- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Végül csak felhasználtam Handat, később úgyis 50-60k lesz egy 89-es lap, annyira nem vészes.
Megérte! 86-os Marega...
-
Szigma70
addikt
Nézegetem ezt a SON-t
A HL lapja most 660 körül megy, a FB lapja 460 körül. A két lap kb. ugyan az, csak az egyik RW, ez nekem nem jó.
DEA HL lap drága sztem, ellenben a FB lap, ami qva jó, az jó áron megy, és az 7 chemen alig, alig gyengébb, és még mindíg erősebb, mint a 87-es IF.
Hülyeség?
-
Kristof_94
nagyúr
Első normál UCL upgrade: 89-es Handa. Menjen tovább vagy majd jó lesz egy ikonhoz?

-
dejvid8
őstag
Én is csináltam egyet abból a pénzből amit össze snipeoltam az esemény alatt..:
Marega.
Jó lap meg minden, de hogy tudja a kb legértéktelenebbet idevágni? Ahj. -
Santana01
aktív tag
88as Telles jött nekem+az upgradekből egy Pjanic.
Klubból kijött így megérte csak sajna nem igazán tudom beépíteni.

-
Kristof_94
nagyúr
De ez amúgy mennyire jellemző az EA-től! Kiadnak egy FUT champ piros lapos SBC-t, miután már mindenki ellőtte az értéktelen lapjait az ikon SBC-k különböző részeire, most meg ez. Egy rakás ilyet használtam már el, pl. Chiello, Hummels, stb. Zseniálisak!

-
nyervi
aktív tag
srácok, ezt a Benzemát érdemes kiváltani vagy csak sbc tölteléknek jó?
ez a dupla ucl egész jól dobál, 4-ből: 85-Gündogan, 85-Dembele, 83-Lucas....ha így folytatja összejön egy premium ucl-re való. de lehet ezeket kéne inkább megtartanom sbc-hez
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A futbin még nem update-elte az árakat, PC-n van ez 150-200k simán. Már ha van olyan szerencséd, hogy tudsz snipe-olni hozzá mindenkit max áron, mert amúgy teljesen kihaltak ezek a lapok a piacról.
-
MdewC
nagyúr
Lehet törölni kéne ezt a pár kommentet mielőtt jön Szigma.

Meghivott: jobb CAM
-
Meghivott
addikt
Köszönöm (sajnos telón jött, nem volt látványos), rég nem nyitottam már semmit. Eladható baby Crespo volt az utolsó.

Messit CAM-ban vagy ST-ben próbáljam? -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Esett egy 86-os Manolas és egy 83-as De Jong is. Megvan lassan a csapat, eddig csak untradeable lapokat használtam
-
akooos
veterán
Eddig Vini Juni a legjobb 3-ból

Sikerült vennem 4 Nzonzit 7000-ért, 8700-ért elment darabja
kösz a tippet -
Kristof_94
nagyúr
Na, megjött az UCL sbc, elég beteg:
11 UCL Cards - Min 83 rating
Can pack any UCL MOTM, RTTF or TOTT player
-
Santana01
aktív tag
Ezt se hittem volna pár héttel ezelőtt..fel jutottam Division 1-be.

Mondjuk ez tuti csak átmeneti de azért örülök

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Readonly2
üzenetére
Whoscored szerint 19 meccsen 12 gól, 5 gólpassz, 4 MOTM. Szerintem a kispados részre elég lehet, meg azért őt mindenki szereti, már csak a hype miatt is berakják.
Én egy valakit várok nagyon, de szerintem rá kicsi az esély, ő pedig Fabian Schar, a Newcastle védője. Whoscored szerint VVD mellett a szezon 2. legeredményesebb védője, viszont a meccsei száma alapján nem tudom elég lesz-e. Pedig nagyon örülnék végre egy jó NUFC tots lapnak. Hátha valami SBC-be vagy heti kihívásba beteszik.
-
Kristof_94
nagyúr
Én ha jól emlékszem mind a kettőt kinyitottam eladhatatlanban, a TOTS tuti, de szerintem a FOF is untrade volt.
Itt van két gól tavalyról: Egy. Kettő.
Idén még nem próbáltam, de hátha holnap beadja. Az a baj, hogy a finesse-t teljesen elcseszték, lehet még gólt lőni, de nem egyszerű. Jó dolog, hogy javítottak rajta, de kicsit túlzásba vitték. Mikor meglett Raúl olyanokat lőttem vele, hogy csak lestem, most már nem tud csavarni...
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szeretem ezt az “ez meg az anny akkor vajon az mennyi lesz” mondatod...

