Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincd. Majd csak jövő héten.
-
Kristof_94
nagyúr
SB-ben ugye most még nincs swap játékos?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nekem nagyon bejön, stabil CDM! Nem nagy a különbség, de az a kis passz és lövés bónusz néha jól jön. Meg az sbc pakkokat is ad.
-
MdewC
nagyúr
válasz
szeby24
üzenetére
Rohadtul nem veled van a gond.

Többiek bármit mondanak...
Most per pillanat ilyen a game ha megfeszülsz is.
Folyamatosan sokkal gyengébbek ellen játszom, még durvább statokkal, alig lőnek ellenem kapura, mégis épp nyerek vagy döntetlen.
Nekem 10 lövés kell 1 gólhoz, az ellenfeleknek 1-2 is elég.
Vicc.
A csapatoddal semmi gond.
Tedd be Ballackot CDM-be. Vagy jöjjön Vieira.
Taktika:
Press on okés
5
3Balance
4
4CM-ek stay central
CDM stay back és stay centralTöbbi nem rajtad múlik.
Erőltesd a magas beadásokat és a kapás lövéseket.
Utolsó 20 percben mehet a team press.
-
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Felipe Anderson legnagyobb lapja!

Vagy prime Dinho!

-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Button delay.

Kristóf! Kérdeztem már tegnap, hogy milyen ez az SBC Allan? Az UCL van most és csóri sokszor helyzetbe kerül, de elég béna a kapu előtt és pár meccsem talán miatta (is) elment ezért...
Az SBC változat elég jó upot kapott lövés téren.
Szóval mik a tapasztalataid?
-
Kristof_94
nagyúr
Nektek előfordul olyan, hogy lőnétek a játékossal, de semmi nem történik?
Biztos nem kontroller hiba, azt azért tudnám, de nagyon bosszantó, a legfontosabb helyzetekben jön elő. Most is a 16-oson belül voltam, lőnék a dokival, 2x nem csinált semmit a B-re, 3. alkalommal 3 méterről telibe verte a kapufát... Valami bug lenne? -
KaksziLajos
senior tag
Tudom, hogy béna vagyok, de azért azt gondoltam Birthday LW Mbappe kicsit dob a csapaton, de 22 meccs alatt 8 gól 3 gólpassz az rendesen csalódás keltő... Meg azt sem mondhatom rossz szériában vagyok, mert jelenleg 6/5 a WL. Nem értem... Lehet nem tudom használni...
Középső Nedved sokkal jobban adta a helyén ő 100 meccs után fáradt meg kicsit. De kit rakjak oda? Volt Overmars, volt középső Nedved, Douglas Costa, Perisic egy-egy jobb lapja, most Mbappe... Lehet eladom, most alig buknék rajta és felturbózom a védelmem.
Csak kicsit szomorú vagyok emiatt, azt hittem végre találtam egy end game játékost arra a posztra is, de nem úgy néz ki eddig.

-
Santana01
aktív tag
Skacok Pogbat aki használ,mi a vélemény róla?
A 89es Inform lapját használom 4-1-2-1-2-ben jobb CM poszton viszont valahogy olyan semmilyennek érzem főleg összehasonlítva másik poszton Lothar MID icon lapjával.
Nem azt mondom,hogy rossz csak kicsit többet várnék tőle főleg támadásban. A többi lapja milyen,van érezhető különbség? -
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére

Nekem kis szerencsével jön egy Giuliano, naggyal meg egy Matuidi
Kinek mi
-
szeby24
csendes tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Igen.
-
szabyka95
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Ugyan mar! Csal a gep
-
szeby24
csendes tag
-
Digestive
veterán
válasz
szeby24
üzenetére
Azon nem tudunk segíteni, h balfasz vagy!

Viszont Ballack és Gullit cseréljenek helyet! A Depthből vegyél vissza 1 vagy 2 egységet és Rio helyett vegyél valakit akinél High a Def wr, pl: középső Blanc!

(Amúgy áruld már el hogyan sikerült össze harácsolni ezt a csapatot? Grat!)
-
Digestive
veterán
válasz
szeby24
üzenetére
Pedig ennek a csapatnak akkor is simán nyernie kellene, ha letennéd a kontrollert és kimennél cigizni!

Amúgy ott keresd a megoldást h Gullit NEM CDM, minimum CM de inkább CAM. 1 db High DEF WR játékosod sincs a saját térfeleden... Úghogy ne is csodálkozz ha elöl mászkálnak.

