Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dejvid8
őstag
Kit ajánlotok ezek közül?
Baby Crespo, 89 Trezeguet, 86 Kluivert.
Crespo idén is olyan jó lap, mint tavaly?
-
Scale
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi

És ingame ugyanebben a felállásban tolod? Milyen CT-vel ?

-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na akkor csak megcsinálom ha te mondod. Teszteltem is
-
Aguinaga
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Értem, köszönöm.
Akkor megse csinálom, a nehezen összekuporgatott 84-es lapjaim nem égetem el benne -
toxicjew
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ezt én is olvastam reggel, nettó baromság, keményen nerfelve lett a tf.

-
Scale
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Megmutatod milyen csapatban játszattad Daviest?

-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Most akkor pontosítsunk, mert sz_abika máshogy írja, mint ahogy a vidi mutatja
-
#Wiall#
tag
A sima reus képes középső CAM at jatszani elég oda a stamina ??
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére

Érdekes, nem tudtam. Pedig azért képbe vagyok.
Tavaly imádtam, nagyon OP volt. Mondjuk ha eddig tudok róla, akkor se lett volna haszna

@(#20082) sz_abika
Köszi
Bár a videó máshogy mutatja. R1+Kocka, most akkor melyik?

-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
BM bal szélsője néztem és ki is jönne klubból. De nem vagyok biztos abban megér annyit, hogy megcsináljam. Lehet marad Jovic... és subnak jön a kis de Jong.
-
#Wiall#
tag
Szerintetek ez a rttf Rebic egy architect chem-el jo lehet CAM ben ??
-
PEZZY93
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Bőven
hát perszeeeamúgy igen én vagyok a hülye, hogy többet várok. Nem is tudom minek erőltetem, totál hülyeség elérni a 2500 pontot riválsban. Maradni kellene div4-nél és boldog lennék én is, és tudnék örülni 1 nagyobb nyitásnak

Addig ameddig az EA azokat támogatja, akinek semmi köze a játékhoz nem is fogok nagyokat nyitni. Kivéve persze, ha ráköltök mondjuk 1 milliót.
Itt 2500 pont körül a 15 millió alatti csapat ritka, mint a fehér holló. Div 4-5-ben szavam nem lenne a 6 milliós csapatommal, csak azért az ember a kevés játéktudásához várna is valamit

Én fixálnám. Silveres max 84-eset nyithatna. gold 3-as max 86-osat, aki gold1 vagy jobb, annak legyen fixen egy 88-as stb.... elvégre ez egy esport játék, számítson már valamit az a tetves játéktudás

-
Aguinaga
őstag
Ez a Joelinton teljesen kuka? Még Gabriel Jesusnál is rosszabb?
Trade pakkok lettek. egyikben 84-es Perin vitte a prímet, másikban 83-as Adán lopta el a show-t.
Tehát nem panaszkodhatom, ez pont egy 84-essel és egy 83-assal több, mint amire számítottam. -
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Idén nincs is low driven finesz

Én úgy tudom

-
v-man
őstag
Hát ide semmi jó nem jött, idén már vagy 4. alkalommal Otamendi volt az egyetlen walkout a 9 packból, mellette egy Diego Costa és a többi max 83. PP Muriel és egy 82es (Jota) 😐
-
Aguinaga
őstag
Én nem tudom, mit válasszak, mert múlt héten olyan szinten felb.szott a játék, hogy volt egy olyan 1.5-2 órám, ahol csak nyomtam a meccskezdés DR-ben, majd léptem ki (ekkor jöttem rá, hogy ha még a kezdőrúgás előtt kilépsz a meccsből, nem vonja le a skill pontokat), így sikerült div7-ig esni, valami 650 pont körül kellett eljönnöm dolgozni

Szóval választhatok 24.000 coin vagy 1 rare electrum players és 1 premium gold jumbo vagy 1 untrade rare electrum players + 2 untrade premium gold jumbo csomag között.Ha Kristófnak hívnának, értelemszerűen a csomagot választanám SIF Mbappé miatt, de az én helyzetemben kicsit más a lehányzó fekvése... igazából a 24000 coin a tuti pénz, viszont kb. semmire se elég, a 2 vagy 4 packból ellenben lehet, hogy nyitok akár egy Guardadót is (ha Szigma el nem vitte az összeset már).
Szóval? Ki mire szavaz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
m4tyo
csendes tag
Pickből 2db 84es. Se drből, se wlből semmi emlitésre méltó..
Szerk: gold 2
-
PEZZY93
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Amúgy ezt adom

