- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Mentem pár meccset tegnap a bundes csapattal, hát korai még bármit mondani, de nagyon adta!
Rebic-Jovic-Poulsen trió elöl ontja a gólokat, főleg fejjel. Telles-Pavard lemegy a szélen, beteszi és középen a 3 ST közül valaki biztosan beleteszi a fejét!Nem volt ellenfelem ezzel a csapattam egész egyszerűen. Lehet a meglepetés ereje is benne volt, nem sokan játszanak beadásokra, ráadásul még ha jobb is az ellenfél, akkor sem tud azzal mit csinálni, hogy végigkényszerítőzök a szélen, begyötrök egy labdát és rászalad a 3 ST majd gól. A levegőben már nincs jó meg rossz játékos, csak a fejelési képesség számít.

Witsel (87) nagyon beteg CM, mindent eltakarít, mindenhol ottvan. Delaney (84) szintén embertelen, egy IF Nainggolan gyakorlatilag, csak jobb fejjel és erősebb. Hummels, Boateng, Neuer trió hátul áttörhetetlen, nagyon nagyon stabil az egész.
Sokan biztos csak legyintenek erre, hogy áááh hát már mindenki Prime Larsson meg Prime R9-ekkel rohangál, mi ez a csapat, tudom én is szkeptikus voltam, hogy tényleg jó lehet-e, de ahogy összeraktam egyből éreztem, hogy mindenki a helyén van és tök nem hiányzott CR7. Lehet őt el is adom, nagyon drága és lehet hülye vagyok de Poulsen nekem hozza azt a szintet. Kicsit olyan érzés egy ilyen csapattal játszani, mint amit az Ajaxtól láthatunk a BL-en, nincsenek iconok, nincsenek több milliós játékosok, de mégis mindenki a helyén van, teszi a dolgát, érkezik, jók a passzok, agresszívan odamennek a labdáért, nemtudom máshogy leírni ezt éreztem a tegnapi 8-9 meccsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest