal megfűszerezve. Engem berotálnak a talajba és nem fúj a bíró.
- gold csapatok még mindig szuperül nyomják 90 percen keresztül a konstans presst.
De ami a legszebb az, hogy folyamatosan szinte szándékosan eladják a játékosaim a labdát, plusz olyan mintha nem sprintelnének.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én idegenben már nem is indítok el meccset. Lehet punci dolog, de így is nagyon nehéz a játék... Kitartás!
-
taylorp
senior tag
Nekem se megy. Hiába vezetek a félidőben 2-0ra, 3-1re. A másodikban belassul az egész csapat, nem tudok passzolni, szemben a kapuval mellé lövöm, jobb esetben kapufa. Természetesen az ellenfél aki az első félidőben egyet lőtt kapu felé, a másodikban megtáltosodik és az ea által tolva fordít.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Nekem ma 2 meccs 2 vereség olaszok ellen. Olyan hátszéllel vannak, hogy lehetetlen nyerni. Csak azt nem értem, hogy akkor minek az egész? Írja ki a meccs elején, hogy "ez a meccs már eldőlt", mert gyakorlatilag ez a helyzet.
Megvan a 3. is, ezúttal arab volt, idegenben. Megint nem ment semmi, de ugye így PC a dolog, mindenki egyenlő az EA szemében!
-
toxicjew
addikt
Megnyugtató, hogy nem csak tegnap volt dögvész a játék hanem ma is az, így legalább nem kell állandóan alkalmazkodni a körülményekhez, mert konstans botrány. A világ legrosszabb játékosaitól kaptam ma ki, legjobb esetben s1 szintűek, de hát amikor 3 kapufát lősz és Toty Lewa 2 100%os ziccert basz el, emellé pedig 9/10 passzod full random, és mindennek tetejébe halálra ai blockol az ellenfél, akkor egyszerűbb felemelned a kezed.
Itt is konkrétan vért hugyoztam mire meg tudtam verni, gold pl csapat természetesen... Öreg vagyok én má ehhez
-
|AP|
veterán
válasz
Tomi0703
üzenetére
én 30 pakkot nyitottam (jó, mondjuk kb a fele 75+ volt
), de volt benne mega, rare mega, jumbo rare, ultimate, minden...
Jött 1db 81-es TOTW, 1db 85-ös, pár 84-es és ennyi. 0 WO...
Aztán megcsináltam a party baget, beletettem 1db 87-es, 2db 86-os és egy 85-ös játékost és kaptam egy 84-es Raphinhát
Kicsit kiégtem

-
thebigK
addikt
Eddig nagyot megyek, 13-2, keso este folyt kov, kellen a 20 win legalabb.
-
eM'82
addikt
Ezt a Moments Busquets-et használja valaki CB-ként? Statokra annyira nem rossz.
-
Bohus84
tag
Én ezen a hétvégén is csak neked szurkolok, hogy legyen végre elit

Szoktalak nézni, most jól állsz.
Én megint annyira rosszul kezdtem, hogy nem igaz.
Nem tudom mi lett. Szinte mindíg meglett a gold1, azt hittem előbb-utóbb kijön a lépés és meglesz a fő cél az elite3, de egyre rosszabb inkább. Jövő héten lehet tartok egy pihenőt, hátha segít.evibly:
Már most is egész jó az a lap, használom, nekim is az esett pár hete. -
zadir1
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És legálisan hol lehet Coin-t vásárolni?
-
Kristof_94
nagyúr
Én most kinyitottam azt a pár 75+ csomagot, az egyikben volt a holland cm IF, jól jött a party bag sbc-be.
13/11 a mai, holnap még 3 kell és megvagyok. Bónusz pick egy duplicate Weghorst, jó lesz majd valahova.
Utolsó meccs elég intenzív volt, 45 perc után 4-0 volt az ellenfélnek, majd feljövök 2-vel és 68. percben 5-2. Na onnan felmérgeltem magam és a vége 6-5 lett ide, esélyt nem adtam neki.
A jó öreg 5212 segített a 2. félidőben!
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
én sem fogom kibírni, pedig sosem volt még vele szerencsém
Szerintem el is lövöm holnap az eddig tartalékolt pakkokat, nem érdekel milyen promó lesz és mikor. -
Kristof_94
nagyúr
Beáldoztam az előzőből Fabinhot és kiraktam, mert mást nem nagyon lehet csinálni. Jött egy TOTGS Arnold.
Ez a lapja meg sem közelíti Taverniert, de valahova jó lesz.Rabiot meg megpróbálom "craftolni" a 82-88-ból mert nem nagyon van már lapom. Blanc helyett be tudom építeni és elvileg csak 1 lapnak sérül a chem, valószínűleg Tavernier lesz az áldozat.
-
|AP|
veterán
megint van party bag
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Free Kurt? Vagy mit kell nézni?