Nálam itt balszerencsétlenebb kevés van szerintem
Játék eleje óta minden hétvégén wl (gold1, elit 3)
Riválsba div 3-ban voltam már az első hónapban, most div 1. Rengeteg szenvedés, lejátszott meccs.
Kb 30-40 ezer fifa pont és így van most egy 6 milliós csapatom, amiben a mozgatható coin 1,5 millió
A játék elején egy Lampard jött (fifa pontból), ami akkor 900 K-ért ment el, ez az egy nagy nyitásom volt, illetve pirosból esett egy Salah (90-es) Bosszantó, mert eltelt fél év, és ez igazából semmi.

Bevallom a kereskedni nem szoktam(nem is tudok), így a csapatom nagy része a wl coin és rivals coinból van.
A motivációm ez miatt kezd már semmivé válni. Mi értelme egy jó eredményre törekedni a hétvégén ?
Most is 20 win után volt még 4 meccsem, hagytam inkább és nem is játszottam le.. -
Fifaisshit
őstag
Most ezt nem ertem
(“A legnagyobb ígéret a Finesse shot gyengítése lett volna, mely már hónapok óta borzolja a közösséget. Ezt inkább megváltoztatni sikerült, nem pedig gyengíteni.
A PC játékosok közül rengetegen jelzik vissza, hogy a Finesse shot ugyan annyira, vagy még erősebb mint volt. Emellett egyre többen kezdték el használni a low driven finesse shotot, könnyen lehet, hogy a frissítés után ez lesz az OP taktika a góllövéshez.
A következő videóban láthatjátok a low driven finesse shot + timed finishing kombót:”
Amugy sokaknak itt ezek utan amegy szot sem kene szolnotok

Aki iden 500 felett nyitott es 10.000alatt koltott fifa pontra annak megse kene szolalnia

-
akooos
veterán
Kösz srácok, klubból ki tudom rakni, úgyhogy jön. Sajnos chemistry hiányában csak csereembernek, de legalább jön
-
Zimmi91
addikt
válasz
akooos
üzenetére
Nekem megvan, sajna az új peccs óta nem sokat játszottam, szerintem iszonyat kuka lett a játék, de maga a játékos nem rossz, elég hajtós, pörgős csóka

Ha jó áron tudod megcsinálni akkor megérheti, nekem kb 20k-ba volt azért megérte nagyon

Szerk : nekem is 70. perc körül jön, vagy CDM-be Kondogbia helyett vagy ha támadni kell akkor CAM-ba Mkhi helyett
-
dejvid8
őstag
Player pick: egy 78-as noname, és egy Arias (csak a rating miatt), mivel megvan a Futmas kártyája.
Tökéletes!
Várom a Silver1-eseket ,hogy mutogassák hogy Bappét meg Modricot nyitottak.

Szerk:
Oké, nem szóltam. Bocsi EA!
Közben a div rare megájából kisétált Future Stars De Ligt

