Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Napokban volt többször is itt téma, hogyha objective lőj 1000 gólt adj 350 gólpassz challenget tolsz nem veszik észre magukat h miért lősz az első 3 percben 2 öngólt, és miért hagyod minden egyes védekezéskor mozdulatlanul hadd jöjjön, de mégse áll le 16-0-nál. Jelentem: az se segít, ha átírod a csapatod nevét TE FOGSZ NYERNI!!!!-re. Miután kapott 8 gólt nekiáll lazázni, hogy ő addig nem passzolja el amíg oda nem mész, meg direkt provokálva cselez meg hátra és oldalra passzolgat. Ezt a 26. perctől.
Ilyen szégyent, még direkt nekiáll buzizni friendlybe 8-1-nél.
És a jelenség 10/8. 2 van 10-ből, aki képes megérteni a full alapvetőt. Úristen, de buták és gecik ezek, geci.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nabazdmeg ha ezt tudom
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rip, 2x jartam igy iden, sajna reinstall
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nálam elindul simán
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Velük nem lenne ennyire jó a chemistry, mert csak a liga ugyanaz, a nemzet vagy a klub nem.
Közben nem tudom elindítani a játékot. Updatelt, de folyamatosan azt írja a play gomb helyett, hogy "update available". Ha rámegyek kiírja, hogy a játék naprakész, de a felirat nem tűnik el... Mi a fene ez már megint? PC-n találkozott valaki ilyennel?
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Mert a rating nem számít semmit. A statok fontosak nem a rating. Ha megnézed a Mcgeady lapot meg a 3 db milestones ír játékost a 74es McGeady a legjobb a 4 közül. Az EA nem következetes a stat meg ratingekkel. Egyébként rakhatnék ikont a kapuba, de ugyanolyan szar minden kapus idén is.
Gulácsi meg Neuer is szar. Neuer a hétvégén volt nálam és kicsit sem védett jobban mint Bürki akkor meg mire adjak ki rá 70k-t. Gulát meg hagyjuk is....
[link] Itt fogadtam meg, hogy idén mégegyszer Gulácsim nem lesz.#12992Kristof_94
Ehhez nem kell streamernek lenni. Mivel mindenki a kiugratást tolja olyan védők kellenek akik tudják tartani a lépést. Nem fogok azért 2 db cbvel játszani, hogy elmondhassam magamról, hogy nem metát játszok. Így is önszopatás az, hogy Magyarországról játszom Olasz meg Németek ellen nemhogy még ezzel is hátráltassam magam
De megnyugtatom a lelked, hogy 442-t játszom és hátul Kurzawa-Akanji-Mbabu-Cancelo lesz ha megépítem ezt a csapatot. -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gulácsi, Neuer?
-
bubuska10
senior tag
Aki nem idén kezdte az Ultimate Teamet: az ilyen rulebreakers, what if stb. mellett milyen dolgok/promok szoktak még jönni ilyenkor?
-
Tomi0703
addikt
Igy, hogy lassan ket hete nincs promo, jatszani sincs kedvem. Managerialt tolok csak, de az meg egy hanyadek, de legalabb nem huz fel. Van mar 50 pakk...
Volt mar ilyen, hogy ket hetig semmi promo? -
Raunchy
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönöm, ment a myaccounton szerencsére 😁
-
gjoe
addikt
legalább a 81+ picket berakhatták volna.
Már nyitni sem tudok mert nincs mibe pakolni a playereket.
A 82-88 meg folyton 82-est ad. -
toxicjew
addikt
Úgy tűnik most se jön promo, sok eszük van egyébként, ahelyett, hogy új színes lapokkal terelnék el a játékosok figyelmét, így mindenki fókuszálhat arra, hogy mekkora féreg szar cég
-
Raunchy
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A fut accounthoz tartozó email címet meg lehet valahogy változtatni?
