Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Eddig a hétvégéről milyen értelmesebb infrom lapok várhatóak szerdára?
-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Ezért lenne egy b@szott jó kezdő felállás a 352! Ott 5el támadsz 5el védekezel! De ez csak akkor működhet he über királyul tud valaki védekezni. (Én nem tudok
) úgyh átgázolnak rajtam!
Pedig nagyon csípném, mert támadás építésben sztem messze ez adja a legtöbb lehetőséget. -
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Pedig sajna ha adja a DR ben a gameplay, márpedig mostanában nagyon adja, akkor Reus, vagy Mahrez többet szerel mint Blanc.
És az előnye abban jön ki ennek, hogy ezek a playerek gyorsak és mozgékonyak, a szerelés meg ebből áll nagyban.
Utoléred, azt megnyomod a gombot.
Feljebb, ahol Te játszol elhiszem, hogy nem dívik ez, de itt lent még működik is sajna -
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
A pokol bugyrai...

Tök gáz, hogy ilyenek vannak. De amit előttem is írt a kolléga, szerintem halál egyszerű átmenni egy ilyen KP-n, az egyetlen előnye, hogy így 5-6 emberrel tud gólerősen támadni, de ha nem valami drop back bekkelést játszol, akkor ennek nem sok előnyét fogja látni.
-
Bohus84
tag
Seedorf eladva, FS Mendy és FS Aouar megvéve. Max chem miatt ezek a CBk jöhetnek szóba S.Ramos párjaként. Nincs sok coinom végigpróbálgatni melyik ajánlott? Hernandez a favoritom de egyikkel sem játszottam még.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne haragudj Kristóf, de BORZALMASAN unalamas már, h minden 7végén nyomsz egy CTRL+C CTRL+V kombót erre a hozzászólásodra... Aminek semmi alapja ráadásul! Fogadd el, h ez egy játék, amiben a legtöbb embernek a győzelem számít! Ha úgy véled, h az ellenfelednek azért megy jobban mert KDB a CDM/CM, akkor tedd oda őt Te is!

Amúgy meg igazán irigyellek, ha neked ez okozza a legnagyobb lelki törést ebben a fostengerben!

-
Tajték
senior tag
prime Larsson, prime Sheva vagy középső Raúl legyen mexi Hernández csatár párja?
Jól fejelő mókus kéne, prime Kluivert megvolt nem adta mert darabos.Keret 950k
-
Readonly2
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De Bruyne és Eriksen szerintem nem rossz cm..cdmnek nem használnám őket de pl futmas de Bruyne nálam 816 meccsen volt cm idén . Jesus meg Sane zavar engem is, de ez a páros pont nem...
-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De bruyne eleg korrekt b2b shadowwal
-
Kristof_94
nagyúr
Olyan csapattól kikapni, ahol CM De Brunye, Eriksen, utóbbinál a védők összesen nem szereltek többet már nem is meglepő. Csak egy újabb WL, ismét remek ellenfelekkel. Remélem örömét leli benne.
-
toxicjew
addikt
-
Meghivott
addikt
Ez a flashback Nani kókány egy lap lett...
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi, akkor sajna nem. Kár
És FS Havertzet próbáltad?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
freddyadu
üzenetére
Először szerintem a francia lesz, aztán majd kiderül. Bár pont ma néztem a Blanc sbc-t is, hogy ott minimális költségem lenne szerintem max. 150-200k, feltéve ha hónap végén meglesz a base icon. Ő azért egy elég jó védő, tavaly nem próbáltam, de csak jót olvasok róla.
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Gyuszi
HL Reus kibír egy meccset Lam, vagy Cam poszton?
-
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vieira és Eusébio.
Tegnap a WLben 6 meccs 9 gól. Ahogy MdewC is írta már, aki teheti vegye meg! Földönkívüli a pali.
Vieira meg egy áthatolhatatlan fal. -
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Itt meg tudod nézni:
Előző hét:
SILVER 1: 5,085;
SILVER 2: 3,598;
SILVER 3: 2,555; -
dracox
addikt
Akinek hiànyzik az online 8 meccs a swap playerhez az kèrem privatban írjon rám. /PC/
-
Kristof_94
nagyúr
SB-ben 4922 ponttal silver 2-ben vagyok, a silver 3 alsó határa most 3186. Ilyenkor vasárnap mennyit szokott még növekedni?
-
K.J
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszönöm!
-
K.J
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jó, hogy itt vagy!
Kérdésem lenne:
Goretzkan milyen chem lapot használsz/használnál és cm-ben jobb, vagy inkább a cdm az ami megfelelő poszt neki? -
LedyGyuszi
addikt
Urak!
Aki ma szeretné tolni velem az xbox bajnokság, jelezzen.
Ma elérhető vagyok!
-
Kristof_94
nagyúr
A nemrég kiadott ikonok közül kinek van a legjobb ár-érték aránya? Vieira?
-
Bohus84
tag
válasz
Readonly2
üzenetére
Bergkamp tetszik, egyedül a staminája nem, 4231ben a középső cam fárad legjobban ahogy tapasztalom 82 stamina elég karcsú. Most gondolkodom még ami kijöne az árból az FS Mendy UCL-RTTF Kimpembe és FS Aouar trión. Cb poszt gyengülne mert De Ligt tényleg nagyon durva nálam a másik két poszt viszont erősödne.
-
Readonly2
tag
válasz
Bohus84
üzenetére
Ebben a felállásban nincs helye Seedorfnak. Nálam 200+ meccse van és cm-ben jó , cdmben és camban is kevés . Camban nekem bejön Bergkamp. Nem top kategória , de elég jól passzol és jól is fejez be . Ő nálam 141 meccs és 70 gól csak online. ( nem vagyok nagy szám WL Gold 3 , dr div 5-4 inkább 5)
-
Bohus84
tag
Innen indulok és ez van ingame. Védelmet nagyon szeretem, két cdm rendben, támadókat szeretem kivéve Seedorf nem jön be ezen a poszton. Coin most nem nagyon van, Bergkampon gondolkodom oda kb ugyanaz az ár most pcn. Esetleg valakinek jobb ötlete, hogy maradjon a max chem és kevés változtatással egy hatékonyabb középső cam?
-
Jinxb1rd
addikt
A jelenlegi aktuálisan beszedhető 3 fut swap deals kártyán kívül (sb, 2 challenge) mennyi lesz még?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Digestive
üzenetére
Én is veretem Ibrával az el tornadot, amikor csak tudom!