Vajon mennyi? Olyan 900-1,1 milla konzolon (a hype után). Szeptember elején szerintem majd vedd meg!
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De szerettem a tavalyi tots lapját! Nagyon jó volt!
-
Readonly2
tag
Xboxosok akik tegnap nem tudtak belépni : jó már ? Kaptunk kárpótlást ? Ha jó 8 után valaki bajnokságot ?
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Én hülye meg halogattam HL Son megvételét
-
toxicjew
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ez remekül jellemzi a játékot

Tényleg nem rossz totw de Hazard nagyon kellett volna

-
Kristof_94
nagyúr
Kicsit genyók vagytok, de igaz, elég sokat halogatom a dolgot.

Nyáron tényleg sz*r lesz, de legalább fűteni nem kell.
-
Szigma70
addikt
Akárki akármit is mond, én nagyon csípem Kristófot
-
Santana01
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Kristóf Fifa szezonja:-ősszel spórol nem vesz senkit mert mindjárt jön a TOTY.
-télen nem vesz senkit,spórol mert jön a Birthday és nem akar bukni.
-tavasszal nem vesz senkit mert jön a TOTS és brutál jó lapok jönnek így előtte bukna.
-nyáron egy-két hónap játék(de akkor is csak untrade lapokkal
) aztán jön a Fifa 20. 
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én őt ajánlom, nagyon jó lap, könnyen beépíthető és szerintem nem nagyon fogsz bukni rajta:
[link] -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Laurent Blanc.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem ertelek

Hosszu honapokat szenvedsz azert hogy nyaron a jo idoben tudj jatszani 2honapot

Mikozben evkozben sem buktal volna egesz evben pimpelem a csapatom es jatekos eladas teren tax utan 250 bukoba vagyok ebbol 80volt OP scholes 170 ronaldo

A mostani jatekosaim pedig meg mindig minimum jatekosokonkent 50nyero van ha eladnam tax utan

Es egesz evben elveztem hogy jo csapatom van a jatekot nem de ezt igen

Mondjuk megszoktuk csak nem ertem

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vagy Blanc, vagy: [link]
Fabinho CDM, Ndidi CB, nekem ez szimpatikusabb, mint az Aké-s verzió. -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Baszki ez már durva...

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ennyi hónap Blanc istenítés után még megkérdezed, hogy ki legyen a CDM?

-
Kristof_94
nagyúr
Ide kellene nekem egy jó CDM 4231-ben, akivel full chemen indíthatnám a csapatot. Lehet akár egy millió alatti ikon is, ha esetleg van olyan, aki nem veszítene annyit az értékéből a TOTS kiadásakor, bár akkor mindenki fog... Full untrade az egész csapat Akét kivéve, de helyette nincs más.
Próbáltam amúgy Kantét is, de nem jött ki a chem. -
freddyadu
senior tag
Aki használta őket:
4-2-2-2 és 4-2-3-1 alakzatban jobb CAM/RM pozícióban középső Figo vagy baby Best a jobb választás?
Köszönöm! -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze igazad van, de idén én már nem foglalkozom ezzel a befektetősdivel (eddig se tettem), egyszerűen nem állt rá az agyam, hogy egy percig is gondolkozzak rajta. Talán jövőre, ha játszani fogok egyáltalán

-
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
83-84 lapok plusz sztem 2 UCL lap kell majd bele.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Sok kicsi sokra megy!

