Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokipuding8
tag
-
Yodamest
veterán
az alap 87-es vagy 88-as Mbappét használja még valaki? Kiváltottam Meuniert és nagyon csábító elöl egy Neymar-Meunier-Mbappe chemistry, gyakorlatilag azt raksz alájuk akit akarsz, aztán kicseréled az ST-CM posztokat. Meunierben biztos vagyok, mert beteg egy lap, simán icon szint, viszont RW Mbappe lehet kevés már a játéknak ezen szakaszában, ezért kérdem.
-
v-man
őstag
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Én megcsinálom, kell Ibra, azóta is sajnálom, hogy őt kihagytam
-
Sickboy25
addikt
Középpályára 4-3-3 (4)-hez egy jó icont tudnátok ajánlani 500K körül? Jelenleg De Bruyne, Ramsey, Kante... Igazából különösebb problémám nincs velük, csak színesíteni szeretném és mindenképp iconnal :-) Köszi
Jah és pár hete vettem totw Robertson balra erre fut swapba benne van így mivel már úgy sem lesz meg a 14 lap, ezért kiváltottam és lett is azonnal + 160K-m. Jó lenne így kicserélni az értékesebb lapjaimat :-)
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor engedd el

Valaki majd megcsinalja ezt is mint sok mast hatha esik neki valami.
Engem meg nem izgat max az miatt hogy kiszorhatom a 83-84lapokat

-
Yodamest
veterán
Én amit nagyon hiányolok, hogy nincsenek visszatérő SBC-k. Tényleg nincsenek vagy csak nekem maradt ki?
Igazán megismételhetnék őket legalább egyszer, hogy aki nyaralt, épp nem volt gépe akármi viszont nagyon szerette volna azt a játékost megszerezni, legyen még rá lehetősége.pl. nekem a 90-es Perisic valami álom lett volna az olasz csapatomba, de amikor volt akkor pont nem fifáztam, házfelújítás ment... most mit csináljak. És már soha nem is szerezhetem meg ez elég kibaxás azért...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem tervezem!

-
toxicjew
addikt
Új patch pcn, gameplayt nem érinti.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem ertem ez miert baj ?

Te megfogsz csinalni valakit ?
Mert en kurvara nem
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt pedig adnám

-
Mrdevil
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nah, ezt írtam pár hete, tuti jön egy ilyen is majd.

-
Yodamest
veterán
4-3-2-1-et kezdtem el játszani, ez tavaly már jól működött, de úgy tűnik idén is nagyon adja. Utasítások:
LF, ST, RF - stay forward, stay centre, target man
3db CM - cover centreSemmi különös nincs, annyi, hogy sokat adok be visszahúzás után külső kiflivel, tehát szélen levisz, drag backkel vagy lövőcsellel megfordulás majd beadás a kapu felé tekerve. Így kisebb az esélye, hogy a kapus lehúzza a lasztit és elég sűrűn fejet talál

UI: possession-ra van téve a taktika közepes csúszkával, de egyébként kontrázni szoktam, viszont ez a possession és target man beállítás nagyon jól működik mindennel, mert így nem szaladnak el "előlem" a játékosaim, mindig van kinek passzolni, gyors kényszerítőzős, pörgős focit lehet tolni, mert a játékosok mindig keresik a labdást és próbálnak felé mozogni. Nekem a get in behind nagyon nem jött be, soha nem találtam a kilóméterekre lévő magányos csapattársakat.
-
PakoszMakosz
csendes tag
Ismer valaki olyat, aki látott már olyan embert, aki látott már moments R9-et PC-n?

-
szabyka95
őstag
Tegnap a juve pont ugy jatszott mint egy silver3 as fifa jatekos, aki nyit egy eusebiot, s tornadoval beadja a hosszura robi carlos ellen 😈 (taglia, cr)
-
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az igen! Nekem 20 alig van, pedig szerintem április eleje óta gyűjtöm. Mondjuk MM, ikon és hasonló SBC-ket nem csináltam egy ideje, ezek csak jutalmak.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
engem nem b@sznak át, már 160 pakk felett járok...

