Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
Darabokra
üzenetére
Köszi
Én meg azt hittem, hogy pont fordítva, mert Fabinho nálam nagyon jó
@Etaclan
Köszi, túlképp csak úgy vettem este, mert 20K volt, és gondoltam hátha egyszer játszok 2 cdm-es alakzattal,
Shadow-al jó lehet.
@MdewC
Csak őt? Krasit nem? Hol tart a balhé egyébként, mert nem követem nemzetközi szinten
-
Lori82
senior tag
válasz
dudu5130
üzenetére
Ugyanez.Szabin vagyok és mivel a hétvége elég zsúfolt,szülinapok stb,gondoltam gyorsan letolok pár meccset. Hat meccsből egyet nyertem. Iszonyatosan felbasz,minden mellé megy vagy kapufa,de abból meccsenként 3
Kettőt tizipárbajjal buktam.Nem tudja valaki,hogy a tizik gyakorlásánál ki lehet-e valahol kapcsolni a Trainert?Lehet-e valahol tizit gyakorolni,Trainer nélkül?A WL-ben nincs trainer és 5-ből minumum kettő kapufa vagy mellé . 
-
MdewC
nagyúr
Ezekre nem tudok válaszolni srácok...
Ovvyt visszont bannolták, állítása szerint coin vásárlásért.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nálam Fabinho cseréje IF Luiz Gustavo már mióta kijött az IF lap. Egy szinten vannak, Gustavot befektetésnek vettem ezért igazából mindegy melyik kezd. 60.percben mindig fixen becserélem, nagyon jól tud szerelni. De szerintem ha Fabinhot nem cseréled le a meccsed végéig felesleges +25k kiadás. Bakayokot nem próbáltam chem miatt.
-
MdewC
nagyúr
NA akkor. Itt van.
Illetve végre megszólal Krasi is. Megjegyzem az nem lehet véletlen, ha az ea nem bannolta mégsem. Nem tudom. Viszont mond tanulságos dolgokat, mindenki döntse el maga, hogy mit gondol erről az ügyről.

-
Darabokra
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
ez biztos?
-
dudu5130
őstag
Vicc, hogy mit el nem bír csalni ez a moslék. Neki minden bemegy, nekem meg a gól csak könyör adomány. Rég készített ki ennyire egy játék. 6ból 6-ot húznom kellett volna erre 6ból 3. A másik meg, ha megszakítják ellened döntetlennél nem kapok győzelmet, de ha nálam szakad meg valami miatt akkor meg vereséget kapok, EZ nagyon unfair.
-
Szigma70
addikt
Frissült a webapp
Lehet látni az induló árat, az aktuális bidet, és a buy nowt is.
De a skillt és a WF ot még mindíg nem

-
etaclan1984
őstag
Nem lesz ma POTM mivel még mindig lehet szavazni. Gondolom köv pénteken jön.
-
dudu5130
őstag
Hát eddig elég bosszúsan indult a WL. % meccs 3 győzelem úgy, hogy a két vereségem hihetetlen volt. Akkora ziccereket hagytam ki, hogy az már nem létezik. ellenem meg mindent összemakkoltak. Egyik meccsen se tudtam azt hozni amit tudok így se mert valamiért elég gyenge minőségűek voltak a passzok. Erőtlen, sok esetben pontatlan.
Ami a legjobban felb.szott, az az irányíthatatlan szituk. Szögletek utáni keveredések, néha a kapusnak hátraadott labda stb. ezekből mind rosszul kerültem ki.
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az új OTW-k tavaly február elején jöttek ki, tehát azok most itt nem számítanak. PTG lapok idén vannak elsőre, kitudja mikor mibe fognak kelleni ?
Tavaly a TOTGS-nél a tradelhető verzióhoz kellett 4 csapatot csinálni, 81-82es ratingel, 1 db TOTW kellett, és 1db TOTGS player és sok rare.
Az untradeablehez elég 2 csapat, 82-es rating 1TOTW-el, és 83-as rating 30as chemel. -
Szigma70
addikt
Hááát,ezt a gameplay témát nem értem.
Sokatok szerint most jó. Én is érzem a változást, de nem tudom, hogy ez most jó e.
Ha azt nézem, hogy 10 meccsből UT szezonban, 8 győzelem, ebből 5 nagy arányú, akkor azt mondom, hogy ez most qrva jó. De ha azt nézem, milyen meccseken, akkor már vannak kétségeim.
Sokszor volt, hogy szégyeltem berúgnia a gólt, annyira azt éreztem, hogy nekem lejt a pálya.Azt, hogy azért megy ennyire most, mert jó a gameplay és ennyire jó vagyok, azt kétlem.
Magyarul, most, valamiért sokat tol a gép a javamra, és nem én javultam ennyit sztem.
Mondjuk most legalább a csapatok, játékosok közti különbség jobban számít.Nem baj, maradhat

Más
Akik Franciákkal nyomják, próbálta már valaki IF Luiz Gustavot?
Érdemes lehet Bakayokót, vagy Fabinhot lecserélni rá, vagy valamelyik mellé betenni? -
Meghivott
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ebben láttam már csak némi piaci rést, így vettem kb 50 darabot.

