Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Asszem gazdagabbak leszünk egy Pedro spec lappal!
-
KaksziLajos
senior tag
Hahó Xbox pajtik!
Valaki jatszon már velem a bajnokságból meccset, 9 után gépnél leszek. MrRain86 írjatok Boxon és jövök majd.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, Parolo.

+ Kroos, Laporte, Insigne SBC.
-
Tajték
senior tag
Akinek befér a csapatába csinálja meg Florenzi SBC-t, nagyon jó a lap, full bejátsza a jobb oldalt nekem 3-5-2-ben, védekezésben jó és támadásban is olyan mint egy igazi szélső, gyors, jól passzol-bead, jól lő, mozgékony, 4*skill, mi kell még? Nálam endgame....
-
uszid94
tag
Tudnatok segiteni egy kicsit? Mi ez a team of tournament knockouts genyo??? Ez mit takar pontosan???
-
Readonly2
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Blanc nem jó , a 85-ös lapja a CDM...
-
Readonly2
tag
Ha eladom Davinson Sanchez Ucl live lapját ki tudom rakni Desailly-t . Van érteleme?
Mármint megéri-e a csere? -
Kristof_94
nagyúr
Azért az vicces, hogy ennek az új Schar lapnak alig rosszabb a befejezése, mint Douglas Costa legjobb lapjának.

-
A guru
addikt
Na srácok megvolt a magyar kupa offline döntő, 6. helyre sikerült beérkeznem, jól indultam 3 győzelem 1 döntetlennel, aztán zsinórban 5 vereség, ebből 4 meccs nyerhető lett volna, de nem baj, szép volt jó volt, vége van.

-
Sickboy25
addikt
válasz
chelseafan94
üzenetére
-
Sickboy25
addikt
91-es Sterling RW posztra? Vagy inkább Best vagy Figo? Szeretném gold Salah-t lecserélni...
-
Jinxb1rd
addikt
oh dicsak, addig én nem őrizgetem a pakkokat, úgyis lesz még egy csomó
inkább kinyitom. -
gabesz82
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Én május 10-et olvastam több helyen.
(#30351) Kristof_94: Én a 98-as Salah-ot, ami gyakorlatilag a legmagasabb ratinges PL TOTS lap volt adtam el valami 450K-ért, pedig annyira nem a végén nyitottam, csak hát öntötték ránk az ingyen TOTS (baszki folyton TITS-et akarok írni, dolgozik Freud bácsi
) lapokat. -
Digestive
veterán
Szabadnapos vagyok hála az égnek!
Egy kis összefoglaló a mai meccseimből!Sané félpályás Még mindig az állam keresem...
Megcsináltam ezt a Collinst. Sikerült 1 meccsen megrúgni a 7 gólt, így tényleg ajándék. Kíváncsi leszek h lehet vele rombolni. A kijelzőn még pont ott a neve, h becseréltem.
Ezt meg külön Guru kollégának küldöm. Emlékszem egyszer azt írta, h ellene még nem játszott jól Socrates. 4gól +gólpassz

-
Sickboy25
addikt
kapust szöglenél, hogy tudom előre hívni?
-
KaksziLajos
senior tag
Na a pickekből jött egy Koulabá, meg egy Shär, a WL csomagokból két 84-es meg egy 88 Buffon. Soha rosszabbat.

Div3 rank1, az előbbi csomagokon felbuzdulva a pénz helyett az eladható csomagokat vettem ki, 83-as volt a legjobb...
Összességében nagyon jó reward volt számomra.

-
Jinxb1rd
addikt
TOTS-ig meddig kell őrizgetni a pakkokat?

-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szerintem egyébként az is benn van, de úgy már nagyon rizikós befektetés.
-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Igen, egy csomó szabadidőről

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
nem

(#30344) Digestive:
én úgy emlékszem, csak a továbbjutásra jár -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha ma nyernek, de nem jutnak tovább akkor is fejlődik egyet?
-
gabigyerek
senior tag
9 swapom van eddig, csúsztam le valamiről?
Köszi -
Szigma70
addikt
Nekem ha eddig nem adott semmit, akkor idén már ne is adjon.
Szakadjanak meg a nagy lapjaikkal együtt

-
Yodamest
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem is volt egy éjfél utáni 7,5K-s gold pakkból Gullit nyitásom, majd reggel felébredtem...

-
Kristof_94
nagyúr
Redditen egy játékos 5 milliót fektetett Rebic fejlődő lapjába!

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Láttunk itt már R9et is!

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meg 2 Messi, vagy ez elötte volt?
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Emlékszem, azért a CR-ért kaptál tavaly is

-
v-man
őstag
Egyik belgat sem sikerült kipickelni (Fraser és Funes Muri), és a 3 csomagból is 83as a legjobb, csak a szokásos 😊
-
freddyadu
senior tag
Nekem most jött el a pillanat, hogy eladok, akit lehet.
Totál megfulladok ezektől a szar seggembe mászó, nem lehet passzolni tőlük, mindent beverő NIF csapatoktól... -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt a Pépét nagyon irigylem, nekem még a 86-os lapja van meg, az is beteg supersub. Most vegyem meg a HL lapját?

(#30318) sz_abika: a 86+ vagy a sima? Simát nem éri meg kirakni szerintem, kizárólag a 86+-os
Én most arra gyűjtögetem a lapokat. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem piros lapként Pepe és Schar jött, utóbbi külön öröm a csapat miatt!
Így viszont kaptam két olyan játékost, akit a piros lapos upgrade sbc-ben nem fogok beáldozni.
Viszont ha ezek után a svájci nem lap valamilyen formában TOTS lapot, akkor mérges leszek... -
Yodamest
veterán
De Bryune úgy ment tegnap mintha hunter lap lett volna rajta, már már Messi szinten cselezte be magát sokszor a védők mögé. Ha ilyen gyorsulása van nem lepődnék meg jövőre egy 85-ös pace-n sem nála az alap kártyáján. Erikssent meg ilyen rossznak még nem láttam soha... végig rossz döntéseket hozott.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Persze, néhányat biztosan, de remélem idén is lesz garantált tots sbc minden ligához, csak ne legyen ismételhető mert emlékszem tavaly egy csomó ideig nem lehetett venni olcsón TOTS lapot a "kisebbek" közül.
Viszont a ligákhoz mindig volt kiadva egy, ott húztam pl. De Gea-t, Griezmannt. Durva, mert akkor már olyan csapatom volt, hogy utóbbi csak cserepados lehetett.

-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ingyen TOTS lapokat fognak dobálni mindenkihez, úgyhogy mindegy
Az számomra már a játék legutolsó fázisa, úgyhogy bárkit beáldozok és akár minden coinomat
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
TOTS SBC-hez?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pont arra jo ez az event hogy betankoljunk 83-84bol

-
akooos
veterán
Kis emlékeztető, holnap este 7-kor jön a team of the knockout stage, ne nyissátok el a rewardokat most reggel
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pontosan, igy is lehet sportfogadni

Bezzeg nekem meg elvitte a VAR a nyereményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)