Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Köszi a kiigazítást, így gondoltam.
2 játékos van aki a levegőben konkrétan verhetetlen. CR meg Ibra! Blööáááá! 🤮 -
Szigma70
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
+balance, stamina
-
Yodamest
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
hát ha az ST-re gondolsz akkor jah

KaksziLajos nah akkor érted a dilemmámat, én is így vagyok vele, hogy nagyon szenvedek PL ellen mindig és adná magát, hogy akkor csináljak PL csapatot, de nemtudom valahogy én jobban szeretem az egzotikus játékosokat, akiket kb senki nem használ én ilyen vagyok...
Viszont amikor elkenek valakit, annál nagyobb számukra a meglepetés. Azért arra a 91-es Aubára nagyon fáj a fogam és őt meg csak egy szintiszta BPL-be lehetne betenni. 
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Birthday Bonucci tényleg nagyon jó mindenben, kivéve a sebesség. Megvan/megvolt mindkettő és Hierro valamivel stabilabb és a plussz sebesség miatt használhatóbb talán.
Ez a VVD meg akárhányszor szembejött, mindig megkeserítette az életemet, teljesen mindegy volt melyik verzió volt. Csak sajna nem szeretem a PL-t.

A verhetetlen az csak egy jelző volt gondolom, hogy érzékeltesse mennyire OP. De nyilván senki nem verhetetlen, csak valakit nehezebben fejelnek le és nagyobb százalékban nyer légicsatákat. Na Hierro is ilyen.
-
Yodamest
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Nagyon dicsérve van ez a Hierro gyerek, csak az a baj, hogy minden jobb CB-ről ezt mondják, hogy stabil, verhetetlen a levegőben stb. Most ha mindenki verhetetlen a levegőben akkor igazából senki sem. Van Dijk harmad annyiért szintén verhetetlen a levegőben, karnevál Bonucci szintén, sőt nekem még gold Manolast sem verte senki a levegőben.
Nem is tudom mikor kaptam utoljára fejes gólt. -
Szigma70
addikt
Köszi srácok

Lassabban jön a coin, de azért haladok a csapattal, aztán majd csak nyitok valami értelmeset így a végén

@MdewC
Tudtam, hogy hiányolni fogod a Hunter, Hawk lapot róluk
Meglátom@Gabesz
De a 442-ből néha ha ég a ház, akkor 4222 lesz, vagy 424
@Digestive
Sokat filóztam, hogy ez vagy a prime, de olvasgatva nem bizti, hogy megéri.
-
-
Mrguba
őstag
GYerekek valami otlet CAM-ba?Megvettem 90es DECOT---de valahogy nem jott be...
VAlami olyan kene aki kijon 4-500 ezerbol ha eladom DECOT...
Aki jol bemozog kiugrik es lo is...
BPL csapatba.
Vagy nagyon jo CM icon helyette es akkor De Brune megy CAMBA -
KaksziLajos
senior tag
23/15-nél abbahagytam a WL-t, de elégedett vagyok. Mar sajna nem volt időm és energiám rámenni a Gold2-re, de meglett volna érzem.
Az első WL volt, amit élveztem. Bejött az erősítés a csapatnak és formációt, taktikát is váltottam már a múlt hétvégén, amikor is idén 2-szor Gold2 lett.
Amit el tudok mondani az újakról, hogy IF Naingollan totál brutál jó, igazi mindenes, CDM-ben visszavonva meglövi a maga góljait és gólpasszokat is adogatja. Érdekes, mert a sima gold lapja nagyon nem jött be, ez meg pont fordítva...
Prime Maldinit ki akartam próbálni pár meccsre, de végül biztosan marad a játék végéig. Komoly a pali nagyon...
Es végül gold Neymar. Hat elképesztő amit lehet vele játszani, próbáltam Birthday Mbappet is, nálam ő szó szerint nulla volt. De ez a Neymar pali, na tuti hazugság a finishingje ami a lapon van... 27/17/6 de ugye CR és prime Figo mellett... Biztosan megtartom őt is végig.
Jah és a kapus, Donnarumma 89-es lapja biztosan az egyik legjobb kapus a játékban. Volt De Geam, Courtoam, FB Casillasom, Llorisom de mindnél jobban bejön.
Fut Birtday Koulybali nem jött be annyira. Tényleg olyan, mint egy birodalmi lépegető, pedig CB-ben használom. Na ő lehet nem marad, de ki akartam próbálni. Akit utolér és elcsíp, annak annyi, de ez kevés. Prime Hierro jön vissza majd szépen.
más
Este mehet pár bajnoki meccs majd urak, 21 óra után
-
Yodamest
veterán
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Igen ő nagyon tuti, ha BPL csapatot csinálnék tuti ő meg 91 Auba lennének az ST-k.
Ő az egyik olyan játékos aki miatt filózok a BPL csapaton is.Fifaisshit miért milyen statra nem figyelek? Próbálok mindent számításba venni, de nincs perfekt játékos. Én alapvetően csatárban a gyors ám mégis magas, jól fejelő goat jellegűeket bírom, mint Poulsen, Auba, Ronaldo, Richarlison stb. ha emiatt rosszabbul passzol vagy 3 sill moves hát így jártam, de én sokat fejelek szóval az fontos. Az OP nem jelenti, hogy ingame is jó játékos, ezért kell kipróbálni, az nálam csak annyit tesz, hogy a statok alapján túlhúzott, de ettől még lehet fos is...
-
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jaja majd gyakorlatban eldől, nem azt mondom, hogy nekem van igazam egy percig se, csak azt, hogy így látatlanba ezek a játékosok, ilyen árakon nagyon OP-nak tűnnek a statok alapján.