-
petrin
csendes tag
Érdemes valamivel készülni estére? Szoktak ilyenkor lenni SBC-k? Tavalyira nem emlékszem, mert tavaly ilyenkor égtem ki úgy, hogy leraktam 1 hónapra a fifát.
-
Meghivott
addikt
Volt már kérdés de nem érkezett válasz... Mennyi esély van arra, hogy még idén olyan SBC jön, ami a PTG lapok árát némileg pozitívan érintheti?
Köszi -
gabesz82
őstag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Sííííííííííí!!!!!! Azért...
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Tx kolléga. Ha WL ha nem, vmikor mehetne már.

Kalappal srácok!
-
gabigyerek
senior tag
-
Mr.Rain
senior tag
Ezért mérges voltam:
[link] -
ShiberMonkey
senior tag
Nagyon szép gólok, hát igen, erről szoktam beszélni, ez az a játékstílus amikor nem a glitch gólok vannak hanem kidolgozott akció gólok
gratula hozzá, jólt toltad nagyon
Remélem találkozunk a WL-ben 
Igen amúgy valószínű hogy ez egy régi build átdolgozva picit, na ez az amiről beszéltem 1-2 napja, elég lenne a régi verziókat elővenni és hibákat javìtgatni aztán kész is
ki is próbálok 1-2 új taktikát majd, visszaadta ez a pár video meg a pozitív fogadtatása a patchnek a kedvemet a tesztelgetéshez 
-
Ragnar17
tag
Na, sorry, nem minden meccsen..direkt kipróbáltam, de azért érdekes, más tapasztalt hasonlót?
-
Ragnar17
tag
Valaki segítsen
ez mióta van így? Ha hazaadod a kapusnak a labdát, egyből kirúgja 
Lehet levagyok maradva, de ez eddig nálam nem volt ilyen
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ez már nem vicc, ki merem jelenteni, hogy ez vagy egy régebbi build, vagy javították a passzok pontosságát és erejét, sokkal jobb a dribbling, jobban reagál az irányításra és lehet védekezni. Ebben biztos vagyok.
A tegnapi öngól bakit már nem követtem el a WL elődöntőben, hoztam néhány replayt Srácok:
jó game play
őrült elődöntő
easy döntő
Kiserik: Grat, erről van szó!
(#9362) kdavid94: Egyet értek. Nekem is 2 napja van ez, a konzol patch óta. Plusz több meccsemen is 5 latency volt a WL-ben. (Tavaly 1 db se volt.) Volt néhány olyan meccs, meg gól, meg összjáték, hogy állva pisáltam. Mondjuk volt egy 3-0-ról elbukott meccsem is 4-3-ra, de a game play rendben volt.

Styler: Hallod kolléga? Na ilyennek kellene lennie mindig, ezért sír az átlag fifás, ha nem így fut, vagy nem ilyen a minőség, mikor simán lehetne ilyen mindig. SIMÁN!

Szóval a sok panaszkodás után ma piros pont a játéknak.
-
Mr.Rain
senior tag
-
gabesz82
őstag
Aki esetleg IF Aspast akarja, meg ne vegye, nagyon gyenge
5 meccs 1 gól, észrevehetetlen a pályán... -
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
köszi! majd gyakorolom

