- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus84
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Alternatíva 4231ben nálam jobb oldali cam, tökéletes bundes csapatba. Aki nekem még nagyon bejön az De Ligt , meg fognak kövezni de nekem jobban tetszik mint Van Dijk akiből a 90es kártya volt meg.
Így nézek ki most WL-re, induláskor minenki max chemen és egész jól megy most. -
dejvid8
őstag
Tökre élvezem a WL-t most, jó a gameplay számomra. 15/11 eddig. nem rossz, csak most ne jöjjön 7 vereség sorozatban

Megtaláltam Eusebio tökéletes párját ST-ben: 87 Ben Yedder.
A 84-es lapja is brutál volt, de ez
185K-ért egyenesen ajándék. Nagyon jól érzik egymást Yedder és Eusebio, kb egyenlő arányban rugdossák a gólokat, és asszisztolnak is szépen. És mindkettő jól fejel, az is durva, pedig alacsonyak. (Eusébióval egy rakat gólt fejeltem már)Nesta is tetszik, nagyon betonbiztos védő. Csinálja amit kell. Az agility / balance-cal sincs hálisten nagy gond, engine kicsit fel is boostolja. Érdekes, hogy mindig ott van pont ahol kell, ha rávezetik a labdát kb mindig megnyeri a párbajt. Fejjel is erős, és nem is lassú. 87 Rüdiger után sokkal biztosabbnak érzem. Minden téren.
Szóval örülök hogy megcsináltam az Ikon SBC-t, 160K-t megért! (fun fact: a középső lapjának a "legjobb" az agility/balance-ja a 3 lapja közül, szóval nincs kizárva hogy ez a legjobb Nesta lap).Ja, és lecseréltem a potyázó Alissont mostmár, katasztrófa volt. Jött sima De Gea. Hát... Én most használtam őt először a 19-ben, de nagyon OP, észrevehetően nagy javulás Alissonhoz képest. Olyan reflexei vannak amit el is felejtettem hogy ilyet tud egy kapus.. Az ő árán is meglepődtem, 85K volt, azthittem drágább jóval.
Szóval Ez a Nesta - De Gea védelmi upgrade elég nagy stabilitást adott, érezhetően kevesebb gólt kapok a meccseken.

-
MdewC
nagyúr
Tegnap nagy volt az öröm, a mid ikon befektetések hoztak kb 250K profitot.
Megvettük ucl live Auriert, baromi jó lap, Walkert váltotta. Shadow gyors, agresszív, jól szerel, mindent kifejel és jól passzol.
Megvettük mid ikon Carlost, hát pár meccs után csalódás. Túl alacsony. Olyan, mintha a kislányommal fociznék. (Amúgy szereti a labdát szerencsére.)

Szóval a kiélezett fejeseket és a helyezkedését hagyjuk is, Tierni sokkal jobb. Szóval most SIF Sandro jöhetett is vissza és Courtioa is, mert kell a link Ramosnak.
De Geat sajnáljuk, a kedvnek se tett jót, mert Carloson egy hétig pörögtünk.
Maldini sbc folyamatban.
-
Mrguba
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nem...szerintem en ennyit tudok

-
poolzee
tag
Sziasztok
Fut szülinapos Coutinhoròl van valakinek tapasztalata?
-
#Wiall#
tag
Megcsináltam a premier league sbct szerintetek kit vegyek ki vardy vag y doucourét ?
-
Mrguba
őstag
Na 28/11 el zartam a WL-t..
2 meccs maradt de nincs ertelme...
Mikor szembe jon egy 7-8 ikonos csapat...
A leggyengebbet Aubameyang meg Salah nem eri utol labda nelkul..
Ebbe ennyi van...
Ja es a leggyengebb csapat amit kaptam 87 volt....
Mindennki csilli villi jatekosok..teli ikonnal csak mi a banatbol van mindenkinek? -
-
K.J
senior tag
Urak,
Ha valaki próbálta Robbent, kérem osszon meg róla információt!
A váló életben nem nagyon kedvelem a fickót, elismerem a tudását, de önző egy picit a pályán. Én ezt látom. De az a lap, valami iszonyat jó!
Nem tudom mennyire menne vele a játék.
Számomra Sané ilyen még. Egyszerűen nem tudok azonosulni vele.Tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek más jön be, de azért érdekel, mit alkot a kártya másoknál.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére

Más magyarázat nincs.
A játék jó, az algoritmus, az AI, a játékmenet kitünő, A szerverekre milliókat költ az EA,
Így csak az marad magyarázatnak, hogy a decemberi, januári accal játszó, szedett vedett, védekező ember nélküli , lehetetlen alakzattal jövő csapatokkal csak prók jőhetnek. -
Szigma70
addikt
Megnyugodtam hogy a gold csapatokat nem tolja a gép.
Rajöttem, hogy a pro-k tolják Nif csapattal, ezért olyan jók -
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Brutális amúgy az a Robben lap, de 1-1,1 millió zseton...
Savicot szerintem elcseszték RB-ből normális játékosokkal macera CM-be áttenni. Guarin OP, de a liga nem erős.
Boatengról mi a véleményetek? Szerintem őt fogom megcélozni, jelenleg 3 bundás is van a csapatban és elég gólerősek, főleg Reus, bár ha holnap egy kicsit is villan a meccsen azonnal megy a piacra. -
toxicjew
addikt
Amúgy amellett, hogy szégyen a játék, az ilyen apróságok, mint, hogy Robben sbc ikonjánál az 1es szám egy befele mutató nyíl, vagy Cechnél egy fejvédő volt rajta, tetszenek

-
Kristof_94
nagyúr
Nekem 0-ra kijönne, de akkora lutri, hogy nem kockáztatok. Meg így egy ikonból elbuknék egy csomó játékost.
Henry-t néztem, nagyon drága. PC-n 4,4 millió és akkor még "csak" Henry jött ki, ahová csak 1 ikon kell... -
#Wiall#
tag
Van valakinek valamilyen tanácsa hogy melyik liga sbc érdemes kirakni az angolon vagy a németen gondolkozok
-
Sickboy25
addikt
Az a mid icon update mit takar? Ilyennel meg nem talalkoztam...
-
uszid94
tag
Sziasztok!
Ha vettem egy jatekosbol pl 5 t es ha ramegyek send all the club akkor 5 db ugyanolyan jatekosom lesz? Vagy kitorli a fifa? -
szabyka95
őstag
Vannak 2 millio ertekben 84-90 es jatekosaim, eladjam v egessem el sbcbe?
-
dejvid8
őstag
90 Nesta.
Hm, hát , lehetett volna rosszabb is, de védőt akartam a legkevésbé... Max 87 Rüdigert tudja lecserélni, de kérdés hogy jobb e Nesta egyáltalán.. Shadow-val vagy engine-nel esetleg.Mondjuk már szidtam mikor az olasz zászlót, Inzaghi, Baresi, Cannavaro jutott eszembe... Talán Nesta jobb ezektől ha már olasz.
-
dejvid8
őstag
Nekem 84-es és 86os klubból megvan, csak a 85-öst kell megvenni. 135K-t szerintem akkor is megér, ha sz*rt dob. Próba cseresznye.

-
akooos
veterán
-
Szigma70
addikt
Henry és Robben egymás mellett........ és Robben ha nem 2-es WF, amii Salah-nál 3-as, akkor simán azt
mondom, Robben kell. -
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
88-as Keane jött belőle....
használható ez a lap valamire? 
-
KaksziLajos
senior tag
Ez a MiD ikon SBC elég csábító azért. Persze emellett jó nagy lutri.
-
sz_abika
addikt
Henry mar vissza is vonva? Gg.
Lutri Midikon, vagy Perisic? Pont osszeraktam a csapatokat direkr nem váltottam be, kívártam...
-
akooos
veterán
Na egész jó weekly objectivek lettek. Elég rivalst játszani Boatenghez és SMS-hez is.
-
dvtkfan
senior tag
És ott a középső IKON SBC is...
-
Meghivott
addikt
Ha jön a midicon sbc, mi a jó stratégia a magas ratinges lapok kitételének? Max áron kidobni egyből mindet / 80%-os áron egyből / várni vele? Köszi
-
A guru
addikt
válasz
Tajték
üzenetére
Ez a játék már a demo óta egy foshalmaz, a TF finesse kivétele meg be is verte az utolsó szöget a koporsóba, dobjatok fel egy érmét 30szor a WL helyett, időt és idegeskedést lehet megspórolni, plusz nem lesz kevesebb sikerélményetek sem.
Remélem ma/holnap el tudom adni ezt a sok 83as lapot, aztán valamit kezdek a pénzzel...
-
Tajték
senior tag
válasz
A guru
üzenetére
+1

Mindegy mlyen játékmódot játszol, ugyan ez van mindehol. Ez az állapot vállalhatatlan....
Nem tudom mire jó ez hogy így szétbasszák a játékot minden évben a játék év második felére?Én már azért nem is írok ide semmit egy jó ideje, mert feleslegesnek tartom, ez egy okádék úgy ahogy van.....
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sokszor én is 3 centire az asztaltól állítom meg a kontrollert, aztán rájövök, hogy majdnem 20k egy új kontroller...

-
Kristof_94
nagyúr
Na, 20 perc és middle ikon sbc, illetve totw is. Jön ma egy nagy ikon, most kaptam az infót!

-
A guru
addikt
Most jött el a pillanat, hogy letegyem ezt a szart, mínősíthetetlen lecsalt meccsek jönnek egymás után, köszönöm, elég volt.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Van, ami sosem változik...

De muszáj néha kiírni az embernek magából, sokan így vagyunk ezzel. Inkább ez, mint a fénysebességgel a TV/monitor felé repülő kontroller.
Azért sajnálom, hogy az origin üzenetküldője ilyen gagyi, bár ha lehetne azonnali csevegést indítani már 1000 évre bannoltak volna. -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Deja vu, múlt héten is ez volt nem? Meg azelőtt, meg azelőtt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
8 meccs 5 győzelem eddig, szégyenteljes az egész. Olyan csapatok ellen kaptam ki és olyan módon, hogy legszívesebben quick sellt nyomnék mindenkire. Hulladék, mint mindig.

-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Pont most írtam privátot, 7en vagyunk

-
Sickboy25
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Boxon? Mert a goldjaimmal beneveznek...
-
Santana01
aktív tag
válasz
s0p0q0r
üzenetére
Bal hátvéd akkor ki lenne? Marcelo inkább találna oda de a szülinapos lapja 500k míg a NIF 66k és a különbség +1 védekezés és fizika(a lövő statt sokat nem ér a saját térfélen).
Gondolom akkor Salah menne RF-be viszont ott is a szülinapos +300k míg a NIF 80k és messze nincs akkora különbség.
Ez így sehogy se éri meg szerintem. -
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Eddig hány fő van?

-
Fifaisshit
őstag
Valaki meg bajnoksagra ?

-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Szerintem pedig csak a kapus a gyenge pont. Szerintem 4-3-2-1-ben tökéletes. A lépegetőt nem értem. Van Dijk, Koulibaly a CB ingame csak. Fabinho, Allan, Lukaku cdm/cm, többi egyértelmű(bb). Fabinho Allan megfelelő chemmel 90/95+ vision/passing statok, talán tudnak már egy jó zsugát előreküldeni az ott futkározóknak...

-
etaclan1984
őstag
válasz
s0p0q0r
üzenetére
Kapus irtó gyenge, van 5 védekező CB akiből 4 az lépegető, tudom nyilván valaki menne CDM-be de támadást nem tudom kivel szerveznél. A 10 játékosból 3 képes támadni, 7 az kizárólag védekezésre jó szerintem. Jól kihoztad a chemet de szerintem ez nem egy életképes csapat egy WL-ben.
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok! Mivel annyian panaszkodtak a hasznalhatatlan fut birthdayes kártyák miatt kicsit cafolnam a dolgot. Ebben a csapatban 5 fut birthdayes van egyszerre. Minimális képzelőerővel mindenki megtalálja mindenkinek a megfelelő posztját a megfelelő formációban. És a játék ezen szakaszában nem számít különösebben drágának. Ha ezeket a játékosokat azokra a pozíciókra gyártják le ahol lehet őket használni nyilván nem ennyi lenne az áruk sem. Ez a csapat pl. egy millióval lenne drágább...

-
Santana01
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor nem kell kereskedni és idegeskedni,h nem jön a TOTW SBC hisz ilyen Dalbert kategóriás játékosokra simán van coinod és lehet játszani ha ugyanazt tudják az olcsó lapok is mint a több százezresek.
Ne haragudj de ez nagyon erős túlzás.
Vannak meccsek amikor az ellenél Mertens,Dybala el nyom mindenkit. Vannak olyanok is,hogy 70es sebességű védők befutják CR-t. Van olyan is,hogy neki 2ből 2 megy be az 1500 coinos csatárral míg nekem CR kihagyja üres kapura.
Viszont ezek kiragadott példák. Összességében ki jön a különbség a drága-olcsó játékosok közt.Nagyon sokszor szar laggos a játék,kompenzál az ellenfélnek,flipper foci,mindenféle faszság van de azért ami drága az nem véletlenül drága.
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez sajnos igaz, az idei rész magasan a legrosszabb, mindig sikerül aljasodnia a játéknak, már előre félek a 20tól...
-
Kristof_94
nagyúr
Na pont az ilyenek miatt adtam el mindenkit, sőt jelenleg is azon vagyok, hogy elpasszolom aki még eladható. Pl. OTW Cancelo 340k, de minek egy ilyen drága játékos ha Dalbert cumiztatja őket. Tavaly sem volt fényes a játék, de idén katasztrófa.
-
Sickboy25
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Erről jut eszembe. Volt valamelyik héten a kínai meló a havi játékosért... Nah gondoltam összedobom a csapatot a keretből, ami volt. Rating 77- lett. Legjobb 83-as Oscar legrosszaba védelem és kapu 68 és 67... Fele bronz lap volt. SB-ben Prof módon 12-13 -at rúgtam a gyengébb chemü csapatoknak... Mi van??? A 87-es csapatommal 5-nél több még nem sikerült...
-
toxicjew
addikt
Letoltam pár sbt, konkrétan félek belekezdeni a wlbe, annyira wtf a játékmenet offline is. Egyszerűen elromlottak a játékosaim

-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne bántsd Dalbertet!!4!4
Tegnap duplázott ellenem Div3-ban, 2019 reg, 5-2-re kikaptam. Legjobb játékosa az ellenfélnek egy 84-es lap volt. Az övéi turbo és Hulk módban, az enyémek ólom lábbal és félszeg kislányként. Áj láv dísz gém.

-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne már, nekem is a 3. meccs után forrt fel az agyvizem... Itt csak a szokásos laggos szar, játszhatatlan.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, a vártnál gyorsabban, a 3. meccsen elment a kedvem az egésztől.

Ellenfélnek kamu tizi, kapussal rajta voltam, de természetesen a kapufáról bepattan. Előtte való gólnál védek, elé pattan, gól, de hát ugye Mertenst senki sem tudta arrébb tenni. A 76-os Dalbert mindenkit megfogott. 83-as decemberi csapat. Oh, persze lengyel. Éljen a WL. -
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy Sergio Ramos CM-CDM
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
LW Neuer. 99 acceleration, 65 sprint speed, 50 stamina.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Weekly objectivesbe nem fognak Kantét rakni szerintem.
-
Kristof_94
nagyúr
Kiket vártok ma a 3 heti küldetéses játékos közé? Mivel idáig volt a francia és olasz liga, így remélem ma jön a másik 3 nagy is. Az eddigi pozícióváltoztatásokat látva ma egy CB Kanté fog jönni...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dejvid8
üzenetére
Lassan már az lesz!

Az a baj, hogy sz-v dolgozom, így ha ma nem jön muszáj elkezdeni kiárulni, ha hétfő 19-ig még nyitni szeretnék. Na ekkor lesz majd az, hogy itt a sorstársakkal együtt szépen eladunk mindenkit és április első hetében jönni fog az sbc.etaclan: Ha így haladok lesz mit nyitni. Sőt, ennyi pakkból már Szigma kolléga is nyitni fog kéket!

-
etaclan1984
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Csak összeáll ez a végére

Már csak arra kéne a következő 2 hónapot használniuk hogy amikor DR-ből kilépsz a meccs után ne kelljen 3 ablakot elnyomni feleslegesen, hanem esetleg egy ablakra raknák hogy menni skill pontod lett, mennyi WL pontod és mennyi DR pontot gyűjtöttél. Tudom, biztos nagy munka lenne.(#28304) dejvid8 Mi meg majd arról fogunk amiket Kristóf kinyit tots idején

-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te szerintem már a TOTW sbc-vel álmodsz, igazam van ?

-
toxicjew
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
A technológia megérkezett

-
Kristof_94
nagyúr
Köszi srácok, akkor ez elvetve!

Akkor ma úgy tűnik middle icon sbc. Rosszul emlékszem, hogy a base icon sbc-be minden csapathoz kellett IF? Ez jó ok lehet a TOTW sbc-re!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Wuthering Waves
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vele szemezek már jó ideje pedig...

Boxon nincs a piacon Pepe és Brahimi! Falcao is mindjárt max áras (16k). Tegnap ezeket 7-10k között vettem marékszám. Várom a price range emelést.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)