Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
getdizzy
aktív tag
Sziasztok,
Rég írtam már a topicba, de ez most már érett.
Eszméletlen mi történik nálam a játékban, nem tudom, hogy jött e mostanság új patch vagy akármi, de ez... szánalom....
pár példát gyors fel is sorolok:
1.)meccsenként 3-4 kapufa, minden meccsen a ziccerek vagy a távoli lévsek a kapufán csattannak, feltünően sok...
2.) Varane (az én játékosom) Ronaldo (az ellenfél játékosa) 1 az 1-ben futnak, a védőm testtel fedezi a labdát, előnyszabály ítél ezután a bíró, majd miután ismét Varane ért a labdába lefújja majd piros, senki sem esett el illetve botlott meg...
3.) Majd hab a tortán, Crespot lesen kapta a bíró ezért az ellennek szabadrúgás, eddig ezzel semmi probléma nem lenne, haz egész támadósorom nem állt volna fel sorfalnak az ő térfelükön, úgy hogy az ő kapujukat védték

Ilyenek velem még nem fordultak elő... ezért is keltem ki magamból most.
A hétvégi WL-ről meg cak annyit, hogy pénteken 18 meccset sikerült lehúzni amin 14W jött össze, majd a maradék 12 meccsen mindössze 3W csak szombaton,
legközelebb mindent pénteken kell letolni... -
Yodamest
veterán
válasz
freddyadu
üzenetére
Griezmann az egyik legundorítóbb lap a játékban, még a sima gold lapja is gusztustalan. Én nem játszom vele, de ha ellenem jön csak akkor nyerem meg a meccset, ha lecserélik. (ahogy lehozzák atom módon megfordul a meccs képe és megfordítom az állást, eddig mindig így volt) Amit kapura lő az gól, ennyit tud a csávó, scriptelve van a statokon felül, úgy mint pl. CR7 is.
-
freddyadu
senior tag
Bakker... Csak 11 swap lapon van.
Egyet elszalasztottam...
Mit szedjek ki szerintetek, ha meglesz a 13?
Max Werner és Griezmann építhető be.
Jó ez a Griezmann? -
Edgar2621
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Persze, ezek nagyon vicces (néha idegesítő) jelenetek. Nekem is volt már több ilyen: például amikor a beadást lehúzza a kapus majd ráesik a támadóra és a védőre és ezért fúj tizenegyest, vagy amikor valaki átemeli a labdát a védőm feje fölött és nekifut a támadóval, vagy amikor kipasszolom a labdát de a lendület továbbviszi a lábat ami beleakad a támadóba és tizi stb Lehetne ezt még ragozni, ezer meg egy videó van fent ezekről.
Ezt olvassátok el [link]
Nem akarom a Fifa-t szidni, de így is lehet csinálni. Főleg arra gondolok ha valaki kilép akkor büntessék valamilyen módon, persze legyen a rendszerben fokozatosság. Kellene egy kicsit tisztítani a Fifa communityt (vagy legalábbis a fejeket) mert hányadék tud lenni (és akkor persze erre a lag, bugok, túlhúzott AI stb. rátesz egy lapáttal). -
Zimmi91
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Igen az a kedvencem nekem is, és ott pörögnek a földön, sípszó, mondom király les, erre mondja a kommentátor, hogy tizi

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Hogyne lett volna, még olyan is amiből sérülés lett. A kedvencem az, amikor már nem is azon a játékoson vagyok akivel szereltem, hanem már hozom kifelé a labdát és visszafújja a 11-est, mert a földről felkelő csatár valahogy összeakad az AI irányította védővel vagy kapussal...
-
Yodamest
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Nektek volt már, hogy büntetőhöz jutottatok volna, mert az ellenfél hátulról alácsúszott a játékosotoknak és a bíró előnyszabály miatt továbbengedte? Persze a helyzetből gól nem lett, mert közben már azt vártam, mi a francért nem áll meg a játék, amikor ott volt a jel, hogy megtörtént a szabálytalanság... hihetetlen, hogy már nem csak ellenem ítélik sorra a kamubüntetőket, amikor L2-R2 sasszén kívül semmi mást nem is nyomtam, már a 100% jogos büntetőimet is továbbengedik..
-
v-man
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Én most nekikezdtem a laligás lapnak, a single meccsekkel nincs kedvem szórakozni, ehhez viszont nagyjából lehet használni az alapcsapatot, megvettem camba HL Sanabriát, csatárnak meg Moreno 88at, első meccsen 3 gólt lövök és nyerek is, persze egyik gól se a spanyoloké, úgyhogy lesz itt szenvedés mire a 10 sikerül 😄
-
dejvid8
őstag
Tegnap gondoltam egyet és megcsináltam az Eusebio SBC-t, hova várjak tovább. A 91-est sikeresen eladtam jó áron (1.7M tisztán tax-ok után).
Úgyhogy érkezett a csapatba a Prime, a klubban lévő untrade játékosok segítségével 1.64M-ból kijött, ami akárhogy nézem elég jó ár érte!

