Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pe3mario
tag
Gyerekek, valaki árulja el, hogy mi ez az őrült nagy black friday.
Mármint nekünk, akik nyitogatják majd a csomagokat, jelent bármit is ?
Gondolok itt pl arra, hogy jönnek majd az ultimate packok és esetlegesen nem 2500 fifa pontért fog menni, hanem 2000-ért ? Vagy szimplán annyi az egész, hogy csak több nyitogatás jön, ezért mindenki elad mindent, hogy megtehesse ? -
Expendable
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
pe3mario
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Köszi!!
Akkor őrült nagy mázlim van.
Egy a bibi, hogy nincs 4* skill moves, de amúgy azt mondják OP.
Fájhat a fejem, hogy a kedvencemnek nem rúgott kettőt-hármat a múlthéten. Reméljük lesz jó meccse.
Amúgy tényleg elhozott valaki tegnap egy Agüerot 55k-ért ?
-
akooos
veterán
Arsenal-Spurs MM SBC-ből esett egy Kroos
Megörültem, hogy meggazdagszik, erre 130 a max amit lehet érte kapni. 
-
pe3mario
tag
Kikandikált egy PTG Sané. Kérdésem a következő.: bármilyen informot kap a srác, azt megkapja a kék lap is, vagy majd csak a VB-n nyújtott teljesítménye alapján fog frissülni a kártya ?
-
Garsza
veterán
MdewC
Használod Dybalát? mennyire zavaró a 3* WF?
Vagy más is aki használja. -
sz_abika
addikt
Ezeket a shopper botokat lehetetlen megverni

Már 3mp alatt megvan egy oldal frissítés -> buy now-> oké klikk de ez édes kevés. -
sz_abika
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
-
ShiberMonkey
senior tag
Valakinek van ötlete hogy a Sarri féle Napolit hogy lehetne összerakni ? Ezalatt értem a custom tacticket és a felállást (talán a 4-3-3 flat van hozzá a legközelebb)
Tudom hogy nem lesz annyira sikeres mert Raul Albiol meg Hysaj és Reina nem éppen a szíve csücske a játéknak, de nincs szívem őket kihagyni
. Kíváncsi vagyok hogy nektek van-e valami ötletetek 
-
Lori82
senior tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Na nekem a Jumbo Premium pakkból nem jön semmi.Szerintem abból nyitottam a legtöbbet,de a legjobb nyitásom egy Borja Valero,a többi 80-as vagy az alatti.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
még gyűjtögetned kellett volna!

egyébként a vicc az, hogy az értékesebb lapokat nálam az értéktelenebb pakkok dobták.
amiktől meg várta volna az ember, azok lófüttyök voltak...
-
gab.gergely
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Van benne valami, az electrumokból jópár Alka-s játékos esett, ha azokat idejében nyitom, sokkal többet értek volna. Most a portugál liga megy jól, gondoltam a premium goldokból úgyis sok nonrare esik, adtam is el párat(2k felett is). Amiben kezdek biztos lenni, hogy még egy Jumbo Premium is többet ér a premium players-nél a több rare lap miatt, sztem abból nyitottam az erősebbek nagy részét.
-
s0p0q0r
aktív tag
Sziasztok! Regota szemezek if Goretzkaval. Ahogy nezem ugyanaz, mint Nainggolan. Picit gyengebb shooting gal, cserebe jobb pace. Altalaban 40-50k-val olcsobb Goretzka. Mit gondolok?
-
etaclan1984
őstag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Én tavaly november elejétől totyig (február vége) elraktam minden packom hogy majd akkor nyitom ki. Februárba már száraz kenyéren és vízen éltem, alig volt valaki a clubomban. Több mint 1 milliónyi packot nyitottam és egy untradeable if willian esett (kb 300ezret ért akkor). Azon kívül senki, de tényleg. Egy 10ezres játékos sem! Ott megfogadtam hogy soha többet nem rakosgatom el, azonnal nyitok mindent

-
sz_abika
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
Nálam is van vagy ennyi pakk, de én készülök közbe elkölteni a maradék 300 fifapontomat hogy átverjem a rendszert

-
dracox
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
Szép fogások...