Nyilván nem olyan mozgékony, mint Neymar, de azért odateszi az öreg.Amúgy még jó pár hete, hónapja valamelyik EA-s majom twitteren írta, hogy tudnak erről a késés/lagg problémáról is próbálnak rá megoldást találni, de lehet rosszul emlékszem. Bár szerintem totál letojják.
-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Én ezen már nem mérgelődök! Ha olyan szinten lennék játéktudásban ahol nem vagyok, akkor ezek a hátráltató tényezők se mentenék meg az ellent a vereségtől. Szard le az egészet! Engem már nem is érdekel az eredmény... ha kiosztok pár baszó cselt és elküldöm a védőket szotyiért egy meccsen párszor, akkor már boldog vagyok!
Írtam is párszor privát beszélgetésekbem MdewC kollégának, h én a szépség oltárán feláldozom az eredményt! 
-
-
Szigma70
addikt
Már az sem segít, ha hazai pályán játszik az ember.
Van, mikor még rosszabb, mint idegenben.
Katasztrófa ez a késés. Annyira dühitő, hogy nem tusz semmit csinálni, miközben az ellenfeled elhiszi, hogy jobb, hogy azt elmondani nem tudom.
És ez egy verseny sport. Röhögök ezen.
Én nem tudom, hol a hiba, az EA szervereivel, vagy a nettel, nem is érdekel, én jatékélményt akarok, nem kínlódást. -
Kristof_94
nagyúr
Amikor van egy sz*r WL (mondjuk mikor nincs...), mindig azt hiszem, hogy na ezt már nem lehet felülmúlni és mégis hétről hétre sikerül. Gyakorlatilag megint egy rakás trágya a "gameplay", borzalom, egy normális passz nem megy, erőtlen, pontatlan az összes. Mondom ezt úgy, hogy 6/6...
-
Ballack96
csendes tag
És engem egyáltalán nem érdekel amúgy mindig csak a silver 1re megyek mióta novemberben meglett a gold 1 csak mondom leírom már a sok kétkedőnek ami ma történt annyira kirívó eset volt...a játék végén nagyon nem izgat már csak a 18ban ilyet semennyire se lehetett észlelni csak ebben a trágyában szeptember óta!
-
Edgar2621
őstag
válasz
szabyka95
üzenetére
Hogyne lenne, mindkét irányban működik ez, de az agy úgy működik hogy az egyiket szereti meglátni a másikat nem. A gond az hogy egyáltalán létezik ilyen, egy pvp módnak teljesen tiszta körülményeket kellene biztosítania vagy legalább törekednie rá és nem az ellenkezőjét tenni.
-
Ballack96
csendes tag
válasz
szabyka95
üzenetére
Hagyjal mar, amikor kroos es fAbinho a ket cdm es full pressing egesz meccsen 424ben nyilvan a 80. Percben még a kroos megfutja baby cruyffot es a 88. Percben great timed shotra cruyff melle rugja es flashback ibra great timed fejest kapufara fejeli aztàn tizikben undorito modon kikapok! Ha valaki azt mondja nincs iranyitott jatekmenet szimplan hazudik...
-
toxicjew
addikt
válasz
redtamas
üzenetére
Én csak a 87est használtam és nem éreztem akkora pluszt a NIFhez képest. Elég erős az alapból is, ha máshol jobban elkél az erősítés, szerintem arra költsd inkább

