- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Próbálgattam különböző chem lapokkal futbinen, arra jutottam, ahogyan mondod is, hogy ez csak egy iránymutatás, egy összrating, de a statokba illetve abba, hogyan játszik a játékos nincs beleszólása.
Attól függően is változik, hogy milyen chem lap van az adott játékoson és a sebességet mint olyat nem igazán kalkulálja bele. Pl. Hunter lappal minden játékos a legrosszabb ratingokat kapja, pedig lehet, hogy valakinek pont arra van szüksége, hogy jobb legyen, de a sebességet a rating rendszer nem kezeli mint olyat.
Na röviden, nincs jelentősége a gameplayre nézve, csak azt nem értem akkor mért rakják egyáltalán oda ezt minden oldalnál (futbin, futwiz, futhead) a játékos adatlapjára, amikor tök semmi értelme?? Engem is ez zavart össze.
-
akooos
veterán
válasz
gabigyerek
üzenetére
Hol látod?
-
gabigyerek
senior tag
Hopp egy POTM Mane!
-
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
tehát hiába 10 chem, meg ugyanazok a statok, ha ingame taktikát váltok és tegyük fel átkerül RW posztról CM-re, akkor már nem úgy fog játszani, mint RW-ként?
-
MdewC
nagyúr
A héten Krasi kérte, hogy kommentbe írjanak neki, milyen új lapokat vegyen. Írtam neki e-mailt, nem tudom, hogy volt-e bármilyen hatása (valszeg nem), de végre megvette baby Eusebiot. Aki teheti, vegye meg.

-
Yodamest
veterán
Skacok! Lenne egy kérdésem, sehol nem találom rá a választ, remélem valaki tudja:

Ez a pozíció rating, ami a képen is van ez konkrétan mit takar? Ez nekem sose volt tiszta. Tehát ha van pl. ennél ez esetnél 89 RW Cancelo, akit 10 chemmel használok ő máshogy fog játszani 10 chemmel RB-ként és megint máshogy 10 chemmel CDM-ként? Eddig azt hittem annyi a lényeg, hogy a 10 chem meglegyen, de most elbizonytalanodtam. A chemen felül lehetséges, hogy a poszt is befolyásolja a játékos ingame statisztikáit? Ezt plz ha valaki biztosra tudja valahonnan válaszolja már meg nekem, azért nem lenne mind1 a dolog

-
MdewC
nagyúr
CR minden csak nem darabos.

Meg kell szolni.
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Cr darabos, de Ibra az isten.
Ki érti már ezt.

-
evibly
senior tag
válasz
akooos
üzenetére
Ezzel kapcsolatban arra lennék nagyon kíváncsi, hogy a MS hogyan és mennyivel kompenzálta az EA-t. Mert vélhetően sok sok ezer, vagy akár százezer játékos nem játszott, költött, nyitott pakkot, ami biztosan jól látható bevételkiesés az EA oldalán

Miközben persze a juzer meg la van ejtve

-
Szigma70
addikt
Nekem kapóra jött, mert van egy pár elfekvő, így hasznuk is lett
-
Ballack96
csendes tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ugyanmár nekem pont ezért jó a bajnokság
nem idegeskedek ha véletlen rossz helyre megy a passz semmi nem megy be, 5 kapufát rúgok, mert nincs igazi tétje! Felüdülés a ráfeszülős meccsek helyett. -
Fifaisshit
őstag
Multkor valaki akart fifat venni ......
Most 7900 a fifa es a madden igy a ketto egyutt eleg jo arban van mivel a fifa onalloan csak 8000
-
gabesz82
őstag
Srácok aki panaszkodik az UCL premium sbc-re... No hát én csináltam 2-t, nem kellett sokat rákölteni kb. 35K-ból kijött a két SBC, ennyit megér, gondoltam én idióta. Erre mit ad, hát a Dortmundos (aki persze már nem fejlődik, de hát hova is fejlődne ilyen csoda statokkal...) Phillip nevű ultra kártyát, de hogy mennyire jó ez a kártya ezt az mutatja, hogy ideadta a következő SBC-ből mégegyszer.

-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ja, így már érthető, akkor nem csak miattam hagyod abba, max az utolsó csepp a pohárban voltam.

Ebben az esetben tipp: pár nap pihi csak, csapat váltás másra, alakzat, taktika váltás.
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nyugi! Mindig becsúszik egy két nem várt eredmény sajnos, bármelyik móddal játszol.
Mi történt amúgy? -
Mrguba
őstag
Nekem fos ma is a jatek..olyan lassu mint a fos
-
Sickboy25
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
úgy érzem nem nyertes meccs volt...
-
toxicjew
addikt
Szerintetek megéri baby Zolat becserélni középső Socratesre CAM pozícióban?
Aki próbálta mesélhetne a tapasztalatairól 
-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Aludj még erre egy-két napot, majd lenyugszol és nyomatod tovább

Szigma: Szerintem sem jobb Figo. Na meg PS-en 300K-val drágább, X-en 450K-val mint Bappé. Igy meg főleg nem jobb.
-
Fifaisshit
őstag
Sracok ezennel eljott egy pont ebben a szarban hogy en be is fejeztem a hazi bajnoksagot.......
Eredmenyeket nektek tovabbra is vezetem es tovabbra is varom ......
Nem fogok ez miatt ennyit idegeskedni mert egy scriptelt szar ebben a modban is .......
Koszonom.
Ti meg csapassatok
Szigma: dehogy jobb

-
Fifaisshit
őstag
Valaki bajnoksag ?
-
gabigyerek
senior tag
Amikor a 89-ik percben már érzed, hogy nem tudsz egyszerűen mit csinálni, és elkezd dolgozni ellened a sricptelt játékment...
akkor hirtelen egy lábon átmegy a labda, majd De Gea is elveszi a lábát a labda elől...
így jöhet a szokásos -35 skill pont.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is hosszú idő után megnézem a WL-t, gold 3 a cél, remélem meglesz ismét

Csapat jóval gyengébb mint a legutolsó WL-nél, de hátha ez a kulcs![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stylerr
addikt
91es Mbappet próbálta valaki? Gondolkozom,hogy Cr-t lecserélem rá..
-
ThuG4LifE
senior tag
Team pressing nalatok milyen? Kivetel nelkul mindenki nyomja kezdorugastol, mint az ev elejen. Az en embereim jol befaradnak, felido elott mar cseret kernek, ellenfel meg porog vegig, borogatja a vedoket. Ha en benyomom a pressinget az elejen, akkor meg kapom a leinditasokat. Tanacstalan vagyok nagyon ... a masik meg: toty mbappet mindenki! lefutja 10bol 9szer. Nem untrade lenne, mar reg eladtam volna, hihetetlen.
Kis pozitivum: baby Nedveddel remek kapas tekereseket lehet loni 16-20rol, zsenialis. -
Edgar2621
őstag
Srácok használja valakik Sane Fut Birthday lapját? Milyen poszton és milyen chem lappal lehet a legtöbbet kihozni belőle?
Más: megcsináltam a Vela SBC-t, de a sok untradeable 83-as lap miatt nem tudom kipróbálni a Flashback Zlatan és Bradley +POTM Vela szentháromságot, nagyon kellene hogy jöjjön már az a Totw SBC

Még másabb: megnéztem az SBC-re tekintettel hogy ki is ez a román srác(Baluta), sokat nem tett le eddig az asztalra, ehhez képest hihetetlenül jó lapot kapott. Nagyon alacsony úgyhogy valószínűleg csak szélén használható, de tényleg jól néznek ki az értékei. Az EA eldöntötte hogy már pedig belőle sztár lesz

-
Stylerr
addikt
Engem ezzel az Iniesta csellel lehet kiidegelni. Legszívesebben én is úgy húzogatnám a lábamat a fején annak aki nyomja, mint ahogy a cselt csinálja...
-
Kristof_94
nagyúr
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Xboxon majdnem 24 óráig a játékot sem lehetett elindítani, úgyhogy nyugi
Lesz ez még rosszabb is.Jön valaki bajnokságból? 11-ig vagyok kb

-
toxicjew
addikt
Csalódottságomban dedobtam egy garnitúrát a 86+os sbcbe, 87es gomez volt a legjobb... Subnak mondjuk lehet jó lesz, de én nem tudom mit kéne csinálnom hogy vmi durva lapot dobjon. Fején állva kell nyitni?
-
Kristof_94
nagyúr
Az EA délután óta nem tudta helyrehozni a szervereket, PC-n nem lehet rivals-t játszani. Ha talál is ellenfelet a latency 1-2 között változik... Gondoltam még játszom 1-2 meccset, de nem, ma nem jött össze. Gratulálok EA.