Pontból is kb. ugyanúgy dobhatta volna azokat a szemeteket..
-
gab.gergely
tag
L.Gyula (
) kolléga nyitásain felbiuzdulva tegnap én is feltéptem a csomagokat.
10 Premium gold PL, 3 Prime Player, néhány Prime Electrum meg Jumbo Premium GP, two players pakkok
és némi szemét,több mint 500k coin értékben(addig számoltam). Összesen kb 30 pakk.
A legdrágább egy Fernandinho, 2-3 db '83'-as, de ezek mind olcsóbbak, az utolsó előtti pakkból(SIMA electrum
players pakk!!) esett egy Benatia, pedig a bakancsom már készült a monitorba, igaz ez nem kellett volna
visszafogjon, mert csak az SBC-k miatt drágább Dinho-nál. Majdnem bőgtem
, de csak majdnem.
Azért kiváncsi lennék, ha pontból nyitnék ennyit, miket kapnék. -
ShiberMonkey
senior tag
Dembelé középpályára, valamint az új Bakayoko alias Renato Sanchez

Védelembe ha van pénzed lehetne egy Bailly-Koscielny páros ha nincs akkor Smalling-Sanchez. -
Kristof_94
nagyúr
Segítenének ezt még undorítóbbá tenni?
[link]Keretet nem mondom, mert jelenleg 100k van és még a linken található 4 francia sincs meg, szóval majd szépen lassan. Az OTW lapokban van kb. 300k de azokban még reménykedem, hiába vesztettem rajtuk 240 ezret...
-
Iski16
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy megvettem a Fifa18-at, de telepítés után elindítom betölt egy fekete képernyőt majd kidob. Valakinek van valami tippje mit tehetnék?
-
eM'82
addikt
SB-ben próbáltam ki a Legacy Defendinget. (PC, patch után). Sima 3-0 win WClass szinten (ennyit tudok idegbaj nélkül ált. hozni), 18 kontra 5 kapuralövés. Vagy placebo, vagy tényleg működik. Halál nyugodtan hoztam ki a labdákat. Sokszor indokolatlanul passzolt a gép a 16osnál, mintha a WC fokozat kicsit így erőtlen lett volna. Pedig volt ott Son, Antonio, Begovic... Aztán persze lehet, hogy holnaptól megint bekeményít.
Gold Upgrade Plus dobott egy "zöld" (passz, hogy mi a mozaikszava) Payet-t. Nem pont ő rá vártam, de legalább ilyen lapom is van már + elég nagy gólt akasztott ezen a meccsen.
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A wifiről lecsatlakoztam és utána jó lett.
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Megpróbáltam belépni az online draftba. Kiírta h nincs hozzáférésem és szeretném e használni? Innen a live gold vásárlást dobta fel, ahol 1 havi 2500 huf csomagot választottam és fizettem. Meg is jött az email azonnal, de ha megpróbálok belépni akkor ugyanez következik.
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem. Mindegyik online elemnél ugyanaz!
-
p0ty
aktív tag
valaki írna véleményt erről a csapatról? a chemeket ne nézzétek mert olyan felállás lesz ahol 10es mindenkinek csak meccsnél állítanám át erre a felállásra hogy megmaradjon mindenkinek a 10es chem
https://www.futbin.com//18/squad/1397301 -
Digestive
veterán
Kérnék egy kis segítséget! Most vettem 1hónap Liveot és mégsem enged be az online draftba? Mit csináljak? Köszi
-
Meghivott
addikt
Lloris, Isco, Glik esett ma. Nem rossz.
-
grimmjow67
tag
Hogy lehet ekkora troll az ea hogy 2 nap alatt negyedjére adja be ? :francia, cdm n'zonzi

-
Thom95
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Marque Matchup sbc dobott egy Modricot, érdemes most eladni vagy inkább várjak vele?
Ha várjak vele, meddig?
Köszi előre is a válaszokat!
-
ShiberMonkey
senior tag
Divben is ment tegnap estig, ezért gyanakszom hogy valami a védők agressziójával lehet összefügésben, mert támadásban még mindig szuper a taktika, de mintha nem lenne pressing amolyan conservative interception érzést kelt bennem az egész.
És ez csak akkor van hogyha high pressuret nyomok. Balanceon semmi nincs, csak ott ugye beütik a védők mögé vagy közé sűrűn. Valamint ugyan az van így hogy saját térfélről nem tudom kihozni mert Bakayoko letámad meg Matic. -
Stylerr
addikt
Nekem 10-15k körül jött ki, de volt olyan silver játékos a packból amit 6k-ért vittek el, illetve egy Forsberg is elment 20k-ért, szóval profit.
-
MdewC
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Az nem lehet, hogy a WL delay miatt ott működik a taktikád, div-ben meg nem? Mert sztem simán ez van. A div-be egyébként is teljesen más a game play, mint a belassult WL-ben. Este azért megnézem én is, hogy mi változott.
-
-
nyervi
aktív tag
ez a k. MM már megint nem adott semmit. még jó h csak 2k coint kellett rá költenem össz-vissz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Pedig gyík ufókról akartam írni meg háttér hatalmakról