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Mármint Tierneyt? Őt nem használnám középen 178 centivel. Shawt viszont inkább mert a 86 pace nem tudom mennyire elég szélre. Azért már a promo lapok is 98 pace körül jönnek ki
Reguilon jó lap de rajta kivül csak sbc lapok vannak(Zinchenko,Adama) meg a 400k-s Robertson szóval Tierney jó lehet bal oldalra. -
sz_abika
addikt
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
2 hét promo nélkül csak nem
Nem akarok annyit tartogatni, vagy akkor már tartsam meg TOTSig?!
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem Weghorst és a 84-es kapus. Pedig jó lett volna egy KDB fodder. Ma elérem az 5000 pontot és holnap mehet a wl. Meg remélem valami promo is. Bár gyanús, hogy csak a jövő héten lesz az új szezonnal együtt.
-
thebigK
addikt
Pc-n mas tud egy masik origines barattal friendlyt jatszani? Nalam mukodeskeptelen, nem csak a sima friendly, a coop is origines pajtival
-
-
sz_abika
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Én valahol ott húznám meg a határt, hogy a 23ből 6-7 játékos megüti TOTW megjelenésekor azt a szintet, ami miatt a player base jelentős része el tudná fogadni legalább a kispadra. Visszanéztem idén mi volt és ez volt az utolsó ami ezt a szintet hozta:TOTW11
KDB és Martinezen túl ebből a dekkből, Wamangituka egyedül ami használható, minden más fodder. Ha nagyon engedékeny akarok lenni, akkor Jota is elférhet egy ilyen 77es friendly csapatba. Ez 3,5 játékos a 23ből = trash.
KÖzben töltődik a 2.8gb 1.17es patch...kiváncsi leszek a formációra hogy most hogy reagál rá.
-
sz_abika
addikt
-
Raunchy
tag
válasz
zzolli11
üzenetére
Ebben az a lényeg hogy mindvégig tagadtak több funkciót. Ha kipakoltak nem adtak vissza coint mert hogy ilyen opció nincs. Ha bannoltak nem oldhatnak fel mert ilyen opció nincs. Nem állítják a dropratet, azt egy algoritmus szabályozza (hát nem)
Nem adnak vissza játékost mert ilyen opció nincs.Engem igazából a droprate zavar, mert ezzel egyértelmű hogy nem algoritmus van mögötte hanem bármikor bele lehet nyúlni még a fizetős pakkok dropratejebe is.
Ez viszont így már szerencsejáték -
Raunchy
tag
válasz
elod22
üzenetére
Nálam is megjelent, de mire rányomtam a számomra eddig nem látható fülek egyikére, már ki is dobott sajnos. Amikor elkezdtem éjjel beirni az üzenetet, azzal kezdtem volna hogy kinek mennyi coin kell 😁😁
Zimmi kapott volna pár millió coint, Kristóf meg prime ikon pakkot 😁
Volt olyan funkció srácok hogy pick generátor, ergo a választható játékosokat is te adhattad volna az általad küldött csomaghoz 😁 -
LendvaiFeri1
veterán
-
zzolli11
csendes tag
válasz
Raunchy
üzenetére
ebben mondjuk én túl nagy szenzációt nem látok.
Az admin jognak pont ez a lényege fifa-tól függetlenül.Ingyen csomag, transzfer bann törlés etc. nyilván lehetséges admin joggal.
(Különben hogy kaptunk volna pl csomagot a belépés alapján nemrég)És lássuk be a csomagok packweight-je sem az evolúció során alakul ki
-
zadir1
tag
Fifa 21 Companion androidos telón akarok csinálni squad challenge-ket, de nem engedi befejezni. Nektek működik rendesen?
-
gabesz82
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Hogyne lenne igaz... itt a magyarázkodás első felvonása: https://twitter.com/EAFIFADirect/status/1372405382165884932
óóó a "PackOddsLowPercentageLocalizationThreshold"-t már nem használják, különben is csak a threshold megállapításához használták... egyébként is ez csak egy "en petit malheur" volt a release folyamatban és már kirúgtuk Kumar-t, Rashid-ot, Arnav-ot és Sai-t az indiai részlegről, mert ők a felelősek mindenért... vicc az egész tényleg.