-
-
PEZZY93
tag
Azért kezd vicces lenni ez a játék. Lassan nincs mi motiváljon..
5 csomag, 2 ultimate, 2 jumbo rare players, 2 mega. A legjobb benne egy Iniesta. A piros meg egy Zapata és egy 81-es valaki.
Most úgy komolyan, mi értelme van játszani? Ez úgy kb 10 ezer fifa pont érték...
Mondjuk leszarnám, ha legalább a játék jó lenne, de sajnos nem. És nem azon vannak, hogy akkor valahogy "enyhítsék" ezt, inkább belerúgnak még jobban az emberbe...
Hétvégén is 20 győzelemnél megálltam inkább, maradt bent 4 meccs, de igazából nem érdekelt... nincs ami motiváljon ebben a játékban. Elértem 2500 skill pontot igazából a semmiért.
Nem baj, venni kell 700 ezer fifa pontot és akkor lesz esély nyitni valami értelmeset.
-
Szigma70
addikt
Nem csak te érzed, valóban más a gameplay
Én már régebben is számtalanszor felvettem 1-1 meccsem, hogy megmutassam mi a sírás lényege, aztán visszanézve egy tök más meccs volt, mint amit játszottam. És nem, nem azért, mert benne másképp érzi az ember, hanem mert a videó valahogy más.
A játék közbeni CT állítgatás meg bugos, erre mondtad múltkor, mikor felhoztam, hogy ne menjünk bele.
Egyébként lehet azért jobb nálam a helyzet, mert eleve 442/2-öt tolok meccs elején.
Góltalanság van, mégjobb a gépi védelem. És ütemtelen lett az egész játék. Így szenvedés mindkét részről.
Szar meccsek vannak így. És nem jön ki a playerek közti különbség -
akooos
veterán
Div rivalsból jött egy untrade Buffon + Douglas Costa.
WL pick Koscielny és Sommer.
IF Barbarouses....
Megérte rámenni gold 3-ra, silver 1-ből is kaphattam volna ilyeneket

-
toxicjew
addikt
Lehet változott konzolon valami, de azért várjátok meg míg élesedik a patch. A tf meghökkentő lesz
Persze aki eddig is 10/10 zöld tfet lőtt, kevésbé fogja megérezni (de megfogja, mert azt is nerfelték), mint aki sokat belenyúlt sárgába/pirosba. Na ott lesz 
-
Garsza
veterán
A WL reward nem 8kor van?
-
gabigyerek
senior tag
remélem nem ezt fogja jelenteni az új fejelős patch

-
arpo04
őstag
Nem csak nalatok van ez az erzes... 3 meccset jatszottam ma. AI elkepeszto mit muvel vedekezesben. Nem csak az ellenfelnel de nalam is... 2 golnal tobbet nem is rugtam meccsenkent. 3-bol 2 ert veget 2-2-vel egyet huztam be 2-1-re es ott volt 3 kapufam is. Beinditasbol nem is rugtam golt kiveve a gyors szabadrugast. Erdekes lesz ez igy.
-
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Semmi!

Nézd meg a képet, amit a kolléga csatolt.
-
törölt tag
Én egyelőre nem panaszkodom, a patch óta 200 skill pontot fejlődtem. Valahogy nekem ez a mostani gameplay bejön, pedig féltem tőle én is, mert pont nemrég sikerült jobban belejönnöm a TF-be.
Én eddig nem vettem észre, hogy a fejesek annyira hatásosak lennének, bár hozzá kell tenni, hogy Suarez a legjobban fejelő játékosom. Ibrával például biztos más lenne a helyzet.
Tegnap állítgattam kicsit a CT-n, possession helyet fast build up van támadásnál, a csatáron meg get in behind (eddig én nem raktam rá, mert úgyis a 16-oson kívülről kellet tekerni). Ha nem várod meg, hogy visszaérjenek az ellenfél játékosai és betömörüljenek a kapu elé, akkor gyors passzokkal, kiugratásokkal jól lehet érvényesülni.
Nem tudom felsőbb div-ekben, vagy WL-ben elit szinten mennyire működne ez a stílus, mindenesetre én jobban teljesítek most, mint patch előtt.
-
dejvid8
őstag
Te jó ég, most jött egy ilyen ellenfél ellenem [DIV 4, ott ilyenek nem szoktak röpködni!], érdekes meccs volt...

Énis érzem a más gameplayt. A gyerek leginkább timed finesse lövésekkel próbálkozott főleg távolabbról, ezek nagy része vagy kapufa lett, vagy fölé/mellé. És ezeket mint ahogy látjátok, Cruyff, Gullit, Figo eresztette el.Végül nyertem 2-0-ra, kilépett a 80. percben, nem is csodálom.. Nekem az egyik gólom beadásból egy fejes, a másik meg egyszerű kiugratás és driven shot.
ja, és Mdewc ahogy írta hogy 4-4-2(2)-t használ, kipróbáltam én is. Basszus, krvajó. Persze ez csak 1 meccs volt, de nagyon stabilnak tűnik, és pont lehet beadásokra játszani...
Mindenesetre hatalmas változások lesznek itt a gameplayben, már most érezni lehetett Xboxon is patch nélkül.
A kapás timed finesse offos lesz, ez szinte biztos. Illetve nem a távoli finessekben kell majd bízni az akcióknál.Úgyérzem védekezéskor hatalmas hangsúly lesz az erős, magas védőkön, még nagyobb mint eddig. Engem ezen a meccen rengetegszer megmentett VVD vagy Boateng, sőt Walker is.
Fú, érdekes WL lesz, nem várom...
-
MdewC
nagyúr
Mondjuk youtube vidi nem adja vissza annyira jól ami valójában van, mert gyorsabbnak hat, de mindegy. Aki képben van, az látni fogja mire gondolok.