Hát nem tudom én nem álltam hozzá úgy hogy a patch tönkretesz mindent
Olvasd el nyugodtan hogy mit írtam előző patchez
Most sem a patchről írtam hogy rossz, hanem hogy kinyírta a taktikámat, szerintem egy nap alatt nem fordul akkorát a világ hogy 5:0-ra meg 3:0 ra meg most 4:0-ra égjek 20-25 perc alatt.
Három meccs három bukó, úgy hogy ennyit ilyen kevés idő alatt nem kaptam egyik taktikámmal sem, főleg nem ezzel. -
Digestive
veterán
Lehet h hülyeség eleve amit kérdezek. 360 és one verzióval lehet egymás ellen játszani online?
-
Stylerr
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Pedig jobb hogyha belenyugszol, hogy a patch ilyen téren semmit nem változtatott. (Ne is gyertek az összeesküvés elméletekkel, hogy nem írták bele a patch noteba.) Szimplán csak erősebb ellenfelekkel találkozol, vagy te vagy rosszabb formában, illetve le merem fogadni, hogy már eleve úgy álltál hozzá, hogy "na vajon most mit rontottak el?"...
-
sz_abika
addikt
Hát valami biztos változott, de az össz lapszám biztos nem. Csak az eloszlas, mert nostmar SBben én kapok lapokat, csak mar vallal lokesert is

Ja es nalam a passzpontossag esett vissza nagyon igy ket meccs alatt. -
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Minden peccs után kezdődik ez a sírás, hogy így szar úgy szar. Úgy is hozzászoksz/szokunk pár meccs alatt nem kell bexarni és elkezdeni huzigálni a CT csúszkákat javulást várva. Mióta megjelent a játék nem változtattam semmin csak a játékosokat cseréltem minél jobbakra (nyilván) és érzem, hogy jobb vagyok a csapat is jobb. Nem a CT-on fogsz meccseket nyerni vagy elbukni ezt elhihetitek. Gyakorlás gyakorlás gyakorlás...
Nem támadó jellegű ez a komment csak kicsit már böki a csőröm az, hogy ez így tré az úgy nem jó. Ha annyira rossz lenne nem játszanánk vele.

-
ShiberMonkey
senior tag
Kiégtem teljesen, megint tesztelgessek mindent ? Amikor már LF-et csináltam Insigneből meg CDM-et Allanből Hamšík CAM lett. Megint vegyem vissza a kártyákat, próbáljak ki 262727 felállást meg 57766 tactickot hátha mákom lesz ? Kinek van erre ideje meg kedve MINDEN patchnél (főleg hogy 2-3 hetente nyomnak egy újat. Ez már nem hogy kompetitív nem lesz soha az életben, de még egy arcade játékhoz is kezd vicc lenni. Azt írja a patch hogy csak SB-ben babrált az AI-val de basszus szó szerint nyelem a gólokat és a játékosaim közel sem azt csinálják amit kb 25-30 meccsen keresztül, lehet látni hogy valami nem kerek.
-
ShiberMonkey
senior tag
Srácok az egész kuka,
Az update mindent szó szerint mindent kinyírt. Amit tegnap nyertem 6 meccset a 6 ból 5:0-ákra (meg egy 1:0) sehol sincs. High pressure ultra attacking online módból kinyírva, Tegnap este hagytam 1 meccset mára (3-mat nyertem ezzel zsinórban) higy behúzom a DIVet hát 5:0 volt 15 perc alatt.
Utána másik meccs 3:0 9 perc alatt.
Ugyan azokkal a Jesus Son Sanékkal akiket idáig így tudtam verni.
A védőim állnak semmit nem csinálnak kapusom 20 ról kötényt kapott.
Ennyi volt
lehet megint 2 hetet szánnom arra hogy megtalálja ellenük az ellenszert, de megéri ? Utána jön egy patch és szintén kinyírja az egészet. -
peetie1
aktív tag
Én kipróbáltam a legacy defendinget ultimaten is SBben. Azért itt már kapaszkodni kellett, épp hogy nyertem 3:2re, ráadásul nem is jött több pont mintha legendaryn meglenne az 5 gól. Persze 1 meccs még semmit nem mond, de nagyon nem erőltetem az ultimate nehézséget, csak majd ha lesz jó csapatom,mert itt már látszott, hogy ez a keane-rojo-marcos alonso trio kevés lesz a gép üldözéséhez
Az olasz csapatomban a kulabá-manolas páros meg a két 77es gyors hátvéd sokkal jobban dolgozik. -
dtrms
aktív tag
Kipróbáltam ez az ultra attackingos high pressure-ös témát....hát így még soha nem alázott meg a gép