De, hogy magamat is cáfoljam ott van pl. az egész BPL jelenség mint olyan. Már sokszor feltűnt, hogy a BPL játékosok statokon felül teljesítenek és ez szembe megy az egész fiktív stat elméletemmel. Alap gold David Luiz hónapokon át megkeserítette az életemet, egyszerűen nem tudtam soha átmenni azon az emberen, még jó hogy mostmár a flashback verziója jön szembe.....
Ilyen még Kante is, egyszerűen nem értem... kis töpszli szörnyeteg, és elnyomja a 190 magas 90+ str-es játékosaimat, ellentmondást nem tűrően, felborítani még soha nem tudtam egyik játékosommal se! pedig találkozott már a speckó Bonuccival, Bentacourral, Militaoval... mindig Kante vitte tovább a labdát. Ennyi. -
Mrdevil
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Hát kinek mi. Én pl azt tervezem, hogy TOTS utánig gyűjtögetem a nagy ratinges lapokat, majd akkor lejjebb mennek az árak picit, és kipattintani egy jobb fajta ikont. Én pl Figot tervezem, addig nem felhasználni őket ilyen SBC-be, kivéve, ha jön egy visszautasíthatatlan ajánlat, ez a tucat LW Mané nem ilyen szerintem.
-
sz_abika
addikt
Mané a kispadra megér 100k-t?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Sickboy25
üzenetére
Köszi skacok a segítséget, majd meglátom mennyire érzem hogy meg kellene csinálnom, addig is próbálkozok, hátha mégis tudok venni olcsóbban. Viszont újabb reward lap nem várható? Mert ha bedobnának mondjuk egy használhatóbb lapot akkor lehet hogy mégis rászánnám magam.
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A vision (látás a pályán, nem szó szerint) úgy tudom a long passzoknál, crossingnál fontos, shootinghoz nincs köze. Robben pont jó példa, mert nála engem is rohadtul zavart a 2WF, ezért alsó határ a 3-as, ami viszont már olyan, hogy nálam pl. Mandzukic is jobbal ballal verte a gólokat, nem éreztem hátrányát. Nyilván normális keretek között, tehát finesselni nem fogok a rosszabbik lábával, de erőből meglőni simán meglehet. Lewának sem jobb amúgy se a visionje se passzingja, mint mondjuk Jovicnak.
-
Edgar2621
őstag
Ti hogy csináltatátok a LaLiga sbc-t? A Valladolod és Huesca lapokkal nagyon szenvedek, drágán nem fogok senkit venni ez biztos 5-5000 a maximum amit adok egy lapért. Ti biddel hoztátok el őket, vagy snipe? Egyáltalán megéri, mert már csak ez a két csapat hiányzik, tehát a pakkok a klubban a reward lapok perig annyira nem mozgatnak meg. Esetleg lehet számítani még újabb rewardra?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
pl. a vision is egy hasznos stat

