Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dybalatól se kell befosni, de legalább volt egy BL döntő, meg 2 olasz bajnoki cím. Az is vmi...

-
peetie1
aktív tag
Na, király lett ez az új patch,SB meccs félidőben állnak a játékosok és nézik egymást... Várok vele pár percet de gondolom ennek alt+f4 a vége úgyis. Szép munka EA

-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát igen, az agresszív letámadós, sprint szlalom taktikát is tanulni, gyakorolni kell, mert auto tackle ugyan van, de auto attack nincs
Szóval a gombot azért még mindig az ember nyomja. Biztos van rá youtube videó... -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én mindíg is megmondtam, hogy valahol a web tengerében van egy másik Fifa fórum, ahol az itt írogatók ellenfelei vannak, és egész nap rajtunk röhögnek
Hiába, rossz helyre regisztráltunk nahh

-
Kristof_94
nagyúr
Az előbb beléptem a transfer listre és lefagyott a játék, meg a gép is, újra kellett indítanom. Ez milyen hardver hibára utalhat?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Csak tudod az a vicc, hogy ha én most összeraknék egy Martial - Mbappe - IF Alessandrini/Dembelé triót, mögöttük Bakayoko, Kante és a többi, valószínűleg nem menne úgy, mint az ellenfeleimnek! Tuti tudnak valamit, amit mi nem!

-
marcess
senior tag
SB-ben elég 1 meccset letolni akkor már ad valamit a rendszer hétfő hajnalban (nem random, megvan melyik szinten mit ad)
Fut Champs-re hétköznap van kvalifikációs kupa.
Daily objective minden egyes teljesítésre ad valamit, attól, hogy az összeset megcsináltad nem ad az 5 elvégzésére is valamit. -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De jó is a Salah CDM Mané-Willian CM
Vardy CAM
Amúgy tegnap este csináltam egy mexikói 6-8K-s squadot Pabón-Hurtado-Iturbe csatársor.
Kapus Guzmán.
3 meccs 3 win 12 kapuralövés 12 gól
Ennyit arról hogy az ember milyen 87-89-es csatárt vegyen. Guzmán még a gólt is kivédte
De a nap üzenete az volt nálam amikor a gyerek rámír hogy mekkora szemét vagyok hogy ilyen alacsony értékű csapattal állok ki (nem volt 1 bronz sem a squadban) csak alapból ilyen alacsony volt a csapat (76-os playerek). Közben a gyerek 85-ös játékosokkal és 2 ikonnal 81-es összpontszámot kapott a csapatára
-
BenXL
aktív tag
Sziasztok! Feltennék pár kezdő kérdést, valaki segítene? A Squad Battle módban csak akkor kapok jutalmat ha lejátszottam bizonyos meccset vagy mindegy, hogy hányat játszok? És mennyit kell pontosan? A másik hogy a fut championsba hogy lehet bejutni? Az utolsó még az lenne hogy megcsináltam a daily objective-okat, de azután nem kaptam semmit, arra nem kapok valami packet?
-
Kristof_94
nagyúr
Kihagytad Rashfordot Cam pozícióban, mert ugye azon a poszton ő a világ legjobbja. Na meg Salah és Mané CM-ben, Prime Gullit hozzájuk képest egy kiscica.

De még Dybalákat megértem, mert ott van tudás, meg letettek valamit komolyabbat az asztalra, de Rashford? Jól nyomja, de azért ne legyen már túlhúzva. -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor is itt marad a Martial-Jesus-Willian tengely. Ott van az igazi tudás, esélyed se lesz ellenük.

-
Geradossz
aktív tag
Hát... Még mindig nem oldották fel a telón a bidelést... 5 percenként bedobta azt a robot marhaságot, akkor miért tilt, ha átmegyek az ellenőrzésen? Csak azért, mert két nap alatt összetradeltem 500 k-t? Na mindegy szánalom.
-
Bazsi1987
őstag
A francia celtices if dembélé milyen st-be ő vagy gameiro legyen mbappéig?
-
Kristof_94
nagyúr
Ma 3 WL meccs 3 vereség. De hát a Mertens- Dybala szlalom ellen nincs orvosság, remélem jövőre eligazolnak az indiai ligába...

Nemhogy az elite még a legjobb gold is nehezen lesz meg. -
A guru
addikt
Megint 1 winnel lecsúsztam a gold 1-ről, megőrülök már komolyan... Egy olyan csapat ellen kapok ki, ahol a legendás Mané Jesus Willian trió van, előtte meg egy Ronaldinho, Ronaldo, Matthäus, Gullit teamet verek meg... Majd jövőhéten...
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gameiro nálam nagyon jó
Ezért nincs még Lacám
Gyors, jól lő, ott van, fejel.
Aki még franciákkal tolja, annak IF Thauvint tudom ajánlani. Nagyon jó eddig
LB be van nálam, vagy bal STbe
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Azért volt pár szokásos troll pack is 😊
-
A guru
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Grat! Voltak azért szép nyitások.

-
Vampire Bat
aktív tag
Ha már pack opening, novemberi packjaim

-
Kristof_94
nagyúr
Én 50k-t toltam bele a francia sbc-be, de 5 pakkból nem jött eddig semmi.

-
s0p0q0r
aktív tag
Most nyitottam kerek 50 pakkot, ebből 46 különböző gold pack volt. 3 db IF; egy 20K, egy 15K és egy discard áras gold. Volt még benne egy Glik, egy Bakayoko egy Tottenhames Dembelé, néhány 83-84-es lap és persze akiket a ligue1-ből kaptam azok még szépen áron felül mentek a ma megjelent sbc miatt. Összességében nem panaszkodhatok azt hiszem.

-
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
csak egy példa volt, amire utalni akartam, hogy több pénzt buksz azzal, hogy hetek óta bennük áll a pénzed, mint amit egy gól/gólpassz utáni árnövekedéssel nyerhetsz
(amúgy csüt este gyakorlatilag nem lehet bukni 84+ IF vételeken)
-
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
ha meg hetekkel ezelőtt eladod őket bármekkora bukóval és pl tegnap WL rewards alatt veszel IF Verrattikat 80-87k-ért és ma délután eladod 115 BIN-ért, már bőven pluszban lennél...

-
sz_abika
addikt
Nincs kedvem season tolni, PS4en pár meccs, most valaki? Vegyetek fel
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ennyit arról hogy hetekre kidőlt 😁
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pakkokat most nyitom.

Meghivott:
Nem túl lomha CAM-ban? -
Kristof_94
nagyúr
Basszus, ha Higu nem önző és lepasszolja, akkor már nem lenne 3 OTW Costám

-
ShiberMonkey
senior tag
Frankó a játék, lemegy 3 meccs úgy hogy bevan speedezve az összes játékosom 99+ pace utána pedig beérik Mertenst 10 méterről
ja arról nem beszélve hogy kontra gólt kapok abból hogy felrúgnak a 16-os vonalánál hátulról ès mehet tovább èn meglököm Sterlinget egyből szabad
jól ezek a bunda meccsek. -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nagyszerű. Nem tudom a valóságban milyen, de a játékban talán ő a leggyengébb a jelöltek közül, a sima Giovinco-t nem fogom lecserélni rá.
Mondjuk Niko lapja se kéne, de azért örülnék ha ő kapná.
-
Kristof_94
nagyúr
Jaj, nemár, Higu kezd...

Ja és egyes források szerint szinte biztos, hogy Valeri lesz az MLS POTY/MVP szóval valószínűleg nem lesz Niko SBC, hiába lett gólkirály.
-
Kristof_94
nagyúr
Mennyire szánalmas volt az előző ellenfelem. Marital és Jesus ST-be, a többi is a szokásos. Egyenlített egy mákos szlalom góllal, majd fogta magát és ujjal a szájban elfutott a félpályáig, majd dab. Na itt elégeltem meg, vertem neki még négyet, az utolsó kettőnél természetesen ugyan ezt csináltam. Nem tudom miért nem lehet megtisztelni a másikat, én az első gólomnál csak felvettem a labdát, átugrottam a gólörömöt és kész.

-
Mr.Rain
senior tag
válasz
lanikai
üzenetére
Bár eddig csak 3 meccset játszottam vele, de eddig ez a scream Perisic egész korrekt. Dybala azért mozgékonyabb volt, de Perisic meg elképesztően támadja a labdát.
87-es Icardit néztem már, de kevés lenne CAM-ba, és a formáció váltást csere nélkül oldom meg, szóval max. padra venném meg.
De lehet kipróbálom, néha jól jönne egy jól fejelő középcsatár is.Még egy kérdés.
Jelenleg Florenzi van jobb bekkben. Vagyis inkább az egész jobb szélen, mert nincs stay back rajta. Néha védekezésben kevésnek érzem, így gondolkodom IF Lichtsteineren.
A workrateje szimpibb Lichtinek, de a sebességétől tartok kicsit, mivel az egész szélét be kellene játszania a pályának, vajon vissza érne-e időben? Mert Florenzi azért gyorsabb és hamar hátraér.Tapasztalat IF Lichtsteinerről?
-
Takika14
aktív tag
Mennyire unalmas már, hogy minden meccs szünettel kezdődik és már állítja a formációt meg hozza be az alapból 0 chem-es embereket..
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jött is a 90-es Cavanim
Kár, hogy az arab ligára nem számítottam, 86-os Al Soma sem rossz. És az még pluszosban is kijött volna szerintem. -
Kristof_94
nagyúr
Francia és Szaúdi liga SBC!
-
Meghivott
addikt
Mikor valaki 2-0 után megállítja a játékot 3 mp-re, nem cserél és 9 percen belül lő 4 gólt, az olyankor mit csinál?
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Itt már csak az a baj, hogy pont a legerősebb ellenfél van szemben. De hátha 😁
-
lujdzsi89
tag
Végig fogja játszani. Higuain nem is játszana mert műtötték a kezét a héten, csak Mandzukic is kidőlt edzésen...Cuadrado sem végzett teljes értékű munkát szóval csak Berna maradt kb. rajta kívül. A teljesítmény már kérdéses, a Juve 1 pontért megy.
Szerk: ez DC-re akart menni

-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meg jobb. Akkor Dybala a csatár de Costa tuti kezd.
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Higu hetekre kidőlt, szóval sztem innentől Mandzukic a csatár, Costa fixen bal szélső szóval kezdeni fog minden meccsen 😁
-
A guru
addikt
Egy kis változtatást kellett eszközölnöm a csapatban, David Luiz-Courtois duó annyit szerencsétlenkedett az utóbbi időben, hogy az nem igaz. Ezért érkezett Luiz helyére 87-es Mustafi és a kapuba pedig Neuer, egyelőre tetszik, sokkal kiegyensúlyozottabbak mint a Chelsea duó volt, Neuer eddig még nem lepkézett, Mustafi pedig egy árnyalattal jobb mint Luiz. Ajánlom őket mindenkinek.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
üzenetére
Tudom, a 18-ban az előző heti volt az első WL-em, nem véletlenül. Csak hajtok rá, hogy legyen egy "álomcsapatom", aztán nyomhassam velük... Prime Shearer és hasonlók, de ő a fő cél.
Ha jó trader lennék vagy akár csak közepes is nem lenne gond, de sajnos béna vagyok, pedig mindig keresem a tippeket, de a PC kiszámíthatatlan.Jól van, akkor most már minden 2. nap be fogom írni!

-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy miért öltök bele ennyit időt, pénzt és energiát, amikor tudjátok nagyon jól, hogy évek óta ilyen a játék.
Minden nap csak szidjátok a fifát, miért foglalkoztok akkor vele egyáltalán, miért nem teszitek le, ha ennyire játszhatatlan?Nem szabad komolyan venni ezt az egészet, tényleg nem egészséges az, hogy minden nap emiatt bosszankodik az ember. Én biztos nem várom meg soha, hogy felidegesítsen. Amint úgy érzem, hogy sz@r a gameplay, vagy ellenem dolgozik a gép, már nyomom is az alt+f4-et, utána meg egy hétig pihentetve van a játék.
Az SB és a WL meg a legnagyobb szemétség. Hétköznap a kevés szabadidődet töltsd azzal, hogy a gép ellen játszol, illetve minden hétvégén ülj egész nap a gép előtt, csak hogy jó legyen a havi reward...
Cserébe meg idegbajt kapsz, ennyit nem ér az egész, semmi értelme így játszani ezzel. De ti tudjátok.(#8636) Kristof_94:
Nem tudom, de ha véletlenül valamikor bekerül a kezdőbe, akkor légyszíves add el az összeset és fektesd be a pénzt valami kiszámíthatóbb dologba, mert már ezt a Costás vergődést is fáj olvasni, ami lassan hónapok óta megy.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek a mai meccsen D. Costa pályára lép? Illetve milyen posztra számítotok?
Mondjuk gondolom fullos lesz a Juve: Higu, Dybala, szóval lehet háttérbe fog szorulni...
-
Kristof_94
nagyúr
Az első 3 meccs 4321-es csapatok, Mbappe, Jesus, Bakayoko. 2 vereség. Szánalmas az egész, nem működik ellenük semmi, komolyan sírni tudnék ilyenkor, mert az ember beleöl egy csomó időt, pénzt és energiát, hogy legyen egy jó csapata, menjen neki a játék, erre jönnek az ilyenek. Miért nem tudnak az ilyenek eltakarodni?

