Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobil flották
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
QV222
tag
Kezdő lévén, lenne pár kérdésem,
egy a sok közül:SBC-ben ha az a feltétel, hogy
Min 4 Players RARE
azt honnan látom a játékosról, hogy melyik a RARE Player?Van több száz játékosom, és az összesítőben látom is hogy van egy jó pár Rare de akár, hogy kerestem nem találtam rá megoldást miként tudnám leszűrni a Rare játékosokat.
Egyébként milyen SBC érdemes teljesíteni, hogy több Coin-hoz jussak vagy esélyem legyen jobb játékost nyitni, mert minden héten nyitom a Packkokat de nekem még 15K nál értékesebb játékost nem dobott az elmúlt 4 hónapban, szinte csak meccsekkel és Heti Rewards és Squad battles-ből raktam össze a csapatot...
-
gabigyerek
senior tag
Ez az Eriksen lap még fejlődhet vagy fix értékű?
-
Aguinaga
őstag
Ha valaki nem figyelte volna: SBC-ben megszerezhető FUT Swap játékos.
Nekem a SB rewarddal meglesz a 14, így base icon-t választok. -
scholl
tag
Sziasztok!
nem akarlak fárasztani benneteket ismét ezzel a kérdéssel , de muszáj kérdeznem.
Ismét csapatfelállás.
Korábban Kristóf tanácsát megfogadtam, és használtam Mendy-t és Aouart , de meguntam őket.
a kérdés ugyanaz. kellene egy cm és esetleg egy LB. van 2,5M.
akikre eddig gondoltam,
Prime Matthaus, Prime Vieira , de gondolom Goretzka is kap majd Bundesliga TOTS lapot esetleg várnék rá, de más javaslatot is szívesen várok.
LB-re Sandrora gondoltam. -
Adas
csendes tag
Sziasztok. Ha bannoltak, akkor lehet tudni hogy meddig tart a tiltás a transfer marketen? Egyáltalán vissza engednek majd?
-
Yodamest
veterán
persze Benteke papa jött nekem is + az a 82-es brazil CB.... pedig reméltem lesz egy értelmes red cardom így a játék utolsó harmadára...
A bundes csapat, amit elsőre próba+funként raktam ki, egyre jobban tetszik, ez a Jovic, Rebic, Poulsen trió elöl embertelen jó, komolyan. Ha a többit nem is Poulsent próbáljátok ki, mert nálam simán CR7 szint, jobbal ballal olyanokat teker, hogy a kapufáról csapódik be a laszti, biztos hogy nem igaz a 3WF! Fejjel meg max egy VVD veri meg senki más!
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem utálom, csak a középső jobb.
Az gólt is lő a passzok mellé
-
Fifaisshit
őstag
Valaki bajnoksag ?

Szigma : nem is ertem miert utaljatok ennyire primeot

Nekem eddig a legjobb Cam iden
Miota 10chemen hasznalom tobb mint 1 golpasz per meccs
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi Kristóf! Gyorsan adtam is fel egy lottót
Ha nyerek, lesz stream, elnyitok 1 millió forintnyi fifapontot 
Hát, én már nem tartok semmi csomagot, nem tudom, ez a mai elnyitogatás is csak a beletörődés volt, hogy mikor nyitok ki még egy Talaverát vagy Töre-t.
Erre tessék.Szigma: sajnos nem próbáltam ki Sont, Serie A csapatom van. Meg fiatal vagyok, kellett a koin.
Prime Nedvedről mi a véleményed? Most LW poszton FB Gervinho van, nem panaszkodok rá, kb. pont/meccs átlaga megvan.. Ez most a csapat.. Igazából úgy, hogy Perisicet visszaviszem CM-be, Bonaventura helyére kerül FB SMS. és behozo, Ibrát CF-be, a héten nyertem vagy 10 DR meccset (Div5-6), 3 vereség mellett..Esetleg Prime Crespon gondolkodom, centerbeDejvid8: Köszi