-
Geradossz
aktív tag
Sraccok, csomagbol akarmennyi lehet? Akar 300 is? A webapba hanyat lehet latni belole? Ha jol tudom a jatekba csak 30 jelenik meg.
-
Szigma70
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
25 ről driven nálam nagyon lelassul a kapusig még full erőböl is.
Viszont a lapos fines driven, az jó ilyen messziről
-
kiserik
senior tag
MdewC mester szavain felbátorodva beugrottam egy WL kvaliba. Egész héten egy meccset sem játszottam, mert annyira gáz volt a játékmenet. Most volt valami pöcs? Mert PC-re nekem nem töltött le semmit. Frissült az Origin és annyi. Simán hoztam mind a 4 meccset, 4-5 gól különbséggel, de nem tapasztaltam az eddigi nagy hibákat (ez a közelről nem túl könnyű, távolabbról könnyebb effektust megfigyeltem én is, de nem túl OP). Egy ellenfelem izzasztott meg, ott 4-2 lett a vége, de a többieknek sem a csapatuk, sem a játéktudásuk nem volt jobb az enyémnél.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
25ről drivenre gondoltál? vagy lehet máshogy is távolról leszorítottat lőni?
-
ShiberMonkey
senior tag
Csak forgolódj a csatárral és 3-mas barig "töltsd" fel a lövést (legalább is én ezt tapasztaltam ) aztán had szóljon.
Másik jó taktika ha vezeted a labdát 20-25-ről és kiugratásra számítanak akkor a leszorított lövés majdnem full hit baron. Ezt nagyon sokszor jó legalább 1 szögletre meg arra hogy legközelebb kiront rád az ellenfeled, de akkor meg nyomod a kiugratást
-
A guru
addikt
Srácok ilyet még nem pipáltam. Nyerten egy draftot a reward pedig: 45k coin (!!) egy rare players pack és egy jumbo premium gold pack.
Holnap kinyitom a WL rewardokkal együtt, hátha jön egy Ronaldo. 
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
grimmjow67
üzenetére
Szerintem is keveri a kolléga a legkiegyenlítettebbet és a legerősebbel.
-
Kristof_94
nagyúr
Idén nekem sem nagyon, pedig tavaly tekertem be ezerrel a labdákat, MOTM Son, TIF Eriksen!

Az a baj, ha lenyomva tartom azt a gombot, amivel a finesse-t tudok lőni, akkor megáll a játékos. Nektek is ilyen? A 17-ben ha lenyomva tartottam csak futott tovább lassabban rákészülve a csavarásra... -
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
bezzeg nekem még az a hülye finesse shot sem megy

-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Az a baj, hogy néha túlvariálom, esetleg néha Ale beleköszörül.

-
Geradossz
aktív tag
Ezek az iconok, patricioval schmeizellel és hagival illetve overmarsal karöltve arra jók, hogy beáldozzuk őket henry stb sbcbe ahova kell, másra nem nagyon. Perszeh a zek közül valakinek kell valaki akkor oké, de ezeket ha nem kell jó megcsinálni beáldozni. kb annyi mintha vennél egyet, és legalább itt kapsz csomagot.
-
Kristof_94
nagyúr
Draft második körben 6-1-re kaptam ki egy 3 védős felállású csapattól. Esélyem nem volt átmenni a védelmén, mindenhol ott volt, 10-en voltak elől, 10-en hátul. Nevetséges.
-
ShiberMonkey
senior tag
Nyugtass meg hogy nem 20-ról lövöldözöl
amúgy meg örülök neki hogy legalább neked jól megy. Engem megőrjít a long shot mánia.
Nem rossz a patch, igazság szerint nem érzem hogy bugos lenne jobban a játék, meg butult volna a gameplay, sőt a kapusok sem lettek rosszabbak.
Azt viszont érzem hogy túltolták a távoli lövéseket
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
üzenetére
Baromi durva lett

Még nálad megértem hogy van egy Eriksened és vele tudsz lőni (habár a 10/8 sok ) de hogy ÉN Firminoval az ellenfél meg Maticcal meg Chamberlainnel kilövögeti a sarkot ?
Akkor nem csak én érzem hogy 1 az 1-ben sokkal rosszabb kerülni mint 20 méterről finess/rüszttel lőni
-
MdewC
nagyúr

Gyerekek kimondom, rohadtul tetszik a game a patch után, megint megy minden, ami eddig. Hátul irányítom a védelmet, elől tudok passzolni és játékost irányítani, végre megint megy a driven. (csak ne késsen, mert akkor a feleségem is megverne)
Félek, mint tavaly, amikor pont a tavalyi glitch után javították a játékot, akkor rosszabb lett megint, pont így jött ki egy patch után a glitch javító patch, idén másként kell lennie.