-
Kristof_94
nagyúr
-
szabyka95
őstag
Szetb.sszak a piacot tots elott, h tobb pakkot nyissanak az emberek
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Istenem...
-
Edgar2621
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Na ehhez ugyan mi kellhet majd?
-
kisengi1
tag
Srácok. 4-3-1-2-es felállásnál a CAM-ra milyen beállítást használjak hogy a helyén maradjon?? Védekezésnél mindig hátrébb van mint a 3 kp, azt akarom hogy maradjon elől a két csatárral.
Ez lenne IG a csapat: [link]
Én hülye azt hittem hogy a Juve ma játszik ezért nem adtam el ucl Costát. -
Yodamest
veterán
Mentem pár meccset tegnap a bundes csapattal, hát korai még bármit mondani, de nagyon adta!
Rebic-Jovic-Poulsen trió elöl ontja a gólokat, főleg fejjel. Telles-Pavard lemegy a szélen, beteszi és középen a 3 ST közül valaki biztosan beleteszi a fejét!Nem volt ellenfelem ezzel a csapattam egész egyszerűen. Lehet a meglepetés ereje is benne volt, nem sokan játszanak beadásokra, ráadásul még ha jobb is az ellenfél, akkor sem tud azzal mit csinálni, hogy végigkényszerítőzök a szélen, begyötrök egy labdát és rászalad a 3 ST majd gól. A levegőben már nincs jó meg rossz játékos, csak a fejelési képesség számít.

Witsel (87) nagyon beteg CM, mindent eltakarít, mindenhol ottvan. Delaney (84) szintén embertelen, egy IF Nainggolan gyakorlatilag, csak jobb fejjel és erősebb. Hummels, Boateng, Neuer trió hátul áttörhetetlen, nagyon nagyon stabil az egész.
Sokan biztos csak legyintenek erre, hogy áááh hát már mindenki Prime Larsson meg Prime R9-ekkel rohangál, mi ez a csapat, tudom én is szkeptikus voltam, hogy tényleg jó lehet-e, de ahogy összeraktam egyből éreztem, hogy mindenki a helyén van és tök nem hiányzott CR7. Lehet őt el is adom, nagyon drága és lehet hülye vagyok de Poulsen nekem hozza azt a szintet. Kicsit olyan érzés egy ilyen csapattal játszani, mint amit az Ajaxtól láthatunk a BL-en, nincsenek iconok, nincsenek több milliós játékosok, de mégis mindenki a helyén van, teszi a dolgát, érkezik, jók a passzok, agresszívan odamennek a labdáért, nemtudom máshogy leírni ezt éreztem a tegnapi 8-9 meccsen.
-
dracox
addikt
Van valami megkülönböztető jelzés az UCL sima és rare lapok között?
Előfordul, hogy nem tudom az adott játékos gold lapja rare vagy sem aztán nagyon idegesítő, hogy mindig rá kell keresni. -
K.J
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Elhiszed, hogy pont akkor nem sikerülne mikor kellene?

-
gabigyerek
senior tag
Nyomtam 6 meccset. -2 skill rating pontom van az induláshoz képest

Sikerült megint rúgnom 3 kapufát 1 szögletnél. Ebből lehetne lassan weekly object. Hamar összejönne.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok! Boxon esetleg elerheto most valaki, hogy letoljuk a swap objective-et?