Nandi: én a szokásos 5/4gyel kezdtem, de 1 meccset leszámítva dögvész volt nekem is a gameplay.
-
Nandinagy
addikt
Fú basszus ma valami gyalázatosan rossz volt a gameplay
Az első 3 meccsen olyanokat kaptam mint még soha a legjobb értelemben(whatif berciche rb-ben 3 db piros linkkel
a másikon meg marusic rb meg di lorenzo lb-ben.) Gondoltam, hogy túl szép, hogy igaz legyen mert 4. meccsen meg egy olasz profit kaptam
(300 valahanyadik volt januárban) mid gullit,toty bruno,prime cruyff stb... 3-0-ra vezetett a gyerek de legalább egy gólt érdemeltem volna. Aztán valami csoda és Neymarnak köszönhetően 3-3-ra felhoztam, hogy aztán a 92. percben Cruyff az Akanjimon keresztül tolja át a labdát és nyeri meg a meccset.
Szóval végül 4-1-ben kezdtem de kaptam pár olyan gólt, hogy 10 perce tudom, hogy a srác befelé akar cselezni de a védőm képtelen volt megállni és kicsúszott előle.

Volt felesleges 400k-m szóval gondolkoztam egy Mbappe-TOTGS Rashford vagy Freeze Maximin cserén de végül mbabu helyett jött reece james és végre jones visszakerült a kpra
#13055Töff_PLS
Aki jó lehet az egy Akanji-Delaney Bürki hármas középre.(az informokra gondolok) -
Kristof_94
nagyúr
Ezt láttátok? Óriási!

-
thebigK
addikt
A napi sbc draft token packot ad, es normalis jatekosok kozul lehet draftban most valasztani, tele ikonokkal, erdemes
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
3/3 , high&average bodytype, M/M....egy nagy bólyának jó szerintem ott a középkörben...viszont az a Sancho ennyiért ajándék, mert én szarásig vagyok 82-83as duplicatekkel a transferlistán.
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Giroud-t biztos megcsinálom, ha más nem foddernek nagyon jó.
De a managerial masterpiece-t pár napig nem akarom látni... Letoltam a milestone objective játékosokat egytől-egyig, most nagyon tele van a tököm ezzel a játékmóddal.
Én is az aranygól híve vagyok, de most annyiban változtattam, hogy olyan ellen nem vagyok hajlandó kilépni aki azzal kezd, hogy becserél egy Mbappét, Neymart, stb, aztán benyomja a constant presst, majd amikor kiugratásból, vagy a constant press miatti védelmi hibából gólt szerez, akkor nyomogatja a pause-t, hogy lépjek ki... na ilyenkor csakazért sem, pedig tényleg minden sokkal egyszerűbb lenne ha mindenki kilépne -
Kristof_94
nagyúr
Nem rossz ez a Rabiot, elég jó statjai vannak! Sőt, Giroud is, de mindig ez a nyomorult managerial masterpiece...
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
6kor se volt beharangozó. Pedig most aztán tényleg kellene önteni a tartalmat. Egy megkésett winter upgrade, vagy korai FUT Bday
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már be is ültem a retyóra, nehogy összefossam magam a promótól már előre.
Ja amúgy pakkok eltéve. -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lesznek promo packok coinert?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
aztán majd meglepődünk milyen jó content jön, de már nincsenek leakek, mert kirugták az összes indiait aki szivárogtatott
-
Kristof_94
nagyúr
Kevesebb mint 2 óra és óriási "kontentben" lesz részünk! Remélem felkészültetek a pakkokkal!

-
sz_abika
addikt
Na újabb érdekes ellenfél, egy Moments Pelével és mellette Moments Makalele, TOTY Ronaldoval. Itt ki volt fizetve a $$$ rendesen az indiainak az employer-csomagért
ID alapján ez lehet akár ő is és instagram szerint fifázik is, szóval lehet nem volt akadály a della [link]
-
sz_abika
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Én is ezt csináltam, nekem Rooney vette el TOTY Ramos helyét és ez a kétmeccsenként / 1 gól átlagot lenullázta. Aztán jött a csere...
Más: aki írta korábban hogy tényleg vannak fogyik a kiülős meccsekre. Épp WLben megy ellenem egy török 18-0ra, amivel kb 1,5x hosszabb meccset csinált magának de lehet a dupla is megvan.
-
thebigK
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Cr jelenleg isten fejesgolok tekinteteben nalam szoglet utan, ha nem tokeletesen hozza ki az ellenfel a kapust, akkor a 11es pontrol siman golt lehet fejelni vele, esetleg neha az otos sarkarol a hosszun. Multkor Mid Gullitot fejeltem le vele 3bol 3x, egy meccsen, jott is a RQ utana. Fontos, hogy a pontrugasok 1 csikon vannak nalam, tehat keves az ember kozepen.
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Néha az az érzésem, hogy ha nem lennének ezek az agymenések a játékban, akkor a fórum sem létezne.
Kb 80-90%-ban a játékmenetre panaszkodunk, csak a maradék 10-20% csapatépítés és "farokméregetés"
Ha erre a monológra kapok reakciót, de az egy oldallal előbb féltett kérdésemre nem, valakit nagyon megd.gok!
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem kell magasnak lenned ha jó a súlypontemelkedésed
Mivel szokás szerint nem lehet fejelni a játékban totál felesleges 190 centis védőket játszatni. Főleg mert ha azt raksz be sem ő fogja fogni mondjuk CRt hanem valamelyik szélsőd
Ezt egyébként nem értem miért nem lehet beállítani rögzített szituknál ki-kit fogjon. Meg mondjuk a tizi lövőket sem ártana vagy, hogy éppen melyik 3 játékos áll oda a szabadrúgáshoz 
#13034K.J
Mi volt a kérdés?
a 81+ pick? Őszintén remélem. Kirakok 40-50 db-t aztán megvárom vele a promot. Nekem nagyon kellene. De még mindig nem tudom elhinni, hogy 2 hetet kihagynak akármilyen promo nélkül.
-
Kristof_94
nagyúr
4 győzelem után megvan az első vereség, de hát nem volt mit tenni a 178 centis Adama CB ellen. Minden is visszapattant a gyerekhez, de miért nem lep meg...
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
akkor bizony én elnyitogatom este a pakkokat. Hátha végre lesz egy kis örömöm is a játékban, az utóbbi időben több kínt okoz, mint örömöt

-
Kristof_94
nagyúr
Még mindig nincs semmi "leak", szóval nem sok esély van egy promora...
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Köszi! Igazság szerint nem is az instrukció a lényeg számomra, hanem az ideális mélység és szélesség, plusz a védekező, támadó taktika. A press after mostanában nálam kevésbé hatékony, de az ellen valahogy eléri, hogy iszonyat dinamikával épît, hátul meg kb alig tudok a tizenhatoson átjutni. (Gondolom szűk beállítás. De mennyire?)
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Szerintem felesleges ezt túlgondolni
Amikor azt játszottam magamtól raktam össze a taktikát (már nem emlékszem).
A legfontosabb, hogy a 2 wingbacken overlap legyen meg balanced attack. Középen a 3 kpból 2 tudjon támadni is(nálam POTM Bruno meg Kulusevski volt ott egy nagyon védekező játékos mellett) elől meg get in behind+a jobb staminás csatár jöjjön vissza.Azt szokták még használni, hogy az egyik wingback egy támadó mondjuk Mbappe és ő odavissza támad,védekezik a másik oldalt meg egy szélső védő van aki nem megy előre.
-
K.J
senior tag
Szerintetek azért a nagy zűrzavarba belefér egy 81+ pick vagy hasonló?
Vagy ne is reménykedjek, dobáljam bele a lapokat 82-88-ba?Elkövethetnék azt a hibát is, hogy az sbc-k elfogadják a loan játékosokat.
-
Madn!ght
addikt
Skacok!
Kaphatnék egy javasolt beállítást az 5-3-2es formációhoz?
Napok óta ha ilyen felállással jön valaki szembe, egyszerűen impotenssé válik a csapat.
-
Kristof_94
nagyúr
Jesszus, a twitter/reddit megint tele van olyan sztorikkal, hogy a gyerek eladta PIM Cruyff-t és pár óra múlva jött a ban, a másik Ronaldoval járt így, csak ő megvette... És ezeket úgy találtam, hogy nagy nézettséggel rendelkező streamerek osztották meg. Nem lehet igaz, hogy az EA-nek nem tűnik fel, hogy valami gond van.

-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem még van 1-2 nagyobb fodderem, de azt inkább már csak vmi Unitedes játékosba ölöm bele. Swapból kiveszem a mid or prime pakkot, így arra se kell fodder
Van 2,4 millió meg 30 pakkom köztük 6 db ultimate pakk, de így, hogy nincs promo nem nyitom el
700k coint öltem bele a 2in1 promo alatt a pakkokba kiv leszek visszajön-e az ára
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó lenne egyébként, de tavaly sem bővítették szóval szerintem esélytelen. Bár engem nem is érdekel annyira bűnrossz a packweightje azoknak a rewardoknak
Az sb-t is megkéne csinálni de képtelen vagyok játszani vele... 110 meccs körül járok mikor tavaly toty környékére meglett a 300
#13012Zimmi91
Ez egy remek ötlet egyébként. Az egyetlen probléma vele, hogy nincs coinom
Van 1.5 millám de abból még védő meg mégegy támadó is kell. Fodder meg mindig sok van+megint kijönne a klubból 40 pick ha kidobnák végre...
-
|AP|
veterán
biztos sokat fifázik . Kellett a speed-boost

-
m4rk.89
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönöm! Csak a CM verzió jó nekem a team of week kiadásból?
-
m4rk.89
aktív tag
Nekem se igazán jön be, de Rashfordra cserélve nem lenne meg sajnos a 10-es chem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mind2 verzió helyes, az első az adott állást jelzi, a második pedig, hogy hány meccsből hányat nyertél.