Az első is vissza adja, de a második a tutkó full komma.

Digestive: ne ragadj le / vond el a figyelmet a lényegről.

Lehet maga Valencia volt az.
-
MdewC
nagyúr
Gyermekeim.

Már most somolygok.

Aki azt hiszi, hogy majd milyen f@szán meg változatosan fog játszani, javaslom ne élje bele túlságosan magát. Olyan def lesz itt, hogy csak pislogunk.
Lehet, hogy nem töltött le semmit még a konzol, lehet nem a full verzió van most, mint majd valójában a patch után lesz, de ma is ugyan az volt mint tegnap. 100% mással toltam.
1-2 kapás tf még beakadt, lehet tényleg kell a patch a valódi nerfhez, de rengeteg minden változott nálam.
Lassabb, irányítottabb, alig enged kibontakozni, nemcsak az ai def hatékonyabb, hanem amit én irányítok az is és az ellenfelemé is. Alig lehet belőni valamit, mert nincs mivel.
Azt várom, hogy most 2-3 hétig ez lesz, aztán jön a kövi patch, ami butíthatja a deffet, eltöcskörészik majd az ea, de túl nagy változást nem várok.
És ne csak a levegőbe beszéljek, itt van egy full meccs!
Meccs?

Egy akkora komma, hogy ilyen befolyásolt meccs nincs is. Abban bízom, hogy az ea kitalál vmit jöv hétre és nem lesz ez az irányítottság.
Egyébként a beadásokra már most elkezdtem új ct-t és alakzatot tesztelni.
Itt 44(2)-t használtam, elég szűkre szabtam, ezen változtattam meccs közben.
Tanulámány lesz minden perce, abba már bele se megyek, hogy 1 csúszka állításnál bebugolnak a pozíciók, de 3,5 hónap után ez semmi nem?

Első 10 perc a srácé volt, azt kimákoltam, nem tudom, hogy, semmit nem tudtam mi történik, de utána vége is lett neki a meccs.
Ez a mai nap vicce. Minden percet érdemes csekkolni!
Erre az irányítottságra számítok, de legyen ez másképp.

-
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem ennyire jól még nem ment, mint most, ez vasárnap óta van, azóta ma kaptam ki először. Próbáltam én is a szélről beadni, de nem sok siker, pedig a két st Raul és Ibra. Tudtok erre valami jó tutorialt?

-
KaksziLajos
senior tag
Hiába nincs hivatalosan még pl. XBOXra patch, egyértelműen változott a játékmenet. És ezt már nem először figyeltem meg.
A Timed finesse bizony kevésbé hatékony, a kapás TF méginkább. Talán élethűbb, valosabb lett az esélye, hogy sikerül, de még így is be lehet verni őket, csak mondjuk nem 10/7, hanem 10/5 arányban. Szerintem ez rendben van. A beadasok sokkal hatékonyabbak lettek, és a középen, rövid passzokkal bejátszott labdák is.
Nekem tetszik, mert eddig is próbáltam többféleképpen gólt szerezni, így sem felállást, sem taktikát nem kellett váltanom.
-
Szigma70
addikt
Az fasza lesz, mert nekem 1 fejelősöm sincs igazán.
Meglátjuk, úgy sem úgy lesz az. -
dejvid8
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Úgy látszik nagyon fontos lesz a magas játékosok használata a beadások végett..
Az én kezdőm szerencsére átlagban egész magas lesz
Igy néz ki, 4-3-2-1-ben:
GK 197
RB 183 ,CB 193 , CB 192 , LB 176
CM 191 , CM 168 , CM 180
RF 179, ST 188 , LF 180Nagyon kiváncsi leszek az új patch-re, kicsit azért örülök hogy nem lesz minden félfordulásos kapás finesse shot gól.
-
toxicjew
addikt
Ma is letoltam 4 sbt, hát számomra eléggé halott ügy ezek után... Megyeget így is, mert éppenséggel lehet finesset lőni csak sokkal sokkal kisebb hatékonysággal és így az amúgyis cancer jatekmod még szörnyűbb lett
ki kéne függni a tf lövéseket/fejeleseket rendesen...A kiugratasok jók is lennének, ha nem lenne baromi nehéz az 1v1 elleni szituációkat értékesíteni. Ahogy többször szóba került, nem csak a timed finesset kellett volna földbe dögölni, hanem ezzel együtt módosítani más mechanikakon is. Na majd lesz valahogy

-
dejvid8
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Holnap rewardok után énis megcsinálom, jön is a kezdőbe. A legjobb, hogy valószínű 4* skill-t is kap winter upgradenél

-
MdewC
nagyúr
-
LedyGyuszi
addikt
Urak, holnap este van igény egy kis pack nyitogatasra?
-
Mrguba
őstag
Gyerekek en meg nem jottem sirni de megtorom

Rivalsban ramentem a Rank 1 re mert kell na...
Reggel kezdtem elertem mostanra...
De az hogy 5 meccsen kaotam ugy golt hogy megfagyott es mire visszajott addigra golt kaptam...
ez eleg gaz..
Uccso meccsen jott szembe 94 es csapat...
Az en kis szereny 85 os csapaommal..
Ronaldo ramos varane de gea messi akik ugye a 99 es es tarsai fajtabol...
Egy szerencsem volt hogy nyertem 3-2 re mert nem igazan tudta oket hasznalni..
elfutott szelen bead..2 ronaldo gol..ennyire futotta....de ez a szaggatas fagyas ez fos.
Miota eladtam Fabinhot kozeprol jobban megy a csapatnak...de a vedelembe kell a CB Fabinho nekem
Van Dijk melle
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szinte ugyanaz, mint Felipe, csak brutál a Phy is! Faszán néz ki tényleg ez a lap!

-
LedyGyuszi
addikt
Joelinton kuka, Davies viszont kegyetlen jó sniperrel!

-
uszid94
tag
Divisin jutalmaknal ki mit szokott valasztani? Zseton vagy pakkok es miert?
-
uszid94
tag
Tud valaki egy ki sit segiteni? Mit befolyasol a menedzser, edzo? Mire jo? Vannak meg ilyen fitness menedzserek is mit csinalnak hogy lehet oket aktivalni?
-
Darabokra
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
nem vészes az ára szerintem, jó ez a lap, már néztem a napokban futbinen.
-
Töff_PLS
tag
Menj haza Fifa, részeg vagy

-
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Igen mert oda várta ebből a szögből a sorfal felett. Most gyakorlom ezt a Robi Carlos féle külsős csavart szabadrúgást. Ebben Ibra is nagy király. Érdemes ráfeküdni.

-
Tajték
senior tag
-
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Én is vertem egyet Ballackal hasonló szögből, csak a hosszúba külsővel!

Ez meg egy gyors drag back és bummm Jesustól!
és még egy ráadás videó. Ilyen amikor összejönnek a dolgok. Gólzápor Volt itt minden, de Rijkaard Great Timing távolija és az ahogy Militao bebólintotta Ibra elől az tetszett a legjobban!
A kis brazil takony biztos kapta a sallert az öltözőben a svédtől! 
-
dejvid8
őstag
Ez a Davies nagyon jó kártyának tűnik, és beleillene a csapatba 10 chemmel... Egyedül a 3* skill-ért kár..
VISZONT!Sofifán 4* skill-je van, tehát esélyes egy winter skill move upgrade nála...

Holnap reward nyitás után megcsinálom szerintem.
-
KaksziLajos
senior tag
Ibrabumm szabadrúgásom WL-ből:
-
Scale
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Több mint 200ba kerül, vajon megéri? Főleg bundás csapatom van.
-
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Úgy sincs elég op bal szélső a játékban még

Amúgy jó lapnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ford topik
- Assetto Corsa EVO
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6900 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)