-
Jinxb1rd
addikt
Mikor jobb játszani tapasztalatok alapján?
Lenne két kérdés:
1) Azzal mit lehet tenni, amikor minden passznál az ellenfél a játékosom elé fut? Kb mintha az ellenfélnek passzolnám a labdát megállás nélkül. Elképesztő idegesítő.2) Ha egy teljesen más nemzetiségű és ligájú játékost belerakok a csapatba, akkor elrontja a kémiáját az ott lévőknek? Ma este során valahányszor beraktam őket, a csapatom lelassult
-
Szigma70
addikt
Fingom nincs, minek ültem le játszani, mikor a Rank1 megvan.
Csak azt értem el, hogy ismét én lettem a "verjük el gazdag csávót" ellenfél,. Aki szembejön gold csapattal, annak garantált a győzelem.
-180 SP.
Megérte
Játszhatatlan, delay, mocsár, és megint összekeverednek az emberek alakzat váltásnálPedig isten bizony, tegnap este viszonylag játszható volt a DR
-
MdewC
nagyúr
Megvan a 2400 pont a rivbe. Juhuuuuu!
De a game play akkora hugy, de akkora ótvar, lassú delay bug, hogy ritkán látni ilyet.
Majdnem hozza a ma esti Juve - Ajax szintjét. De csak majdnem.
Viccen kívül kár játszani.
-
Edgar2621
őstag
Elképesztően jó volt az Ajax és gyenge a Juve, a második félidőben esélye sem volt a Juvenak, energia és helyzet nélkül játszották le. Sajnálom a Juvet, de ez az Ajax felidézi a 24-25 évvel ezelőtti csapatot, jó őket nézni. Hogy miért éppen most nem volt ereje a Juvenak azt meg lehetne kérdezni Allegri mestertől.
-
-
Szigma70
addikt
Valaki szóljon már a Juvénak, hogy ez egy fontos meccs

-
Bohus84
tag
Jött a csapatba CR7, ki most a tuti juve cb Sandro mellé? Másik cb Ramos.
-
szabyka95
őstag
Orom nezni castro streamjet
Messinek megy zolddel is ballal, pirossal is jobbal, tipikus fifa -
Digestive
veterán
Ennek a Messi csávónak igazán dobhatnának az idén egy 100as lapot!

Degenyának meg egy -8 ratinget...

-
v-man
őstag
De Gea 👏
-
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Moments Cannavaro Qrva jó! Próbáltam LOANban. Magasság abszolút nem hátrány. Gyors, mint a rosseb és azok az ugrás és fejes értékek nem hazudnak.
-
dejvid8
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Middle Nesta, nekem ő jött Icon SBC-ből, elejében szkeptikus voltam de nagyon jó védő. Shadow-val. Erős, jól fejel, nagyon jól helyezkedik, jó szerelések, és shadow-val nem is vészesen lassú.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Próbálod lebeszélni magadat?