úgy, hogy a 90es composure-rel pl. az üres kapuba szemből be kellene találnia...
csak a stat elméleted ellen: tavalyi TOTS Batsuayi-nak a statok alapján egy Mertensnek kellett volna lennie, ehelyett nyerges vontató...
a 2-3 WF-ról meg annyit, hogy én Robbennel is verek gólt a jobb lábával ,de eseten többségében rommá töri a labdát...de tesztelj nyugodtan, aztán vagy bejönnek vagy nem!

amúgy Wernert é nnem is passz játékra alkalmazom, hanem kiugratásra és befejezésre. a 92es Lewa pedig már tud passzolni

(#29962) freddyadu :
tegyél rá egy snipert és jó -
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
hát oké... csak nem értem, mi az, hogy "90 composure mintha nem is lenne"? Most vannak statok vagy nincsenek? Vagy csak oda vannak írva dolgok, amit tök nem is számítanak?
Ha Rebic és Jovic nem tud passzolni, amúgy korrekt short passzal, akkor pl. Werner és Lewa miért tud? Én a statokban hiszek és azonos statok mellett nem hiszem, hogy egyik játékos ne tudna valamit, amit a másik tud.
-
freddyadu
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Na és 87 Werner? Ő milyen? 😀
-
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ezt azért így merész kijelenteni. Leva anno megvolt, de nem volt túl stabil, az a gond, hogy nem speedster, viszont nem is egy Lukaku, Mandzu vagy Poulsen. Szóval így egy középtartományt képvisel, de pont emiatt én nem találtam vele a közös hangot. Rebic, Jovic, Havertz szintén kiváló támadők még, szóval abszolút nem csak Werner és Leva van.
-
freddyadu
senior tag
Szóval ez a 87 Werner mennyire jó ST?
Kivegyem/ne vegyem a SWAPból? -
Szigma70
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
HL Skriniar jó, de helyette jött Hiero, más kategória
Rijkaard OP, Bonu lassú, az ikonok más szintet képviselnek, kivéve egy két lapot, Ramos, Varane, VVD, de őket nem tudom, vagy akarom betenni.Igen, 92-es prime Figón gondolkodom, 7 chemen is jó lenne Son helyett, de most csak 700K-m van sajna
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nekem valami nem stimmel, mert akárhogy számolom, csak 5 vereségem van
Ballack96 2
dejvid8 1
Hazli17 1
V-man 1Mellette 3 win(te, V-man és dvtkfan ellen) és 3 döntetlen (dejvid, Hazli és dvtkfan ellen)
-
Szigma70
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Na de az a composure meg balance......
Persze ettől még lehet OP target ST
Más
442-ben bal LM be, vagy-és 4231-ben LAM.ba Aouar, így pavel átmenne a jobb oldalra, vagy a másik oldalon lévő Son-t upgradeljem, és Pavel marad a balon?
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Aktuális tabella várható valamikor?
-
Yodamest
veterán
válasz
A guru
üzenetére
hát nemtom a 3wf nem hiszem, hogy gond lenne, jó példa Cutrone, aki a másik csapatomban a házi gólkirály, bőven megelőzve Ronaldot is, jobbal, ballal mindent, tényleg mindent bever. Szélsők is sokszor 3wf-al olyan beadásokat adnak, hogy az ember fején áll meg a labda. Ezt nem kell túlgondolni. A 3-as csel pedig nekem egy target man-nél nem gond, vele úgysem fogok Neymar cseleket tolni, max ball rollt, neki inkább várni kell a labdákat és a 193 centijével befejelni azokat.

