Hirdetés
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Gyerekek ebbű' baj lesz!
Jön a főni és úgy kitöröl titeket, mintha soha nem is lettetek vna! 
Amúgy is szombat este van. Inkább egy puncival, vagy egy piás pohárral kéne hadakozni, mint egymással!

-
Mrguba
őstag
Sracok erdemes most eladni az ikonjaimat?
NEm prime...van ami baby meg kozepso...le fog menni az aruk a TOTY alatt? -
törölt tag
csimav93 névre valaki nem tud tradelni, giftelni pár neki nem kellő játékost? Nem tudom, hogy lehet e egyáltalán. Bronzos szutykokbol állok.

Vagy legalább friendbe vegyen fel valaki
-
thebigK
addikt
Miutan ez a hetvegem is gyotrelmes, ezzel a csapattal tolom le a maradek 11 meccset a gold 2/3ert. IG igy, egyedul Eriksen 8chem, mindenki mas 10

-
MdewC
nagyúr
Zárjátok le ezt a témát és menjetek vmi fun dolgot csinálni.

Témában a többi kommentet törlöm.
-
Tajték
senior tag
válasz
dejvid8
üzenetére
Persze agility/balance ? Mi köze van a helyezkedésahez és a fejeléshez? Azt sem tudja már hogy miket beszél, csak mondja hogy beleálljon valakibe..... Hagyuk ezt ez már nem az első eset amikor megjelenik és megmondja a kurva nagy tutit a semmiből.... troll gyerek, semmi több!

Nyilvén ez csak egy videójáték ebben igazad van teljes mértékben, nem ezzel van a gond, hanem azzal hogy .... inkább hagyjuk hosszú lenne.... nem ér annyit a egész -
dejvid8
őstag
válasz
Tajték
üzenetére
Hát nálam a sok sírós hozzászólás előbb lesz bicskanyitogató mint egy laza trollkodás/hozzászólás

Főleg hogy erre a hozzászólására tényleg nem lehet 100%-osan rámondani hogy trollkodás.De akkor is, nem kell mindent véresen komolyan venni, főleg ebben az esetben egy videojátékról beszélünk
.
-
Digestive
veterán
válasz
Tajték
üzenetére
Nem jó a nézőpontod! Igenis nagy szükség van szabyka munkásságára itt a besavanyodott, megkeseredett topikban! Én csípem minden beszólását!
Nyomasd csak kolléga!

Ui.: volt már szerencsénk bicskanyitogató trollhoz. Tudjátok akinek nem mondjuk ki a nevét!
Én egyszer kimondtam és azonnal megjelent a semmiből... 
-
szabyka95
őstag
válasz
Tajték
üzenetére
Tényleg nem trollkodtam most, 10/10 szer lefejeli van dijk azt a bronzot ha jól helyezkedik, de ne akard nekem bemeselni hogy miután gyertyát rúg valamelyik jön a bronz s atugorja ramost/varanet..
Vedd fel az ilyen helyzeteket s analizald.. Agility, balance nem hülyeségbol van. -
dracox
addikt
Kipróbáltam az Ajax-Tottenham weeklyt.
100% hogy le vannak húzva a játékosok vagy valami boszorkányság veszi körül azokat a playereket.
Div-ben egy meccset tudtam velük nyerni az 5-ből. Aztán beraktam az eredeti csapatomat egyből 7-et lőttem az első ellenfelemnek (valszeg a pont lecsúszás is közre játszott). Mindenki oda mozgott ahova kellett senki nem lőtt kapufát stb... Kipróbáltam ismét az ajax-tottenham bandát. Első 20 percben már be is kaptam 2 gólt aztán ki is léptem ezután.
-
MdewC
nagyúr
No személyeskedés.

No no!