-
Gaborz1
senior tag
WL rewardból megint voltam annyira szerencsés , hogy 2 zsák szart(player picket) kaptam a hétvégi szenvedésért.
Előbb Max, aztán Benteke volt a csúcs a 3-3 lehetőségből. Mind2 82-es.Az eddigi 11 Player Pickemből 84-es a csúcs. Jó, abból van 4 is.
Csak én szívok ezekkel, hogy semmi normálisat nem ad?
Kezd kicsit idegesíteni. -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
thebigK
addikt
snipeoltam egy IF Sont 40(!!!) ezerért, meg is tartom asszem, jól néz ki az a lap

Valaki használ IF Ndidi-t CB poszton? Állatul néz ki egy anchor chemmel, Fabinho CB lapja kéne mellé és meccs elején poszt csere, de sokallom a szűk 300ezret érte. IG most így játszom, ide gondoltam Fabinho CB lapját cdm-nek, Aké/Sanchez helyett pedig Ndidi hátra. -
Kristof_94
nagyúr
Ez az Aduriz egész pofás lett!
-
Hazli17
aktív tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Én is jövök!

-
freddyadu
senior tag
Téma volt ma a kereskedés és annak időigénye...
Ma délután kb. 15 perc alatt vettem ezekből 750-ért, most pedig ennyiért mennek:
Ha mondjuk az MM-be beletették volna a Ruhr-vidéki derbit is, akkor most durva lenne, mert arra is vettem lapokat.
Érdekes módon ennek ellenére profittal tudok túladni rajtuk.
Mondjuk nem értem pont az miért nincs benne... -
KaksziLajos
senior tag
Zuhanyzok és jövök is. Legalább illatosan kapjak ki.
A bal analógom be-beakad egy bizonyos szögben, de nem kifogás, csak azért írom, hogy ne legyen furcsa ha néha a szögletzászló felé rúgok kapura.

-
dejvid8
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Én leszek!

-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Szia!
Elnézést kérek, hogy nincs meccsem eddig. Próbálkoztam azért, de vagy nekem nem volt jó, vagy a többieknek...
Ma 9 után itt leszek addig, ameddig lesz akivel játszak!
Gyertek gyertek!
Lesz valaki???
-
ThuG4LifE
senior tag
MM es Totts sbc legjobbja egy shadow lap, igy lehet gazdagodni.

-
A guru
addikt
válasz
Santana01
üzenetére
Figyelj engem nem érdekel mit szerencsétlenkedsz a saját klubboddal, leírtam normálisan egy választ, erre pökhendi módon belém álltál immáron másodszor.
Kérlek ne válaszolj erre, mert így is felesleges karaktereket pazarlok egy bagatell kicsinyeskedésre, nem kíváncsi erre itt senki.
Peace. Lezárva.
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Egyetértek veled, és kíváncsi lennék én is, hogy hogyan gazdálkodjátok ki azzal a kevés rewardból bejövő sf lappal. Annyi sf lap nem jön be, hogy az elég legyen heti 50-60meccsre.
Én wl-ben 2 meccs után, dr-ben 3 meccs után rakok fitnesst. Nem mondom, hogy hatalmas összegeket, de azért költöttem sf lapra. Mindig próbálok snipeolni, hogy a lehető legolcsóbban vegyem, ha már venni kell. -
K.J
senior tag
Urak!
Mit gondoltok a tots ideje alatt érdemes kipakolgatni az ikon sbc-ket? Eshetnek a nagyobb ratingű lapok árai?
-
Santana01
aktív tag
Annyit szerettem volna tudni,hogy kb mennyi coint tudnék kivenni ha eladnám a klubból a játékosokat.
Azért nem kezdtem hozzá egyesével rá keresni és ki rakni mert én is gondoltam,hogy másfél milla nem jön össze ennyi játékosból de szerettem volna,hogy ha mások is megerősítenek(és mivel ma téma volt,hogy itt két emberke is kereskedik kisebb értékű lapokkal ezért gondoltam rá kérdezek náluk).
Viszont így,hogy messze nem elég a coin akkor már nem kezdem el kiárulni a klubbot inkább meghagyom SBC-zni.Azoknak akik tudtak értelmes választ adni hálásan megköszönöm.

