Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest
    veterán

De tényleg vicc ez az egész reward rendszer. Sok streamer mondogatja és remélhetőleg jövőre tesz is valamit az EA annak érdekében, hogy megérje lejátszani a WL meccseket, megérje rivalsban div1-rank1-en lenni, megérje SB-ben az elite szintet elérni gép ellen. Lófax pénzek jönnek be ezekből az a baj és a pakkokra meg nem lehet hagyatkozni, mert soha semmi nem esik belőlük.

Legjobb piros play pick játékosom, akit bármilyen csapatba is be tudtam idén tenni a 87-es Witsel, őt használom a bundes csapatomban, de így ennyi. Semmi más olyan pickem nem volt, akit érdemes lenne bármilyen csapatba is beépíteni. És ez szinte folyamatos gold2 elérése mellett...

Kéne valami ami miatt nem lesz ennyire lutri az egész és jobb a jutalom, de hát persze akkor a fifa pontokat meg ki venné? De ezek a morzsák egyszerűen kevesek. Egy WL gold szintért meg div1-rank1-ért alsó hangon heti szinten egy fix 400-500K tőke be kellene, hogy jöjjön, basszus az heti 30-40 óra játékid, ami óránkénti kicsit több mint 10K coin lenne, ami a normál szint lenne szerintem. Jelenleg az óránkénti tisztán JÁTÉKKAL szerezhető coin az ilyen 3K kb, nevetséges.

Na innen meg kitérnék az utolsó pontra, hogy az is rohadt zavaró, hogy egy focis játékban, játékkal lehet a legkevesebb pénz összeszedni.... ha szimplán játszol, teheted azt akár napi 12 órában is, soha az életbe nem lesz Gullitod, Vieirád, Prime Nedveded, stb. SOHA! Ezek csak azok számára elérhetőek, akik kereskednek és ez nagyon szomorú. Lényegében sokak számára ez már csak egy kereskedés manager szimulátor játék, ezt sok streamer is elmondta már mert a gameplayt nem élvezik és nem is társul sikerélménnyel, míg a kereskedés igen. Nagy bajok vannak itt. Nincs azzal bajom, hogy valaki szert tesz egy kis extra tőkére ereskedés által, viszont akkor azt a tőkét én is megtudjam keresni azáltal, hogy azt az időt meccsek lejátszásával töltöm, amit a másik kereskedéssel, szerintem így lenne fair.

Áh mindegy is, ez most kijött.

Új hozzászólás Aktív témák