- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
uszid94
tag
válasz
akooos
üzenetére
Akkor ahogy elnezem nem sietik el a dolgot... nem semmik ezek a palik... ha mar teljesen tonkrekurtak a jatekot adhatnanak valami kis ajandekot ... pl a 30 ritka 30 gold pakkbol nem egy szaros pavlenkat...-.-“
Oszinten szolva akkora Hightek ceg ez az EA mint a sajat valasztasi rendszerunk... xd -
Sany@83
csendes tag
nekem eddig ilyen a csapat. Vélemény mit kéne változtatni?
-
uszid94
tag
Nalatok is meg mindig szarakodik a fifa igaz?
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok!
Ebbe a csapatba kit tennétek a hiányzó pozícióra? Ingame 4231 lenne, Raúl lenne az ST. A kiinduló felállás mindegy, csak legyen jó a chem. Esetleg van olyan ikon, aki mondjuk a TOTS idején is kevesebbet zuhanna?
-
Sany@83
csendes tag
Sziasztok érdemes meg csinálni a Benzema sbc-t? Mit gondoltok a lapról?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Hazli17
üzenetére
Attól függ hol kell fejleszteni.

Csak vedd ezeket, hogy el is tudd adni, ez egyértelmű.
CR-t mindenképp be kell szerezni. Szvsz a felsoroltak közül Ale nem az igazi idén (akkor inkább mid Nedved), Seedorf kevés a def, aki a KP-n tud dobni, az mid Ballack. Az adót ne felejtsd, azt bukod. Szóval csak akkor, ha belefér.
-
sz_abika
addikt
Jaj ez a szánalmas VAR megint, de gyűlölöm te jo eg
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Úgyértettem, hogy Te is tudsz ötletelni, magadnak, de mi is várjuk a tippeket, mint állat.

Első körben Ballack tuningot gondoltunk, de az hard cucc, plusz Pelét monents R9-re, mert Feri kedvenc lapja R9.
Eusebiot is gondoltuk, de az a hiber brutálból csinál atom brutált, szóval az nem akkora előrelépés, viszont egy Ballack Gullit... Vágjátok... Persze ezek már az űr kategóriák, maximálisan elégedettek vagyunk most is.

Csak kellenek a célok.
-
Hazli17
aktív tag
-
dejvid8
őstag
válasz
Szamár129
üzenetére
Ja, most látom hogy Irtad Aouart, akkor viszont nem tudom. Pedig ő illene oda az biztos. Akkor esetleg valami ikon, baby Del Piero, vagy 88 Seedorf esetleg?
#29370) MdewC
Gratula! Erről a csapatról igazán beküldhetnél ide egy high-res képet, nem ilyen krumplival fényképezettet
Had gyönyörködjünk! -
MdewC
nagyúr
-
dejvid8
őstag
valaki xbox bajnokság?
(#29178) blizzrd
OTW Promes Coutinho helyett? Vagy a 87-es lapja, nem gond szerintem ha 7 chemen megy.
Benzema meg szerintem nem jobb mint Suarez, sőt. Max csak annyiban jobb hogy 4* Skill, de másban semmiképp. És eladhatatlan.
Szamár129
91 Aouar?
Én csak draftban próbáltam és nagyon jó volt, de sokan próbálták itt és mindenki dícsérte, hogy nagyon jó lap.(#29369) Readonly2 megy, igen. Báris egyelőre..
-
ThuG4LifE
senior tag
1220 sp-rol 940-nel jarok, valaki megveszi a ps-emet? Hihetetlen mi van itt.

-
Szamár129
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy ebben a csapatban "CF" pozícióba tudnátok valakit ajánlani? A keret Socrates eladást követően kb, 550 K lenne. Most próbálgatom a 4-1-2-1-2 szűk felállást, amire kezdés után állok át és ahol a "CF"-ből "CAM" lenne
Aouar FS lapját próbáltam már, de valahogy nem tudom belőle kihozni a lapjának ár/értékét és úgy érzem hogy Socratessel is ez a helyzet. Szóval ha valakinek van kedve szívesen fogadnám a tanácsokat. Köszönöm!
-
Gaborz1
senior tag
A 2 UCL Marquee Matchup meglepett egy szép kék Matuidivel.
Más is nyitott valami nagyobbat?
-
Readonly2
tag
Na lehet mégsem lesz bajnokság ma, ez a fos engem sem enged be... elmennek a píí...ba. Ilyen amatőr hibát... egy prime Gullit vagy Viera tudna kárpótolni...
-
Aguinaga
őstag
Ez a HL Suso tényleg jó?
Nem sok embernél látom, ellenben le kéne cserélnem NIF Cuadradot -
v-man
őstag
Szánalmas hogy még mindig nem lehet indítani a játékot, lassan tíz óra alatt nem tudják megcsinálni...
-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ezt jó hallani
Fejelni is tud? -
Kristof_94
nagyúr
Elpasszolom is visszaveszem meccs után.
Remélem ma még jön valami BL lap, mint tegnap az EL-nél.

-
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na szerintem meg pont van esélye a Spurs-nek.
😀 -
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Azért kérdeztem, mert utoljára decemberben volt ilyen BL-es lapom, így nem ismerem őket, nem figyeltem korábban miként alakul az áruk.
Nem sok esélye van a Spursnek, nyilván megeshet az ellenkezője, de túl jó a City. -
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milyen választ vársz erre amúgy ?
Volt már 7 másodperces gól is. -
Szigma70
addikt
Ucl live Lingard ára esik,pedig nem rossz lap.
Érdemes bekockáztatni, azt meccs előtt eladni? Sztem feljebb megy a meccs elején -
Kristof_94
nagyúr
Auriert mindenképpen eladom a meccs előtt. A kérdés csak az, hogy már most vagy nem sokkal a kezdés előtt?
-
Sickboy25
addikt
gold Walkert használtam eddig RB poszton PL csapatban. Vennék jobbat, mert annyira nem jött be. Van esetleg aki jobban bevált vagy gyűjtsek Zanettire?
-
dvtkfan
senior tag
Olvasott már valaki valamit, hogy mi a gond, miért írja ki, hogy lejárt a trial verzióm, miközben szeptembertől nyomom már...pont most meccs közben dobott ki, amikor vezettem és megvolt a kolumbiai gól is...nagyon boldog vagyok...
-
dejvid8
őstag
91 Aubameyang-ot próbálta valaki már? Vagy a 89/90es lapját? Milyen?
-
etaclan1984
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
És a szemétség az volt hogy akkor jöttek be nagyjából a weekly objectivesek és emlékszek valami promóval együtt jött (azt hiszem az ír promó), ráfrissítettem 19:00kor, bugosan mutatta és ezért megadta utólag a kapufást küldit. Nem kellett szenvednem vele, mások meg napokig szívtak.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Valamennyit biztos mennek majd feljebb, de nagy csodára szerintem nem érdemes várni. Viszont ha szerencsésnek érzed magad akkor bele kell rakni majd őket tradeable totw sbc-be és értékesebb lap jöhet.
Bár nem tudom hogy kellett-e a garantálthoz totw lap, aki emlékszik rá majd biztosan ír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mazda topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Had gyönyörködjünk!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Megcsináltam de azt hittem sose lesz meg...