-
szeby24
csendes tag
Sziasztok,légszi valaki segitsen már ezzel a fossal,mert egyszerűen hihetetlen ami velem történik.elsősorban azt szeretném ha valaki leirná hogy vegyem rá a védőket hogy maradjanak hátul,mert a teljes vonal jön fel a félpályára és onnantól kapom is a gólt.
ez a csapatom jelenleg.
Es ilyen meccseket játszom sima nif csapat ellen,persze ez is nagy nehezen jött össze hosszabitásban.légyszi valaki segitsen ki hogy kire mit rakjak hogy jo legyen. -
v-man
őstag
Na kaptam mezt a Twitch nézésért, mondjuk egy Maldini jobb lett volna 😂
-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Félre vagyok értve basszus...
Jó lap ez kétségtelen, megállja a helyét mindenhol, csak nálam az ő árából kijön egy Douzi és Bentancur (majdnem). Ebben az összehasonlításban meg alulmarad. Aouar CM-ben a legjobb, de mehet CAM vagy CDM-be is, csak amikor az ellenfélnél van 3 TOTY védő előtte meg Gullit-Vieira akkor esélytelen a sráccal bármit csinálni. Fordított helyzetben, ha CDM és jön CR-TOTY Mbappé, Pelé, akkor szintén esélytelen ezeket letartani.TAHÁT: Jó lap, szép, fasza minden, ha nem játszol div 1-ben vagy elite helyezésekért, akkor rohadtul élvezni fogod. Pont.

-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Egy gyenge kis humor bon-bon volt csak!

Viszont akkor javaslom, h máskor csak 10-15 meccs után vonj le következtetést egy lapról! A franciáról is először azt írtad, h penge és nagyon jól szervez, aztán azt h mindenhol bevethető. Most meg azt h nem tetszik és semmit se tud igazán!
Azt adom h az 580k lehetne kevesebb picivel, de ahogy közeledünk a TOTShoz, lesz ez 350 is!
Na annyiért már best buy lenne sztem. -
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt mondod Lampard lehúzza, de azért Ndidit beajánlottad az amúgy tök jó lap Bradley helyett

Ugyan. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó ez tényleg nem olyan élletbevágó..
De Ndidinél komplexebb jáékost keresek a biztos 
Hát nem meta az egészen biztos... Lehet lecserélem Zolara, de mélg alszok rá párat.

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eléggé
Bradleyt szívesen lecserélném, de oda csak ikon jöhet szóba, hogy Ibra megmaradjon fullon. Ndidi passz és dribbling statjai nagyon rémisztőek nekem 
-
Kristof_94
nagyúr
Lehet, hogy lesz MLS POTM!

-
dejvid8
őstag
válasz
Ballack96
üzenetére
Szia.
Aurier mindeképp maradna? Mert ha nem, egy ilyet ki lehet hozni, mindenki 10 chem: [version1]
Lukaku lehetne így RB, simán jó oda szerintem.Visztont ha maradna Aurier és Sandro helyett menne SMS, akkor esetleg így:
[version2]Igy SMS 7 chem, Jesus 8 chemen menne.
-
gabesz82
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nekem megvolt Jesus, de lecseréltem már... Sajnos OP, nagyon érződik a 96os positioning, 92es finishing, 97es agility, 96os balance... Mibdig ott van ahol kell, ha megkapja a labdát akkor bevarrja, ritkán hibázik, egyedül a 3as WF a gyengéje, ballal tênyleg lő homályokat, de ez elhanyagolható, a másik hiba a fejelés, ahhoz pici. Szóval sajnos k..a jó lap, undorítóan OP le is cseréltem

-
Ballack96
csendes tag
Sziasztok!
www.futbin.com/19/squad/6665088
Ide kellene beépíteni 7es chemen milinkovic savicot úgy hogy cmbe tudjam tenni? Nekem nem nagyon sikerült ezért teszem ki ide! Ki az a cm aki használható lenne lb-ben?
Köszönöm a segítséget előre is
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Fura is volt, hogy túl jók a statok,
@Kristóf
Mert lecserélte, nem tűnt fel?
Nekem RAM-ba, vagy RM be kell, de én se bízom abban a lapban.nem, nem csináltam, nincs 83-84 alatti piros lapom, azokat folyamat tettem bele más SBC-be.
No meg egy lutri lapért 11?
Más
Játszik valaki Carniball Jesszussal?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
A guru
üzenetére
Én szerintem megpróbálom majd Zapatat. De azért kemény, hogy csak emiatt mennyire felment az ára neki és a többi kolumbiai speciális lapnak is.
HL Zapata 180k -> 230k
OTW Muriel 24k -> 50k extinctUtóbbinál az a vicc, hogy kb. 2 napja gondoltam befektetek majd 1-2 kis kockázatú OTW lapba, pl. Bats, Piatek, Muriel, eladom a meccsek előtt, stb. Viszont nagyon fent voltak az árak, ezért nem tettem, erre tessék...

toxicjew: Igazából nem olyan sok van, akik még érdekelhetnének egy nagyobb réteget. OP Rijkaard biztos népszerű lenne, főleg ha CB-t kapna. Raúl és Nedved szintén, de más nem ugrik be.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Úgy értettem, hogy újak. Aztán leesett, hogy csak a meglévőket adogatják ki sbcben

-
A guru
addikt
Na össze is jött nálam a 3 win kolumbiai góllal, Muriel OTW lapját ajánlom, illetve Falcaonak megvolt még ez az európa ligás lapja, fejelt egy szöglet gólt, de ezen kívül borzalmas kártya...