Amúgy szerintem pénteken jön ez az sbc vagy akármi is lesz ez. Ha ucl lapok kellenek bele az drága lesz, ha csak sima 83-84 akkor talán korrektebb, de azt meg megtoldhatják egy IF lappal is. Szerintem egyet majd megpróbálok, a kínálattól függ. Mondjuk ha most jön majd a team of the tournament, ott tuti lesz pár komoly lap, nyilván nem véletlen. Messi, Cr, VVD, Son, nem kell félteni az EA-t.
A befektetőknek jó lehet, de amúgy tényleg lehúzás, 1 hónap és nagyon komoly lapok fognak jönni. Az eddigi 19-es eseményeket és lapokat látva biztos, hogy az EA rendesen odaver majd. -
sz_abika
addikt
Draft tokent kihasznalva 88as Felipe Anderson vegigvitte nekem a 4meccset, TOTGS Neymar észrevehetetlen mellette. 6 rugott gol 2 assist, ugy hogy 451ben végig LM poszton játszott. Még OP Lineker lepett meg, olyan helyekről talalt be ahonnan tudom h Ibra sem rugja be. Es nem is olyan drága..
-
toxicjew
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Aha, hát én valami "meglepire" gondoltam, nem olyanra ami fixen lesz. Mint a Future Stars pl.
Kristóf: igazából én saját felhasználásra kezdtem gyűjteni őket, hogyha majd lesz totw sbc vagy hasonló akkor bele tudjam tolni őket. Most nyilván eladhatnám ilyen 150-200k körüli haszonért, de mit érek vele PCn?

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem is lehet már min áron 83ast találni, mondjuk hetekkel ezelőtt betáraztam belőlük, szóval nem érdekel. Ha még a totw sbc is befut a héten lesz itt nemulass
Kiváncsi vagyok lesz-e még valami promo totsig. -
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem baj en ekozben szepen adom el a 83lapokat mar 3000ert

-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Épp ezért nem fektetek be semmibe, mert "sokan elkezdték". Nem véletlen kerülnek ki ezek a forráskódok (ha ez igaz), nehézzé teszik a kereskedést ezzel, mivel mindenki látja és "mindenki" erre készül.. Szóval én hanyagolom.
-
Kristof_94
nagyúr
Megint lesz valami...
Sokan elkezdték venni a 83-84-es kék lapokat, ami egész reálisnak tűnik. 4-5-6k nálunk.
-
sz_abika
addikt
Hat ez a live befektetés ez nem nem nekem való... Nyitva volt app meccs közben, Aurier 215ert elhozhato, majd perceken belül már 240.fyeah. Erre jon q bomba reggel jon az ucl sbc es nem L kezdett zuhanni

-
Zimmi91
addikt
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
Nekem 7 meccs kellett online meg 3 a columbiaival és 7/7et nyertem , első 3 meccsen jött be csereként a 75os columbiai STm, de hát egy vicc volt H 30rol olyan bombákat vertem vele, hogy minden meccsen O lett a Man of Match

Azt hittem én is napokig fogok szopni vele, de 800rol 1000re felmentem 😂
-
Digestive
veterán
Kár h nem lett gól, pedig milyen kis trükkösek voltatok mindketten!

Csak h értsék a többiek is, h mire reagáltál!
-
K.J
senior tag
Szép reggelt!
Uraim! Moments Figo vagy Moments Best?
Véleményeket kérek szépen!Köszönöm!
-
akooos
veterán
5 órája írta ki az xbox support twitterre, hogy még dolgoznak a hibán és majd lesz új hir, ha változás van. Azóta csönd. Olyan nyugodt voltam tegnap délután így játék nélkül. Kevés napot hagytam ki idén nem önszántamból, de ez nagyon jó érzés.
-
MdewC
nagyúr
Hoztam nektek 3 div 1 replayt.

Ez még a múltkori Serie A kihívásnál volt, amikor Savicért mentünk. Nem volt könnyű. [link]
Ez ma esti meccs, az új csapattal. [link]
Ez pedig szintén ma esti meccs, a védekezés meg CR gól miatt, de leginkább Digestivnek, hogy én, hogy prezentálom a szabadot.
Maradjunk annyiban, hogy van lemaradás, mondjuk az ellenfelet se értettem. [link] -
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na, visszavetted Auriert a meccs után olcsóbban?

-
ThuG4LifE
senior tag
En teljesen kiegtem 2 nap alatt ezzel a kolumbia f@szsaggal. Div4bol div6.
Felesleges leirnom, hogy mik voltak ... vicc.
Tartok szerintem egy hosszabb pihenot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RT-AC68U
- Yettel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest