- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
Nah, jelentem ez a patch adott a szarnak egy pofont. A gameplay ugyanaz a trágya. A lényeg hogy van mez sbc.
-
v-man
őstag
Na írjatok csak ki milyen értékes lapot nyit, meg jön hozzá a kedvem, és jön majd egy Pyatov v egy 76os török 😂
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem egy 85-os Sule jott, 25k, rosszabbra szamitottam.

-
Kristof_94
nagyúr
Na nekem jött egy 85-ös Telles, hátha elmegy 38k-ért, nem rossz pénz érte. Mondjuk szinte mindenkit vennem kellett, mert totál üres a klub. Azt hittem jön legalább 1 walkout, de nem. Remélem a TOTS-ra visszatér a pack luckom...

Az sem zavarna, ha még jobban utálnátok miatta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
akooos
veterán
Mondjuk ez a mez engine lappal elég endgame kártya
-
ThuG4LifE
senior tag
Legkozelebb 10 meccsre jo gameplayt lehet kapni.

-
A guru
addikt
Nem tudom mit panaszkodtok, tök jó mez, legalább nem egy újabb csalódástkeltő UCL player pick...

-
Digestive
veterán
Szerintetek semmi ucl sbc nem lesz akkor?
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te elfogult vagy, mint Castle fan
Tőlem Laporte kapja a szavazatot, de mivel ő nem Van Dijk így nem kapja meg
-
akooos
veterán
Közben
-
nyervi
aktív tag
válasz
chelseafan94
üzenetére
pont ezt akartam kérdezni, ez most mi?
először valami folytatásos sbc-re tippeltem volna, ez így hülyeség 
-
chelseafan94
tag
Komolyan kidobtak mára 1 mez sbc-t?

-
akooos
veterán
Most komolyan egy mez csomag jár az sbc-ért?
Elkényeztetnek
-
-
Szigma70
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
& MdewC
Köszi mindenkinek aki foglalkozott vele-m

közben nézegettem én is a vidiket, de ez nem teljesen az, ezt ismerem. Bár lehet, hogy CR-nél így adja.
De az is lehet, hogy ezt a game teszi hozzá néha egy-egy OP, vagy spec játékosnál.Jó, finom, hasznos dolgok ezek, érdemes foglalkozni ezekkel, bár a hétvégi játékmenetnél még egy sima passz átvétele is 2 másodperc volt, nem hogy egy ilyet megcsinálni direkt.

Tényleg, nálatok is megvan az, hogy van, mikor csak úgy folyik a labda, simán mennek a passzok, átvétel után folytatólagosan megy tovább a player, folyik a játék, és vannak meccsek, napok, mikor mindenki körülményes, várja a passzt, majd mikor elcsorog hozzá a labda, még ha mozgásban is van, tesz egy felesleges, nem kívánt mozdulatot a játékos. Vagy átteszi a másikl ábára, vagy lekezeli, vagy maga mögé húzza, és csak utána indul tovább. Ezzel ütemet veszít az egész támadás, és időt hagy arra, hogy valaki odaérjen, bele blokkoljon, szereljen, vagy megelőzzön.
Más
Az utóbbi alig 3 hétben vett játékosaimon kb. 1 millát buktam eddig. Nem vagyok a játékban gazdag, de játszani akarok a kiszemeltekkel, nem várni, így kb. leszarom az áresést. Ha akkor, mikor megvettem, megvolt rá a keret, akkor megvettem. Nyilván, mert kellett, vagy mert szerettem volna. Ha majd valaki mást akarok, akkor arra is megteremtem, vagy belenyugszok, hogy nem lesz meg. Nem fogok a cressekre apellálni, meg várni állandóan. Ha van coin akkor van, ha nincs épp, akkor majd lesz.
Én inkább Ikonokban gondolkodok, nem a TOTS lapokban. Persze, ha jön valaki, akkor OK.Tavaly TOTS-kor lett egy Degeám, egy Ramos, Walker, KDB. idén ezek úgy sem kapnak, így lesz ami lesz.
-
KaksziLajos
senior tag
Ha már mindenki kipanaszkodta magát a WL-re és had tegyen meg.
Gold 3 volt a minimál cél, de a 11. win után 2 meccsel meccs közben nyomtam ki a boxot és ha akkor itt lett volna valamelyik f.szfej, aki ezt a szart csinálta, beleállítok egy szívlapátot az bizonyos.
A többit már szuperül leírtátok ti is.

Köszi.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Itt mar csak tovabbi eses lesz .
Az arak 10000% higy nem mennek vissza ev vegi totsot ne hasonlitsunk egy BD crashez azert
Mondjuk durva higy nem birtam varni 2 hetet pl Eusebioval az faj a legjobban......400.000 csokkenes pedig olyan aron vettem amennyi soha nem volt

A nagy mindenkit eladokbol igy semmi nem lett es egyfolytaban zuhannak az arak pedig kornyeken nincs tots meg

-
Yodamest
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
emelkedés... szerintem az lesz mint BF alatt, hogy előtte mindenki elad mindent, lemennek az árak, nem vesz senki semmit, ez a mostani állapot, majd amikor beüt a ménykű akkor hirtelen mindenki venni fog ezerrel, mert arra vár és felszaladnak majd az árak hirtelen.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Agyonver a sok free tots lap.

-
p0ty
aktív tag
nem tudom mi történt a játékkal de hétvégén mentem 22 win-t menetelt a csapat minden jó volt ma elkezdtem DR-ezni 2300 pontról 2150re kerültem
2 döntetlen a többi vereség ugyan az a csapat
ötletem sincs mi történt de mintha elgyengültek volna a játékosok 1 labdát nem tudok lekezelni
nem tudom mik ezek az ingadozások hogy egyszer tökéletes a játék máskor meg mintha nem is azzal a játékkal játszanék
kezdem azt érezni hogy ezt a szart nem tudják megcsinálni -
Kristof_94
nagyúr
Elég komoly "market crash" van már napok óta, mi lesz így TOTS alatt.

-
Yodamest
veterán
válasz
Aguinaga
üzenetére
hát nem irigyellek, elég fos helyzetben vagy, Florenzi és SMS között nem tudnék választani én sem
olyan felállás meg sajnos nincs ahová két RB-t be lehetne tenni. Én a helyedben 2 olasz ligás + ikonos csapatot tennék össze és akkor mindkét játékost tudnád használni egyikben-másikban. -
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Amit a kolléga írt, sztem is az R1 és irány. De ezt csak tippeltem volna, mert amit én rendszeresen használok, azt a labda irányával ellentétesen szoktam (R1 és ir), el a védőtől, vagy jobbra/ballara. Ilyenkot pedig más a mozdulat, úgy veszi át, hogy elhúzza belsővel a bogyót.
Szóval csak tippelni tudtam volna, mert a videóban meg viszi tovább a labda irányába.
Ezért kell higgadtan tolni, nem összevissza nyomkodni a gombokat.

-
Yodamest
veterán
egyikőtök videói között láttam egy KDB szabadrúgásgólt és felmerült bennem, hogy ki hogyan lövi ezeket? (a kapura tartókra gondolok itt elsősorban nem a különböző legurításos formációkra)
Én mindig távolabbról kezdem el húzni a kamerát oldalra és a jó helyen hozzányomni a lövést, közben persze előre-oldalra nyomom az analóg kart, hogy lefelé csapódjon a csavart lövés a sorfal fölött. Nagyon szép tud lenni, de sokaknál látom azt is hogy pl. oldal irányba nem is tekerik a lasztit, csak beállítják full egyenesbe a kamerát és meglövik úgy. A kart előrefelé gondolom mindenki nyomja, mert különben nagyon magas lesz a lövés és erőtlen.
-
Szigma70
addikt
-
-
chelseafan94
tag
Szerintetek mennyire fognak beesni az árak? Én személy szerint még a TOTS előtt, az event bejelentésekor várok egy óriási panic sell hullámot, aztán később a komolyabb lapok ára stagnálni fog és nem zuhan tovább. Mit gondoltok?
-
Szigma70
addikt
válasz
Expendable
üzenetére
Pedig az ilyen finomságok többet érnek, mint a Timed Finishing sztem

-
Sickboy25
addikt
Most kaptam egy EA security kódot smsben... Ez azt jelenti, hogy valaki megpróbált bejutni a fiókomba? Ugyanis én dolgozom... Vagy más is kapott?
-
-
adise
őstag
del pierohoz hasonló camot tudtok ajanlani szélső camnak??
-
Ballack96
csendes tag
Én viszont most elégedetten írok

Meglett a gold 1 ismét(nagyon simán), és nagyon jó gameplayem volt, csak néha kissebb speed up laggok, egy meccsem szakadt csak meg, de azt is a srác izgulta el...
Flashback ibra örök és baby cruyff is kezd magához térni egy engine laptól!
Itt pedig a kedvenc meccsem a hétvégéről: -
Szigma70
addikt
A baby Vieira meg a statok ellenére gyenge lap. Blanc lapja gyengébb, IG meg mégis jobb. középső Vieira OK
Más.
-
p0ty
aktív tag
baby Vieira vagy középső Seedorf a jobb CDM?
előre is köszi a válaszokat -
Aguinaga
őstag
Segítség kellene:
Jelenlegi csapatom ez:
csapat
Megvettem középső Nedvedet (most már így mondhatom, hogy Nedvem), és Base Raul érkezett a FutSwapból.
Maradt 500k-m.
Platform: PCKéne egy olyan csapatot ezekből csinálni, ahol Ibra a csatár vagy CF és mindenki full chemen indul. (Nedved később in-game RCAM lesz).
Lehetséges?(Vagy adjam el a mozdíthatóakat (HL Skriniar, mid Rijkaard, HL Suso, mid Nedved), és vegyek valaki mást?
Mostanában 4-3-3(5)-ben játszom, de bármi lehet, mert a WLben az utolsó 9 meccsem folyamat lose volt, így maradtam 11 win-en, kiborultam)
Tavaly a 4-2-2 jött be nagyon év vége felé.Ikon SBC gondolom nincs olyan, ami kb. 1 millió pc-n, és megéri. -
Mrguba
őstag
Baby Blanc-t erdemes megvenni?Sokan dicsertek itt...es ha igen milyen chemmel?
-
Gaborz1
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Nálam is volt érezhető csalás a hétvégi WL-ben.
87. perc beadom, Bale fejes 5m-ről, Alex Sandro mellől (aki fel se urgott), mellé.
90. perc az ellenfél beadná, lepattan és visszakerül hozzá, újra beadja, Flashback Ibra 10m-ről felugrás nélkül, erőtlenül a rövidbe bólint Courtoisnak.
Ja és ez mind 1-1-es állásnál.
Kiszabott vicc. -
gabigyerek
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nehéz megítélni amúgy bármit is, főleg a csalásra vonatkozóan. Nem lehet bizonyítani és ez a legkomolyabb probléma, mert az, ha a védőmmel egy középre rúgott labdát ki felé akarok rúgni az alapvonal felé, de elrúg felette és az ötösön belül érkező csatár berúgja az most csalás vagy nem? Script vagy sem? Ball control stat számít? WF? Kitudja mi alapján csinálnak az embereink olyat amit nem kellene.
Ergó nem tudom megítélni, hogy szopó ágon vagyok, vagy csak bénázok. Igaz, megint egy halom kapufát rúgtam kb 30 méteren belülről mindenhonnan. Egy rakat 11-est hoztam össze, párat nem kaptam meg, kick off gltich, 45+ és 90+-ban kapott gólok, mikor már az ellenfél ladba kihozatalánál és még a saját térfelén! előre meg tudom mondani, hogy ebből gólt rúg.
Elég rosszul ment ez a hétvége, nem is tudom mikor értem el utoljára silver1-et, de már tényleg nem tudom hogy momentum szólt közbe vagy én vagyok a béna.
Lehet az egész tényleg a szervereken múlik, ha jó a kapcsolat rádurrogtathatod bárhonnan az beakad kapásból, ha rossz akkor meg az 5-ösről is lerúgja a holdat.
Az EA persze hallgat erről mint Kabát Peti deriváláskor, de jó lenne végre egy háttértanulmány a játék mechanikáról.
-
v-man
őstag
Na megint jött valami kis update, remélem a szemét csalást kivették és nem tovább növelték.
Ügyesek, az ut mód megint nem műxik. -
Madn!ght
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Az SBC-s Benzemát használom, nagyon meg vagyok vele elégedve. Csereként szokott jönni helyette a sima gold Griezmann. Elől Suarezzel elég jó kombót alkotnak. Viszont tegnap a Base Icon Packból esett egy Raul, ami CAM-ban meglepően nagyon jól teljesít. Próbálgattam Griezmannt Modric helyén, annyira nem tűnik rossznak ott sem, viszont érdekelne, hátha van valamilyen más alternatíva is.

-
MdewC
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Madn!ght, (#31392) Hazli17, (#31395) gabesz82: +1
Egyet értek veletek. Szerintem kijelenthetem, hogy Ferivel szinte kimaxoltuk a játékot, csapat szinten tuti. Túl vagyunk egy elit 3-on, gold 1 most már szerencsére folyamatosan megvan, maximum ha nincs időnk akkor gold 2, div 1-ben bőven 2400 felett vagyunk.
DE ami most hétvégén volt, az szimpla csalás. Nem írom le mégegyszer, mindenki érezte. Ez nem a szokásos szenvedős játékmenet volt, hanem egyértelmű és látványos belenyúlás.
(#31394) Yodamest: ez mind szép és jó, alapól még így is lenne. De te most az almáról mesélsz, a többiek meg a körtére panaszkodnak. Ami most hétvégén volt a játékban, az nem a szokásos eddigi game play volt.
Ez 1000%, lehet itt okoskodni, de barátilag mondom, hogy azért nincs értelme, mert az emberek akik megélték amiről én is beszélek, azoknak annyira ki van nyílva a bicska a zsebében a csalás miatt, hogy ezzel csak feszkót generálsz.
Nem. Voltak olyan meccsek, amit lehetetlen volt megnyerni a belenyúlás miatt. Mondom ezt úgy, hogy szerintem nálam nem sokkal többen alkalmaznak ennyi alakzatot / technikát amivel meglehet fordítani a meccseket.
Mindegy, én a témát elengedem, nem is vitatkozni szeretnék, láttam amit láttam, megéltem amit megéltem, eltudom engedni aki ezzel nem ért egyet és azt is elfogadom, ha valaki ezt nem tapasztalta. Mindenkinél mások a körülmények.
Ha megjavul, akkor talán újra rámehetünk az elitre... Addig nyugizás és kevés játékot javaslok.

-
-
Madn!ght
addikt
Srácok!
Spanyol ligás vonalra Modric helyett tudnátok használható középpályás alternatívát javasolni max. 200k-ig?
Casemiro, Benzema (CAM), van mellette. Griezmann jó lehet esetleg CM-ben? (4-3-3 (4)) az alapfelállásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem lehet irányítani, konkrétan úsznak az emberek a mocsárban. Borzalmas, irányíthatatlan, élvezhetetlen...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

először valami folytatásos sbc-re tippeltem volna, ez így hülyeség