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Mármint a meglévők közül? Nem igazán, de most több "teória" is szárnyra kapott. Egyesek szerint most már minden pénteken bedobnak 5 ikont a TOTS-ig, mivel ott már lehet kisebb lenne rá az érdeklődés. Illetve páran azt gondolják, hogy jönni fog a többi ikonból is OP, akik eddig nem kaptak.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem is úgy rémlik de lehet csak bekepzelem
lehet tudni előre hogy kik jönnek még prime icon momentsbe? -
Kristof_94
nagyúr
Első meccsem gyengén volt szánalmas, ennyire szerintem még soha nem hátráltatott a gép. Gyereknek 84-es BPL csapat 442-ben. Kb. 13 lövés után jött az első lövése, gól. Szenvedve egyenlítek, több nem megy, hosszabbítás. Ott megszerzem a vezetést, erre a 120. percben egyenlít, de már láttam előre... Olyan labdavesztéseim voltak, hogy csak lestem. Az első 2 tizit elhibáztam, onnan sikerült visszahozni.

Amúgy Robi Carlos először nem ikon nélkül volt kiadva?
-
Szigma70
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem fogunk.

Most Maldini készül, egyrészt ezért, másrészt Cruyff nem tud fejelni, ezért Pelé jobb.

Kell vki aki szétfejeli Rekal védelmét legközelebb is.

Kisherceg: sajna le. A moments tuti jó lap, csak sajna magasabb nem lesz. Ez nagy hátránya.
-
dvtkfan
senior tag
Kint vannak a heti fut swap küldetések is...megszerezhető mind a 3 aránylag könnyen...nekem most megmutathatja mennyire tud gólt lőni Flashback Martínez
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hozzám kegyes volt, egy 87es is belefért, di Mária 😂
-
Szigma70
addikt
Ti is kaptatok üres mezeket? Hogy lehet kipingálni őket?
-
Kristof_94
nagyúr
Na, csináltam egy ilyen piros lapos 86+ upgradet. Természetesen 3db 86-os jött: Dembelé, Forrest és Quaresma. Dembelére esett a választás, elég kiábrándító, főleg mert heteket kell várni a következőre.
-
Hazli17
aktív tag
Valaki meccs a bajnokságból?
-
dejvid8
őstag
Az SBC-s rare mega dobott egy Chiellinit, nem rossz, +75K
Épp Wep appon nyitottam, pedig megnéztem volna a walkout-ot, már rég volt 
-
alite
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
RC-vel szemeztem en is, de sajnos hozza is kell ikon

Jon a loan verzio egyelore, foniek lehuztak sajna..
-
Fifaisshit
őstag
Majd ezt figyeljetek ez az sbc hogy odabasz a hasznalhato IF-eknek

-
Kristof_94
nagyúr
Cruyff milyen áron fut, te jó ég...
A többi viszont elég korrekt, RC-hez pl. nem kell ikon. MdewC és Francesco rá is mennek!
-
A guru
addikt
Megcsináltam egy ilyen 86+ FUT Champs upgradet, Firmino érkezett. 11 használhatatlan 81-82 lapért egy 87-es szerintem teljesen megérte.

-
dejvid8
őstag
Nekem 5 olyan volt amit szívfájdalom nélkül elmertem használni a 83-86-osba, reménykedve hogy hátha jön valami Ben Yedder vagy Martial vagy hasonló.

84-es Vela jött, de tökmindegy, a felhasznált lapokat sem használtam és Velát sem fogom.

-
akooos
veterán
Ez az upgrade vicc sztem... 11 játékos 1 86+-ért vagy 5 egy 83-86-ért..
Viszont marad a játék végéig, no expiry -
dvtkfan
senior tag
Lehet szavazni a POTM-ra...
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én beírtam hogy Kurt for president egymás után háromszor de nem tiltottak.
Más: akkor ma jön a Totw Sbc? Egyáltalán valakinek áll még coinja 83-as lapokban?

-
akooos
veterán
Flashback Martinezt próbálta valaki? 1 óra van még hátra, cserének jó?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Alapba 2 percenként tudsz hozzászólni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Normális gameplayt vajon lehet nyerni? Mer akkor nézem tovább.

Stoichkov papi jött helyette, azért ő más kategória és nem utolsó sorban ősBarcás

Bradleyt szívesen lecserélném, de oda csak ikon jöhet szóba, hogy Ibra megmaradjon fullon. Ndidi passz és dribbling statjai nagyon rémisztőek nekem