-
törölt tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ezt amúgy én is így tapasztalom. Eriksen nálam minden második ziccert kihagy közelről, a 20 méterről lőtt finesse shot meg kb 10-ből 8-szor gól. A maradék 2 alkalommal meg kapufa...
De másoknál is így van, most a finesse lövést érzem a legjobbnak,szerintem meg is cserélem majd a támadóimat és a ballábast rakom jobbra.
-
ShiberMonkey
senior tag
Srácok eljött a Fifapokalipszis

20-25 ről olyan gólok vannak hogyha a TVben ezt látnátok a meccseken egy Siófok-ZTE miatt is hazafutnátok melóbol hogy lássátok
megvettem IF Jonast 90 finishinggel és semmit nem ért, de persze Firminoval 20 ról kilőttem a sarkot, ahogy Chamberlain is nekem. Nem éri meg ziccerig vinni egyszerűen, többet hagytok ki meg több időbe kerül kialakítani azokat. Már tegnap láttam hogy itt baj van, de ami ma ment FUT DIV 3-ban az nem emberi. -
ShiberMonkey
senior tag
Áhh hagyd a DIVet is
DIV 3 ban 2 meccset játszottam ma első meccsen 2:0 ról 2:2 úgy hogy a gyerek 2 long shotot tolt. 90. Percben nálam Firmino kapusba lőtte majd a kipattanót Coutinho rábikázta fél ollóval, persze jobb bordával a vèdő mentett. 2. Meccs 6db ismétlem hat darab zicceremet fogta a kapus vagy fejeltem keresztlécet a srác 3 db 20 ról leadott lövéséből 3 ment be
utána all out attackon kaptam még kettőt. 7 gólból 5 db a 16-oson kívülről volt + én is szereztem egyet tehát 9-ből 6 darab született long shotból az elmúlt meccseken..... -
Kristof_94
nagyúr
Mondjuk ők sem annyira olcsók. Már előre félek a 91-es Shearer követelményeitől. Amúgy szerintem sürgetni fogják most már az ikonokat. Nem sok értelme lenne annak, ha még júniusig húznák.
-
grimmjow67
tag
Deco nem nez ki rosszul
de még várok vele, hátha jön totgs alli -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem értem amúgy, hogy a felesége miért nem engedi, hogy benne legyen a játékban.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pont most akartam írni.

-
Kristof_94
nagyúr
Hoppá 2 új ikon, Pires és Deco!

-
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
persze, hogy azt tudná, csak nem idegesítene. csak egy példa: van, amikor wl kvaliban megadják, hogy max. 83 rating, akkor azért nem mindegy, hogy valakinek eleve OP játékosokból összerakott csapata van, vagy szét kell cincálnia a csapatot, hogy megfeleljen a követelményeknek. de mindegy, mert ez van meg így is marad

ohh, PL fóbiám van. tényleg, már eleve szinte feladom, mikor meglátom ezeket a futóbolondokat. erre most 3at megfogtam a most egész jól működő 4-2-3-1(2)-es felállásommal, erre levertek az olaszok
sose megyek én abba a wl-be, de legalább a div-ben kezdek már visszakúszni 
-
ShiberMonkey
senior tag
Teljesen megértem azon részét hogy a 81-es ne legyen 88-as In Game. De ha 88-as lenne akkor is azt tudná. Nekem amikor elkezdtem a fifát 8-9 WL kvali döntőt buktam zsinórba
azóta meg 2x Gold 2 és 2-ből 2x simán kvalifikáltam magamat
lazulj el a döntőbe, általában mindenki (én is akkor csesztem el) amikor "rajtam volt a teher" higy három meccset nyertem és ezen múlik minden
a másik amit megfigyeltem hogyha támadólag áll fel az ember nagyobb esélye van mintha defenzíven kezd 
-
Stylerr
addikt
Ma várható SBC?
-
lanikai
aktív tag
f*szt kell vele cifrázni, 20-on belül minden lövése gól

amúgy a traitjei (már ha egyáltalán számítanak ebben a bugos hulladékban) nagyon jók@Stylerr
meglepne, 2 hete jött az előző adagps: twitteren pár napja felbukkant vagy 20 "új" ikon ingame screenshotokkal, kíváncsi vagyok féltávnál mondjuk bekerülnek-e a játékba. többek közt Figo, Nedved, Cannavaro, Nistelrooy, Bobo, Giggs, Best, Scholes
-
-
p0ty
aktív tag
Holnap fog jönni a TOTGS ?
-
törölt tag
válasz
grimmjow67
üzenetére
Sorry, de ezt még leírom, mert szerintem emellett nem szabad elmenni, amikor arról folyik a vita, hogy melyik bajnokság a legerősebb.
Szerintem sokan abba a hibába esnek, hogy bajnokságonként azt a 2-3 csapatot hasonlítják össze, akik rendszeres szereplők a BL-ben, pedig a legtöbb bajnokság 20 csapatos, őket is figyelembe kéne venni.
Én nem tudok erős bajnokságként tekinteni egy olyanra, ahol van 1-2 nemzetközi szinten is kiemelkedő csapat, a többi meg kis túlzással nb1 szint.Én meg vagyok győződve arról, hogy a La Liga tabella alső harmdából senki nem férne be a PL-be, Serie A esetén meg még lehet az angol másodosztály is kétséges lenne. Ligue 1-ről ne is beszéljünk.
Ugyanakkor viszont a Real, Barca, Bayern, Juve, és PSG mind erősebb volt az utóbbi években, mint bármelyik angol csapat, ez kétségtelen. Talán idén a City lehet kivétel.
-
A guru
addikt
Köszi! Sheva nem tetszik a 3* skill miatt, Kluivert meg inkább egy icon Son statok alapján. Lehet ptg Jesus lesz.
Most nézem, 1db ptg Jesus sincs a piacon...
kiserik:

Nadihun: Köszi, ránézek.
-
A guru
addikt
Srácok, 800k coinból szertnék ST poziba valakit, vagy Icon, vagy PL-es kéne a chem miatt. Jelenleg IF Son van, elég eredményes, de nem szeretek vele játszani. Köszi a javaslatokat.

-
nyervi
aktív tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
tulajdonképpen csak arra akartam rávilágítani, hogy jó lenne, ha egy játékos a kártya statjaihoz közelebb lenne, mint egy istenéhez
a való élet meg a játék sajna hírből sem közelíti meg egymást, még csak nem is hasonlít. hidd el nem zavarna engem egyik OP játékos sem, hogy ilyen teljesítményre tolta a játék, csak akkor legyen nekik a kártyájuk is úgy 88-tól felfelé, azt' csókolom. múltkor valaki itt pont azon nyűglődött, hogy CR szinte már egy bug. no, ez meg konkrétan engem nem zavar, mivel övé a legmagasabb kártya. milyen lenne?
egyébként tényleg meg lehet verni őket, pedig szinte előre feladom magamban a meccset, ha őket látom a csapatban. ma 3 ilyen csapaton sikerül túljutnom wl kvalin, erre a döntőben nem jön egy calcio-s csapat és lever, mint a szöget? de!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Mr.Rain
üzenetére
Tényleg nagyon halkan jegyzem meg akkor és, hogy ON is legyek, Barza például világbajnok, többszörös bajnok, kupagyőztes, olasz szuper kupa győztes és több BL döntőben is szerepelt, még ha nem is nyert. De a fentebb felsoroltakhoz képest meg baromira alul értékelt a játékban is.

(#9306) dracox: remélem ezt nem ironikusan írtad.

-
Mr.Rain
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Itt nem csak azon van a lényeg, hogy melyik védővel nyertek volna még. Hanem azon, hogy Ramos világklasszis szint, aki mindent megnyert klubb és válogatott szinten is, emellett rengeteg góllal járult hozzá a csapatai sikeréhez.
Az általad felsorolt védők közül ki mit tud felmutatni? Ennyit egyik sem.
Taplónak tapló néha a játéka, és néha idegesít engem is. De ő egy legenda, és ikon lapja is lesz a Fifában.
-
etaclan1984
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hmm ?
Igaz, fejezzük be. Szerintem Ramos nem 90es CB és kész

Azt írtam hogy olyan CB-t akinek legalább 5el kevesebb ratingje van fifában...

-
MdewC
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Örülök neki, de ez baromira nem tartozik ebbe a topikba, elvétve belefér, hogy beszélünk a BL-ről, de mivel mindenki másnak szurkol, szubjektív vélemények csapnak össze, ami előbb utóbb át csap személyeskedésbe. Volt már erre példa bőven, szeretném ha ezt elkerülnénk és mindenki tiszteletben tartaná ezt. (Ráadásul Chiellot is kihagytad)

Aki focizni akar,
itt a focis topik. Nincs kedvem személyeskedő ide nem illő kommenteket törölgetni, de látom egyre jobban ez irányba megyünk 1-2 napja, vagy az a baj, hogy vki nem tud és nem is akar helyesen írni, vkit ez zavar, most meg megy a személyeskedő kinek a töke nagyobb téma. Remek.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Őket a játékbeli lapok alapján soroltad?
Gabesz
Idén max a City nyerhet BL-t.
-
gabesz82
őstag
válasz
grimmjow67
üzenetére
Azért idén más a helyzet, tavalyi évig tényleg elég gyér volt a BL szereplése az angol csapatoknak, de idén jelenleg 5!! csapatuk áll a 16 közt, ezek közül akiknek szerintem abszolút reális továbbjutási esélye van az mondjuk 3 biztos, na de ez majd a 11-ei sorsoláson kiderül

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ki tudja!? 

5 meccs 1 gól, észrevehetetlen a pályán...