Btw megvettem middle Socratest, elég bivalynak tűnik, még egy láthatatlan traitet is felfedeztem rajta
nagyon vonzza a felső kapufát... Na de majd kialakul. -
redtamas
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy 86os In Form Fabinho tényleg ennyivel jobb mint a 85ös,megér plusz 140ezret?? mert statok alapján annyira nem, kinek van tapasztalata vele? -
Readonly2
tag
Gyerekek! Tök felesleges szidni a FIFA-t! Egy elem már tökéletesen élethű ! A bíráskodás pont olyan mint a valóságban csak itt nincs VAR...
-
szabyka95
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
En ertem, az a bajotok h ez valo eletben nem mukodne, de ez nem egy szimulator, arra ott van a football manager. Az emberek azt hasznaljak ami mukodik, h nyerjenek. Nem ertem mit kell annyit lovagolni ezen, bekell hozni ibrat s beadogatni neki a labdat. Ne mondja nekem senki h ne fejeli le kantet..
-
Tajték
senior tag
válasz
Tajték
üzenetére
Storno....
Teszek a csapatra! Ma egész nap csak a csalás megy mindenhol... Megint bekapcsolták a gusztustalan funkciót.
Nem tudok lekontrázni olyan csapatot ahol 4-2-4 a felállás, Willian és Özil a 2 CM, Kante és Fernandinho a 2 CB őket meg lefejelni lehetetlen és az egész csapat úgy harap és szerel mintha mindenhol Kante lenne. Ugyan már....
Ez már a gyerekes tele tabbies szint...
-
Tajték
senior tag
Van köztetek olyan akinél volt prime H.Larsson és prime J.Hernández és tud vélemény mondani a 2 csatár összehasonlításáról, melyik jobb stb.. ?
-
dejvid8
őstag
Ti miről beszéltek ?

Mdewc a weekly-s swap küldetésre gondol szerintem, amihez ucl rare gold lap kell. Kérdésre válaszolva: szerintem elég ha tud lőni és 4*4*, nem kell túlgondolni, könnyű megcsinálni szerintem.(squad battlesben is mehet). Itt lehet válogatni:[link]
Én vettem két olcsó viszonylag jó szélsőt, majd azokkal megcsinálom. -
Kristof_94
nagyúr
Nem érdekel már, csak adtam egy tanácsot, hogy egy ilyen játékosért felesleges áldozni. Nem fogom igazán magamra venni, ha az életben mindennel így tettem volna most nem írogatnék ide.

-
MdewC
nagyúr
Tudtok jó bl rare lapot a swaphoz?

-
akooos
veterán
válasz
Readonly2
üzenetére
Nálam nagyon jó a gameplay, de minden jött-ment megver. Most a legutóbbi meccsen 84-es RW Di Maria és 87-es Mbappé volt a két csatár és mindkettő tarthatatlan volt. Rugani hátul lefutotta a frissen beállt Balutát is, úgyhogy már csak nevetni tudok
SIF Mahrez ajtó ablak helyzetben a kapufa rossz oldalára helyezi a labdát 8 méterről, úgyhogy csak nevetek az idegeskedés helyett. Eddig 4/1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) úgyh átgázolnak rajtam!
Pedig nagyon csípném, mert támadás építésben sztem messze ez adja a legtöbb lehetőséget.

én juszt se fogok meta csapattal, játékosokkal játszani, de el is fogadom, hogy így az eredményesség sem olyan.