Illetve, végre CR-re is összejött ismét a zsé, úgyhogy a két portugál zseni rohamozza elől az ellenfeleket ST-ben, egy ideje ez volt a célom.
Lenulláztam a klubbom kb, eladható érték csak CR,De Gea, és Florenzi.
Meccsen a felállás 4-1-2-1-2 általában, VVD CDM, LM Davies, RM Florenzi (egész jó), RB Cancelo. CAM Kanté, illetve a két portugál az ST.
Nagyon jól megy most így a csapattal, Eusébio érezhetően jobb mint a 91-es, nagyon bitang. CR meg CR.
Épp birok hétvégén majd WL-ezni, egy gold1 lenne a cél most
Ja, fun fact: az icon sbc-ből egyetlen egy walkout sem volt, a két darab 100k-s packbol is 84 volt a legjobb. Összvissz a legjobb játékos Falcao és egy 79-es discard inform volt. Vicces. De azért így is jött vissza onnan 200K, szóval nem izgat.
-
v-man
őstag
Ki jött valami title update, nem is lehet csatlakozni az ultimate teamhez. Taps, taps 😂
Sigma, vedd meg Vierit, akkor is gólt lő ha nem akarod 😁 -
gabigyerek
senior tag
Hétvégén megint sikerült lehozni a Gold3-at, egyszerűen nem tudok e fölé menni.
Volt, hogy iszonyat jól kezdtem, aztán folyamatos bukta, volt hogy iszonyat szarul, akkor meg a győzelmek jöttek. Mintha el lenne döntve kb az 50%-os teljesítmény mutató is. Nem igazán tudok ebből kimozdulni, mert mindig visszabillen a mérleg középre.Meccsenként 2 kapufát számoltam! (mert múlt hét óta valahogy elkezdtem ezt is figyelni), kb 5-6 kapus fail és 5 kick off glitch gólt kaptam. 6 tizenegyest hoztam össze ebből 3 at értékesítettek, 52 gólt szereztem a 30 meccs alatt.(Volt benne egy 6:1-es win is)
Kb ezek amiket feljegyeztem, de volt megint minden. Olyan is amikor CR7, Mbappe és társait 4:1 re vertem, aztán egy Mertens Dybala féle gold seriea csapat vert engem 1:4-re.
Most megint egy hétig látni sem akarom ezt a minőségi produktumot.
-
dejvid8
őstag
Vagyok kb fél1-ig, ha valaki akar bajnokságozni.
-
Szigma70
addikt
Ne is mond.....
Első 2 meccsen kezdés után egyből rúgom az öngólt, majd Balotellivel deka, hogy vágja-e.
Hozták is be egyból az olaszt, majd leikszeltünk, király, kettő megvan.Következő 5 meccsen ugyan így rúgom az öngólt, de agyhalott volt az összes. Csak jött, jött előre, szerelt, támadott, egyszerüen nem vágták le, vagy nem akarták, hogy miért rúgom az öngólókat.
A 3. nál meguntam, a második gólja után visszahoztam Son-t, és basztam nekik vagy 3-at.
Keserves lesz ez így. Ami a legrosszabb, hogy ilyenkor akaratlanul is az olaszra játszom, nem rúgom el a ziccereket, inkább visszaveszem, és keresem őt, pedig ha nem figyelném, lehet egyszerübb lenneMár most buktam vagy 200 pontot.
-
dracox
addikt
-
Edgar2621
őstag
Srácok tudtok olyan oldalt ahol láthatom az eddigi összes(vagy legalábbis fontos) SBC-ket? Naptár lenne a legjobb de felsorolás is megtenné.
-
gabesz82
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Kliens oldalon minimális ráhatásod van a ping értékre. Ez szolgáltató, de még inkább szerverfüggő. Terheltség, átjárók száma, stb. Magyarországon a legjobb ping értékeket a Digi és Upc produkálja, de még ez is hiába, mivel a szerver (EA szervere) az alapján priorizál, hogy te éppen "honnan jössz".
-
Jinxb1rd
addikt
Van bármiféle tipp arra vonatkozólag, hogy javuljon a latency a fifa szerverek felé? Tegnap vettük észre, ahogy haverommal próbáltunk közös online single gameba kerülni, hogy amíg ő talált 2-3 játékost, addig az idő alatt én mindig max egyet. Neki Paksról sokkal jobb a kapcsolata, mint Nekem Szegedről.
-
Sickboy25
addikt
Nah megvolt a húsvét fifások?!
WL 9/18 a többi bent maradt... 14. meccstől borzalmas volt... Meccsenként 2-3 kapufa, sima ziccer vagy a hot-dog árust találta el vagy a 79-es gold kapus fogott mindent... Természetesen az ellenfél akár hányszor elbotorkált a kapuig a 81-83-as csatárok mindent bevertek, De Gea mindent bevédett, Gabriel Jesus lefejelte Van Dijkot... Jah és 14 meccsig egy tizit sem ítéltek ellenem, majd 4 meccs alatt volt, hogy 2-t is... Úgy, hogy pl. nem is Seedorfon volt a kijelölés...

