Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Azt hiszem, h Ballackal elértük szabadrúgásból a karrierünk csúcsát!
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
s0p0q0r
aktív tag
Lalyos a kettős győzelem miatt +2 upot kap?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Nem tudom mikor lesz BL/EL "team of the tournament", de ott benne kellene legyen. Lehet az olcsóbb lesz vagy ha nem, akkor ezt a live lapot még jobban lejjebb nyomja.
Amúgy jó kis lap!A hátralévő 5 swap deals töltelék lapra milyen követelmény várható? Egy sbc, egy SB és 3 heti kihívás?
-
Aguinaga
őstag
Most, hogy kiesett a Juve (
), szerintetek megérheti egy BL Live Cuadrado egy HL Suso helyett?Statokban bőven veri, de amúgy? Kb 160-ban lenne a csere.
-
QV222
tag
Köszi, köszi a segítséget,
Mind kettőtöknek igaza volt, valóban volt egy ilyen Concept játékos a cserék között..... azt, ahogy töröltem, már zöld is lett a pálya a Squad hátterében és működik minden!!!!!!
hála nektek.... -
QV222
tag
Elvileg nem látok változást a csapaton de az biztos, hogy nem volt aktív sem a Squad amikor kiadta ezt a szöveget ,,,
Azt most aktívvá tettem de így sem enged semmit és amikor a My Squad mezőre megyek akkor a focipálya nem zöld hanem fekete az Aktív Squad alatt. -
QV222
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni:::
Még kezdő vagyok egy kicsit, és össze állítottam egy Csapatot, amivel játszogatok Squad Battles meccseket és Online Mecseket.
ma beléptem a Squad Builder menűbe és sikerült valamit elnyomkodni mert most nem enged meccset kezdeni
Ezt írja ki:
Concept suqads are not eligible to mach.Mit kell ilyenkor csinálni????
A Suad-om aktív azt már sikerült vissza állítani.
-
chop
őstag
Amugy ti meg jatszotok ezzel a szemettel vagy csak SBC? Vettem 300 Ft-ert egy honap Live-ot, de mar meg is bantam, random lag folyamatosan, biztos keves a 20 ms-os ping.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az, de ha fizetnek se fogom nézni rendesen.

Kár, hogy egyszerre nem tud kiesni mind a kettő.
Egyedül Citroghost miatt fogok a Poolnak szorítani. Meg a tavalyi döntő miatt. Bár a Real erős volt.
Kezd jó lenni a BL, ez a mai meccs messze a legjobb volt, amit mostanában láttam.
Volt minden, ilyeneket jó nézni.

-
toxicjew
addikt
Redditen egy gyerek vmi 2.5 milliót fektetett aurierbe

-
sz_abika
addikt
Szoval az Ajax döntős... Hejj az a Tagliafico

-
akooos
veterán
Miért nem mutatták a VAR checket?
-
Ballack96
csendes tag
De jó ez a videóbíró
aurieremnek jót tesz! -
chop
őstag
Ez a kibsztt EA tenyleg tud valamit...
-
uszid94
tag
Valaki arra valaszt tud adni hogy hany ponttal kell a rank1 ben lenni? Mert ugye masnapra a rank1 hatar kitolodik es tobb pont kell hozza ... ha pl 1000 a rank 1 akkor 1400 pontomnak kell lenni hogy masnap reward osztasnal biztos rank1 jutalmat kapjak? (Csak egy kitalalt peldat irtam le)
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Kijöttem egy cigire! Erre vertek 4et! Egyiket se láttam!

-
sz_abika
addikt
Kiraktam egy Premium CL sbct... Egy újabb remek, Marega ezuttal. Tok jo stat meg minden, de haron meccsen kaput se talalt.
-
Szigma70
addikt
Manchester City- Son 1:3

-
akooos
veterán
Gyerekek, mi meccs ez... már most ott van a Hero Son lap

-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szintén Radja.
Az IF-fel is tökéletesen elégedett vagyok, meglepően sok gólt rúg, a SIF meg jobb lövésben is... -
akooos
veterán
Nem bírtam magammal, kiraktam egy fb playert. Az egyik legrosszabb lap jött, Huntelaar... egy Dani Alves, De Rossi, Ibra, Payet, Torres jöhetett volna, de nyilván nem jön össze

Szigma: bizony, Radja nekem is egy 550.000 coint hozna, ha pickelném.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én Radját, mert az nekem coin
-
Kristof_94
nagyúr
Na, holnap kit szeretnétek "pikkelni"?

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Túl drága, főleg úgy, hogy random adja és ráadásul untradeable. 84 lett volna reálisabb.
Pakkot se kapunk és mi van ha ugyanazt nyitom, ami már megvan? Full trash.Btw nekem alexander pato kellene ezek közül leginkább, gondoltam összehasonlítom a mostani csatárommal:

172k ezért vagy egy kis mellékes sbc, lehet választani.
Bár nyilván a brazil származás előnyösebb. -
Szigma70
addikt
Az OTW lapok mikor váltanak ratinget?
Jó lesz egyelőre Ballack helyett

-
Fifaisshit
őstag
Csak szolok pl : David Luiz, l hernandes, luiz gustavo nagyon jo arakon mennek

-
Szigma70
addikt
Vicces, hogy SIF Radja 340 felett megy, de simán lőttem egy OTW-t 260 ba

-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt castronak csinaltak
-
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Na menjenek a 3,14csába. Nem lesz FB játékosom, nem kell Baines egy 85-ös csapatért.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nagyon megéri...