-
Fifaisshit
őstag
Sracok eddig en kivel meccseltem akoson es davidon kivul ?
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Na így néz ki a formáció 3-5-2, persze max chem mindenkinél. Ez lenne a B csapatom a CR7-es SerieA mellé.
Just a tip: akinek végesek az anyagi erőforrásai nagyon tudom ajánlani, hogy valami 5 védős formációban tervezze meg a csapatát és ingame váltson 4 vagy 3 védős felállásra. Ez azért jó, mert a védők, szélső védők nagyon OP-k a többi poszthoz képest. A csapatomon is ha itt megnézitek Telles és Militao milyen értéket képvisel középpályán, nem is tudom, hogy ilyen jó kimondott CDM van-e a játékban, mint ők. (Gullit és Vieira kivételével) Továbbá nézzétek meg pl. Alaba adatlapját, az a játékos ajándék 270K-ért, perfekt támadásban, védekezésben, végtelen stamina, sebesség, minden tényleg minden, aki tudja építse be valahogyan.
Szóval ez ilyen kis fekete gyémánt csapatocska, ma megcsinálom, aztán kíváncsi leszek élesben is van-e olyan jó, mint azok akikből összeáll.
-
Yodamest
veterán
asszem találtam egy igazi gyémántot, még nem próbáltam, ma rakom össze a bundes csapatomat vele:
PoulsenPróbálta már valaki ezt a vikinget? Embertelen statjai vannak és még 100K sincs!!! Ugyanez BPL-ben lenne vagy 400K. Körvonalazódik a bundes csapat a serie A mellé, hamarosan belinkelem mire jutottam.

-
MdewC
nagyúr
Ferié az érdem.

-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
53
Az szép

-
dejvid8
őstag
válasz
dejvid8
üzenetére
És sikerült
8:20kor kezdtem el, volt egy full meccses win, lett egy 10. perces RQ, és 8:57kor egy ajándék az ellenféltől (öngólt rúgott), igy meglett a gold2. A maradék percben én is adtam egy ajándékot, egy ellenfélnek öngólt rúgtam és kiléptem.Szóval 24 meccsből 17 win lett, elégedett vagyok. Szerintem sikerült volna a Gold1 is, ha lett volna még időm.
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Gratulálok srácok.
Ez nem mindennapi teljesítmény.
-
Lori82
senior tag
PÉntek-szombat nagyon ramatyul ment a WL. DR helyezéstől függhet,hogy milyen ellenfelet kapsz??. 3. osztályban vagyok a DR-ben lehet,hogy nincss köze a WL-hz,de nagyon pengés ellenfeleket kaptam ezen a 7végén,ikonok mindenhol.Úgy nézett ki,hogy 3 hónap után nem lesz meg a gold 2,de tegnap POTM Aubameyang megmentette a seggem. 4 meccsen 11 gól ,4/4 win .

-
gabigyerek
senior tag
Tegnap este 21/13 al tértem nyugovóra. Mondom ma reggel 6 meccsre simán van időm, még akár a gold 2 is meglehet.
30/13 lett a vége. Aki kapott már ki 9x zsinórban, az tudja mit élhettem át
Főleg, hogy az utolsó meccsen 11-esekkel kaptam ki 2 kick off glitch gól után. No mindegy... -
Aguinaga
őstag
válasz
dejvid8
üzenetére
Nekem se volt sok időm, egy Silver1-nél álltam meg, még 6 meccs maradt benn.
Volt pár érdekes meccs, a kapu előtt keresztbepasszolt labdába, az üresen álló Perisic nem tudott beleérni, mert képtelen volt lépni egyet, csak állt, és amikor odaért a labda, inkább rácsúszott (?!). Vagy amikor hirtelen, miközben uralom a meccset, és vezetek, a teljes képernyős módból kilép ablakba a játék (mintha értesítés jött volna, de persze az ki van kapcsolva, meg nem is jött). Vagy amikor az ellen játékosai úgy tapadnak, hogy mintha 3-4 embert irányítana egyszerre (persze lehet, hogy ekkora pro volt az emberünk, egy sima, NIF Serie A csapattal)
-
dejvid8
őstag
Na gold3 megvan, maradt még 12 meccsem
Ilyen jól még nem ment a WL, kár hogy nincs több időm, szerintem a gold1 simán meglenne. Reggel zárás előtt nyomok egy gyors próbát, hátha sokan RQ-znak majd és egy gold2 összejöhet még. -
Szigma70
addikt
Megvolt nálam az utóbbi idők legjobban elcsalt meccse.