Ez vagy az update miatt van, hogy "okosítottak rajta", vagy nem tudom. De olyan szinten lekontrázott, hogy csak úgy néztem. 4-0ra vert és sanszom se volt. (legendary, PC és amúgy simán verem a gépet legendaryn csak nem mindig van meg az 5-0 ezért gondoltam kipróbálom...) -
lanikai
aktív tag
hála az égnek. mondjuk erre lett volna egy lényegesen egyszerűbb/praktikusabb megoldás is, de legalább történt valami. PC-n az első közel 150k pontot szerzett, azt osszuk má' le 45-tel... beteg. ha így ment volna tovább, még az Elite 1-hez sem lett volna elég az átlagos 90k pontom
@Viola: ha valakinek csak így lett meg az elite 1 az elég gáz mondjuk
-
dtrms
aktív tag
Elvileg csak az SB-be nyúltak bele. Hogy ne lehessen azt csinálni, amit eddig rengetegen, hogy kiállíttatják az ellenfél játékosait és így nyerik meg a meccseket.
Erre azt tudták kitalálni persze, hogy a gép nem kap második sárgát....szóval vicces lesz, mert akárhogy szarrá rúghat
-
Iski16
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy megvettem a Fifa18-at, de telepítés után elindítom betölt egy fekete képernyőt majd kidob. Valakinek van valami tippje mit tehetnék?

-
pe3mario
tag
-
Yodamest
veterán
válasz
pe3mario
üzenetére
Fú akkor lehet előkerűsz majd a kövi streamben. Aki rosszakat ír róla azokat szereti elővenni és kibeszélni durva módon.
Ez a pali egy igazi maffia.Ja meg poén, hogy persze ő a nagy fifás, div 10-6 ig még nagy a szája, de pl. WL-re képtelen bejutni. Talán pont a linkelt videóban mondja, hogy ő hanyagolja is a fut champions játékmódot úgy ahogy van, mert képtelenség bejutni a WL-re
Már maga a selejtező kiidegelte mit szólna ha WL-ben kéne 25 atomdurva meccset lejátszania, fú pedig azt tuti megnézném, hogy jót röhögjek. -
nyervi
aktív tag
új update jött. remélem nem kell megint előlről tanulni az egészet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dtrms
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Hát ha csak a harmada jönne ennek, akkor is elég jó lenne.
Amúgy a másik meg az, hogy ha csak a tétmeccsek számítanak, akkor ez lenne az eddigi leggyengébb totw EVÖR
Tétmeccset játszó igazán komoly csapatok alig voltak, illetve akik voltak is "gyenge" meccset játszottak. Itt arra gondolok, hogy 0-0 vagy ha nyertek is, semmi kiemelkedő teljesítmény. -
pe3mario
tag
-
Yodamest
veterán
válasz
Bazijoe73
üzenetére
"Én már annak is őrülnék, ha valaki felvilágosítano , hogyan tudok állandóan a másik seggében lenni! Ha erre tud valaki valamilyen választ adni akár priviben is. Az egy vendégem egy sörre!"
Egy ilyen mondat után szerinted ki merne veled beülni bárhová is sörözni?

Amúgy ahogy korábban is írták már high pressure és ultra attackingot kell benyomni, de így könnyen le tudnak kontrázni.
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Lehet tényleg nem tud veszíteni. Mondjuk én egy picit több vagyok mint 40. És nem is tudok annyit játszani mint ő vagy ti de abban azért igazat adok neki, hogy vannak játékosok akiknél tényleg mindig mindenki odaér és állandoan a seggedben vannak legalább 3-an! És sehonnan nem hiányzik az a plussz 2 játékos! Én már annak is őrülnék, ha valaki felvilágosítano , hogyan tudok állandóan a másik seggében lenni! Ha erre tud valaki valamilyen választ adni akár priviben is. Az egy vendégem egy sörre!
-
dtrms
aktív tag
Egész jó kis totw prediction-ök vannak:
Támadók:
Lukaku 87 ST
Agüero 91 ST
Son 84 CF
Depay 83 LW
Silva 89 RW (de van ahol CM)
Lozano 84 RW
Bakambu 86 ST
Neymar 93 LWKözéppálya:
Mario 85
Isco 87
Fellaini 84
Brozovic 84
Mkhitaryan 86 CAM !
Modric 90Védelem:
Davies 82 LB
Marcelo 88 LB
Rodriguez 84 LB
Monreal 84 CB
Benatia 86 CB
Alba 86 LB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy a bibi, hogy nincs 4* skill moves, de amúgy azt mondják OP.
Megörültem, hogy meggazdagszik, erre 130 a max amit lehet érte kapni. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)