-
törölt tag
Darabokra törött a Fifa 19

-
Tajték
senior tag
Egy 58-as Bronz szar gólt tud fejelni Ramos-Varane ugrása ás Courtois nyújtózkodása közben

-
Szigma70
addikt
Én vettem occsón egy 84-es Chiesa-t, egy meccsen meglőtte az 5 gólt, azt ment is. 4K bukó, de ennyit egy semmit nem adó Mega simán megér

Akinek nincs narancs lapja, tudom ajánlani. jól lő
-
Tibcsó
aktív tag
Sziasztok, sokszor látok olyat az ellenfél pályáján, hogy molinón lehet látni a csapatából egy nevesebb játékost,
ez mitől függ hogy van-e molinó a pályán vagy sem, esetleg létezik valamilyen leírás róla?
Előre is köszönöm.....
-
Mrdevil
addikt
Loan Cruyff, brutál, holland gólok behúzva, simán meglett az összes heti is. Jól jött ez a grátisz jumbo rare player is. Gyűlik a sok jó csomag a tots-ra.

-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én 8000 haszonnal adtam el adózás után Blanc-papust 😁
Viszont bappén úgy fest be kell nyelni kb a duplája buktát. -
Kristof_94
nagyúr
Na 20/14, gold 3 behúzva, innen nem igazán lenne értelme a folytatásnak. Trágyadomb volt megint, nem lep meg.

Blanc base lapja tetszett, de megy eladásra, mert pár órával a megvétele után esett be az ára, de ilyen az én szerencsém.
-
v-man
őstag
Annak ellenére hogy csak döntetlent játszottak, kaphat Werner if lapot szerintetek? 1 gól, 2 gólpassz.
Csapattársa ráadásul pont fordítva, 2 gól, 1 passz, de ő most volt épp if. -
Tajték
senior tag
Nemrég téma volt itt, hogy ki mit javasolna a kövi fifára javításnak.
Sztem a játékmenet-szerver-kapcsolat kavalkád lesz a legutolsó ami fog javulni, de ezen felül lenne még pár dolog.1.
Pl ami engem k.szott idegesít az a transfer list!!! Amikor beállítok egy szűrést és a már 3 perce lejárt lapokat is rendre visszateszi így a frissek a legvégén vannak erre amire odaérek már rég elkelt. Utána új szűsést állítok be nincs találat, ez OKÉ, utána megint új szűsés és megint visszaadja azokat amik az elsőnél már elkeltet jeleztek. Ez vicc, ezen javítani kell!!!2.
Van egy olyan BUG a menüben, nem tudom hogy Ti találkozatok é már vele? Az hogy sokszor amikor pl a TV-n csatornát váltok a PS-ről a PC-re és vissza utána pl bebugol és nem tudok Squad Firtnesst vagy Szerződést rakni a csapatra mert nem érzékeli csak ha kilépek az UT-ból és vissza és ilyenkor rendre 3x-4x próbálkozásra enged vissza.Most csak ez jutott eszembe a sok szarból

-
Kristof_94
nagyúr
3. tizi párbajt bukom ma...

Rohadtul irritáló ez az Aubameyang. Mindenhonnan bemegy neki, minden szögből, nem lehet megállítani, hiába van POTY VVD. -
toxicjew
addikt
Amikor a script annyira ellened van, hogy a kapu torkában lévő játékos automatikus lövése (tudjátok amikor semmi gombot nem nyomtok és a játék lövi be) is fölémegy
Tekintsünk el az össz lövésektől, mert már idegből lövöldöztem, de amiket védett Asenjo, az kabaré volt... Valami óriási csoda folytán megnyertem a 11es párbajt. 
AMúgy meg lett hosszabbítva a wl megint.
Kabaré cég. -
Kristof_94
nagyúr
Redditen fent van egy kép egy csapatról, amiben van egy Hagi OP lap!
-
Kristof_94
nagyúr
A rendes játékidőben amikor 3-2-re vezetett azt a térdelős kakasos izét nyomta, valami orosz kis féreg.
A tizi párbajban hiába fogtam meg kettőt, mert 2 lövésem ugyan azon a ponton a bal kapufán csattant.
Ilyenkor legszívesebben törölném a fenébe. De már nem igazán lepődök meg semmin, próbálok kevesebbet mérgelődni rajta, de ilyenkor elszáll az agyam... 2 hét és elvileg jön a BPL tots, megerősítem a csapatot és legalább azzal megleszek. Ha meg utána is szívatni fog, akkor elmondhatom, hogy legalább jó csapattal vagyok. -
thebigK
addikt
Gyalazat ez a jatek, kar volt ujra elovenni..
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Választhatott volna kevésbé beképzelt gólörömöt is..
-
törölt tag
Ez a division rivals mi a bánat amúgy!?!
Pár napja kezdtem el játszani, 82 es Ben Yedder a legerosebb játékosom, 68 as a club rating, division rivals 2 meccs, 2 vereség, 5-1 és 6-2. De mind olyan csapatok ellen, hogy club rating 92-95...
A labdát nem bírom 5 mpig tartani
-
toxicjew
addikt
A klub törlésen én is gondolkodtam már, ha vége lesz az idenynek. Miért indulna hátrányból jövőre? Eltunik a 100as transferlist vagy mi? Ha csinál egy új klubot a 20ban az mivel rosszabb mintha meghagyna a mostanit?
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Szeretnél egy, telefonszámot az anonym fifások klubjába? Szerdánként 18:30kor van gyűlés.
Viccet félretéve én a fifa 17et raktam le. Megvettem szeptemberben ahogy szoktam, aztán október végén eladtam, miután belyukasztottam ököllel a szobaajtót. De a 18nál novemberben volt egy "kihagyhatatlan" akció és jóbarátommal, aki a home társam is megvettük és visszaestünk..
de egyszerűen kell az embernek. Legalábbis én minden hibája,szarsága, igazságtalansága ellenére szeretem és mindig visszaülök, akármennyire felkú..bosszant.Tegnap nekem jó volt a gameplay, nem panaszkodom, 9/6,az a 3 vereség meg jogos volt, ott tényleg jobban játszott az ellen.
Ha úgysem tudtok játszani, én meg dolgozok, nézzétek meg a kedvenc cseleimet gólokkal

-
törölt tag
Már jooo

-
thebigK
addikt
Nebassza mar meg a moha, direkt ezert vettem a mai melot rovidre, hogy leszenvedjek par meccset, erre ea brigadunk megint szopat

-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jah, épp összeraktam az új tescósított csapatot, pl Hernandez helyett Collins, mondom nézzük milyen erre látom egész éjjel nem bírták megcsinálni...
-
törölt tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Nem lehet még mindig.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csokipuding8
tag
válasz
Santana01
üzenetére
Szerintem jó döntés. Buzi egy függőség ez, és kajak erő kell h letedd. Mert elvégre csak egy szórakozási forma, kikapcsolódni szeretnénk. Ki többet ki kevesebbet, egyéni ízlés és körülmények. És nehezen akarjuk elfogadni, hogy ez ennyire bonyolult... mármint hogy összerakják konstansra, játszhatóra, mindig... ennyire bonyolult lenne?!! Ne bassza már meg h egy kurva meccset nem tudok lejátszani kompromisszumok nélkül.
Én is letettem már többször, legutóbb a konzolt is elcsomagoltam, h véletlenül se essek kísértésbe. Aztán egy baráti összejövetel kapcsán kénytelen voltam előbányászni, és hát rákaptam megint utána. De minek..?! A legjobbak is többet szidják idén a játékot mint eddig bármikor.
És valóban. Ha a genyó, hektikus gameplay felett szemet is tud hunyni valaki, heti rendszerességgel van szerverleállás, vagy legalább letiltva a meccselés, mint most is. Ez így már nem szórakozás. Mert belénkverték a kisördögöt, és lassan aggódva ülünk le h vajon tudunk e egyáltalán játszani egyet. Ez így régen rossz. És tegyétek a kezeteket a szívetekre: a legtöbben mindezek ellenére is űzitek, hajtjátok, saját magatoktól undorodva már sokszor, mert csak a panasz ömlik.... teljesen jogosan persze. Ugyanez van bennem is, csak én hányok magamtól mint említettem, hogy csak a fost tudom írni.
De na, le is lehet rakni ezt a szart.Ha megfogadsz egy tanácsot, és már ide jutottál, akkor hagyd a picsába az egészet, ne csak az onlinet. Főleg ha törölted a klubodat. Az tényleg a legmerészebb húzás volt, mert totál nullán vagy.
Elnézést a színezékszavakért