Egyébként ez nem hiba volt, csak promózták az új 1500 eurós VIP funkciót
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
A segítségetekre lenne szükségem. Adott egy Xbox series S konzol. Tegnap megvettem a storeból a FIFA 21 Ultimate Edition Xbox One & Xbox Series X|S verziót. Feltelepített egy Fifa 21 verziót ( ~45gb ) egy Fifa 21 XS verziót ( sarokban van az ikonnál az XS felirat ) ( 35 gb ) és egy 10 mb single drop packs-et. A sima verzió sokkal szebb mint az XS ez hogy lehet ? Olyan mintha nagyon pixelesek lennének a játékosok. Illetve muszáj fent lennie mindkét verziónak ?
Köszönöm előre is,
-
Raunchy
tag
Egy bug által pár ember webappja fejlesztői hozzáférést kapott.
Csak pár funkció ami elérhető :
Transzfer bann törlése - amit eddig tagadtak mindig
Ingyen zseton
Ingyen csomagok
És gyerekek, csomagtípus szerint állítható a packweight 😁😁😁 ezt is tagadták mindigRemélem mostmár erre tényleg rábasznak nem kicsit
-
bubuska10
senior tag
Ha letoltál hétfőtől szerda estig/csütörtök éjjelig 30 Div. Rivals meccset, az nem befolyásolja kölcsönösen a hétvégi Weekend Leaguet, igaz? Mert volt amikor egy teljes héten nem rivalsoztam, de letoltam 30 WL meccset, és kiírta a Rivals, h 30/30 a games played.
-
Albigator
őstag
Sziasztok!
Van valaki olyan aki IGPU-val játszik és van mellette dedikált VGA-ja is?
Speciál 4650G-ről van szó és egy 5700XT-ről egy gépben és azt szeretném megoldani, hogy az APU-ról fusson a játék ne pedig a rendes videokártyáról.
Ha Intel+AMD / Intel+NV / AMD+NV kombóval rendelkeznék tuti meg bírnám oldani, de AMD+AMD-nél nem olyan egyszerű ahogy nézem...BIOS-ban egyébként be van állítva elsődlegesnek az IGPU, GTA és Hitman játéknál is azt használja saját magától. De valamiért Fifánál átvált a dedikáltra és sajnos sem driverben sem win-en belül nem lehet ezt állítani ahogy nézem. Már tanácsot kértem több topikban is egyébként, megoldásra nem jöttünk még rá.
-
Zimmi91
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
Tok mind1 kinek mit írsz elhajtanak majd, hogy átnézték a coin mozgást és gyanús volt nekik .. nekem így ment a lecsóba 2 Misi, mondjuk egyből bann az érdekes , nem futottal bele előtte nullazasba? Én képekkel tudtam igazolni, hogy mit csináltam de nem érdekelte őket :) Sajna ez lefőtt :(
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dvtkfan
üzenetére
Oszd meg a sztorit redditen, minél többen lássák!
Közben siettettem ezt az új objectivet, aztán látom, hogy nincs lejárati ideje és nem a szezonon belül van. Hagyom is egyelőre, játszhatatlan az egész. Meg amúgy is, Hendrickhez csak 14 lejátszott meccs kell, igazából csak ő érdekel. Remélem pénteken jön promo, mert nem sok motivációm van.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Xboxon is lagg van, hányadék az egész
-
-
dvtkfan
senior tag
Nos ez a kedves cég elintézte, hogy az idei résszel ne játszak többet....
Tegnap éjszaka elkezdtem kirakni Ballack-ot, majd a 4. Sbc-ből, ami egy Prime Electrum Players pakkot adott, nyitottam egy Pim Rui Costat...
Mivel tudtam, hogy használni nem fogom, így rögtön el is adtam, közel 1 misiért, valamint még napközben is elkezdtem kiárulni a klubbot, hogy a Potm Messi-t is megcsináljam....
Erre reggelre jött a bann, hogy coint mozgattam át egyik profilról a másikra...
Köszönöm kedves EA...Hol lehet őket feljelenteni? Illetve vissza perelni a játékért kiadott pénzt?