Aki pedig csak okoskodni próbál és mást analfabétának titulál azzal pedig nem tudok mit kezdeni. Ilyen ember is van.
-
Szigma70
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Nem, a porszívó az enyém

-
-
-
Szigma70
addikt
válasz
Santana01
üzenetére
4 lehetőséged van
-Az első. hogy kiteszel mindenkit max áron, és várod a csodát
-A második, hogy kiteszel mindenkit minimál áron, ilyenkor meg várhatod a hasznot
-A harmadik a quick sell
-A negyedik, hogy bele kell tolni kis időt, és normális, hasznot, vagy elvárt értéket hozó áron kell nem árulni, hanem eladni a playereket.
abból a mennyiségből amit írtál, max 400-500K hozható össze sztem. Persze ha nincs benne egy-két kincs
-
Sickboy25
addikt
válasz
Santana01
üzenetére
83 alatti lapokat rare és sima egy 1000 - 1100 -ért azonnal el lehet adni... 83 és fölötte azért lehet sokkal nagyobbat szakítani...
Silvereknél érdemes összehasonlítani az árakat, mert lehet van közte egy-két ritka lap azok 5-10K között mennek, van rengeteg 2,5 - 3,5K lap illetve a többi szinten 900- 1000-ért elmegy...
Tehát legrosszabb esetben 700K (azonnal), ami ebből kijöhet...
-
Yodamest
veterán
Tudjátok szeretem a nem meta és nem triviális lapokat, új tesztalanyom:

Architect lappal, mint a képen is, hát kíváncsi leszek rá. Elvileg ezek a scream lapok már NEM fognak megújulni, úgyhogy ezek a végleges statok. Így nagyon is jónak tűnik, pláne a beívelgetős classic angol foci stílusomhoz. Pace huszároknak tudom nono a kártya, de én látom benne a csodát.
-
Santana01
aktív tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Akkor téged mint kereskedő gurut kérdezlek

Van a klubban kb 700-750 eladható player(kb 220 Rare Gold,220 sima Gold és 260 Silver). Ebből ki lehet hozni másfél milla coint ha mindet el adom és ha igen,hogyan?

De Bruyne TOTY lapjához annyi kellene és ha összejönne rá a lé beáldoznám az egész klubbot. Mivel egyre kevesebb időm lesz játszani így amíg játszok élvezzem,hogy bitang játékosaim vannak.

-
Madn!ght
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Köszönöm!

Korábban olvastam egy angol nyelvű cikket az ezüst, illetve bronz playerekkel kapcsolatban. Abban is voltak okosságok. (pl: "soha ne vegyél gold pakkot. soha. de tényleg"
ezt bírtam.) Nem is gondoltam volna korábban, csak ugye mit lát a magamfajta a yt-n, meg a különböző közösségi oldalakon, hogy mindenki nyitja a csilliárdos játékosokat. Azt a keveset, amit játék rewardokkal - befeketetési procedúra nélkül - összekuporgattam, persze sikerült is pillanatok törtrésze alatt promo pakkokba rakni. Természetesen 80-82es szintű lapokkal hálálta meg a gép. De hát a rizikó élménye ugye simán bevonzza az embert.

-
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hát ez nap függő is, hogy mikor mit érdemes csinálni. Ma például díjnyitás volt, úgyhogy este 6-tól 10-ig liga bsc-zni érdemes, 'farmolni'.
82-ig gold playereket max venni szabad ma, eladni nem, ezüst és bronz playerek viszont mehetnek eladásra a legkisebb áron.
BTW minden nap a vételeket 6 és 10 között érdemes lebonyolítani, eladást pedig éjfél elmúltával 2 óra után, akkor a legmagasabbak az árak (elmennek aludni, akik óránként hirdetik meg az agyonolcsósított playereiket).
-
Szigma70
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Én nem tudom másnál, hogy bírják az emberek akár 3 meccsre is staminával

Minden emberem 90 közeli, vagy a fölötti staminával megy, legtöbbet balance-on játszom, max PonHT, vagy meccs végén a team press, ha ég a ház. Meccs végén 93-95 között vannak az emberek.
WL-ben mindenki, majd mindenki full friss brigáddal jön, így ha én 2 meccses emberekkel megyek ellenük, eleve hátrányban vagyok a meccs végén, vagy a hosszabításban. Cserélni nem szeretek, csak ritkán.
DR-ben még elmegy a 2 meccs, de a CB-re és Blanc-ra kell akkor is egy egyéni fitnesz, biztos ami tuti alapon.Mivel a DR mindíg rank1, a WL gold, az SB gol1, ami van MM és hétközi SBC azt mindíg megcsinálom, és a ligákból is csinálgatok hozzájuk minden héten, így nem hiszem, hogy nagyságrendekkel több pakkot nyitna itt a többség, mint én. Ezért nem értem, hogy jöhet be a rewardokból nektek annyi SF lap, hogy nem kell vennetek.
Nekem jó ha hetente bejön 6 max 10, de akkor az már sok. játszani meg minimum hetente játszok 50 de inkább 60 meccset. Ez, ha csak 2 meccsenként tennék fitneszt rájuk, akkor is 25-30 lap. Ennyi tuti nem jön be a pakkokból. Volt, hogy 70db, és volt egyszer, hogy 50db pakkot nyitottam egyszerre, de akkor sem jött be 15-20 darabnál több.
Szóval nem értem, vagy kevés meccset játszotok, akkor kijön a matek, vagy hetente 40 pakkokat nyittok, amik ráadásul szórják a SF-t.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ha nem titok, elmondod mire érdemes figyelni? Általában az összes nyitott játékosnál megnézem mennyit ér, de többnyire 1000 coin alattiakat nyitok. Amiben nem vagyok biztos, azokra nagyobb max. buyoutot teszek, figyelve a piacon lévő ajánlatokra. Elég lassan csorog a coin. Időt nem sajnálok rá, viszont a technikája az nagyon is érdekelne.

-
Sickboy25
addikt
válasz
chelseafan94
üzenetére
ezüst bronz... + sima gold lapok... 300 és 350 a lap értéke egy ezresért azonnal viszik...
-
ThuG4LifE
senior tag
Meg egy SB fut swap van, es egy meg kell jojjon nem?
-
Meghivott
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy mit változtatnátok, illetve bal szélre kit tennétek. Egyedül Alba eladható. És van kb 1 millióm. Ingame 4222 a felállás. Köszi
ez a csapat ja és PC -
Sickboy25
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ezzel egyetértek, amennyi időt belefektetek azzal a bevétellel elégedett vagyok... Napi max fél óra... Hetente 200 - 250 K, h e van kedvem... 4 napja 20K -m maradt baby Blanc miatt, most 150K-n állok és ebből 2x még csak be sem kapcsoltam a konzolt... Most is 70 játékos pihen eladásra várva... Óránként kb. 4-5K ami bejön, de mos heti totw játékosok is vannak, ha elmennek + 100K. Ezekből 3-at vásárolt fifa ponttal szereztem, mind3 nyitásom az volt... Ha tudnám, hogy így adja mindig (csak sajna a youtubeos videók nem ezt mutatják), akkor csak venném a pontokat, mert nekem jobban megérné, mint rengeteg órát liga sbcékkel játszadozni... Azalatt munkával a többszörösét megkeresem
... -
Jinxb1rd
addikt
3 hét alatt a transfer profitom 2.160.000 volt.
Lehet okosan kereskedni, hogy folyamatosan jöjjön a zsé, csak rohadt sok időd elmegy vele. Legtöbbet azzal lehet keresni, ha normális áron adod el a játékosokat, nem csak felvágod a piacra. Akkor vagyok rosszul, amikor valaki egy 22k-t érő ezüst playert elnyom quick sellbe...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Köszi
mindenki: Érdemes megcsinálni Erikssent? Mostani középpálya gold Kanté, baby Blanc, gold de Bruyne...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Melyik Aubát használod?
-
v-man
őstag
válasz
chelseafan94
üzenetére
Közvetlenül amiatt nem fog esni, lévén eladhatatlan amiket nyitnak, ellenben már erősen indulnak lefelé az árak a közelgő tots miatt.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
chelseafan94
üzenetére
Szerintem most már csak zuhanni fognak, új ikon SBC már nem jön, a TOTS alatt rengeteg nyitás lesz, stb.
Nem tudni még mikor kezdődik a TOTS, de szerintem várj még 1,5-2 hetet. -
chelseafan94
tag
Szerintetek mennyit fog esni a Base Ikonok ára a swap SBC miatt? Gondolkodom egy Baby Pelén, de nem tudom, hogy mikor lenne érdemes rá beruházni, illetve, hogy az ilyen ikonokat mennyire érinti majd a TOTS miatta áresés?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Más lap.
Inkább mellé jöjjön.

Guru: hogy megnőtt a haja Blancnak.

Tesztet várjuk, hogy érdemes-e kirakni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Egyáltalán nem, sőt!
Hawk nagyob brutál lap szerintem.

Yoda:

-
Santana01
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Meg kell értsd mert te is egyszer már abba hagytad

-
sz_abika
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
1 meccs egy SF.
Az kemény azért. 2 meccsente max, de mindig rotálom a cseréket is, sokszor elég 2-3 bronz fitness , hogy a 90 alattiak elmehessenek még egy meccsre. 93as középpályával én még simán elindulok WLben is.
Ja és a jó dropok miatt mondom kinyitom én is a tegnap rare UCL pakkot legalább. Azt a 80as Soarest kaptam vissza akit beletettem konkrétan. Thx EA!
-
Santana01
aktív tag
válasz
dejvid8
üzenetére
Nem folytatom mivel nem látom nagy értelmét. Ez a friendly mód is egy nagy kalap sz*r. Itt is egyik meccsen minden bemegy aztán a másik meccsen mindenhonnan kapufát rúgnak a játékosaim vagy az ellennek gólpasszt adnak. Így értelmetlen,hogy a szoros meccsek azon dőlnek el,hogy kinek kedvez a játék.
A másik meg,hogy ahogy jön a nyár egyre kevesebb időm van játszani. Már a WL-et se tudom végig tolni ahogy a Rivalst sem szóval nem akarok ígérgetni.
Remélem megértitek.

-
toxicjew
addikt
81 és 82 player pick
fa***opo játék ez srácok... Csomagból semmi értelmes természetesen. Az biztos hogy törlöm a klubot idény végén ennél csak jobb lehet ha újat kezdek. -
Fifaisshit
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ezert nem szabad eszetlenul

Meg is erdemli aki megcsinalta az sbct holott tudni lehet , hogy Tots lapot is kapni fog ugyis

Ilyenkor vart az okosabbja a TOTT-re es max utanna csinalja meg ertelemszeruen olcsobban vagy ugye nem csinalja meg hanem inkabb abbol a penzbol az eladhatot veszi meg vagy kivar

Sok SBC pont a nem gondolkodo embreknek van kitalalva ....
Egy szo mint szaz a reward rendszerrel semmi gond a pack weightet leszamitva......
Maga a jatek egy fos , egy okadek, egy szar dehat nincs mit tenni ugyanugy leulok ele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nyerek, lesz stream, elnyitok 1 millió forintnyi fifapontot 
Grat! Jó nagy profit.