Kb. 5-6 használható van. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
chelseafan94
üzenetére
Értem. És a csapatra nem kellene akkor hogy hatással legyen igaz?
(#30230) Expendable:
Két ikonnal lehet nekem is menne.
Bár hosszú távú terveim között szerepel is, hogy majd visszatérek rá. -
Digestive
veterán
Most benyomják a TOTW SBCt is!

-
toxicjew
addikt
Ugye mondtam hogy fasza totw lesz
ha kihagyok 1 hétvégét mindig ez van. -
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nekem is kedvenceim közé tartozik az IF lapja, most prime Lampard játszik helyette, de SIF Radja ha jönne, akkor Frankie menne piacra azonnal.
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Radja, Pépé, De Bruyne közül jöhetne bárki.
-
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Hát de ezek megint olyan dolgok, amit hiába magyarázunk egymásnak, mert az egész játék stílustól függ.

Értem amit mondasz, hogy favágó a gyerek, de amikor kitámad az ellenfél és behúzódok a 16-os elé (drop backet játszok amúgy), akkor nagyon nincs hová megkerülnie az ellenfélnek egy Meunier szintű tornyot. Ha megkerüli már odalépnek a védők vagy jön a kapus, na úgy képzeld, hogy ő egyedül ácsorog ott és a Messi kerülgeti amerről akarja.Támadásépítésnél meg annyi a dolga, hogy gyors rövid passzokkal feltolja a labdát a 3 támadónak, akik már technikásabbak, majd második hullámban lekövesse a támadást és érkezzen egy lövésre vagy egy beadásra. Én erre használom ezeket a játékosokat, erre vannak kitalálva.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
1 bundás játékossal...
vicc...ezt csak úgy tehetik jóvá, ha pickelem Comant!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sz_abika
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Hááát...ebből semmi se kéne a kezdőbe...viszont SBCbe...

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Van egy jó chem-es kezdőcsapatom. Meccs közbe kicserélem az egyik játékost olyanra, aki egyébként abszolút kémiailag nem illene bele a csapatba. És úgy vettem észre, hogy csere után le is lassul a csapatom. Mintha mégis számítana.

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Olvastam, meg is hoztad hozzá a kedvemet.

Én hibrid csapatmániás vagyok és a csapat egyik felét német orientáltra építettem, de úgy veszem vettem észre, hogy bejönnek nekem a németek, szal lehet átváltok én is inkább full német csapatra, egyszerűbb is lenne a jövőben az életem.

Csak... szerettem vacakolni a noname ügyes playerekkel, mert azokkal senki se játszik chem miatt. Most itt van nekem pl ő is:
https://www.futhead.com/19/players/22157/james-collins/Szerintem full jó kártya, de ezt sehogy sem lehet beépíteni...
-
gabesz82
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Egyetértek. Nekem kényszerből TOTS-ig ő az RB-m, de sokszor egy lágy szellő is kibillenti. Viszont fejelni nagyon jó vele, ill. a helyezkedése rendben van.
-
Digestive
veterán
Ha már a 90. percben járunk, akkor a fizika sem állhat Sané útjába! Nem haragszom érte, mert így egyenlítettem, de azért na...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
De régen nem az volt, hogy csak kezdésnél kell jónak lennie a csapat chemnek, aztán akárkit bele lehet rakni menet közben és a chem nem változik meg?

-
Yodamest
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Hát most kiragadtál 2 statot amiben a leggyengébb bumm... én inkább azt a kb 28-at nézem, amiben viszont állati jó, nézőpont kérdése. Nem arra használom, hogy forgolódjak meg cselezzek vele, Savicot is nagyon szeretem és nem azért, mert szlalombajnok lenne. Ezeket be kell tenni oda középső CM-nek vagy CDM-nek és olyan mint egy szupermasszív fekete lyuk, aki a közelébe megy azt elnyeli és ha megkajált kiköpi a stopliscipőjét meg a sípcsontvédőt.
-
Yodamest
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Pont ma írtam le milyen taktikkal tolom, ha folyton lecsapnak a passzaidra, beelőzik az elől lévő játékosaid, ajánlom neked is a possession taktikát + az elől lévő játékosaidra állítsd be a target mant. Igy majd próbálnak visszalépni, keresik a labdást, mindig lesz kinek passzolnod és az ellenfél nem tud befutni a labdát váró játékosod elé!
+ Amit Fifasshit is ír, de az technikai jellegű dolog és elég alap ha már magasabb szinten játszol. Amit én írtam inkább taktikai.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ez nem event hanem sbc

Talan a heten valamikor.
Igen random adja a jatekost , legjobb esetben pp lesz.....Gyere a jatekossal a labda fele akinek passzolsz es ne gyengen passzolj.....
Az uccsora meg had ne valaszoljak

Egy nemzetisegu vagy egy bajnoksagbol kell lennie a jatekosnak hogy jo legyen a chem.....
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Arra gondoltam!

-
Yodamest
veterán
válasz
szabyka95
üzenetére
miért a Ballack pl. nem az? én egyébként szeretem ezeket a zömökebb, de erős, minden fejpárbajt megnyerő játékosokat, nem vagyok egy skiller.
Ráadásul a laggos, szutyok játékmenet, amit sokszor emlegetnek a fifával kapcsolatban engem a legkevésbé érint, mivel nemigazán végzek finom mozgásokat, csak megyek mint a tank, teszem be fejre a labdákat stb szóval nekem mindig fasza a játékmenet ilyen szempontból. -
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vagy inkabb az SBCt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DIY prémium tápszűrő
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), szerintetek megérheti egy BL Live Cuadrado egy HL Suso helyett?
hála nektek....

Csóri szenyát majdnem beleb@sztam a kukába! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)