Ui: na megnézem lehet e már tolni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sz_abika
addikt
Na szuper ha ki lesz tolva - nem nagyon lesz időm hétvégén most, de hetfo lesz ^^
-
Readonly2
tag
Még mindig nem lehet meccset játszani , tiszta vicc. Az hogy kitolja kedd reggelig meg pont szar , aki dolgozik nem feltétlenül akar hétfő este 2-3 meccsnél többet letolni...
-
nyervi
aktív tag
most biztos hülyeséget fogok kérdezni
, de csak a teljesen narancssárga MOTM lap jó, vagy az is, amelyiknek fekete a teteje? fogalmam sincs melyik kártya milyen -
Lori82
senior tag
Ezek igazi nyomorékok baszki
Én általában este/éjfél után szoktam játszani a WL-t ,erre kb éjféltől nem lehet. Legalább a squad battles működne,hogy a heti feladatokat meg tudjam csinálni

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na de idén ez már hányadik ilyen?
Az, hogy meghosszabitjak az ok. de nahh@szaby
És nyertél?
-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg meg lesz hosszabbítva!
Amúgy ez a TOTS lap dizájn csak nekem jön be?
-
v-man
őstag
Szerencsére én már le is tudtam a wlt, szokásos gold3 (bár épp múlt héten nem lett meg). Mbappe tetszett, Blanc is, de már mindkettő átadó listán ☺ Mbappe majd jön még vissza.
Szintén listáztam az eladható ikonokat is, Baggiot és Hernandezt nehéz szívvel, remélem totskor vissza tudom venni olcsóbban őket, v vki hasonlót. -
Bence910905
tag
Entering a match has been temporarily disabled,we apologize for the inconvenience and expect match entry to be re - enabled soon. Please try again later. ( ez mit jelent fordito hulyeseget ir es nem vagom az angolt.. Mindenesetre online es offline merkozesnel is ezt irja ez a szar?!)

-
Santana01
aktív tag
Na hát skacok,ez is el jött..törültem a klubbot,úgy ahogy volt.
13/9-en álltam és jött a 14. meccs. Ellenfélnél egy átlagos leginkább Objectivesből összerakott csapat,kb 1milliót ha ért.
Szoros meccs volt jól játszott a gyerek de megszereztem a vezetést 1-0,1-1,2-1,2-2,3-2,3-3 majd lett 4-3 és pár percre rá 5-3,ez volt a 80. perc. Megállította a játékot,mondom magamba innen csak lehozom 2 gól előnyben. Mikor újra indúlt,olyan szintű lagos játékmenet fogadott,hogy azt nem tudom le írni.
85. perc 5-4, 92. 5-5
Hosszabbítás megkezdődik,semmi jele a laggnak vagy bármi késésnek. Támadok,alakítom ki a helyzeteket 118. percben megszerzem újra a vezetést. Középkezdés,ugyanaz a lagg mint a rendes játékidőben,védekezni,felrúgni semmi esély 4 passzból a kapu előtt van és rúgja be.
Tizenegyesekkel pedig el vesztem a meccset.
Szóval hátra dőltem,pár percet gondolkodtam és törültem a klubbot.
Ez a játék egy csalás!
24 évesen nem fogok több időt,energiát bele ölni azért,hogy ezt kapjam cserébe.
Hiányozni fog az nem is vitás de ebből nekem ennyi elég volt.
Nektek kitartást és szerencsét kívánok! Valószínűleg még fogom egy kis ideig olvasni a fórumot,már csak megszokásból is.

-
Szigma70
addikt
Az az SBC-s Falcao lap nem jó oda?
A szine stimmel
-
-
Szigma70
addikt
Ps-esek
Nálatok nincs gond az EA csatlakozassal?
Bent vagyok a Fut ban, de jobb felül mégis kéri a reconnectet. A menü minden 3. gombnyomásra reagál. Érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jön a főni és úgy kitöröl titeket, mintha soha nem is lettetek vna! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)