Jut eszembe a pakkokból jött két 84es játékos, egy Telles meg még valaki, így tényleg potom pénzből kijött. Nekem most a 88-as Cancelo van, komálom is, de jelenleg taktikailag nagyon jól jön egy jobban lövő RB... Meglátjuk. No és így Cancelot eladhatom és mehet a coin máshova. 🙂
más
Olasz CB-k közül, főleg az ikonokra gondolok, kit vennetek meg ha valakit muszáj lenne? Maldinin kívül.
Nesta, Cannavaro, Baresi.
Melyik?
-
akooos
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Volt már OTW Cancelo, de a nagyobb jóért be kellett áldoznom, így jött vissza 87-es Vrsaljko a csapatba, de valamiért szívesebben rakok ki sbc-ket, mint veszek többszázezer coinért egy lapot
most is az UCL MM-ből jött egy 86-os Witsel és egy 84-es Malcom, úgyhogy a meglévő kis lapjaimmal bevágtam őket egy prémium ucl upgradebe, mert a múltkor olyan jól jártam.. Pulisic és R.Sanches. Most egy jó Cavani jött, az már nem rossz annyira
persze használni nem tudom.Összegezve, kipróbálom majd Florenzit
-
Tajték
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
3-5-3-ben RM-ban is tökélketes, bejátssza az egész jobb oldalt. Nekem UCL Live van ott, perfekt.
-
Tajték
senior tag
Akik már feladták az eredmények utáni harcot, elfogadják hogy nem az "elithet" tartoznak, csak funból játszanak, akik unják a CR - Mbappé játékosokat azoknak nagyon ajánlom prime Hernandez és prime Larsson csatárpáros egy 2 csatáros felállásban lehetőleg szélsőkkel pl 4-4-2 vagy 3-5-2.
E két keselyű elől mindenre lecsap bevetődve fejjel és lábbal úgyszintén. Világi a két csávó....
-
blizzrd
senior tag
Ha valakinel van Khedira betarazva dobalja ki. Xboxon 3 darab volt piacon, max aron mennek kb azonnal.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jól fest nah...
-
Kristof_94
nagyúr
Hoppá, UCL Florenzi.
-
uszid94
tag
Egyebkent a kozeli totw n hanyas ratingu lapokat kell majd felhasznalni? 84 83 85? Sose ultimate teameztem eloszor karacsonykor kezdtem ismerkedni ezzel moddal.
-
uszid94
tag
Valakinek van osszehasonlito tapasztalata Eusebiorol es Ronaldinhorol? Melyik a jobb?
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Taktikak:
Vedekezes balanced, szelesseg 4, vedelem vonal 3 csik.
Tamadas balanced, players in box 3 v 4, szelesseg/vedelem 3-3, csatarok stay forward, get in, cam stay forward, cm mane stay forward, ndombele mixed, cdm stay back-cover center, szelso vedok stay back.
Ezt most fejbol irtam, nem tudom megnezni, max este. -
freddyadu
senior tag
Ronaldo mellé 87 Wernernél van jobb ékpár max. 120.000-ért?
-
ThuG4LifE
senior tag
Srácok én teljesen kiégtem, totális csőd van itt!
Ugye múlt héten “sírtam”, hogy 1200-1250 sp-ről lezúgtam 800 alá a kolumbiai weekly miatt.
Nos azóta lenyomtam kb 45-50 div rivals meccset. Jelenleg 670!!! sp-n állok. Egyszerűen teljesen tanácstalan vagyok. Ha nyerek egyet akkor egyből jön 2 zakó. 90%-ban sima gold csapatok jönnek, de olyan szinten gyorsabbak, hogy képtelen vagyok levédekezni, ha sikerül is, egyből szerel a csatárjával. Tökre irreális lett az egész. Potm Mané nálam kéri a cserét 60-ik perc körül, ellenem a sima lapja is lefut bárkit a 90-ikben.
Ami még “furcsa”, hogy ennyi meccs alatt mindössze 3! döntetlenem volt.
Nem mondom, hogy minden meccs ilyen, vagy mindenki bénább nálam, a vereséget elfogadom, nem vagyok pro, sőt... de ez amit most átéltem/élek felfoghatatlan számomra.
Totálisan elment a kedvem ettől az egésztől, pedig szívesen játszanék. Taktika/felállás részen nem változtattam, ugyanígy ment div4-5 között is.
Most vagy én lettem teljesen balf@sz 1 hét alatt vagy nem tudom ... nem játszok görcsösen, abszolút hidegen hagy már, ha kikapok, szóval ezt kizárnám.
Na mind1, igazából gondolom senkit se hat meg nagyon a “kálváriám”, de azért kiírtam ami most nyomaszt ezzel a remek játékkal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kylian = D. Costa kb érzésre is, nem csak számokban

köszönöm szépen a választ.

Tarts pár nap szünetet.
most is az UCL MM-ből jött egy 86-os Witsel és egy 84-es Malcom, úgyhogy a meglévő kis lapjaimmal bevágtam őket egy prémium ucl upgradebe, mert a múltkor olyan jól jártam.. Pulisic és R.Sanches. Most egy jó Cavani jött, az már nem rossz annyira ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)