Most ott vagyok, hogy nincs transfer, de van 2 misi, amivel nem tudok mit kezdeni....fa...opó egy cég...

-
Kristof_94
nagyúr
PC-n a silver módban 150-es ping van, játszhatatlan.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez az ír küldetés nálam kötelező lesz. Plusz egy lap a Newcastle kerethez.
Amúgy én nem reménykednék a promoban, nincs semmi infó. Szerintem jövőhéten. -
thebigK
addikt
nekem Koopmeiners kéne nagyon, mehet a fun csapatba
-
Nandinagy
addikt
Jota CF lapot kapott csak balszélsőbe rakták
Egyébként nem tudom ki várt itt CRt meg Messit mikor tegnap megkaptuk a +3 pickes küldit a hétvégére. Ahhoz képest még fullos totw-t kaptunk. Lautaro nagyon jó csatár lett, Tierney meg remek hátvéd. KDB talán elfér cmbe ennyi pacevel, Jota meg jó lesz PL csapatba csatárnak. -
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem lesz itt egy jódarabig Fifa szerver a közelben mivel az EA az Amazon felhő alapú szolgáltatását használják (AWS), nekik pedig nincs errefelé régiójuk.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a baj ezek a problémák nem szerver gondok.
EA kedvezni akar például az újaknak, stb. Ezáltal manipulálják a meccseket.
Ez pedig így nem sport. Ez nem tetszik. Ez így nem kell. Nem az a baj ha kikapok egy jobb ellenféltől. Az a gond ha hátráltatnak. Mert akkor minek építgeted a jobb csapatot? -
Kristof_94
nagyúr
Élvezni kell a játékot ennek ellenére is, tudom nagyon nehéz, én is csak próbálkozom...
Ez van. Hátha az EA rájön, hogy érdemes még néhány szervert telepíteni, az már egy óriási lépés lenne. Pl. egy román szerver nekünk sem lenne olyan rossz. Bár egy Bukarest majdnem annyira van BP-től, mint Milánó, szóval lehet nem sokat nyernénk vele. -
-
gjoe
addikt
Nem tudom mit kompenzálnak de ide semmi pakk nem jött.
De azt látom, hogy a gold csapatokat kompenzálják, mert nem tudok nyerni ellenük.
Az ellenfél gyengébb vagy egy szinten vagyunk és kikapok mert haalandtól nem tudom elvenni akanjival. Nálam dybala rooney kihaggya a kihagyhatatlant, míg az ellenfél martial-ja belövi 3 védő között.
Kár itt szenvedni a szép és jó drága lapokért ha a rendszer lebutít gold szintre.
Ja 250 pontot buktam ma. DIV6. Így haladok akkor nyárra div10? -
Tibson
tag
Tudom volt már róla szó, de azért az már tényleg unfair, amikor valaki "véletlenül" kap 3 Mid ICON és 7 Ultimate csomagot, pedig nem is járt volna neki kompenzáció [link]. Belső eljárást indítottak amiért néhány dolgozó pénzért osztogatott játékosokat, erre most megteszi majdnem ugyanezt az EA

kedves EA, ha engem megdobtok egy icon csomaggal, akkor rögtön más véleményen leszek
-
Nandinagy
addikt
Komolyan mondom ez a swapos friendly mindenidők játékmódja. 15 win kell a 100k-s packhoz gondoltam one leaguebe kifarmolom a franciákkal(neymar,mbappe,lees-melou,kurzawa,diatta stb...) 10 meccsből 1 darabot nyertem meg. Neymar meg Mbappe 3 méterről se tudnak gólt lőni bezzeg az ellenfél nonrare gold lapjai...
Amikor szar lapokkal toltam a swap miatt érdekes módon 12 meccsből 10-t nyertem. Ekkora hendikeppet is nagyon régen láttam már mint ami itt van. -
csenor
senior tag
Mi a különbség a kettő verzió között, mert én semmi különbséget nem látok:
FIFA 21 NXT LVL EDITION Xbox Series X|S
FIFA 21 Standard Edition Xbox One & Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyen szégyent, még direkt nekiáll buzizni friendlybe 8-1-nél.