Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Hallloooo urak. Valoszinu beszallok a szezon vegere, mar egy csapatot is krealtam (volt par untrade spiler, meg egy kisebb zsetonmennyiseg, egy reszet anno eladtam hehe), hianyzott mar a virtualis "foci" meg az agyf@sz. Mivel honapok ota nem jatszottam, igy boldog boldogtalan el fog verni, de a hetvegi wl-en indulok, ha meglesz a 2000pont, csakhogy ne legyen nyugodt hetvegem

-
Csokipuding8
tag
Nálam gyakran van az ellennél Schmeichel a kapuba. Az okát nem tudom...

Zimmi91
Tavaly Yashin semmit nem ért kapuban. Courtoist drágállom... Navast meg egyenesen ki nem állhatom... de ő marad akkor a kiszemelt
Szigma70
Nem sok meccsről beszélünk egyelőre.. azért is írtam h kap még lehetőséget. Csak nekem rossz szokásom h ha veszek valakit, és 10 meccsen belül nem produkálja amit elvárnék ár/érték arányban akkor kezit'csókolom. Viszont a belgát szeretem. Több rész óta legjobb kp-k között van, meg amúgy is... -
Zimmi91
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Nekem van egy untrade UCL Navasom, eddig elég jól szerepelt, nem lepkézett, amit belőttek az szerintem Yashinnak is belőtték vna. A héten én is visszahozom Varane-Umtiti párost, sajna Ramos drága

-
Szigma70
addikt
válasz
Tubi1976
üzenetére
Én meg azt mondom, ha nem nagy érvágás, akkor most vágj bele.
Mégpedig azért, mert így tudsz gyakorloni, és gyűlik a pont a játékidővel, amiből ki tudod váltani a coin boostokat majd a következő rész elején. Tapasztalatokat szerzel, tanulod a játékot, így jobb esélyekkel, és nem full kezdőként vágsz bele egy új szezonba
@Csokipuding
Sokkal stabilabb mint az IF, a goldnál meg pláne. Persze egy jó játékosnál nem érzed annyira a változást, de van.
-
akooos
veterán
válasz
Expendable
üzenetére
Próbáld ki OTW Richarlisont. Komolyan.
-
Csokipuding8
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Meg is vettem miután írtad. Elég fasza, de a goldhoz képest egyelőre nem érzek nagy változást. Kb csak sebességben. Védekezés meg lövései eddig is brutálak voltak. Kap még pár meccset aztán lehet máshova rakom a zsét.
Más,
Courtois vagy Navas kapuba? Kellene a szuperlink Varane-Ramosnak... -
toxicjew
addikt
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy érdemes-e még belekezdeni a játékba /PC-n szeretném/ vagy várjak vele a következő részig.Gondolom elég nagy lemaradásban lennék azokkal szemben akik az elejétől tolják, ezért kérdezem./Ja és a tudásom se sokkal jobb egy kezdőnél a játékban/ -
Szigma70
addikt
válasz
Expendable
üzenetére
88-as Anderson, vagy középső Nedved, nekem Neymar nem adta, igaz csak a goldot próbáltam
Ha valóban LW-ként is játszana, akkor lehet Andersont mondanám
-
Expendable
aktív tag
LW-be ki lehet a jobb? nif neymar vagy valamelyik Nedved? Esetleg más? ha nem ikon, akkor brazil vagy bpl-es jó csak.
-
Yodamest
veterán
Ezt írják hivatalos postokban is, már nem tudom pontosan hol láttam, de az egyik ilyen melyik stat mire jó oldalon volt. Még egy kis leírás is volt mellé, hogy a való életből vették, hiszen ott is egy agresszív játékos úgy tud felugrani fejelni, hogy közben a vállával, hátával voltaképpen nekiugrik/támaszkodik a másik játékosnak, így úgymond helyzetelőnybe kerül a levegőben.
-
Szigma70
addikt
-
akooos
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Nekem muszáj volt megvenni az OTW lapját, mert a NIF lapja kalap szart sem ért nálam
De az OTW-vel 2 szabadrúgást is bevertem plusz két olyat amikor ellökött minden védőt, aki szerelni próbált 
Utána 5k-val többért adtam el, mint amennyiért vettem, úgyhogy fasza.
Más: a hétvégén nem nyomtam a wl-t, ezért a div rivalsban alig van pontom.. Div3-ban vagyok, azt néztem, hogy a rank2-nek elég jó az untrade rewardok között az a 8 pack. Van 7.000 pontom. Előző héten 10k volt a határ, remélem ma tudok játszani 4-5 meccset, hogy meglegyen, mert a rank3 nem annyira szimpi.
-
MdewC
nagyúr
-
Madn!ght
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Tegnap a sima gold lapjával próbálkoztam. Volt két szép ziccere, természetesen kihagyta. Kicsit lassított felvétel a csóka, de ha már felgyorsul akkor, szalad szépen.

Lecseréltem az OTW-s verzióra, remélem az eredményesebb lesz.
Ma esete küzdök a swap lapért, nem szeretnék lemaradni róla. -
Yodamest
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Minden kijön amúgy, csak nem mindent érzékelünk úgy mint a sebességet. Az, hogy egy KP jól tud védekezni nálam nagyon kijön, ott van Bentacour, aki elképesztő sok labdát szerez nekem, már az odalépései is teljesen mások, mint egy kevésbé védekező játékosnak, erősebben, szélesebben lép oda, mintha nagyobb lenne a tackle hatóköre. Militao ugyanez, VKP-nak használom és a sebesség egy dolog, hogy nagyon jó nála, de a legfontosabb szereléseket is ő viszi véghez. Csak ha valaki nem használja ezeket a játékosokat nem tűnik fel neki, mert "előbb utóbb" egy Williannal is visszafut és szerel, ez tipikus olyan dolog, hogy akkor veszed észre amikor történik, hogy milyen jó nem pedig akkor, amikor nem történik.
A passzok ugyan ez, egy 80-as short passingos játékos is tud passzolni, amikor kell, ahogyan kell, viszont nem egyszer vettem észre, hogy pl. egy Susoval, akinek baromi jók a passz értékei milyen különleges labdákat lehet adni. Sokszor bevallom nem is úgy akartam, nem is láttam meg magamtól azt a passz lehetőséget, tök nem oda akartam adni vele, de mivel kitűnő a passzingja így a gép rásegített és a megfelelő helyre pöccintette a labdát, amiből gól lett. Ja mondom ok, most már figyelek a passz statra is.

-
Szigma70
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Az a Matuidi sokszor megkeserítí az életem. Kanteval nem gyűlik meg a bajom annyit, mint vele.
Allan, Matu páros valóban jó CDM, csak a támadás építésben hátrány. elvileg
Bár úgy veszem észre, ez nem jön ki sajnos a játékban, mint ahogy sok más sem.
Figyelek sok mindenre, hogy a megfelelő poszton, a megfelelő, legoptimálisabb, számomra még elérhető legjobb játékos legyen, de sokszor ez a hátrányom. Van aki csak beteszi a META embert a posztra, aki ráadásul még olcsóbb is, és jobban jár, mint aki "ésszel" próbálja alakítani a csapatát.
Ahogy a lövő statok, úgy a def statok és a passzok különbségei sem jönnek ki sokszor a játékban a lapokból.
Csak a paceEz van
Más
Meglett az olaszos Swap ember
Balotelli nif lapja egy fullos training lappal és sniperrel beteg lap. Isten bizony állat

-
Yodamest
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Allan nagyon jó, ő és Matuidi 2 CDM-nek és minden gondod le van tudva.
Pláne, ha megvan a futmass Matuidi az nagyon beteg egy lap. Egyébként Allan, Florenzi jellegű játékosok azért nyernek meg ferpárbajokat, mert ugyan alacsonyak, de jó a jumping, illetve nagyon magas az agressziójuk, ami szintén fontos fejpárbajok megnyerésénél, majdnem annyira mint a jumping. Florenzit nálam pl nemigen szokták túlfejelni a középpályán, amikor ráívelek egy labdát. (CM-et játszik) -
p0ty
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
hát én is sajnálom mert tényleg semmit se csináltam, és akármennyire is szidtam ezt a játékot az év során akár itt akár itthon néha kiabálva azért egy közel 1 éves munkát így elrontottak
(#30768) toxicjew
hát nem tudom megeshet ez is, viszont azt észrevettem hogy DR-ben hétfőn kedden folyamatosan minimálisat nőtt a ponthatár, és szerdán ugrott kb dupla annyit amivel nincs baj nyilván mindenki szerdán nyomja a DR-t, de itt is megtörtént velem az ami WL-ben hogy ugyan úgy 5. perc körül kiléptek és döntetlen és kaptam 300 DR pontot, volt olyan szerdai nap mikor kb 3000 pontot össze szedtem így hogy 1 meccset nem játszottam csak bementem kerestem és kiléptek, és ezért gondolom hogy valami csalás lehet mert nem akarom elhinni hogy mindnekit véletlen pont olyankor pont az 5. perc körül dob ki, a másik draftot nem lehet játszani 1x kaptam 1 tokent döntőig elmeneteltem döntőben srác elkezdte a kezdőrúgást és előre ívelte és kiadott valami hibát ki kellett lépnem, utána nyitottam egy tokent rá 2-3 hétre és megint döntőig kiszenvedtem és megint ilyen hiba üzenet, mellette lenyomtam kb 1200 játékot és csak ezen a 2 meccsen volt hiba üzenet(#30769) Aguinaga
logikátlan számomra ez az egész, mert mindent tudnak az accountokról, 1x beszéltem egy EA-s palival és látta hogy tényleg elvették a rewardjaim meg hogy tényleg valahol felülvizsgálnak meg alapból látják az emailem mindent, és látják folyamatosan hogy elite 3 gold 1 körül végeztem még is most itt a végén csalnék WL-ben a gold1 ért? kicsit fura
még ha 3 hét múlva vissza kapom a csapatommal valamint a packokkal akkor még nem is leszek bánatos mert lehet elfér pár hét WL nélkül, mert szerettem volna pár TOTS játékost valamint a meglévő packeket kinyitogatniazért az icon packre kíváncsi lettem volna mi jön ha nem is nagy de még is icon SBC-be jó lenne, kíváncsi vagyok az emailre milyen választ kapok, valamint azért az a 5.5 millás teamet sajnálom
hiányozni fog a WL de lehet jobb lesz pár szabad hétvége WL nélkül majd kiderül
-
sz_abika
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Tessék csak tessék, nem is értem end-game playerre miért kell ennyit várni

TOTS úgyse lesz neki, FUTTIES talán, de az meg már nagyon késő...
-
KaksziLajos
senior tag
Frissített a játék Boxon.
más
Nálam most az idei egyik legrosszabb sorozat van Divben, 10 meccsből egyet nyertem, 3 döntetlen... Mindezt 3 nap alatt, így még azt sem mondhatom, hogy nem álltam fel időben a vereségek után...Base Blancot kipróbáltam kb. 30 meccsen, nálam nem jön be. UCL Allanhez képest lomha és hiába a jobb lövése, egyszerűen nem kerül helyzetbe. Védekezésben gyengusz, hiába van Anchor rajta és jóval gyengébb a staminája, mint a brazilnak. Ami érdekes, hogy a fejeseknél sem érzem, hogy jobb lenne, pedig van pár centi különbség...
Hát ez van. Blanc papa megy a piacra. Lehet kirakom az olasz ligát és kiveszem azt az Allant.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dehogynem, játszott a Fifa 19-el, ez főbenjáró bűn önmagában. Az csak extra adalék hogy sokat is játszott ráadásul PC-n. Most jön a megváltás ha végleges bant kap

-
p0ty
aktív tag
meg van miért nem jó az UT nekem..
számomra úgy tűnik itt az idei fifa vége..
néztem az emaileket és látom hogy bant kaptam, mert a WL alatt valamit csináltam elvileg, amivel megszegtem a szabályokat, de már meg se lepődök, ezen a fos platformon lenyomtam 2 évet mind a 2x félévkor míg rendszeresen játszottam kaptam egy figyelmeztetést és elvették a heti WL jutalmam, idén ott írtam nekik és felülvizsgálták az accountom és megkaptam a WL jutalmat, tavaly abbahagytam tots előtt és nem is játszottam
most folyamatosan játszottam gyűjtöttem a packet totsra valamint coint tots játékosokra, mindig gold1 és elite 3 között végeztem ha lenyomtam a 30 meccset, sose csaltam, viszont most a hétvégén szerintem az EA szerverekkel lehetett baj mert vasárnap kb másfél órát buktam a meccs kereséssel, talált mindig WL-ben ellenfelet bementünk és 4:30 és 5:30 között 10ből 8x kidobott 1x még a meccs előtt valamint 1x végig nyomtuk a meccset, semmi programot nem használtam hogy miattam dobjon ki csak simán játszottam, a netem nem mehetett el mert utből nem dobott ki vagy ha én lépnék ki megkapnám vereségnek, de nem kaptam semmit a meccsek után tehát másfél óra alatt lement 10 meccs és ugye az 1 meccs ami végig ment csak az történt meg a többinél se win se lose semmi, 1 külföldi srác vissza igazolt akivel játszottam és mondta hogy ő vele is szokott ilyen történni de ritkán,
fura hogy pont a mai nap olvastam olyat hogy sok pro playert kibannoltak mert coint vettek és én is ma kapok bant
úgy érzem az EA-nél lecsapott full random a Ban hammer
elszomorító mert kb 7 100k csomag és még jó csomagok vártak TOTS-ra és közel 1milla valamint így a fix ikon csomagot se nyithatom ki
emailt írtam nekik de én már itt semmiben se bízom
1 biztos többet PC-re nem veszem meg mert ez nevetséges
van egy srác aki folyamatosan top100 SB-ben már tavaly óta mert lecsalja a meccseket a gép ellen és ő még mindig nem kapott bant én meg a semmiért bant kapok

-
p0ty
aktív tag
PC-s játékosok nektek elérhető most az UT?
-
Szigma70
addikt
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Nálam van, jó, nem rajta mennek el a meccsek.
-
Jinxb1rd
addikt
78as volt a legnagyobb nálam. Szerintem mostantól ezeket nem is csinálom tovább, mert lóf@szt nem érnek.
-
Aguinaga
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Na ez az, de név alapján nekem is ezt kéne látnom, amit mutatsz... gondolom bug.
Hm, companionban jól mutatja nálam is, de a gépen, amikor még ment, nem.Player pick nálam egy 83-as dobott, egyet próbáltam.
-
uszid94
tag
Vigyazzatok Ez a nagy player pick megeri ám... ühhüm csak úgy kapom a legjobb jatekosokat ... bedobsz 6 rare t es kemenyen kapsz 1 raret igazi biznisz
-
dejvid8
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mostmár énis!

-
adise
őstag
válasz
traktorgumi
üzenetére
az már a fifa 20 lesz

-
traktorgumi
aktív tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Ezt a hülyeséget

Akkor hiába vettem meg olyan játékost aki az ajaxból átmegy a következő szezonba fc Barcelonába?
Nem fog frissül hanem lesz ajaxos meg barcelona kártya? -
Bence910905
tag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Szezon felénél volt jópár játékosnal rating emelkedés és az adott jatékosokból van a piacon a régi és az újból is..

-
LedyGyuszi
addikt
Bajnokságra ma elérhető vagyok

-
traktorgumi
aktív tag
Van valakinek ötlete hogy az mitől lehet hogy frissült a fifa 19-ben 1-2 kártya,de a csapatomban nem látom.
pl Dembélé 82 kártyám van, de a transferban van 84 is...
Én ezt nem értem
(Biztos amatőr kérdés:d csak 3 hete játszóm) -
Csokipuding8
tag
Sif Radját használ valaki?
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Expendable
üzenetére
CM-nek nem kell semmi más csak pace. Vicc, hogy kb egy Sterlinggel szinte ugyanazt le lehet hozni mint egy jó def statos CM-el...
-
Expendable
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az a baj, hogy ezek végig bírták és Keane-t lazán beletaposta Reus a földbe, plusz mindegyiknek 600-as interceptionje volt

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Expendable
üzenetére
nálam a hétvégén egy insigne mertens duó virított ott. egész jól szántották a pályát a 75.percig, utána megadták magukat...azért elég jól nyomták a szereléseket, interceptionoket és fejeléseket...
-
Expendable
aktív tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Az érzés, mikor az ellen 424-ben jön, a 2 cm Müller és Reus és nem tudok átmenni a középpályán...
-
gabigyerek
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ja, akkor még ne keressem. Köszi
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
valszeg sbc lesz
-
gabigyerek
senior tag
Skacok valamit nem értek, nem jön ki a matek.
11 swap playerem van, plusz az olasz swap ami weekly object (még 2 meccs kell hozzá), illetve az SB ad még egyet majd. Ez 13
https://www.futbin.com/swap-deals-tracker
itt is csak 13-at ír. Hol a 14-ik? Azt hittem lezárult már
-
ApaFarkas
csendes tag
Sziasztok ezeen a csapaton mit lehetne javítani ,igaz sok coinom nincs ,de lehet lineker-től megválnék csak nemtudom ki lenne jó helyére . [link]
-
Edgar2621
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Szerintem más pvp játékokkal összehasonlítva sokkal több a változó a Fifa-ban ezért sem konstans, ami persze rohadt idegesítő. Ezért is függ nagyon sok minden az AI-tól és ezért nem kellene ennyire felhúzni az AI-t. Tény hogy egyszerűen túl sok az input és ezért nehéz programozni, de akkor inkább le kellene egyszerűsíteni és elkerülni a hibalehetőséget, mert ez így sokszor játszhatatlan. Nekem például túl sok kedvem nincs is játszani mostanság, mert nem okoz annyira örömöt mint régebben. Biztosan én is változtam, de a játék nem előnyére

-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nem, ez nem az

Ilyenkor, amiről a Gyuszi is beszél, már akkor látszik, ha a kapusodnál van a labda, és minden embered hárman támasztják hátulról, egy meg előről fojtogatja.

A Teammate Containra csak max 2 embered vát rá, de azok is szemből jönnek.
Amiről beszélünk, az az az agresszívitás, erószakosság, amit egyszerüen nem tudsz beállítani, hanem a momentummal jön elő. Nagy-nagy ritkán tapasztalom én is a sajátjaimnál, de csak ha fullos csapat jön szembe.Ilyenkor mindenki az emberére tapad, nem hagyja élni, nem tudsz passzolni, mert megelőz, vagy átgázol rajtad, felborit. Minden embere támad, veszélyes a kapura, de mire te felérsz, addigra mindenki hátul van. A leglassabb embere is gyorsabb a te leggyorsabbadnál, és minden 1V1-et , szerelést Ő nyer, minden labda nála marad, visszapattan hozzá, és csak neki fúj a bíró.
Én erről beszélek

-
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Press after pos. loss + tudni kell védekezni. (Emberváltás és társai)
Ha manuálisan pressingelsz akkor nem megy le annyit a stamina, drop back esetén meg pláne.
A timed finishing használatához pedig annyit szólnék, hozzá, hogy aki nem használja az senki mással csak magával b@szik ki, a jelenlegi kapás lövés + fejelés metához elengedhetetlen.
-
freddyadu
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Csatlakozom. Nem csak a labdást támadja le, hanem konkrétan mindenkit. Nincs kinek passzolni... Mindenkinek a seggében van egy ember és megfulladsz tőle.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A legjobb módszer a pressure kijátszására, ha hagyod hogy a védőidre fussanak, majd löbbölgeted a labdát. Akkor üres területek maradnak a letámadó játékosok mögött, hogy nagyon egyszerű kijátszani. Legalábbis nekem ez vált be
-
Tajték
senior tag
Már nem nagyon játszom intenzíven a játékkal, letolom a napi 4 SB meccset és csá, néha még abból is csak kettőhüz van kedvem, de most előtört belőlem a funolhatnék és megválok a 2 nagyon eredményes iconomtól Larsson és Hernández. A szerzett góljaik fele fejes volt, szétfejeltem velük kajakra a meccseket.
Egy olasz liga-olasz icon vonatkozású csapatot szeretnék összehozni. 2. Mert szeretem a ligát és a válogatottat is. 3. mert FB De Rossi és SBC Florenzi kell a csapatba.Ezért támadt egy kósza ötletem hogy megpróbálom életre kelteni Moments Inzaghi-t, hátha vele is szétfejelhetem a gépet

A másik kiszemeltem FS Cutrone vagy prime Vieri még nem tudom...
Az a helyzet hogy akármennyire is jó a svéd és a mexi ha nem változtatok a csapaton nincs kedvem elindítani a játékot

-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez sztem nem pressure, meg taktika beállítás amit éreztek! Szimplán a Teammate Containra fekszenek rá ezek az ellenfeleitek!
Próbáljatok ki egy meccset úgy végig védekezni, h soha nem mész rá a labdás ellenre az irányított játékosoddal hanem csak a passzsávot zárod. A Teammate Containt meg folyamatosan nyomva tartod. Annyira durván jól védekezik ilyenkor a segítő csapattársad, h beszarás. Minél jobb játékosaid vannak, annál durvább ez. Na és itt van az, h mint a hőkövető rakéta úgy megy rá a labdásra. Én ezt sokszor használom, úgyh nem a levegőbe beszélek!
Akkor váltok csak oda amikor fullos helyzetben van az emberem és csak egy Standing tacklet kell nyomni! Illetve De Rossi vagy moments Blanc még ezt se igényli, mert magától becsúszik, oda rúg, taszigál... -
Hazli17
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ja én úgy értettem, hogy a 90.dik percben.
De egyébként igen, biztos sokan vannak akik 90percen keresztül ezzel jönnek.
Mert szerintem másik utasítással ennél erősebben nem lehet pressingelni.
Ha baj van én akkor a 70-75.perctől szoktam alkalmazni,mert amúgy nagyon fárasztja a csapatot. -
Hazli17
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Team pressing. D pad le és jobbra. Főleg, ha constance pressure-al kombinálod.
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na ez az, mert egyszer egy napot rászántam, és kipróbáltam a full presst, de nekem csak elfáradt mindenki, de nem lett nyomkövető rajtuk. Volt, hogy full feltoltam a csúszkákat, meg még a playereknél is agresszívra tettem a mentalitást egyenként, de akkor se volt ott mindenki az ellen seggében.
Nem tudom, et hogyan lehetséges, de van, hogy az ellennél mindenki megy, mint speedy Gonzales, nálam meg 2 sec, mire átveszi a lasztit, és még akkor is csinál egy felesleges mozdulatot.
Ez van
@MdewC
Nahhh, a training lap jó ötlet, el is felejtettem, hogy van ilyen
Használja ezeket valaki?Persze, megoldom, csak bosszantó, mikor az agyhalott az öngólom után még dabal is nekem. Hát ba+
-
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Erre en is kivancsi lennek. Amikor a 70ikben frissen beallt potm Aubat siman lehagyja barki az ellenfeltol az priceless. Persze elotte toty Mbappet is barki, egyszeruen tok lassu, sulytalan az esetek legnagyobb szazalekaban.
-
Hazli17
aktív tag
válasz
dejvid8
üzenetére
Grat! Jó, hogy már korábban lenyomtuk a meccseket!

Valaki jönne a bajnokságból 17 óra után? este 10-11 ig biztos leszek!
Nekem div 3-2ben 5 meccs alatt meglett a 4 olasz gól, és csak egy meccsen veszítettem. pedig csak egy arany zaza és egy balotelli volt, de ő mondjuk semmit nem csinált. Ez a zaza viszont, ha gyorsabb lenne, jó kis player lehetne.
Mondjuk itt akkora lendülettel elment a 79es sebességével, hogy még én is meglepődtem..
[link] -
Szigma70
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
És a ziccerben ötösön belülről CR, Best, Pavel, Son felé, mellé.
Az ellen 80 alatti lövésü embere meg bebassza.
Mindenki a seggedben non stop, egész meccsen fáradhatatlanul. A 80 alatti staminas ember a hosszabbítást is simán végigbirja.
Sorolhatnám, de felesleges, ez ilyen. Es ami a legrosszabb, hogy nem csak naponta más, vagy meccsenként, hanem már meccsen belül is. -
Yodamest
veterán
válasz
dejvid8
üzenetére
hehe most nézem te is úgy használod Florenzi papát mint én, megszereztem a 89-est és Canceloval cserélve középen játszik, csak nálam nem RM-ben hanem CM-ben 4-1-2-1-2 szűkben. Eszméletlen jó! Be lehet indítani a csatárok mögé, mintha CAM lenne, sorra lövi a gólokat, védekezni is visszaér, ez egy droid.
Kicsit sajnálom, hogy mindenki már csak ikonokban gondolkozik, ha csapatfejlesztésről van szó és ilyen budget ám ikon szintű játékosokat meg nem vesznek észre. Alaba RM lapja is pont ilyen bundesben sőt talán az még jobb mint Florenzi. Rebic is most, hogy továbbment a csapata már 88-as kártya lett. Lehet mondani, hogy darabos vagy akármi, de iszonyat durva, már minden statja 90 fölött van.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Sajnos nagyon sok kamu meccs és dolog van, de ezt úgyse tudod megmagyarázni sokaknak itt,mert szerintük mi vagyunk a szarok
De én már régen elengedtem az egészet, így, hogy nem görcsölök rá talán még jobban is megy.Amúgy meg a kapufákra visszatérve a hétvégén én is nagyon sokat lőttem és főleg zöld timed csattant úgy a kapufán, hogy azt hittem kettétörik... meg a kapufáról a gólvonalra pattanó labda és sorolhatnám

-
Szigma70
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Én vasárnap este 15 meccsből 10 winnel ültem le, hogy behúzom azt a 4 győzelmet, oszt jó napot. Nem igy lett.
10 meccsből 3at sikerült 3 normális csapat ellen behúzni, a többi a persze-persze kategória. A kontroller és a saját érdekemben meccs közben nyomtam a power offot, leszarva a goldot. Nekem ez nem ér ennyit.
Hihetetlen dolgok, már már csalások vannak. Néha bicska nyitogató, felháborító ami folyik a pályán. -
Yodamest
veterán
válasz
getdizzy
üzenetére
Ez nem nap függő hanem eredmény függő, itt az emberek 90%-ban 7-8-9 winnel indítanak, majd mivel a rendszer elkezd ellenük olyanokat besorsolni, akik szintén így állnak, elkezdenek veszíteni, ez természetes folyamat. Nekem mostanában fordítva szokott lenni, pénteken elkezdem a WL-t, kb kiegyenlítetten állok, tehát pl. 10W-10L, majd amikor vasárnap letolom a maradék pár meccset, azt mindet megszoktam nyerni így érem el a gold2-t végül.
freddyadu Werner nem ilyen, ő abszolút kezelhető, semmi script nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

CR-t lefocizta
De az OTW-vel 2 szabadrúgást is bevertem plusz két olyat amikor ellökött minden védőt, aki szerelni próbált

még ha 3 hét múlva vissza kapom a csapatommal valamint a packokkal akkor még nem is leszek bánatos mert lehet elfér pár hét WL nélkül, mert szerettem volna pár TOTS játékost valamint a meglévő packeket kinyitogatni

na igen,
itt nem passz sávokat zárnak, hanem rontanak rád folyamatosan és bedarálnak a ...ba!!!