-
Mr.Rain
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Milyen osztályban vagy? Vagy WL-ről van szó csak?
-
Meghivott
addikt
Nem szoktam nézni az olasz bajnokságot, Höwedes szokott kapni lehetőséget?
Köszi -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
5/5-tel indítottam de azóta gondolkodom hogy letörlöm a klubbom, 3-5-2-ben letudom védekezni, de utána amiután ezt látják jön a high pressure és az izomból belőtt labda középre ès hiába tartod fel rúgod ki visszapattan vagy 20 ról szétlövi a sarkot.
Vagy jön amit írtam hogy leveszi a CM-eket és rw st a helyükre és szó szerint megbolondul a játék. Vagy mint most a chem csalók 6 piros vonala van és 100 as chem 1 bronz és 1 silver a kezdőben, egyből megállítja és tolt egy olyat a gyerek hogy RB martial és CM alessandrini 10 perc alatt 2 oda.
Sajnos sehogy nem tudod megállítani jelen pillanatban őket csak kèsleltetni azt hogy ezek ne történjenek meg.
Én vagy 4 formációt próbàltam és az összes ligából kiraktam már egy csapatot hogy hátha valamelyikkel sikerül, de nem. Elakadtam a mostani patchnél sajnos, ha jutok valamire megírom nektek egyből. -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Fel kell tolni a védelmet, high pressure a kulcs. Meg kell próbálni már a saját térfelén letámadni, illetve a labdabirtoklás sem hátrány, ha feléd billen.
-
lanikai
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
PC-n nem is nagyon lehet, jó esetben 4-500.000 játékos van listázva, míg konzolon 3-6 millió. ez full szerencse volt, abban a másodpercben lett listázva, amikor rákerestem. mondjuk így is csoda, hogy nem egy bot kapta fel...
amúgy azt nem értem, ha pl Maddenben lehet OVR alapján keresni játékost, akkor itt miért van még mindig ez az ócska, ősrégi rendszer. mennyivel könnyebb lenne az életünk, ha csak beállítanád hogy 83+ mondjuk 3k alatt azt cső...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Tényleg, az ilyen 4321, 433 és hasonló Mane, Mbappe, Jesus, Sterling csapatok ellen hogy kell normálisan védekezni? Sprintel, mint valami gepárd, ha passzolok a 3-4 méterre álló játékosomnak, akkor ő a 15 méterre levő játékosával hamarabb odaér... Okádék.
-
ShiberMonkey
senior tag
Miért engem büntet a gép amikor Salah a CDM ès mané meg Gómez CM ? Miért kell ezt csinálni hogy a gyereknek nem megy ellenem betesz 6db rw st és mintha csak beállt volna Gullit Petit Hagi a középpályára. Persze hogy Salah lefog minden IF kártyámat szerelni hisz nincs CDM-e a pályán. Kössz EA sports köszönöm szépen ezt a minőségi időtöltés potom 100€-ért.
-
Stylerr
addikt
Miért gondoljátok, hogy a Francia liga SBC Cavanit ad?
-
gabesz82
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azt a jódlis hochenzoller mezt én is bírom

-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Arra a mezre múltkor írtad h eladható
Tehát nem hiszem hogy egy vásárolható meztől tojik be valaki 
Viszont ha a tavalyi futmas-os kötött pulcsit vennéd fel, vagy a rén szarvúsat... na az más tészta !!

-
Geradossz
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pentek reggel mikor kezdodik a wl? Nem hiszem raadasul nem is gold mez van bent.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A francia már nagyon esedékes. Akkor vegyél olyan ezüst lapokat, ahol egy adott csapatnál az adott posztra nincs arany lap. Jó áron elhozol pár tíz darabot és a liga sbc megjelenésekor már garantált profittal szórhatod el őket.

-
Geradossz
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én se értem a logikát, mikor gold mezem van mindig exit ezt még valahol megértem, bár nevetséges, hogy ezért kilépnek. Ha tényleg nem látják DP-t nem értem miért lépnek ki, mert a mezek mindkettő jol látható. És különböző az ellenféltől. De minden 2. ellenfélbél ezvan, aztán bedobja még párszor ugyanazt, idegesítő.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem meg ingyen Cavani. kb 100-120Kból megvolt ligue1. Az egészért jár majd egy cavani + kb25K coin. A 18 pakk pedig minimális szerencsével is min 60-70K-t hoz szerintem. Na jó, ha nem is ingyen Cavani, de az ára az nevetséges tényleg.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
nálam pont az egyik kvali megnyeréséért járó japán meznél szoktak kilépni WL-ből...Csak nem értem a logikát, hogy ilyenkor mire gondol? tombolán bejutott ellenfeleket vár a WL-ben? vhogy kvalifikálni kellett magamat...
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Max akkor vársz a következő bajnoki meccsig
addig meg élvezed a lapját
én 90K-ért még egy Yarmolenkot is vettem 
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Igen, ezt a magam részéről fehér mezzel kiküszöbölöm és pirosat nem engedek az ellenfelemnek se.

Mindenkitől:
Ki milyen liga sbc-t vár?
Nekem már két hete megvan a komplett francia liga, már igencsak várom azt a Cavanit + a 18 pakkot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Asus PN50-E1 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/240GB/WIN11 PRO/
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)