Jobb is vége a télnek, mert így nem kell WL-eznem :-) Jöhet az igazi foci, most, hogy bokasérülés után újra játszhatok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
válasz
Expendable
üzenetére
Nálam moments Ale lapja szerepelt le. Amennyire fullos volt tavaly, idén annyira...
Moments Baggio viszont egész pofás jobb CAM.
Dejó, h vége ennek a swap feladatnak.

Sikerült ratingben is erősödni, de elég volt ennyi mára.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nekem is viszik a brazilokat és szerencsére mennek a spanyolok és a szélsők(Hazard, Visca) és más lapok is(pl.: Kramaric). Szerintem ez simán a TOTT challenge SBC hatása. Remélem a Kagawak is lassan majd beindulnak mert eleinte abból vettem sokat(amíg rá nem jöttem hogy ennek így semmi értelme
) Ha erre a héten jönne a TOTW sbc akkor még a Kagawak ára is tűrhetően felmenne vélhetően mert túl sok nyitás nem lesz a Tots-ig és korlátozott számban lesznek majd a piacon a 83-as lapok(ez csak az én remény táplálta véleményem, le ne harapja senki emiatt a buksim). -
Szigma70
addikt
Nem tudom mi történt, de 10 perc alatt elvitték a listán lévő 70db Giulianomat.
Eddig kutyának se kellett. Meg néhány Oscart, de a többi 83 ashoz nem nyúltak -
dejvid8
őstag
Van most valaki esetleg FIFA bajnoksagozni?
-
Readonly2
tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Kb mikor jössz? Holnap meló

-
Mrguba
őstag
Es hanyas lapjuk?
Mert keret nem sok van...csak ha oket eladom plusz 1-200 ezer -
Mrguba
őstag
Sracok segitsetek...
2 csataros jatek..
Most 89 es van bastren es 91 es Shearer van
89 es Owen Vagy 89 es Lineker Shearerre megeri cserelni?
Olyan lassu darabosnak erzem Shearert -
uszid94
tag
Akkor ha jol olvasom a hozzaszolasokat mar csak 2 db fut swap jatekost lehet megszerezni (italy golrugoson kivul)?!
az elejen en is szenvedtem Inzaghival mindent kihagyott 6 db 11st, 3 meterrol fejest (amit vedett a kapus) full 1v1 s ziccereket ott tartottam mar hogy inkabb kitorlom a csapatombol xd de aztan amilyen bena volt olyan kiraly lett ... nem hittem a szememnek 
-
vatafakk
aktív tag
válasz
Expendable
üzenetére
4-3-3ban mögéraktam egy gyors CAM-ot, 99 finishing 99 positioning nem nagy kunszt vele gólt lőni.
-
ThuG4LifE
senior tag
Uj TOTT challenge csak szerintem viccesen “draga”?

-
szabyka95
őstag
válasz
Expendable
üzenetére
Sehogy, nem fifara termett
-
chop
őstag
-
Readonly2
tag
Valaki bajnokság ma este?
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vak volt mindig is, nem les semmit Pippo

-
vatafakk
aktív tag
Olasz weekly objectivera elég ha megcsináljátok a loan Inzaghi SBC-t, nekem 4 meccs alatt sikerült és a csapatot sem kell megbontani ha ikont tesztek a kezdőbe.
-
Readonly2
tag
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
Scream Balotellit vegyetek meg hozzá. Nekem 5 meccs alatt hozta a 4 gólt . Ibra helyett egyetlen olaszként a csapatban. Ment is vissza a piacra azonnal , 100ezerert vettem 108 azonnaliban vittek 5 perc alatt.(xbox) így nem is buktam rajta
Deadeye kell ra , passing meg lövés sebesség maxon van. -
Zimmi91
addikt
Nálam a webapp beenged már.
-
v-man
őstag
Ea status zöld, Xbox live szintén hibátlant mutat, már azt hittem nálam van hiba akkor, de itt látom hogy nem.
Áldott ünnepet mindenkinek! 😀 -
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pontosan.
23/04/2019 2 days
01 60 Player to be announced
Squad Building Challenge22/04/2019 7 days
01 60 RB: Boris Rotenberg, Lokomotiv Moskva
Squad Battles
You need to reach Silver 3 tier -
Bohus84
tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
PC-n az egész Origin halott.
-
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nyugi! Nekem bronz2re futotta!

-
Mrdevil
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Jaja, nincs szeró, ezek tuti locsolkodnak.

-
K.J
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Biztos Föld napját tartanak

-
KaksziLajos
senior tag
Kellene 2 győzelem a silver 1-hez, ennyi időt tudtam rászánni a hétvégén. Erre most nem csatlakozik a szerverekhez...

-
Lori82
senior tag
Sziasztok,egyre több ellenfél csinálja azt,hogy kihozza az ötös sarkára a kapust szögletnél.Így nagyon könnyen elüti vagy megfogja a beadást.Van ez ellen valami ellenszer?
-
Edgar2621
őstag
Van esetleg valami Info hogy mikor jön a totw sbc? Lassan most már jöhetne, mert az ehavi swap cardokat bele szeretném tenni valakibe(ez jól hangzik így
) -
Lori82
senior tag
Na most b@szott szét az ideg.3 hónap után elbuktam a gold kettőt a WL-ben. Nem valami minőségi a fülesem,de elég jól bírta,hogy elég rendesen földhöz vágtam. Elszakadt a cérna ,egész 7végén szarul ment a játék.Nem értem én ezt, egyre jobb a csapatom és egyre szarabbul megy

-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kivancsi vagyok milyen ICONT nyitunk..mar aki azt valasztja.....
amilyen szerencsem van tuti olyan aki nem kell
Es eladhatatlan ugye? -
Pietrosz
addikt
Seasonsban csak annyira szar a játékmenet, hogy az ellen már egy lesgol miatt is ragelt, mentem volna inkább kocsmazni...
-
ThuG4LifE
senior tag
Na en a tegnapi 10/2 utan ma eddig 10/7, nezek nba-t aztan utana meg megprobalkozom, tuti a 10ik meccsen lesz meg a silver 1.

-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elég a gól, nem kell nyerni.
-
K.J
senior tag
Teljesen együttérzek, megértelek, de valószínűleg márcsak azért sem bannolnak embereket, mert ők is egy bevételi forrás. Teljesen más, amikor egy eSportolót raknak ki, mert tudják, hogy visszatér. Egy hétköznapi balfasz, aki csak a csalásokra épít, az úgyis befejezi a játékot, ha kiteszik. Sosem fognak semmit tenni ellene. Ilyenek és kész. Tele nyávoghatják az emberek a twittert, redditet, bármit, mindig csak a látszatot fogják fenntartani, hogy tettek valamit, holott csak valami hülyeséggel elterelik a figyelmet.
Az időveszteség mellett még közrejátszhat, hogy wl esetén ezzel a csalással csak csökken a játszható meccseid száma, ami nem elhanyagolható.
Természetesen nem azt mondom, hogy mindenki le fog csalni, de nagy rá az esély, miszerint több tisztességtelen emberrel akadsz össze, aki bármilyen módon megpróbál hátráltatni.Én már csak nagyon ritkán játszom online.
-
Kristof_94
nagyúr
Az olasz gólos kihívásnál nyerni is kell vagy elég a gól?
-
p0ty
aktív tag
1 órát buktam mert ha hazaiban ha vendégben mentem be
volt hogy 4 ikonnal de ugyan úgy 5. percben kilép
írtam EA-s chaten egyik emberrel azt mondta hogy nyugodjak meg nem kapok ez miatt loset
írtam neki hogy nincs ezzel baj de miért nem bannolják az ilyet? vagy akármi most jó 1 óra alatt 3 meccset letud pörgetni az ember ha nem lép ki senki de eltelt 1 óra és ugyan ott tartok se több win se több lose semmi.. -
p0ty
aktív tag
lehet itt a fifa vége felé már "kiírta" valahova az EA hogy mindenki csaljon nyugodtan PC-n úgy se dobják le
sorozatban már a 3. meccsem mikor elkezdődik a meccs 5 perc alatt lövök 1 gólt mert alig mozognak a játékosai és kilép kiírja hogy elveszítettem a kapcsolatot utána meg hogy your match is under review
nevetséges
se a játékot nem tudják megcsinálni se a csalókat kiszűrni
de van hogy meg se várják hogy elkezdődjön a meccs
ma pl magyar játékos is eljátszotta ezt velem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az elejen en is szenvedtem Inzaghival mindent kihagyott 6 db 11st, 3 meterrol fejest (amit vedett a kapus) full 1v1 s ziccereket ott tartottam mar hogy inkabb kitorlom a csapatombol xd de aztan amilyen bena volt olyan kiraly lett ... nem hittem a szememnek