-
Szigma70
addikt
Jó a csávó, jól áll nálam is, bár a gól/meccs nincs meg, de ez nem az Ő hibája.
Ami meglepő nálam, hogy a kb. 60 góljából és 80 meccséből 1, azaz egy fejes gólja van, az is egy kapufáról visszapattanó.
Valamelyik este jött egy ellen, szintén CR-el,3 szöget, 3 fejes CR-gól.
Ugyan az alakzat, CR ugyan ott, és neki a szögletnél a rövid felé állt, oda tette neki fejre, nekem meg a hosszú legtávolabbi részére helyezkedik.
Mindegy, beverem vele máshogy

-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Ma lesz meg a 2.400 pont div 1-ben. Igen, abban a retkben, ahol Te is tolod.
Sztem a héten toltam több mint 30 db meccset a div 1-ben.Peace.
Szerk.: jó csak megküzdöttünk pár kommenttel mire végül rákerült.

Bárki másnál lefosnám mit raktok rá, le is szoktam, egyedül ő a kivétel. Meg mert bírlak benneteket és jót akarok.
Szerk.: az, hogy szidom, annam semmi köze ehhez, szezon a fazonnal, ezzel kérlek ne érvelj. Tudom, hogy gyenge a game a wl-hez képest. Ez egy tény. De ennek a témához semmi köze.
-
Szigma70
addikt
Játsszál 10 meccset DR-ben, és ott a félig meddig, mikor, hogy ható bármilyen chem lapod

Egyébbként, honnan tudod mit használok rajta? Volt rajta basic, deadeye, marksman, hawk, mert ki kellett próbálnom. Ennyi. Most engine van rajta.

De marksmannal nem volt rosszabb, az én szintemen, és állítom, hogy enginevel érezhetően többet hibázik a lövéseivel
-
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
Bőven elég. Bugos lap. Plusz jobb labdakezeléssel és jobb balance-al nem is kell az a plusz strengh. A passzról ne is beszéljünk, ha egyből tovább kell vele adni.
Nem a levegőbe beszélek.

De befejeztem a szajkózást, értelmetlen.

Ti tudjátok, Szigma se fogadta meg...

Szerk.: nincs mit.

Jót akarok, van rutinunk vele durva ellenfelek ellen.
(CR-t értelmetlen cserélni, aki el szeretne érni bármit komolyabban, az ne cserélje. Nem véletlenül használja aki csak teheti. Bappe mellé jöjjön, ne helyette.)
-
toxicjew
addikt
Hulladék player pickek + 0 walkout, ilyen egy igazi csütörtök este. Minőségi játék

-
v-man
őstag
Xbox bajnokság: Fifaisshit, tudnál tenni egy tabellát és mégegyszer a gamertag listát? Múltkor nem mentettem le és most meg telóról nem találom... Köszi!
-
ThuG4LifE
senior tag
Nem birtam ki, hogy ne jatszak es megcsinaltam a kolumbiai swap playert. Kemeny 450 sp vesztessel!

Azota meg 4/4 zsinorban, megint beindultak a jatekosaim. Ezek utan ne merje senki azt mondani, hogy nem csal a gep.
-
akooos
veterán
Srácok valaki próbálta Laudrup moments lapját? Nem tűnik olyan rossznak és az ára sem vészes az SBC-nek.
-
Readonly2
tag
Hazli kolléga (is) már elvert 2x ha valaki aki még nem tette érezne kedved hozzá akkor kb 8-tól nekem is jó

-
Hazli17
aktív tag
Hali!
Valaki meccs a bajnokságból???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mintha csak én írtam volna... És hiába csúszol be, csinálhatsz bármit, átfolyik rajtad.