Full alap spanyol csapat. De full. A legjobb egy Yedder gold lap volt. Az egész csapat nem volt 20K.
Olyan szinten ment a mahina, hogy végig röhögtem a meccset.
Nem hogy 3-szor lőtt kapura, a térfelemre jött át 3x. Persze, hogy kikaptam. 3-2 re.
Azért az érdekes számomra most már, hogy miért csak ilyen gyenge csapatok ellen bolondul meg mindenki a csapatomba, miért ilyenkor lő mellé, felé mindent mindenki, miért ilyenkor lassabb az összes játékosom, miért ilyenkor nem tudnak passzolni, ilyenkor rúgnak lukat ziccerben, ilyenkot lepkezik a kapusom, és ilyenkor csinálnak 11-est????
Tudom, nem tolja a gép az ilyeneket, csak a pro-k élik ki magukat 20Ks csapatokkal februári accal.Na most már jobb

Még iszok valamit és teljesen ok leszek -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére

Azért kérdem, számít?
Persze, magyar, OK.
De a játékban nem oszt nem szoroz sajnaDe ha kap, tuti kipikkelem

-
dejvid8
őstag
Tökre élvezem most a WL-t, pénteken csak 4 meccset birtam lejátszani, 4/3 lett, és ma este 8kor bírtam csak folytatni..Hát, 13/11-en állok most, tehát 9 meccsből ma 8-at sikerült megnyerni
Nem is gondoltam volna hogy ilyen jól fog menni. Úgyhogy a gold3-at szerintem hamarosan sikerül összehozni, aztán ráhagyom már. -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Számit?

-
Kristof_94
nagyúr
Szoboszlai gól, gólpassz! IF?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ma kb. 7 db tizit kaptam. érdekes, hogy az addig szinte 100as strenght és 100as ball controllal (legalábbis addig felborítani sehogy sem lehetett és elvenni se a labdát tőle) megáldott játékos úgy esett össze a 16oson belül, mint kb egy 20 kilós gyereket ha meglegyintek...
-
Kristof_94
nagyúr
Amikor az ellenfél ellentámadása, tizije, majd gólja abból indul, hogy a passzom elakad a bíróban, az már kicsit gyanús.

-
Mrdevil
addikt
Srácok, jó tanács: futbinen lett egy új menüpont a felső sorban"swap deal tracker"
Baromi jó, mikor hány swap jött már/jönni fog, mikor, melyik aktiv, stb.
-
A guru
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Kíváncsi leszek mit nyittok, az én top 100-as rewardjaim sosem adtak semmit...

-
Mrguba
őstag
HOlnapi sb-bol lesz a 7.swapom...ennyi volt eddig?
-
Francesco003
aktív tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
A legfontossabb a team,szerintem minden poszton kimagasló jatékos kell.Le kell védekezni azt a pár támadast amivel próbálkozik.Támadásba zöld tf,kapás lővés,d back,.És kell mák is mert van jópár meccs ahol úgy csal mint atom ,,ott csak ne kapj ki a stratégia.De úgy letólni 45 meccsett ,hogy ne kapj ki, ne kapj goolt,lőj 5öt,,,itt a bolygóknak is egybe kell állni meg a koncetrációnak is😅
Guru:gondoltam nem hagyod ki😅😅
-
Madn!ght
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Gratu!
Engem is jobban szórakoztat az SB sokszor, mint a hálózati körülményekre bízott rivals. Van valamilyen bevált stratégia a gép brutális pingpong 90% fölötti pontosságra scriptelt passzai ellen? Olyan 82-85 ratingig egesz jol tudom uralni a merkozest. Mar sokszor azt csinalom, hogy megprobalok egy gyors golt szerezni az elejen, aztan utana kicsit “raulni” az eredmenyre, de aztan van, hogy erezhetoen rakapcsol a gep, es rommapresszionalva hirtelen ver egy hármast
. Védők szétszélednek, vagy csak simán egy rossz passzal az ajtó ablak üresen álló ellenfélnek adják.
Bármilyen tanácsot elfogadok.
-
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Koulibaly
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Ehhez mindenképpen gratulálok!
Én ma erőszakoltam ki magamból pár SB meccset a SWAP miatt. Annyira egy unalmas szutyok gép ellen játszani, h én biztos nem lennék képes ennyit letolni! 10 után kb behánynék!

-
ali75
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Újra elkezdtem sajnos én is!
Az a kb. egy hónap játék nélkül nem volt rossz.A feltört fiókomból a játékosok értékét és az eltűnt coinokat is vissza kaptam.Igy most csapatot építek újra.Egy gyors kérdés, 88 Rijkaard vagy FS Militao CB posztra ?
Köszi
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valami PL szélső RW vagy LW biztosan, mert az hiány poszt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2 játékos van aki a levegőben konkrétan verhetetlen. CR meg Ibra! Blööáááá! 🤮